1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sam siedzi, ale ma jeszcze czasem ze poleci czy to w lewo czy w prawo dzisiaj nawet sam się podciągnął do sedzenia z kilka razy w gondoli w ogóle juz za jakis tydzien trzeba przejsc na spacerówke. W sumie juz bym mogla ale jednak jakos wole gondole
Matleena trzymam kciuki za was zebyscie wyjechali powodzonka fajnie tak zmienic. My kiedys myslelismy do Australi wyjechacMatleena lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Bylam dziś u innego lekarza i wiecie co wizyta zupełnie inna. Dokładnie zbadał mnie - wydzielina, szyjka. Przeprowadził wywiad. Założył kartę ciąży.
Zwazył mnie - dramat... 61kg - byłam w szoku., od kiedy pamiętam wazyłam 54-55 kg a nawet mniej.
Zapytał czy potrzebne zwolnienie - nie potrzebuję
A poza tym jego termin porodu bardziej pokrywa się z rzeczywistością. Ciąża jest dopiero 6 tygodniowa i przesunięcie po wykonaniu usg WYPIERDKA mojego to tylko 2-3 dni, więc to się wydaje bardzije prawdopodobne niż te dwa tygodnie z piątkowej wizyty, bo z tej piątkowej to by wynikało, że jestem już w 9 tygodniu ciąży, a to niemozliwe.
Ale serce było i tykało sobie.
Dziękuję za Wasze kciuki i gratulacje w poprzednich postach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 18:52
nati85, Nuffeq, Matleena, Anastazja85, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny. Chciałam się pochwalić ze po 28 miesiącach walki,mając Pcos w końcu się udało (1cykl z clo).wg moich obliczeń 6tc.przyrost bety ok.A wizyta za tydzień.
Nuffeq, Matleena, Anastazja85, agniesja, mon!ta^, Izoleccc, Martynka30, Madziuuuula lubią tę wiadomość
Synus 2011
Coreczka 2016
-
nati85 wrote:Witajcie dziewczyny. Chciałam się pochwalić ze po 28 miesiącach walki,mając Pcos w końcu się udało (1cykl z clo).wg moich obliczeń 6tc.przyrost bety ok.A wizyta za tydzień.
Gratulacjenati85 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Nati gratuluję! To musi być nieziemskie uczucie zobaczyć 2 kreski po takim długim okresie starań
Moje dziecko zaszokowało mnie w nocy! Zasnęło o 19.30 a obudziło się o 5 Jak obudziło mnie kwilenie małego ro nie mogłam uwierzyć która jest godzina. Nigdy nie mieliśmy tak pięknej nocy. Aż chce mi się dzis żyć. Do tego mamy dziś odwiedziny znajomych z Rzeszowa. Jutro z kolei przyjeżdża koleżanka ze swoją córką (młodsza od małego o 9 dni). Intensywny tydzień Nam się szykuje.
Zaraz idziemy na spacerek i mam nadzieję, że będzie się łatwiej jeździć wozkiem niż wczoraj. U Nas roztopy- plus 3 na termometrze.Matleena, Izoleccc, Nuffeq, nati85, agniesja lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
U nas też. A takiego ładnego bałwana mieliśmy naprzeciw okna
My dziś jedziemy prawnuka prababci przedstawić. Pewnie oszaleje, bo już się nie mogła doczekać.
Nati, gratulacje. Oby teraz bezproblemowo poszło aż do porodu
I coś Wam powiem. Nienawidzę być na diecienati85, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam.uczucie piękne ale na poczatku nie dowierzałam (zuzylam 6 testow ciazowych) najpierw nic potem bardzo bardzo słabe bladziochy.mój mąż nie wierzył jak mu pokazywalam kreskę która widziałam tylko ja.
Nuffeq, Matleena lubią tę wiadomość
Synus 2011
Coreczka 2016
-
No wreszcie doczekałyśmy się małego Szymona Śliczny chłopak i jak się cudnie uśmiecha
U nas też roztopy i pada deszcze, czyli okrutnie mokro. Byłam dzisiaj na zabiegu wycięcia wrośniętego paznokcia i powiem Wam jedno, KUREWSKO BOLI !!! Teraz jestem uziemiona w domu, nie ruszę się na dwór przez... nawet sama nie wiem ile dni, ale dopiero w przyszły czwartek mam kontrolną wizytę, do tego czasu na pewno kibluję z Małym w domu. Co najwyżej będziemy się werandować.
Anastazja, zazdroszczę Ci takiej nocki, mój budzi się w nocy bardzo często, chyba co godzinę -
Agniesja nie zazdroszczę wrosnietego paznokcia, a na samą myśl o wycinaniu juz mnie boli (chociaż nie miałam tego zabiegu).
Synuś Anastazji wymiata z tak długim spaniem
Mój budzi się tak co 3-4 godziny.
Matleena ja też na diecie, ale bezmlecznej i lekkostrawnej. Chodzę ciągle głodna. Marzy mi się pizza i karpatka. -
Nuffeq, jaki fajny chłopak
Mój w nocy śpi, za to w dzień rozrabia. Ale wiadomo, im lepsza noc tym człowiek ma więcej siły. Pizza, pizza- ile bym dała za kawałek tłustej z sosem czosnkowym.
Dziś mój zakupił butelkę z Avent ze smoczkiem imitujacym sutek. Znajomej syn tak się nauczył pić herbatki, bo tak wisiał jej ciągle na cycku. Zobaczymy czy Kajtek da się "nabrać" na ten cud techniki i matka będzie mogła gdzieś wieczorem wyjść
Agniesja wycinałaś u lekarza czy u kosmetyczki? Stopa czy dłoń?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 18:57
Nuffeq lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia