1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam "gówniarza" w domu. W tym roku skończy 27 lat
agniesja lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Molcia wrote:ja już się niestety na 30 urodziny nie wyrobie z porodem - liczyłam na poprzedni cykl ale niestety nic z tego fajnie by było chociaż zajść do tego czasu
Ja też pragnełam dziecka przed 30tką, zwłaszcza przy moich problemach hormonalnych, no ale wyszło inaczej.. teraz modle sie o dziecko w ogóle. -
Dołączam do towarzystwa, które nie wyrobi się przed 30stka. Trudno. Dzieciątko pojawi się później!
Jedynaka bym nie chciała. Ja i mój jesteśmy wredny mi jedynakami
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Mój mąż też jest jedynakiem i smutno jest u teściów jak jeździmy, wolałabym żeby miał jakąś siostrę, im więcej tym raźniej na rodzinnych spotkaniach
Za to jak nasze dzieciątko będzie wyczekane i ukochane, już widzę minę teściów Teściowa podobno za każdym razem podpytuje męża kiedy będzie babcią Dobrze, że nie mnie -
Za to mój ma 6 braci i jedną siostrę więc jak się wszyscy zjedziemy do teściów to jest tłum, ale fajnie ja mam siostre i brata więc nie znam losu jedynaczki, pamiętam walke z siostrą o ubrania jak byłyśmy nastolatkami;-)
agniesja lubi tę wiadomość
-
Ja moją tępiłam razem z bratem, bo jest ode mnie 6 lat młodsza, a od brata 4, więc jak byliśmy dzieciakami to chciała się z nami bawić, ale za gówniata była i tak naprawdę musieliśmy jej pilnować. Do tej pory mi to wypomina.
Możecie sobie wyobrazić jaką minę miałam, kiedy wyczaiłam, że moja malutka siostrzyczka zażywa tabletki anty. Te tabletki to nic, najgorsze było, że to oznacza, że ona z kimś sypia
Mój jest jedynakiem/nie jedynakiem. Ma brata, który ma inną mamę, ale tak się życie potoczyło, że nie utrzymujemy kontaktów. Dlatego teściowa też wyczekuje wnuczusia. Moja mama z resztą też, bo siostra jeszcze nie na tym etapie, brat się właśnie rozwodzi, a najmłodszy dopiero zaczyna przechodzić mutację
Ale jak w te Święta byliśmy wszyscy razem, to fajnie było Cieszę się, że mam tyle rodzeństwa. Zawsze jak z jednym się pokłócę to mi jeszcze 2 zostaje.
A u męża trochę za rodzeństwo robią kuzyni, choć to już nie to samo. Nie ma tej więzi co między ludźmi, którzy wychowywali się razem. I mój stwierdził, że nie chce mieć jedynaka, bo choć teściowa była wymagającą matką, to jednak on wie, że jako jedyne dziecko został rozpuszczony i nie chce, żeby nasze dziecko też takie było. W sumie to ma rację, bo jak się ma jedno dziecko, to wiadomo, że całą miłośc się na nim skupia. A tak jak już przynajmniej 2 jest to musza się dogadać między sobą, nauczyć dzielić, trzymać sztamę przeciwko starym.. -
Przed chwila napisałam wręcz poemat ale mój super fajny telefon go "zjadł" w każdym bądź razie u mojego taty było 9cioro wiec mam około 30 kuzynowstwa. A że mieszkamy blisko siebie nie wiem co to mała rodzina. Do tego moj tato miał 19 lat, gdy się urodziłam wiec mam np wujka o 6 lat starszego
Ale poddaje do dyskusji... Może skoro tak miło i dobrze nam się rozmawiam na forum...może spotkamy się kiedyś w jakiś weekend. Pogadamy od serca. Po Płocku jemy. Jeśli chodzi o wybór miasta to takie które większości pasuje. Jakieś chętne?Summerka, Nuffeq, agniesja lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia