1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej, ja pistolet albo i miecz na pewno, to symbol męskości przecież. Lalkę też, niech będzie i Barbie. Ale zabawa trupami to coś nie tylko nieestetycznego, ale i dla mnie przynajmniej godzącego w normalność i na ile znam się na dzieciach, to nie sądzę, żeby normalne dziecko wpadło na to, aby się trupem bawić... To może i przejechanego przez samochód kota? Nie, dzięki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 23:32
-
Niestety takie brzydkie są niektóre dzisiejsze zabawki. Lub nie wiadomo z czym ma się do czynienia tzn. Mój mąż kupił maluchowi zabawkę zawieszkę. Dla mnie wyglądała, jak małpa a dla mojego, jak żyrafa. Dobrze, że na metce napisali, że to... krowa
Od wczoraj u Nas pogorszenie pogody. Deszczowo i szaro się zrobiło. Za półtorej tygodnia jedziemy do Iławy, wiec modlę się o ładną i słoneczną aurę.
Tymczasem piję rumianek. Sprzątanie odbębniłam wczoraj, wiec czekam aż maluch się obudzi i będziemy szli na spacer.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 10:53
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Hahaha, dobre z tą krową
Violettą jakiś czas temu bawiła się młodsza siostrzenica, kończy 7 lat a dla tej starszej coś wymyślę Pogadam z siostrą i dowiem się co będzie najlepsze, ale jednak na komunię wolałabym dać coś związanego strikte z komunią a zabawkę mogę kupić na urodziny, które tak w ogóle ma tydzień po komuniiNuffeq lubi tę wiadomość
-
Anastazja to Twój mały niezły lobuz Dobrze, że koleżance tylko getry targal
U nas jak był starszy kolega to naszemu chciał naciskać na oczko
Alnilam taki śluz czasami ma znaczenie
Anastazja ja też musialam wyciągać swojego gdy wiało, w dodatku był spocony od płaczu. Jak juz się rozplacze to tylko to pomaga.
A co do komunii i prezentów to sądzę, że albo kasa albo biżuteria złota ( kolczyki, bransoletka, łańcuszek- ładna pamiątka).
Moją biżuterię mam do tej pory i bardzo ją cenię. Co prawda zgubiłam 1 kolczyk, wiec trzeba wziąć pod uwagę czy siostrzenica nie jest notorycznym gubicielemAnastazja85 lubi tę wiadomość
-
To ja Nuffeq pisałam o tym, że wyciągałam Małego na spacerze z wózka ale u nas tak samo, tylko to pomaga jak już płacze. W nosidełku dziecka nie ma, grzeczny jak aniołek a w wózku diabeł wcielony
Dzisiaj na basenie po raz pierwszy nurkowaliśmy i mnie Dawidek zaskoczył, bo ani nie napił się przy tym wody ani nie płakał
Nuffeq lubi tę wiadomość
-
Genialnie, że macie tego typu zajęcia w mieście! Ja planuje zabrać małego na basen indywidualne, ale znając jego charakter zapewne nie obejdzie się bez płaczu przy wyjściu z wody
Alnilam, coś lepiej u Ciebie?
Matleena, jak minął panieński?
Nufeeq, jak Wasz synek sypia w nocy? U nas w tej kwestii tragedia. Doszło do 6 pobudek w ciągu jednej nocy i ostatecznej pobudki o 6 rano
Olka, a Ciebie gdzie wcięło? Trampolina daje jakieś efekty?
29.10.2014 biochemiczna
Hej jestem ,czytam na bieżąco ale nie mam o czym pisać. Co do trampolin to skacze nadal a z efektów to tylko mięśnie są ,lepsza kondycja i troche mnie celulitu. Co do utraty kg to kiepsko idzie,bo jak ma iść jak diety nie trzymam .... A tak to praca , szkolenia , praca , budżety ehhhh szara rzeczywistość. No i od wczoraj znowu @.
-
Ale odzywaj się. Nawet jeśli masz pisać o tym, że zjadłaś tabliczkę czekolady U mnie też nie za wiele, bo to samo od odbicia, do kupy itp.
29.10.2014 biochemiczna
Miałam napisać Agniesja a tel. podpowiedział Anastazja hehe.
No to Dawidek wymiata w wodzie.
My też myślimy juz o basenie, tylko czekam aż znowu pojawi się piękna pogoda, no i strój musze jakiś sobie sprawić.
Nasz tez częściej się wybudza, ale ile razy to nie wiem, juz nawet nie liczę. Daję mu cyca i zaraz dalej śpi. Myślałam, że z wiekiem będzie tych pobudek mniej, no ale widocznie się mylilam.
A jak u Was sprawa z zabkami? U Szymka dziaselko spuchniete i chyba czuję pod palcem jak ząbek się przebija. Do tego mały atakuje różne przedmioty buzką i wygląda przy tym jak ciasteczkowy potwór Oczywiście bardzo mu współczuję, ale naprawdę wygląda to dość śmiesznie.
Matleena fajnie Ci, że się wyrwalas i impreza się udała. Ja się cieszę jak wychodzę na 1 h, chociażby do sklepu
Olka wiadomo lepsze mięśnie niż tłuszcz No i jak Anastazja napisała dawaj znać co u Ciebie. To, że piszemy o kupkach itp. nie znaczy, że nie chcemy pogadać o czymś innym. -
Ja lubię pogadać o czymś innym. Kupy mam na codzień i już mi tych tematów wystarczy. Moja przyjaciółka po panieńskim powiedziała mi, że jest ze mnie dumna, że tylko raz wspomniałam o młodym, bo się obawiała, że to będzie mój jedyny temat.
A poza tym, to jadę wyzwanie 30-dniowe planka. Rozeszły mi się mięśnie po ciąży i podobno to ćwiczenie pomaga. Na wysokości pępka mam rozejscie na 3 palce. Mam nadzieję, że ćwiczenia pomogą. -
Dawidek od dłuższego czasu atakuje wszystko buzią, bo po prostu tak poznaje świat Ząbków póki co nie widać
Ja kupiłam sobie tankini i jestem bardzo zadowolona (chociaż żałuję, że nie wzięłam rozmiar mniejszych majtek). Góra fajnie uwydatnia biust i ściska brzuch i spokojnie w takim stroju mogę wyjść też na plażę (bo przez rozstępy już nigdy nie pokażę się w zwykłym bikini). -
Rozstępów nie posiadam co prawda, ale że swojego brzucha i ud nie jestem zadowolona, wiec zapewne też wybiorę tankini
I musze poszukać jakiś specyfik na piersi, bo rozciągnięte są strasznie.
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny