1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czytałam na wielu portalach i książkach, że nosidełko najlepiej ( tak jak Mon!ta) od ok. 4-5 m-ca. Wtedy juz dziecko powinno trzymać sztywniej główkę. Właśnie też myślałam nad tą firmą "tula". Jak piszesz, że fajne. A czy łatwo dopasować to nosidełko i czy wygodne?
-
nick nieaktualny
-
Anastazja, źle mnie zrozumialas, a raczej ja Siebie. Myślałam, że ubierasz dres dlatego, że nikogo nie spotykasz. Ale to dlatego, że ja rzadko noszę dres i nigdy nie miałam fajnego. Raz kupiłam w miarę fajne gacie, ale większość czasu leżały w szafie. Tylko do biegania je ubierałam. W domu wolę alladynki ubrać niż dres.
Nosidełko od pierwszych dni jest jakieś bjorn czy jakos tak. Laska na grudniówkach ma i podobno zgooglowała dokładnie czy to nie ściema.
Mi dziś przyszła chusta, ale młody tak się darł, że zamotanie go nie wchodziło zupełnie w grę. I powiem Wam, że 5,2m materiału to cholernie dużo
A mnie dopadła grypa. Dobrze, że nie karmię piersią to mam większy wybór leków -
Matleena. Spoko
Ja sobie zdecydowanie za jakiś czas sprawie nosidełko. Zwłaszcza, że jest spory wobor używanych. W lecie przyda się do chodzenia po górach a w domu... może uda mi się wtedy zrobić więcej rzeczy, jeśli maluch nie będzie chciał się zająć czymś innym.Matleena lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Cześć!
czytam o Waszym zrzucaniu wagi po ciąży:)I na pewno się uda.
Matleena walcz z pokusą na słodycze :P nie są one dobre dla zebów;)
ja przez ostatni rok przytyłam z 6-7 kg niestety:( m.in. "przez" starania bo sobie myslałam, że skoro i tak zrobi mi się brzuch to co za róznica...
tak sobie pofolgowałam z jedzeniem, że aż strach. Miałam sporo wyjazdów i jadłam duzo w McDonald's i słodycze hurtowo - potrafię całą czekoladę zjesc na poczekaniu. uwielbiam zwłaszcza taką z rodzynkami i orzechami w bordowym opakowaniu z lidla. A na dodatek zarzuciłam sport.....
No i byc może tarczyca się dołozyła.
No i mam wielki niestetyczny brzuch. Z kilku par spodni pasuja mi tylko dwie i to i tak muszę nieźle z nimi z rana walczyć, a czasem rozpinam guzik.
Jutro moja wizyta i przejmuję się.
Pozdrawiam Was i życzę wszystkiego najlepszego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 20:34
-
Madziula, czekamy na wieści!
Olka, babo... a Ty czemu się nic nie odzywasz? Jak powrót do rzeczywistości po wojazach w Wiśle?
29.10.2014 biochemiczna
Wiecie bo ja ani matka , ani ciężarówka więc siedzę cichutko i czytam. Czasami mam przejaw aktywacji i cosik napiszę. W Wiśle było fajnie , nie miałam czasu na zwiedzanie , na pierwszy rzut oka mieścina szału nie robi. Myślę , że spacerek w głąb odkrył by piękno okolicy:-) A tak to siedzę w pracy , na weekend przyjedzie moja siostra z dziećmi i mężem. A ja mam w planach rozpocząć chodzenie na jumping frog ponoć fajne efekty są
-
Ja mam ciągle 2 kg do wagi z początku ciąży (nie wiem ile ważyłam tuż przed) a i tak to o jakieś 10 kg więcej niż powinnam ważyć Tak jak Madziula, pofolgował sobie przed i w ciąży i teraz muszę się męczyć, bo jestem gruba i nieatrakcyjna a że dzisiaj kończe 31 lat to jeszcze do tego stara
Ja też chodzę w dresach i nie widzę w tym nic złego
Madziula, czekamy na wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 13:40
-
nick nieaktualny
-
Agniesja wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń.
Ja mam urodziny pod koniec styczniaagniesja lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Agniesja wszystkiego dobrego:)
Nie płakaj, nie jesteś stara!
Ale rozumiem Cię, tak sadzę, mnie moje urodziny tak gdzie od 28 wzwyż zaczęły przygnębiać.
I jestem zła na siebie za lata 25-30, bo mogłam mieć inne priorytety i podejmować inne decyzje.
Ja mam wizytę dopiero na godzinę 17.15, strasznie jestem zdenerwowana i mam jakieś nieładne myśli.
agniesja lubi tę wiadomość
-
Agniesja wszystkiego najpiękniejszego I tak masz starszego męża, wiec wcześniej zacznie się starzeć
Ja ciągle nie mam odwagi na leginsy, ale skoro tak Olka polecasz to może się przekonam. Tylko z Calzedoni to dopiero w maju, gdy pojedziemy do Rzeszowa.
Rozmawiałam dziś z moim zapracowanym mężem i zdecydowaliśmy się na zakup nosidełka. W planach jest wyjazd do Zakopanego i w Bieszczady, wiec będzie to idealne rozwiązanie dla Nas
Madziula wszytko będzie dobrze! Dawaj znaka po wizycie.agniesja lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Widziałam pikający punkcik:)serduszko maleńkie
Wielkościowo wychodzi u mnie 7t6d. Dobre sobie.. bo jakby ptarzeć na cykl to 6t1d:)
Jestem bardzo szczęśliwa i zaraz za tym zamartwiam się.. cała ja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:21
Anastazja85, agniesja, Martynka30, Matleena, Izoleccc, Nuffeq lubią tę wiadomość