1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniesja wrote:Dziewczyny, to zdjęcie testu
Przepiękny ,chyba już rozpoczne gratulację. Możesz napisać pierwsza, pierwsza w 2015:))) Bardzo się ciesze i nadal trzymam kciuki. I nie czytaj pierdoł o torbielach , poczytaj sobie lepiej o fasolkach i powiedz swojemu psiakowi że będzie towarzystwo do kochania:)agniesja lubi tę wiadomość
-
Agniesja jak nic jest ciąża jaka krecha wielka bosko!!! kochana troszcz się o siebie i o dzidziusia!!! Bosko Kurcze i to jest ten cud. Niby brak ovu a maleństwo się wkrada! Tyle durnych długich cykli. Gratulacje kochana. Niech rośnie zdrowy fasol - pierwsza zieloność w 2015!
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Summerka wrote:Cześć dziewczyny, można dołączyć? Ja tez rocznik 85- grudzien
agniesja, Summerka lubią tę wiadomość
Justi2 -
Fretka85 wrote:Może owulka rzeczywiście później była, w okolicach tego co OF wyznaczyło i dlatego nic nie było w 14dc?
Na pewno była później, ale myślisz, że tak mogło być że nic nie było wcześniej widać?
Witaj Justi! Zapraszamy do nas Ja Ciebie kojarzę z wątki "Położna zaprasza". Dobrze, że jednak nie uciekłaś z forum, pomimo negatywnych komentarzy niektórych dziewczyn. Mam nadzieję, że już złośnice nie hejtują -
agniesja wrote:Na pewno była później, ale myślisz, że tak mogło być że nic nie było wcześniej widać?
Witaj Justi! Zapraszamy do nas Ja Ciebie kojarzę z wątki "Położna zaprasza". Dobrze, że jednak nie uciekłaś z forum, pomimo negatywnych komentarzy niektórych dziewczyn. Mam nadzieję, że już złośnice nie hejtująJusti2