1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W Agngili nawet tabletki do 72 h są za darmo. Idziesz do apteki. Mówisz farmaceucie, co i jak. Po spisaniu wszystkich swoich danych dostajesz tabletkę.
U Nas pneumokoki są za darmo dla wcześniaków.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualny
-
Niczkaa, jak Twój małżonek? Liczę, ze zmienił zdanie!
Olka, a Ciebie jak zwykle gdzieś wcięło.
Matleena ile Tymuś juz waży i mierzy?
29.10.2014 biochemiczna
Mój "wspaniały" małżonek zapakował wczoraj rano trochę swoich rzeczy i się wyniósł. Skapnęłam się dopiero po południu, jak nie wracał z pracy. Pisał wieczorem czy ma wracać, ale okazało się że poszedł sobie z kolegami na piwo i jest pijany. Nie chciałam go widzieć w takim stanie, więc zabroniłam mu wracać i dopóki nie zmądrzeje nie mamy o czym rozmawiać. A ja zostałam sama z dzieckiem i psem, ale co tam dam radę, bo ja nie dam?
-
Faceci. Oni mają dziwne zagrania. To gdzie ten Twój małżonek przebywa? Dasz sobie radę a on wróci jeszcze ze spuszczoną głową i przepraszam na ustach
29.10.2014 biochemiczna
Ma swoje mieszkanie, normalnie jest wynajmowane, ale aktualnie lokatorzy się wynieśli i stoi puste.
Jeżeli do jutra się nie zrehabilituje, to chyba się z nim rozwiodę, bo po jakiego grzyba mi taka ciota a nie mężczyzna?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 18:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazja85 wrote:Niczkaa, jak Twój małżonek? Liczę, ze zmienił zdanie!
Olka, a Ciebie jak zwykle gdzieś wcięło.
Matleena ile Tymuś juz waży i mierzy?
Anastazja z mężem powiedzmy jakoś sobie daje radę, tzn ostatnio trochę zlagodniał pod względem swojego postanowienia ale nadal utrzymuje że to nie jest najlepszy czas... w tym cyklu działalismy w dobrym czasie ale tylko dlatego że powiedziałam mu ze miałam wcześniejszą owu... już testowałam i niestety tym razem również się nie udało -
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny :* Za mną może nie tęsknić, ale dziwię mu się, że nie tęskni za Małym. Nawet nie zapytał co u niego
Z miłych rzeczy: po raz pierwszy byłam dzisiaj z Małym na basenie i powiem Wam, że rewelacja Zajęcia trwały 0,5h a miałam wrażenie, że z 10 min Nuffeq, a Wy kiedy zaczynacie? A w ogóle to jak z Twoją wagą, dalej chudniesz? Ja niestety przestałam ale to pewnie dlatego, że ostatnio nie wyobrażam sobie dnia bez czegoś słodkiego i z racji ostatnich wydarzeń nawet nie mam zamiaru rezygnować z tej małej przyjemności dnia. -
To ja tu jestem jakimś wyjątkiem. Szczepimy na NFZ plus rotawirusy plus ospa. A potem po roku lub dwóch pneumo i meningokoki, bo nie planujemy żłobka.
Agniesja, w ciąży jak byłaś i jak się staraliscie też chyba odwalal różne akcje, nie? Chyba powinniście szczerze pogadać, albo może jakaś terapia dla małżeństw?
Kupiłam baby swimmer. Rewelacja!
A poza tym u mnie hardcor. Młody zaczął bardzo mało jeść, wije się jak przy kolce, nie może kupy zrobić. Jutro idę do lekarza, bo nie mogę patrzeć jak wyje na widok butelki -
Matleena, jak Twój maluszek? Byliście dziś u lekarza?
Agniesja, w takich sytuacjach zazdroszczę mieszkania w dużym mieście. U mnie niestety nie ma nauki pływania dla tak małych dzieci. Małżonek się zrehabilitował?
Niczkaa trzymam kciukasy za 2 krechy
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzolec dziękuję Generalnie nie nastawiałam się na powodzenie, testowałam tylko z tego względu ze wzięłam ovitrel...
Powiem wam że jak już byłam kilka dni po owu to wewnętrznie czułam ze nie jestem wiec jakoś specjalnie nie przeżywam potwierdzenia tego że jednak nie jestem... -
Mój mąż przyznał się do tego, że jest kretynem i obiecał poprawę. Dałam mu szansę, ale to już naprawdę ostatnia szansa, bo moja cierpliwość jest na wyczerpaniu. Jak znowu odstawi jakiś numer, to więcej nie zobaczy ani mnie ani Małego.
O kurde Matleena, co jest Twojemu mężowi? Trzymam kciuki! -
Agniesja współczuję tej sytuacji. Dobrze ze się opamietal.
My na basen wybieramy się po chrzcinach czyli jakoś w kwietniu. A z wagą się zatrzymalam na razie, może dlatego, że też wcinam dużo słodyczy. Nie mogę się im oprzeć.
Matleena tez trzymam kciuki.