1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:) czy możecie mi pomóc? od niedawna prowadzę wykres na ovf i mam problem jak zaznaczyć śluz, tzn. jak połowie dnia mam suchy a następnie śluz jest taki wodnisty to jak mam to zaznaczyć? jako brak śluzu czy jak śluz wodnisty? a i co w przypadku jeśli śluz wodnisty pojawi się tylko jeden raz w ciągu dnia?
-
Olka. Nie robiłam jeszxze hybryd. Na pierwszy ogień pójdzie raczej moja mama. U rąk ma żele, wiec zrobimy u stóp. A co do mnie to sama od sierpnia trzymam żele na dłoniach. Teraz mam french i zastanawiam się czy zrobić sobie go jeszcze raz czy w najbliższym tygodniu juz całkowicie go ściągać.
Monika, to Nam pytanie zadałaś. Ja bym chyba zaznaczyła śluz skoro cokolwiek się pojawiło.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualny
-
55monika5 wrote:Hej:) czy możecie mi pomóc? od niedawna prowadzę wykres na ovf i mam problem jak zaznaczyć śluz, tzn. jak połowie dnia mam suchy a następnie śluz jest taki wodnisty to jak mam to zaznaczyć? jako brak śluzu czy jak śluz wodnisty? a i co w przypadku jeśli śluz wodnisty pojawi się tylko jeden raz w ciągu dnia?
-
Karola0704 wrote:hej dziewczyny mam pytanie czy luteine i CLO może przepisac lekarz rodzinny czy to musi byc ginekolog ? a może któraś ma na zbyciu
Edit
Ola, a czemu masz mieszane uczucia co do szeregowki? Za duża? Za mała? Za blisko sąsiadów? Cena?
Ja mam już dość przeprowadzki. Chcę to już mieć za sobą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 10:56
-
Hmmm bo jakby nie brałam wogóle pod uwagę szeregowca , ale znajomi nas namowili żebyśmy chociaż zobaczyli, no i pozytywnie mnie zaskoczył ten pokazowy. Ja jestem prawie pewna że bym brała oczywiście hipoteka:-( no ale jeszcze się rozglądamy, to jednak decyzja praktycznie na całe życie.
-
Haha, szykuj testa
Umieram! Ta przeprowadzka mnie wykonczy. 3 dni pakowania i przewożenia a ja ruszyć się nie mogę. Wisi mi to, że leżę w syfie. Po prostu najzwyczajniej w świecie nie mogę się podnieść. Nie mam na to sił. W dodatku chciałam się wykąpać a za chwilę ma przyjechać przyjaciółka męża, a jego chwilowo nie ma. Poszlabym spać, ale jeszcze na mszy nie byliśmy. Ciężki dzień -
Tak tu cicho było, że już się zastanawiałam co z Wami się dzieje. Mnie dziś postrzykło. Uklękłam w kościele i jak się podnosiłam, chyba krzywo wstałam. Boli mnie cały lewy pośladek. Starość nie radość...
Olka zrób sobie może w dwóch terminach badanie progesteronu. Sugerując się owulacja wg ovu i wg tego, jak zwykle miałaś.
29.10.2014 biochemiczna
Nuffeq jak się czujesz? Pytam, bo widzę na belly, że są już w listopadówkach takie, które urodziły.
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja, Nuffe,, wam już zostały 3 tygodnie i możecie rodzić! Ale jaja, jak to zleciało.
Wybraliśmy wózek - Coletto Marcello, używany. Mąż ma jechać po niego we wtorek do Tychów. Mam nadzieję, że go weźmie, bo już jestem zmęczona tym wózkiem.
Anastazja, może Ty po prostu masz rwę kulszową. Może mały tak naciska, co? Ja często tak mam w tej ciąży. -
Ja bym tam jednak wolała wytrzymać do terminu cc. W moim przypadku skurcze nie są wskazane. Mam sporą bliznę na macicy po wycięciu mięśniaka.
Dziś już ból pośladka minął. Myślę, że to nie była rwa, bo taki ból zdarzył mi się pierwszy raz.
Matleena, jak układanie rzeczy w nowym mieszkaniu?
29.10.2014 biochemiczna
Matleena patrzyłam w necie i zgrabny ten wózek. W jakim kolorze kupujecie? I jaka cenę udało Wam się wynegocjować? (o ile mogę zapytać)
29.10.2014 biochemiczna
Wogole co tam u reszty, bo jak tak dalej pójdzie to nam umrze wątek rocznika 85
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja85 wrote:Matleena patrzyłam w necie i zgrabny ten wózek. W jakim kolorze kupujecie? I jaka cenę udało Wam się wynegocjować? (o ile mogę zapytać)
W nowym mieszkaniu jest mąż a ja zostałam w akademiku. Muszę dziś zanieść wypowiedzenie i posprzątać. Albo przynajmniej zacząć sprzątanie -
nick nieaktualnyWitam się z wami po dzisiejszej wizycie. Mamy 200 gram chłopa
Dostałam 2 tygodnie L4 więc zamiast wracać do Londynu lecimy na tydzień do Grecji uzupełnić witaminę D a 18 dopiero wracam na szkolenie na 2 tygodnie a potem już domek
Pozdrawiam wszystkie i odezwę się pewnie po powrocie w połowie przyszłego tygodniaMatleena, Nuffeq, agniesja lubią tę wiadomość
-
Izolec, toż to już kawał dziecka. Ani się obejrzysz a zaczniesz dostawać po pęcherzu.
A w ogóle to fajnie, że jedziesz wypocząć. No i najważniejsze, że już niedługo wracasz z wygnania.
Ja wróciłam wcześniej, dałam wypowiedzenie i do poniedziałku muszę się wyprowadzić. Ale dziś chyba dzień lenia. Nie mam siły robić.