1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślałam, że tylko ja zrobiłam się słodyczoholikiem. Miałam rzucić słodycze, ale to przecież jedna z niewielu przyjemności
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualnyMy już " na walizkach " . Śmiejemy się że Tomek też się pakuje bo wierci się niemiłosiernie wstaliśmy z samego rana żeby się zameldować w szpitalu a tu zaraz przed wyjazdem dostałam telefon, że nie ma miejsc na oddziale i mam przyjechać dopiero na 10. Może do tej pory coś się zwolni.... Oby bo się wściekne.
Mstleena jak mąż?
Co do słodyczy to ja na szczęście nie jestem wielką pożeraczka, poza ostatnimi tygodniami ciąży. Mam nadzieję, że po wszystkim z tym też wrócę do normy i przestanę się paść -
nick nieaktualny
-
Niczka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Przede wszystkim zdrowego i ślicznego maluszka
Izolec trzymam kciuki, odezwij się jak już będziesz po
Ja niestety też jestem słodyczoholikiem. Dzisiaj nic w domu nie mam i tylko czekam aż mąż wróci z pracy, żeby iść do sklepu Pogoda za oknem również nie sprzyja odstawianiu tego uzależniaczaNiczkka lubi tę wiadomość
-
Niczka wszystkiego dobrego ;]
izolecc powodzenia i daj znakaco tam
Agnesja wspolczuje u mnie nie ma takich numerów bo jak gdzies chcemy isc to mowimy sobie w miare wczesniej ;]Niczkka lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
Niczkaa i ode mnie najlepsze życzenia
U nas pogoda tez nie nastraja. Szaro i buro, ale spacer zaliczyliśmy.
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualnyDziewczynki jeszcze raz bardzo dziękuję
Gdyby wszystkie życzenia się pospełniały, byłabym najzdrowszą, najszczęśliwszą, wszechmogącą osobą na świecie tylko kto by ze mną wytrzymał
Generalnie chciałabym żeby tylko jedno moje małe duże marzenie się spełniło
Nuffeq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ciocie 1:)
O 11:26 urodził się Tomek 3440 57cm długi. Jest absolutnie doskonały i wszyscy zakochaliśmy się w nim totalnie
Ja dostaję leki przeciwbólowe i jakoś staram się ogarnąć ale jeszcze nie wstawałam.
Dziękuję za wszystkie kciuki żeby dobre myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 21:37
Nuffeq, mon!ta^, agniesja, Matleena, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje!!!
Rocznik pakuje się od nowaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 01:37
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia