1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hah no matka myślę że też bym miła taką frajde z nowego wózka. Nie wiem o czym pisać bo nic nie robie tylko leżę. Żołądek mnie boli od dwóch dni nie wiem jak sobie z tym poradzić, miałyście tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 08:13
-
Mam nadzieję, że łożysko zacznie się przyklejać. Ale Twoja fasolka to mały wojownik i jestem pewna, że da sobie radę!
My wczoraj zaliczyliśmy pierwszy spacer w nowym wózku i kocham go po prostu. Zgrabny, lekki, świetnie się jedzie. Do tego po raz pierwszy od wielu tygodni w trakcie nie musieliśmy Tymka nieść na rękach. Przestałam się bać spacerów, znowu mam ochotę wychodzić. Wczoraj nawet my i Tymek jedliśmy na mieście. No bajka.
Aż się pochwalę
[Foto]Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 12:33
Izoleccc, Anastazja85, Madziuuuula, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zawsze, jak tu piszemy mam jakieś wyobrażenie wizualne każdej z Was
Izoleccc, ale z Ciebie chudzinka
Matleena, ale młodo wyglądasz. Zresztą Ty Izoleccc również.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Noooo Olka, jak u Ciebie chłopak będzie, to chyba padnę.
Izolec, myślałam, że Ty brunetką jesteś,jakoś tak sobie Ciebie wyobrażałam. I też miałam pisać, że szczuplutka jesteś. Młody kochany, śliczny i gemialne ma spodnie!
Dzięki za komplenty, choć mnie się wydaje, że już widać tą 30-tke po mnie Patrzę na to zdjęcie i tak myślę, że najwyższy czas na fryzjera
Nuffeq, to Mamas and Papas Armadillo XT. Kolor chestnut. Jest z nami drugi dzień i mąż mówi, że to, że go kupiliśmy było największym błędem w Jego życiu, bo teraz chcę spacerować dwa razy dziennie Wyprobowalismy go na kostce brukowej, na rozwalonych chodnikach, jeszcze trawnik przed nami. Na razie spełnia moje oczekiwania i jestem w nim zakochana -
Matleena nie widać na tym zdjęciu 30stki u Ciebie - na prawdę. U Izoleccc tez nie widać absolutnie.
Czy Wy się czasem nie podszywacie pod '85
Matleena wózek śliczny.
I Wasze Bobasy śliczne. Ja czekam na swojego. Jeszcze 3 miesiące.
Będę musiała robić bardzo spore przemeblowanie mieszkania, bo nigdzie nie wejdą mebelki małego bez tego. Mam mieszkanie 60m, ale tak nie ustawne, że szkoda gadać. Stare budownictwo. Na dodatek to chyba miał być kiedyś jakiś budynek gospodarczy. -
nick nieaktualnyOlka trzymam kciuki za wizytę. Odezwij się po.
Matleena super się razem prezentujecie. a jak ze składaniem wózka? Pewnie za parę miesięcy też będę szukała czegoś lekkiego bo mój od zestawu mimo wszystko jest ciężki i tachac go po schodach nie mam zamiaru
Madziula pesel niestety nie kłamie