1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja eutyrox biorę 50 zmniejszyła mi w pazdzierniku na 25 jak miałam tą dawkę przytyłam 5kg. Potem poszłam do innego i mam dawkę ponownie 50 teraz w marcu mam kontrolę ponownie.
Odnośnie ginekologa / lekarzy to ja jezdze do takich z małym.
Wózek też posiadam 2 w 1 ale jak piszę jednak ta spacerówka z tego kompletu zajmuje pół bagażnika z kombii ;P a ten co kupiliśmy to zajmuję 1/4 więc różnica jest i mogę wiecej naładować lub jak tata M. jezdzi z nami tez moze wziasc wiecej rzeczy. Hmm... i na podróze samolotem taki wózek to też inaczej a nie wielką kobyłę xD w tym roku już miałam dwa wyjazdy i raz niemcy. Teraz kolejyn wyjazd nam się szykuje hiszpania chorwacja więc trochę zwiedzania bedzie a w wakacje jeszcze na jakieś w polsce Powiem wam mega jestem zadowolona z tego wózka przeszedł test spacer po lesie i plażyCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
hejka dziewczynki
o to moje małe szycie i na tym linku zawsze coś nowego dodam jak zrobię
https://www.dropbox.com/sh/zj5gy1lzi5435ux/AADdH1Q_j1SHQo-mKI5Pc6sEa?dl=0
Jeśli chodzi o ząbkowanie to od grudnia ma z dziąsełkami problemy ale jeszcze nic nie ma na wierzchy. Widać białe w dziąsłach ale wyjść nie chcą. U mnie wyszły pierwsze jak miałam rok i miesiąc a u M. sześć miesięcy. W sumi mnie nie spieszno jakoś do tych ząbków
A Dawidek piękne akrobacje już robiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 21:44
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
Piękne te rzeczy Monita! Ja podobnie do Izolca, nie mam talentu do takich rzeczy i nawet by mi się nie chciało, szycie to jednak nie jest to, na co mogłabym poświęcić wolne chwile
Z dziąsełkami to u nas też od dłuższego czasu coś się dzieje, ale zębów póki co nie widać i wcale jakoś mi do tego nie spieszno Boję się o swoje sutki i palce Najchętniej chciałabym, żeby ząbkowanie ominęło nas tak, jak ominęła nas kolka hehe -
nick nieaktualny
-
U nas to samo tzn. 5 w 1. I nad pneumo i nad rota się zastanawialiśmy. Ostatecznie nie wykupilismy ich.
Jak Wam wspominałam w krwi ppępowinowej, która oddaliśmy do zamrożenia wykryto cytomegalie w klasie igg. Pediatra Nas trochę nastraszyła i dała skierowanie do lekarza chorób zakaźnych. Wczoraj ja i mały byliśmy na konsultacji i wszystko dobrze
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
No i super
Izolec, jak się czujesz? Nie masz żadnych skurczów, czy innych objawów porodu? Swoją drogą, zastanawia mnie rzecz taka, co jak się ma ustalony termin cc (co mnie pewnie też czeka przy drugim porodzie) a wcześniej samo się zacznie? Leci się szybko do szpitala i od razu na stół? Zdarzają się w ogóle takie przypadki?
My szczepiliśmy p/rotawirusom, bo to niestety najczęstsza z tych chorób, ale zastanawiam się jeszcze nad pneumokokami, mogłabym go teraz zaszczepić, po 6 m-cu. A wiecie, że te wszystkie szczepienia są w Wielkiej Brytanii bezpłatne? Moja siostra mówiła, że tam nawet antykoncepcja jest za free. Tylko u nas tak biednie.
-
nick nieaktualnyAnastazja- super, że wszystko jest ok
Agniesja- przy planowanym CC, jeśli coś się wcześniej zacznie to postępowanie jest jak przy nagłej sytuacji- czyli IP i blok operacyjny, choć raczej bez paniki
Ja miałam cichą nadzieję, że mnie zetną, jak już coś się samo zacznie, ale po dzisiejszej wizycie nic porodu nie zapowiada ;/
Co do szczepienia, to ja sama byłam szczepiona Engerixem, a nie chcę, żeby małemu na początku podali Euvax- słyszałam o nim bardzo złe opinie.