1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój niestety nie urósł (a mówiłam: po co było palić w podstawówce?) i ja odzwyczaiłam się od szpilek. Chociaż ostatnio pokochałam koturny bo są strasznie wygodne i mam ich 4 pary: zimowe kozaki, letnio-jesienne botki, wiosenne zamszowe czółenka i letnie espadryle
Justi, jeżeli chodzi o rzucenie palenia, odkąd dojrzałam do decyzji o macierzyństwie przyszło mi to samo, długo nie musiałam się przekonywać, bo zdrowie mojego przyszłego dziecka jest dla mnie najważniejsze Pomogła mi w tym książka Allena Carra
Miłej niedzieli Dziewczynki -
agniesja wrote:Miałaby w czym wybierać, bo ja też kocham buty i nie ma miesiąca w którym nie kupiłabym sobie jakiś
Ja to samo. Aż musiałam w domu jeden pokój na garderobę przerobić (bo zawsze mi sie marzyły takie polki, na których poukładane są szpilki:)), a i tak niedługo sie nie zmieszczą;( -
agniesja wrote:Mój niestety nie urósł (a mówiłam: po co było palić w podstawówce?) i ja odzwyczaiłam się od szpilek. Chociaż ostatnio pokochałam koturny bo są strasznie wygodne i mam ich 4 pary: zimowe kozaki, letnio-jesienne botki, wiosenne zamszowe czółenka i letnie espadryle
Justi, jeżeli chodzi o rzucenie palenia, odkąd dojrzałam do decyzji o macierzyństwie przyszło mi to samo, długo nie musiałam się przekonywać, bo zdrowie mojego przyszłego dziecka jest dla mnie najważniejsze Pomogła mi w tym książka Allena Carra
Miłej niedzieli Dziewczynki
Książka Allena Carra też mnie wyciągnęła z nałogu, chociaż dopiero za drugim razem. Za pierwszym czytałam ją z takim niedowierzaniem. Ale polecam bardzo, bo nie palę już rok i 5 miesięcy, a paliłam odkąd pamiętam... a teraz nie wyobrażam sobie palić! A feee;)agniesja lubi tę wiadomość
-
Witamy Aleksia w naszym gronie Z jakiego miasta piszesz?
Agnisja, jak po wizycie u ginekologa? Jest już pęcherzyk?
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja85 wrote:Witamy Aleksia w naszym gronie Z jakiego miasta piszesz?
Agnisja, jak po wizycie u ginekologa? Jest już pęcherzyk?
Idę już spać, bo całe popołudnie spędziłam w Luxmedzie i padam na twarz
Cześć Aleksia! Witamy stolicę Długo już starasz się o dzidzię?
Powodzonka
PS. Jak powiedziałam ginowi, że miało nie być owulacji a chyba jestem w ciąży, zrobił oczy jak pięć złotych i wyleciało z jego ust coś w stylu "ooooooo" hehehe -
agniesja wrote:
Cześć Aleksia! Witamy stolicę Długo już starasz się o dzidzię?
Powodzonka
Tak, już ponad 4 lata ale dopiero od laparoskopii którą mialam w październiku tak naprawdę wiem co mi jest (i co mi było wczesniej) i jak to leczyć. Biorę duphaston i nie tracę nadziei że może w tym roku uda mi się zostać mamą.
-
agniesja wrote:
PS. Jak powiedziałam ginowi, że miało nie być owulacji a chyba jestem w ciąży, zrobił oczy jak pięć złotych i wyleciało z jego ust coś w stylu "ooooooo" hehehe
Moja przyjaciółka zaszła w ciążę w cyklu w której dwóch lekarzy mówiło jej że nic z tego nie będzie bo nie ma pęcherzyka dominującego natura jednak jest nie do odgadnięciaagniesja lubi tę wiadomość
-
Na jakich zasadach bierzesz ten duphastan i dlaczego? Ależ jestem ciekawska
Wiem, że to syntetyczny progesteron.
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja85 wrote:Na jakich zasadach bierzesz ten duphastan i dlaczego? Ależ jestem ciekawska
Wiem, że to syntetyczny progesteron.
Duphaston biore na podniesienie poziomu progesteronu zeby w ogole byla szansa na zaplodnienie i implantacje zarodka. Moj naturalny progesteron w fazie lutealnej jest na poziomie 1,76 czyli duuuuuzo ponizej normy. Biore go od 16 do 26dc a potem testuje (najlepiej testem z krwi) i jak nie ma ciazy to odstawiam -
Sama musze nareszcie zabrać się za zbadanie swojego progesteronu a ciągle brak czasu.
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia