1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniesja, pytałaś o znajomości ze szpitala. Ja miałam na sali dziewczyny rodzące juz 2 lub 3 dziecko. Jedna z nich okazała się szwagierką kobiety pracującej z moją mamą. Dzień po mnie urodziła Huberta. Czasami widujemy się na mieście.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Rozumiem, ale powiedziałaś, że nie powinni dawać pieniędzy ludziom którzy nie mają wykształcenia lub doświadczenia w danej dziedzinie, a to już nie było odniesione do tego czy Ty byś tak zrobiła tylko do ogółu.
I moim zdaniem z tą niszą to właśnie tak jest, że pomysł na nią zwykle znajduje się kiedy nie siedzisz w tej branży. Ja mam pomysły jeszcze na dwie firmy, czyli w sumie trzy. Pozostałe pomysły również wypełniają lukę rynkową i również nie mam doświadczenia w tych branżach. Ale pomysłów nie zdradzę, bo kto wie, może kiedyś...
A ze szpitala z nikim nie mam kontaktu ale utrzymujemy kontakt z grudniówkami i regularnie się spotykamy. -
Dla ścisłości to było pytanie a nie stwierdzenie, po czym dodałam zdanie o innowacyjności.
29.10.2014 biochemiczna
Tak czy siak, jeśli któraś z Was marzy o własnej firmie dziewczyny ja polecam. Zbierzcie się na odwagę, nabory wniosków ruszają w styczniu/lutym, nawet marcu. Warto walczyć o swoje marzenia!
W teraz się pochwalę. Dostałam się do dwóch projektów. Czekam na oficjalne ogłoszenie wyników w tym, w którym chcę wziąć udział i wycofam papiery z tego drugiego. -
Białystok wita rocznik '85
Staramy się prawie 1,5 roku ... teraz czas na lekarza, w przyszłym tygodniu idziemy z kompletem wyników ...
Czuję jak czas ucieka ... ja robię się z roku na rok starsza ... i mnie to przeraża ...
Myślałam, że po prostu zajdę w ciążę kochając się z mężem ot tak ... i że nie będę musiała wspaniałego seksu zniżać do poziomu - robimy robimy bo może się w końcu udać. Mam super wsparcie z moim mężu, więc jest mi raźniej i nie sfiksowaliśmy jeszcze, ale nie wiem co będzie dalejIzoleccc lubi tę wiadomość
-
Póki co idziemy z wynikami - moimi i męża i zobaczymy co powie ... ale jak widzę jakie koszty są związane z tym wszystkim to zaczynam się zastanawiać, czy mnie kurde będzie stać na to żeby zajść w ciążę
Od kilku lat miałam wewnętrzne przeczucie, że będę miała problemy z zajściem w ciążę - nie pytajcie się skąd i dlaczego - po prostu tak czułam
-
Nie wiem ... może, póki co czekam na wizytę u ginekologa i wtedy będę wiedziała dokładnie jak wypadły moje wyniki.
W tym tygodniu robiłam właśnie wyniki:
witamina D-1,25(OH)2D
testosteron - T
17-OH-Progesteron
Siarczan dehydroepiandosteronu-DHEA-S
P. ciała przeciw różyczce IgG
AMH-anty-Mullerian hormon -
Witamy serdecznie w sumie większość z nas miała problemy - jeśli nie wczesne poronienia, to długie starania. Każda mimo przegranych bitew, wygrała wojnę i mam dziecko (Olka jest na ostatniej prostej przed porodem), wiec jesteś w dobrym wątku
Długo jesteście małżeństwem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 21:04
29.10.2014 biochemiczna
Monta jasne, że jest też wielu samouków, ale są też ludzie po konkretnych kierunkach. To tak jak z nauką Photoshopa - jeśli nie liźniesz go choć trochę, nie za bardzo będziesz wiedzieć, jak się w nim "bawić". Są działy, które wymagają wiedzy praktycznej. Bo nie oszukujmy się - to praktyka się dziś liczy i konkretne umiejętności.
29.10.2014 biochemiczna
Ja podejmując decyzję o otwarciu ośrodka nie wiedziałam nic na ten temat. Po 4 miesiącach potrafiłam sama napisać regulaminy, wstępny plan terapii, wiem jak działają inne ośrodki. Moim zdaniem dużo zależy od tej pasji właśnie i od tego jaki profil działalności otwierasz. No i też od indywidualnych predyspozycji. Są ludzie z ogromną wiedzą którzy nie potrafią poprowadzić firmy, a istnieją też tacy, którzy za co się nie wezmą przeradzają to w sukces.
-
nick nieaktualnyMadziula jak Filipek? Ehh cudowne są takie maleństwa
Co do firmy to mi się marzy ale po pierwsze musiałabym mieć kogoś do współpracy bo tak to praca codziennie od rana do nocy - samemu raczej ciężko. A po drugie mój mąż jest bardzo asekuracyjny i bardzo przeciwny. Więc ja jeszcze na długie lata będę pracować dla innych. Chociaż jakby nie patrzeć świat korpo jest raczej bezpiecznymMadziuuuula lubi tę wiadomość
-
Dlatego ja się cieszę, że mąż nie rezygnuje z pracy. Jeśli nic nie zarobię albo będzie trzeba dołożyć do firmy to Jego pensja będzie tym zabezpieczeniem dla nas.
Nie wiem czy się chwaliłam ale w związku z firmą zatrudnilismy nianię.Madziuuuula, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Filipek ma się dobrze ☺waży juz 5,5 Karmimy się cyckiem Jesteśmy po pierwszych szczepieniach, które niestety przyniosły nam nocną gorączkę i moją panikę, ale paracetamol pomógł.
Guga z nami i rozdaje nam uśmiechy.mon!ta^, Izoleccc, Matleena lubią tę wiadomość