1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My codziennie spacerujemy. W sumie jak były mrozy to nie wyszliśmy 2 razy. Standardem stały się też coniedzielne wyjścia do kościoła.
Jest niby zimno, jest niby śnieg, ale to nie zima która pamięta się sprzed lat
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
U mnie temperatura jeszcze nie poszybowała aż tak w dół. Max. było chyba - 12. I bardzo dobrze. Na pobliskich stokach jest zimniej, wiec ludzie zarabiają. A na dole nich będzie przyjemnie, tak żebyśmy mogli spacerować. Bo w domu to mnie szlag trafia jak nie wyjdę chociaż na chwilkę! Zresztą mały uwielbia być na zewnątrz. Tak się przyzwyczaił, że gdy około 12 nie zaczynam go ubierać to płacze i marudzi.
29.10.2014 biochemiczna
Ja czasem nie mogę się ogarnąć. Ale poprosiłam mamę, żeby do mnie przyjechała na 1 dzień pomóc, bo już taki syf, że patrzeć nie mogę Młody strasznie marudny, strzelił mi też rzadką kupę dziś. Ale temp w normie. Jednak fajnie jest jak ma się kogokolwiek w pobliżu, a nie sami obcy tak jak u nas. Tzn niby siostra ma niedaleko, ale coś jej się zebrać do nas nie chce.
-
My niestety teraz rzadko wychodzimy. I nie chodzi o pogodę tylko o to, że mały bardzo się awanturuje Niemal zawsze po paru minutach wracamy z krzykiem. Wcześniej uwielbiał spacery, a obecnie nie wiem czemu mu się nie podoba. U nas śnieg i -4.
Matleena początki zawsze trudne do ogarnięcia. Chociaż później też różnie bywa...
Mamuśki czy Wasze dzieci śpią same czy z Wami? -
Nasz śpi w swoim łóżeczku. Ale często podczas nocnych przerw w spaniu pozwalam mu poleżeć w Naszym łóżku. Czasami zaśnie. I tu różnie bywa. Jeśli ja padnę to często śpi z Nami do kolejnego karmienia lub przenoszę go do łóżeczka.
29.10.2014 biochemiczna
A jak tam gubienie zbędnych kilogramów?
Mi jak narazie padły baterie w wadze i ciągle zapominam je kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 21:54
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja85 wrote:A jak tam gubienie zbędnych kilogramów?
Mi jak narazie padły baterie w wadze i ciągle zapominam je kupić -
Jesteś dopiero niecałe 4 tygodnie po porodzie, wiec spokojnie
Ja mam twister do ćwiczeń i czasami sobie kręcę. Małego sadzam w bujaczku i patrzy z zaciekawieniem, co ta matka robi. Niestety, nie mam stałych dni ćwiczeń, bo raz mały jest grzeczny, a innym razem da tak popalić, że nie mam poprostu sił na jakąkolwiek aktywność.
Jeśli chodzi o ubrania to w domu dominują dresy. Nawet mąż mi kupił jeden ładny. Żebym totalnie nie czuła się Kopciuszkiem dorzucił sukienkę .Matleena lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Ja chodzę w dres ach na spacer chyba że jadę w miasto to ubieram juz coś ładniejszego
29.10.2014 biochemiczna
Heh. To tylko ja rozpiescilam synusia i śpi z nami
U mnie kg same się zrzuciły, nawet aż za bardzo. Wyglądam jakbym nic nie jadła, a jem chyba za troje. Co mały przytyje 1 kg to ja chudne. A w domu też tylko dres i luźne bluzki, żeby szybko cyca dać -
Heja u nas śpi w swoim łóżeczku od samego początku. Nie usypiam go daje wieczorem cyca i spać do łóżeczka. Co jakiś czas sprawdzam czy się nie przewrócił czy cus.
Ja całość schudłam po 3 tyg miałam swoja wagę z przed ciąży. Teraz brzuch trzeba wycwiczyc do kolejnej ciąży. Dzisiaj był cały dzień marudny no cóż zęby ;/ kupiłam nosidełko tule zarabista sprawa polecamCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Ja rozumiem, że mieszkasz w mieście, ale można również "jakoś" wyglądać w dresie Dla mnie taki strój jest wygodny, gdy w jednej ręce mam wózek a w drugiej smycz z psem. Jak mieszkałam "w mieście" tez chodziłam w dresach na spacery. Wolę luźny strój, bo wtedy mogę pospacerować szybciej i nic mi nie krępuje ruchów. A skoro nie mam codziennie czasu na ćwiczenia niech chociaż spacer będzie intensywny .
Nie jestem typem dresiary, ale można być fajna mamą nie tylko w dżinsach. Zwłaszcza, że dotepne jest wiele fajnych modeli dresików. Z kolei, gdy przyjdzie lato i wiosną strój zmieniam na luźne sukienki i przy okazji spacerów się opalam. Pochodzę z rodziny, w której zawsze był pies a codzienne spacery to forma spędzania czasu- niejednokrotnie przy natłoku obowiązków. Wiec jest to czas, gdzie zrzuca się codzienne ubranie, ubiera się wygodnie i idzie zrelaksować. A skoro "walczę" o swoją figurę to chce być seksowną mamuśką nie tylko w pełnym makijażu i ładnym stroju. Również w obcisłym dresie i jedynie kremie na twarzyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 05:04
agniesja lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Monta właśnie też się zastanawiałam nas nosidełkiem. To tak jak z bujaczkami. Dużo jest negatywnych opinii, ale wychodzę z założenia, że dziecka nie trzyma się non stop w bujaczku czy w nosidełku. Jaki masz model? Kupowałaś nowy czy używany?
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia