2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka.
Wróciliśmy o 23, to tylko dzieci w piżamy i do wyra... głowa do poduszki i odleciałam.
Dzień pełen wrażeń. Super jest na tej Farmie Iluzji. Zdecydowanie polecam. Więcej atrakcji jak w tych Magicznych Ogrodach. Dzieciaki nie chciały wyjeżdżać do domu he he
Niunka to zazdroszczę, że teściów masz daleko. Mam nadzieję, że ja nie będę wścibską i wredną teściową
No to Kochana kciuki zaciśnięte!
Emi już zmieniam na 1 stronce
Frida czasami potrzebna jest i leniwa niedziela, żeby zwyczajnie sobie odpocząć
Phia fajnie, że dałaś znać co i jak. Czekamy na dalsze wieści
Parodka ja kiedyś miałam 32-35, a teraz 26-28 mi się zrobiło... Głowa do góry Kochana
Zakręcona była rozmowa o wstrętnych teściach, ale Ty chyba nie możesz narzekać
Ewelaaa zresztą Ty chyba też, teściowa na pyszne obiadki zaprasza. Nie dogaduje, że źle to czy tamto robisz? Zmieniłam dzień testowania na 1 stronce i czekam na niego z niecierpliwoscią
Kattti zajebiste te zdjęcia! Sto lat synkowi. Śliczny chłopczyk i mega świetną ma fryzurkę. Kocham takie włosy u chłopców. Zakochałam się właśnie między innymi w pìęknych, delikatnie kreconych i dłuższych włosach mężusia
A co do wykresu, to wolę odpowiadać pod swoim, bo jest ciąg rozmowy. Jak ktoś wejdzie ponownie na mój wykres to widzi odpowiedź Inaczej jak u każdegoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 15:38
Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Hejka.
Wróciliśmy o 23, to tylko dzieci w piżamy i do wyra... głowa do poduszki i odleciałam.
Dzień pełen wrażeń. Super jest na tej Farmie Iluzji. Zdecydowanie polecam. Więcej atrakcji jak w tych Magicznych Ogrodach. Dzieciaki nie chciały wyjeżdżać do domu he he
Niunka to zazdroszczę, że teściów masz daleko. Mam nadzieję, że ja nie będę wścibską i wredną teściową
No to Kochana kciuki zaciśnięte!
Emi już zmieniam na 1 stronce
Frida czasami potrzebna jest i leniwa niedziela, żeby zwyczajnie sobie odpocząć
Phia fajnie, że dałaś znać co i jak. Czekamy na dalsze wieści
Parodka ja kiedyś miałam 32-35, a teraz 26-28 mi się zrobiło... Głowa do góry Kochana
Zakręcona była rozmowa o wstrętnych teściach, ale Ty chyba nie możesz narzekać
Ewelaaa zresztą Ty chyba też, teściowa na pyszne obiadki zaprasza. Nie dogaduje, że źle to czy tamto robisz? Zmieniłam dzień testowania na 1 stronce i czekam na niego z niecierpliwoscią
Kattti zajebiste te zdjęcia! Sto lat synkowi. Śliczny chłopczyk i mega świetną ma fryzurkę. Kocham takie włosy u chłopców. Zakochałam się właśnie między innymi w pìęknych, delikatnie kreconych i dłuższych włosach mężusia
A co do wykresu, to wolę odpowiadać pod swoim, bo jest ciąg rozmowy. Jak ktoś wejdzie ponownie na mój wykres to widzi odpowiedź Inaczej jak u każdego
No i dlatego własnie uważam że mojemu pasuja takie a nie krótkie .
Ja siedze pije kawe i ogladam film odezwe się po..
Parodka polecam spróbowac brać OVARIN skraca cykle takie są opinie tak wiec warto spróbowaćSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z moja teściowa to różnie, raz jest lepiej raz gorzej. Był czas kiedy się strasznie pozarlysmy i nie odzywalysmy się do siebie dobre dwa miesiące :p ale teraz jest okej. Synek pojechał do babci na noc a my z mezem będziemy sobie dogadzać goframi z bitą smietana i owocami. właśnie poszedł do sklepu po smietane w szpraju haha xD kto wie może później jeszcze sie do czegoś przyda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 16:37
emi_90, Szczęśliwa_Mama, Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
Moja Tesciowa jak Tesciowa. Lubi czasem siw wtracic ale rzadko i w taki sposob ze nikogo nie urazi. Dwa razy w zyciu mnie obgadala do mojego D i dwa razy sie z nia nie odYwalam po pol roku przez to ale ogolnie jest naprawdw ok . Jak kolezanka bardziwj bo ledwo 42 lata ma imprezowa , luni klubowa muzyke . Taka pozytywna wariatka
..ale z takim dyatansem podchodze mimo wszyatko po tych sytuacjach. Nie narzekam moze takSzczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
Ja od rana w miescie bylam z dzieckiem i Tesciowa . Dopiero wrocilam przed 15 minutami, pije kawe , Tesciowa do pracy poleciala . Gotuje zupke pomidorowa i szpinak z feta usmazylam do nalesnikow pogoda byla piekna dzis a teraz taki wiatr sie zerwal ze basen mi lata ze spuszczona woda alw mimo wszystko
-
nick nieaktualnyZakręcona eh ci teściowie
Wróciłam z dzieciakami z podwórka, mąż kosi trawę. Chwilę przysiadłam, żeby do Was napisać i kąpiel dzieciaków, kolacja. Mam nadzieję, że dzieciaki pójdą szybko spać i spokojnie będziemy mogli poserduchować
A jest przełom z synkiem zaczął mówić mniam mniam, baba i bibi. Jestem taka szczęśliwa, że się w końcu coś ruszyło19ewelaaa89, Kattii, emi_90, Parodka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona eh ci teściowie
Wróciłam z dzieciakami z podwórka, mąż kosi trawę. Chwilę przysiadłam, żeby do Was napisać i kąpiel dzieciaków, kolacja. Mam nadzieję, że dzieciaki pójdą szybko spać i spokojnie będziemy mogli poserduchować
A jest przełom z synkiem zaczął mówić mniam mniam, baba i bibi. Jestem taka szczęśliwa, że się w końcu coś ruszyło
O widzisz to już coś, najważniejsze że sie przelamal i zaczal teraz już będzie tylko z górki. Mój też dluuugo nie mówił nic, do 2 lat było tylko takie yyy i pokazywanie palcem. A teraz nawija jak szalony, nawet zdania próbuje składać i też zaczął nagleKattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychcebardzobycmama wrote:Hej można dołączyć?
My tutaj na watek przyjmujemy osoby które staraja sie z przyjemnosci a nie z przymusu i rozpaczy .
Jesli uwazasz ze jestes taka jak my to napisz cos wiecej o sobie itpSzczęśliwa_Mama, ZakręconaOna, Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelaaa no i mój takie yyyyyyyy swoje cały czas he he
Chcebardzobycmama witaj. Patrzę, że synek w październiku roczek skończy starania o drugą dzidzię rozpoczęte?
Kattti no cieszę się bardziej niż jakbym w totka wygrała, że mówi coś poza yyyyyy i mamamamaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 21:35
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ewelaaa no i mój takie yyyyyyyy swoje cały czas he he
Chcebardzobycmama witaj. Patrzę, że synek w październiku roczek skończy starania o drugą dzidzię rozpoczęte?
Kattti no cieszę się bardziej niż jakbym w totka wygrała, że mówi coś poza yyyyyy i mamamamaSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj syn zaczal mowic majac 15 miesiecy , rozgadal sie pelnymi zdaniami przed 2 urodzinami . Teraz nawija bezblednie jak starzy ale tak jak Katii mowi nie ma co rownac dzieci. Kazde ma swoje tempo jedno szybciej chodzi a pozmiej gada i na odwrot.
Ale kochana ciesze sie razem z Toba a co do Tesciow to generalnie zlewam. Wyjasnilysmy sobie pare spraw i jest ok. Nie narzekam jak mnie wkurwi to trzeci raz juz tak latwo jej nie odpuszcze. Pol roku to bedzie za malo hahahaha
Nowa Mamuske witam i chcwmy cos wiecej o Tobie wiedziec. :d
A i synus ma cudowne imie hehe.
Imiennik mojego syna . Z tym ze moj mial byc z 24.10.2015 a urodzil sie 1.11Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja z Maćkiem sama ćwiczę z książeczką od mojej przyjaciółki logopedki. Nie wiem czy to dzięki tym ćwiczeniom, ale coś się ruszyło
Cholercia mały nie może zasnąć, a mężuś dawno chrapie... i chyba dzisiaj znowu nic z tego... fak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 23:17
Kattii lubi tę wiadomość
-
chcebardzobycmama witaj
anusiak5 no nieźle, dzieciaki są czasami niemożliwe.
Szczęśliwa_mama z mówieniem u nas nie było problemu a i tak czułam taką małą presję bo raz na jakiś czas słyszałam od kogoś: X już mówi całymi zdaniami a Wasz K. tylko pojedyncze słowa itd. Ale nie dałam się zwariować. Niestety tak jest ze wszystkim - mówienie, odpieluchowanie, odsmoczkowanie... Teraz na topie jest jazda na rowerze, prawie wszyscy rówieśnicy śmigają na 2 kółkach a mój syn jeszcze nie.
Ja dzisiaj piję kawkę z rana w spokoju. Młody wybył znów na noc do babci z kuzynem. Jutro wolne! A dzisiaj wieczorem jade na spotkanie z koleżankami ze studiów. Nie mogę sie doczekać, długo się nie widziałyśmy, a mi się przyda taka mała odskocznia od pracy i domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 06:34
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Raczej nie fiksuje na punkcie starań
Dopiero dwa dni temu rozpoczęliśmy pierwszy cykl " robót" a czy wyjdzie.. okaże się.
Mam 22lata. Jestem już aniołkową mama ,straciłam ciąże na samym jej początku, rok później zaszłam w kolejną ciąże i urodziłam synka ,który obecnie ma 10miesięcy
Widzę,że tutaj dużo z was się stara też o kolejne pociechy.Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia