1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziula. Super
Agniesja coś mi się poplątalo. W takim razie masz takiego samego gowniarza jak jaagniesja, Madziuuuula lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Madziuuuula wrote:Widziałam pikający punkcik:)serduszko maleńkie
Wielkościowo wychodzi u mnie 7t6d. Dobre sobie.. bo jakby ptarzeć na cykl to 6t1d:)
Jestem bardzo szczęśliwa i zaraz za tym zamartwiam się.. cała ja...
Kochana super wieści, a mówiłam,że będzie dobrzeMadziuuuula lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Jak się nauczę dobrze wiązać to tak będę syna nosić
Grypa mnie dalej męczy. Nic dziś nie zrobiłam. Jedynie naczynia zmywalam nawbiezaco i to wszystko. Ale oczywiście też nie wyleżałam, ale to dlatego, że siostra była.Madziuuuula, agniesja, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
heja
Ja mam nosidełko firmy TULA ergonomiczne czyli prawidłowy rozstaw nóżek.
Matleena o tym co ty mowisz babybjorn jest to wisidło. A cenowo nawet i droższe niz to co ja mam. Wlaśnie popatrz u siebie po chuście teraz rozstawione nozki ma prawidłowo jak w Tuli a w bjornie nie. Przykład:
http://www.mamoholiczka.pl/2013/09/kupujemy-nosideko-czyli-nosido-vs.html/
+ kręgosłup powinien dziecku układać się jak ono woli w literke C (tak jak w chuście) a nie tak jak w babybjorn ma wstawione wstawki i na wprost.
Koszt mojego 465 zł
Madziula grtulkuje sreduszka oby tak dalej trzymam kciukasy za Ciebie
Agnesja wszystkiego naj naj zdrowka i spelnienia marzenWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 13:12
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Dzięki Monita :*
Ja tak samo noszę w chuście Dawidka, to chyba kieszonka musisz bardziej naciągnąć poły chusty I mała rada Matleena, nie powinno się nosić maluszka w ubrankach ze stópkami (m. in. pajacyki), bo naciągają się powodując ucisk na malutkie nózie Lepiej założyć spodenki i skarpeteczki.
Fajne te nosidełko Tula, ale ta cena... Żebym jeszcze miała pewność, że będę je duuużo używać... -
Na razie nosimy się max 5min. Ja ćwiczę wiązanie a młody przyzwyczaja się do chusty.A dziś to już w ogóle ma świński dzień. Śpi niespokojnie, jak nie śpi to się drze, cały dzień przytulny na rękach. Ale ja też nie najlepiej się czuję, więc nie przeszkadza mi to.
-
Tak, wiem Monita, tylko kwesta jest taka, że ciężko mi teraz stwierdzić, czy będę je tak dużo używać, żeby wydać prawie 500 zł. a i mam nadzieję, że za jakieś 8 m-cy będzie juz chodzić a wtedy koniec z noszeniem Natomiast o wypadzie w góry mogę co najwyżej pomarzyć, bo mój małżonek jest niestety typem kanapowca i nigdy mu się nic nie chce
Matleena, to była tylko taka rada na przyszłość, jak już dłużej będziesz go nosić a poza tym, mój na początku też nie lubił, w ogóle nie lubił być noszony a teraz wręcz przeciwnieMatleena lubi tę wiadomość
-
Matleena duży ten Twój Tymcio. Niebawem wszystkich chłopaków na forum przerosnie Nasz jest długi, ale chudy. Mój mąż miał taką budowę dopóki się nie pobraliśmy
Zresztą jak to u Was jest - ciągle mówią, że pierwszy syn podobny jest zazwyczaj do matki i rodziny matki, a u mnie wypisz, wymaluj mąż. Ponoć usta i uśmiech ma moje.Matleena lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Marzy mi się juz wiosna lub lato. I marzą mi się wakacje. Olki Zakyntos
A zostanie co najwyżej Zakopane i Rzeszów...
29.10.2014 biochemiczna
agniesja wrote:Weszłam teraz na kompa i tutaj to dopiero widać... Matleena, ale ten Twój synio jest duży !! Ważyłaś go ostatnio?
Co do rad to wszystko zapamiętuję
Mój chyba bardziej do taty podobny. Ciężko stwierdzić, bo mąż nie ma zdjęć z czasów niemowlęcych. Brodę ma po mnie a brwi po mężu, to na pewno. I robi miny jak mój dziadek W sumie to on taki mix jest
Anastazja, też już czekam na wiosnę.
A na wakacje my lecimy we 3. Właśnie muszę się zmotywować i zrobić paszport dla siebie i dla Tymka. Możecie coś polecić? Chcemy coś all inclusive - nie byliśmy w podróży poslubnej, w zasadzie jedyne wakacje mieliśmy jak pracowałam w CERNie i mąż do mnie przyleciał, więc teraz chcemy sobie odbić za wszystkie lata, bo tak to naszymi'wczasami' była piesza pielgrzymka -
Dawid ma po mnie usta i oczy, ale zdecydowana większość mówi, że jest miniaturką męża Mój też był dość szczupły zanim się pobraliśmy (a na studiach to w ogóle była z niego chudzina), ale od tamtej pory przestał o siebie dbać i zrobił się bardzo leniwy Coś czuję, że tegoroczne wakacje spędzę sama z Małym, bo na pewno kolejnego roku nie będę siedzieć w domu! O to to nie!
Niezła waga, 5,5 kg mój ważył jak miał 2 m-ce No i dobrze! Niech chłopak rośnie, duży i zdrowy A po co Ci paszport? Planujesz gdzieś poza UE? -
Jeszcze nie zdecydowaliśmy gdzie spędzimy wakacje, więc na wszelki wypadek zrobimy małemu paszport. No i mąż złożył CV do Szanghaju i dzwonili pytać czy jest zdecydowany tam pracować, a on odpowiedział im, że jeśli dostanie odpowiednio duże pieniądze to tak, bo ma żonę i dziecko i musi nam się opłacić przeprowadzka. Tym bardziej, że ma fajną pracę tutaj. No i ten facet z którymi gadał kazał mu się spodziewać telefonu.
Nuffeq, mój mąż jest wysoki, tak,że po nim syn wzrost odziedziczył.
A tu mój miesięczny facet:
Madziuuuula, agniesja, Nuffeq, Izoleccc lubią tę wiadomość