1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem właśnie ze urodziły i panikuje jak zwykle. Chyba mam coraz częściej skurcze szczególnie wieczorem i w nocy. Pewnie to te przepowiadajace. Jutro idę na wizytę to zobaczymy jak wygląda sytuacja.
Izoleccc ale super, że będziecie odpoczywać w Grecji. My w tym roku nigdzie nie byliśmy, wiec mega zazdroszczę. Życzę udanego pobytu.
-
heja
\
sry zer sie nie odzywam ale mam urwanie glowy wiec w streszczeniu przygotowuje sie do wylotu do Angli wiec musze zaplanowac co wziasc dla malego bo tam z pogoda roznie + rodzicow M. mam na glowie i takie tam pierdoly
Anastazja trzymam kciuki bo ty pierwsza bedziesz
NufeQ w sumie ty tez noo ktora pierwsza xDWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 21:02
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Wyprawa z dzieckiem wiąże się zapewne z zabranie tysiąca różnych rzeczy ale boski wyjazd.
Nie byłabym pewna czy będę pierwsza. Czas pokaże.
Izolecc wypocznijcie w Grecji. My też w tym roku nie mieliśmy wakacji a Grecja marzy mi się od dawna. Może za rok...
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Co jest z Wami? Ja właśnie jestem w nowym mieszkaniu i robię pranie i gotuję obiadek. Za chwilę biorę się też za umycie lodówki, bo już się odstała wystarczająco po transporcie i najwyższa pora ją włączyć. Aj, wcale tak dużo dziś nie zrobiłam, a jestem zmęczona. Ciekawe, czy wyrobimy się z układaniem wszystkiego do moich urodzin
-
Matlena no to powodzenia i niech się wam dobrze żyje w nowych 4 kątach a jak jeszcze swoje to już w ogóle my już mieszkamy na swoim 4 lata i powiem wam że jestem zadowolona
Izolec odpoczywaj przyda się przed rozwiązaniem :}Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Ja cicho siedziałam, bo pół dnia latałam po sklepach kupując kosmetyki dla małego. Jutro zamawiam juz łóżeczko z wyprawką tj. kolderką, rozkiem itp.
Dziś mój mąż miał operowaną krzywą przegrodę nosową. Nadal leży na pooperacyjnej i nie ma z nim kontaktu przez telefon, bo on w Krakowie a ja w domu. Dobrze, że odwiedziła go ciocia, która dała znać, że z moim wszystko ok. Wieczorem ma go jeszcze odwiedzić Nasz wspólny przyjaciel.
Znajoma poleciła mi żeby spakować sobie juz torbę do szpitala a ja jakoś się z tym cały czas powstrzymuję, bo mam pietra, że jak już się spakuje to pewnie trzeba będzie do szpitala od razu iść...
29.10.2014 biochemiczna
Ola, opowiadaj, co Cię tak dręczy? Martwi Cie to, że musicie wziąć kredyt, czy ogólnie wybór mieszkania?
Monita, niestety jeszcze nie swoje po 1 nie mamy zdolności kredytowej jeszcze, a po 2 nie wiemy gdzie chcemy mieszkać. Dziś podobno szef męża pytał kim jestem i czy będę szukać pracy po porodzie, więc gdyby oni szukali pracownika to ja chętnie pochwalę się swoim CV No i wtedy moglibyśmy kupić mieszkanie albo może i nawet postawić dom.
-
Mąż juz dziś ok, ale ciężko go oczywiście zrozumieć podczas rozmowy (nos zapchany tamponami, wiec musi oddychać i mówić przez usta). Jeśli jutro pójdzie wszytko dobrze podczas wyjmowania opatrunków wypuszczą go do domu.
Nuffeq a Ty jak ogólnie się czujesz? Co mówił jeszcze lekarz?
29.10.2014 biochemiczna
Cześć dziewczyny dlugo mnie tu nie bylo bo zaprzestalismy staran chodz dzis ,,podobno" mam owulacje a wczoraj przytulanko z finałem tak spontanicznie nie nastawiam sie bo coś z narzeczonym ustaliłam więc musimy poczekac ze staraniami musialam was sporo podczytać cieszę sie ze wam brzuszki i dzidziusie rosną trzymam kciuki zeby rozwiązanie odbyło się jak najmniej boleśnie i trzymam kciuki za starające sie w wątku gdzie zdarzają się cuda bede zaglądala jak u was dziewczyny
-
U nas znowu ucichło co Wy dziewczyny takie zapracowane? Bo jeśli się intensywnie stracie to nie przeszkadzam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:23
29.10.2014 biochemiczna
Ja bym wyszła na miasto z dziewczynami, ale już tak mi ciężko. I mąż mi wrócił ze szpitala, wiec musze o biedaka dbać.
W poniedziałek tez idę do fryzjera, ale jedynie na końcówki. Od zeszłego roku schodzę do naturalnego koloru włosów, ale brak mi moich blond pasemek. A Ty jaki kolor sobie robisz?
29.10.2014 biochemiczna
Tez kiedyś wrócę do blondu przynajmniej raki mam plan.Bo zawsze mogę się stać matką w wyciągnięty dresie i tłustych włosach. Oby nie
29.10.2014 biochemiczna
Olka. Dobrze prawie
Czy któraś z Was oddawała lub planuje oddać krew pępowinową do banku komórek macierzystych?
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia