1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agnesjo ekspertem niestety nie jestem i nie wiem ile i w jakim tępie dojrzewają pęcherzyki. Nawet przyznam sie bez bicia, że nie wiem czy pisałaś co ci lekarz dokładnie powiedział na monitoringu, bo ta moja ciąża to za bardzo mi w kość daje Nawet nie należe do tych co miały monitoring. Myśle jednak, że te kilkanaście dni mogły zaważyć na tym czy były widoczne dominujące pęcherzyki
-
Tak czy siak, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku
Fretka, a jak Ci idzie zrywanie z nałogiem? Mam nadzieję, że już nie popalasz
Spokojnie Justi, u nas nikt nie będzie na Ciebie naskakiwał, a wręcz podziękuje jeżeli zechcesz udzielić jakiejś rady, czy też odpowiedzieć na nurtujące pytanie.... i powodzenia w staraniach Jak długo już? -
Summerka wrote:Justi, racja, wsparcie pomaga;) ja tez kojarzę Cię z wątków położna zaprasza i chyba ze starania o rodzeństwo;) tylko ten drugi wątek ostatnio trochę wolniej sie kręci, bo dziewczyny (i super) zaciązaja;)Justi2
-
agniesja wrote:Tak czy siak, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku
Fretka, a jak Ci idzie zrywanie z nałogiem? Mam nadzieję, że już nie popalasz
Spokojnie Justi, u nas nikt nie będzie na Ciebie naskakiwał, a wręcz podziękuje jeżeli zechcesz udzielić jakiejś rady, czy też odpowiedzieć na nurtujące pytanie.... i powodzenia w staraniach Jak długo już?Justi2 -
Olka_29 wrote:Tak w naszym forum nie ma żadnej zołzy polecamy się oglądam właśnie kabaret ubaw po pachy:-D
agniesja lubi tę wiadomość
Justi2 -
szacunek dla dziewczyn które rzuciły palenie ja już ostatecznie postanowiłam z tym skończyć w kolejnej ciąży, co ciąża to rzucałam od razu jak wiedziałam że jestem ale taka głupia byłam że po okresie karmienia wracałam do nałogu teraz już tego nie zrobię na pewno!szkoda zdrowia i kasy:) ale jedyna motywacja żeby skończyć to ciąża żadne inne metody na mnie nie podziałają
agniesja lubi tę wiadomość
Justi2 -
agniesja wrote:Dzięki Nuffeq :* ale tak naprawdę zacznę się cieszyć dopiero jak usg potwierdzi ciążę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 23:20
-
Olka_29 wrote:Jejku masz już dwójkę super mi z piereszym nie idzie,a gdzie tu myśleć o drugim. Będę szczęśliwa jeżeli urodzi się chociaż jeden bąbelek.
Olka_29, Anastazja85, anucha, agniesja lubią tę wiadomość
Justi2 -
Szpilki. Szpilki. Szpileczki. Każda kobieta w szpilkach zaczyna mieć długi nogi i wygląda seksownie. Uwielbiam te kilka centymetrów więcej. Staje się wtedy taka smukła
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia