2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattii wrote:Nam jakby teraz sie udalo zajsc to o ciąży bedziemy wiedziec tylko my... nikogo nie bedziemy informowac póki nie zobacze serduszka i póki mi nie powiedzą że wszystko jest dobrze. Specjalnie zapisze się na wizyte w prywatnej polskiej klinice w UK zaplace za scar ktory planuje wykonac okolo 6-8 tyg ciazy bo nie zamierzam chodzic znowu bóg wie ile tyg a potem na scanie w szpitalu angelskim dowiadywac sie ze nic z tego.
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kochana uwierz , ze sluzba zdrowia w Polsce to cudo w porownaniu do tego co tutaj sie dzieje. Ja mam akurat porownanie bo mieszkam w uk i korzystam tu a raczej z musu jak musze ... a i w pl.jestem czesto i korzystam tam jal jestem . To w pl sie lecze , robie badania itp tu to jest jakas kpina w uk .
Wiecie co ... nawet z moja tarczyca . Jestem po zapaleniu tarczycy , mam niedoczynnosc i musem u mnie jest kontrolowanie jej co 2 miesiace max bo mojw hormony nie tylko tsh skacza okropnie w ciagu chwili zmienia sie wszystko a oni tu twierdza ze nie ma takiej potrzeby i raz na rok badanie . Kurwa ! ...
Rok mam brac leki te same jak u mnie daqke zmieniac trzeba i srednio raz na pol roku jest zmieniana
Mój wuja mieszka w Wali i zachorował poważnie bo miesnie odchodzą mu od kosci, byla w szpitalu itp i jedyne co mu przepisuja to ciagle paracetamol mimo iz na bol mu to kompletnie nie pomaga no ale co tu duzo gadac -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:I prawidlowo . Ja tak samo w ciazy z Oskarkiem wlasnie zrobilam ... z tym ze mnie tu pierwsze usg wyznaczyli na 11 tydzien przez poprzednia strate pfy ... do tego czasu moglam znow poronic ze trzy razy dowiedzialam sie o ciazy w 7 a w 8 juz bylam w klinice. 11 i 5d zrobili scan tu a pozniej troche w pl bylam i tam robilam usg
-
O prosze to pierwsze slysze.
Ja generalnie placilam 150 f to bylo na wczesna wiosne 2015 w Birmingham.I to to pierwsze zwykle usg ... A pozniej juz prywatnie w Uk nie bylam bo w Pl mialam lekarza tez prowadzacego ciaze jak jestem tam . Tu to tu
Noo hahahaha Oni juz przesadzaja z tym paracetamolem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 10:10
Kattii lubi tę wiadomość
-
No i Katti w ogole powiem Ci , ze wykres masz piekny .
Oby tak dalej szlo.
Kurcze pije kawe , ogladam z synem bajke. Jestesmy po sniadaniu a Ja mam ciezkosc ciala taka :o nie chce mi sie tylka ruszyc a musze sie zaraz ogarnac i wstawic pranie , makaron ugotowac do obiadu pozniej troszke ( wczoraj ugotowalam GAR zupy pomidorowej to dzis mam spokoj z obiadem ) , trening zrobic bo 4 dni zaniedbalam bardzo .
Tesciowa wstanie to leci sprawy zalatwiac z papierami ze szkoly szwagra mojego haha jak to smiesznie brzmi . Szwagier ktory ma 13 lat
I moze jakis spacer do parku z malym
W ogole jest tu ktoras co pali ?Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:O prosze to pierwsze slysze.
Ja generalnie placilam 150 f to bylo na wczesna wiosne 2015 w Birmingham.I to to pierwsze zwykle usg ... A pozniej juz prywatnie w Uk nie bylam bo w Pl mialam lekarza tez prowadzacego ciaze jak jestem tam . Tu to tu
Noo hahahaha Oni juz przesadzaja z tym paracetamolem. -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No i Katti w ogole powiem Ci , ze wykres masz piekny .
Oby tak dalej szlo.
Kurcze pije kawe , ogladam z synem bajke. Jestesmy po sniadaniu a Ja mam ciezkosc ciala taka :o nie chce mi sie tylka ruszyc a musze sie zaraz ogarnac i wstawic pranie , makaron ugotowac do obiadu pozniej troszke ( wczoraj ugotowalam GAR zupy pomidorowej to dzis mam spokoj z obiadem ) , trening zrobic bo 4 dni zaniedbalam bardzo .
Tesciowa wstanie to leci sprawy zalatwiac z papierami ze szkoly szwagra mojego haha jak to smiesznie brzmi . Szwagier ktory ma 13 lat
I moze jakis spacer do parku z malym
W ogole jest tu ktoras co pali ?
Ja nie palę ale mój mąż pali tyle ze wychodzi zapalic po za mieszkanie. -
Nie no wiadomo . Ja to sie zastanawiam jak w chacie mozna palic to tak pozniej wszystko wali sciany , ubrania .
No kasa tylko pewnie a zdrowie dziecka i spokoj nasz wewnetrzny duzo wazniejszy ale nie oszukujmy sie ... 150 to duzo i cenia sie chujozy jeszcze nie zbyt duzo gabinetow takich jest . Ja musialam kilka h drogi pokonac do najblizszej klinikiKattii lubi tę wiadomość
-
Zakrecona zawsze marzyly mi się blizniaki ,ale sznase na blizniaki mamy marne:P ani z mojej strony nie ma blizniat ani z meza . A u was jak było? Jakoś genetycznie blizniaki czy przypadek. Podwojna strata ,wyobrazam sobie twoj bol wtedy..
Szczerze powiem wam ,ze mi bardzo ciezko bylo wybrac imie dla chlopca . Na chwile obecna tez by mi bylo latwiej znalezc imie dla dziewczynki niz chlopca. W glebi chyba marze o kolejnej dziewczynce )
Haha co do cieżkości dupki mam to codziennie:D najgorzej to jest mi wylezc z lozka i sie ogarnac ,a jak zaczne sprzatac to wszystko na raz bo jak usiade to znowu tyłka nie podniose
Kattii lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Nie no wiadomo . Ja to sie zastanawiam jak w chacie mozna palic to tak pozniej wszystko wali sciany , ubrania .
No kasa tylko pewnie a zdrowie dziecka i spokoj nasz wewnetrzny duzo wazniejszy ale nie oszukujmy sie ... 150 to duzo i cenia sie chujozy jeszcze nie zbyt duzo gabinetow takich jest . Ja musialam kilka h drogi pokonac do najblizszej kliniki
Też nie wiem.. mój miał od razu powiedziane że nie ma palenia w domu bo po raz ja sama nie palę a po dwa są dzieci.. ale on nie ma z tym problemu aby wyjsc i zapalic jak co nie ktorzy potrafia powiedziec to moj dom i bede w nim palic .. masakra -
Ja tez mam problem lekki ze wstawaniem a pozniej latam jak motorek hehe .
Ale.zaraz druga kawa , witaminki i sie obudze
My imie dla Oskarka wybralismy dopiero na koniec 8 miesiaca . Nie moglismy sie zdecydowac mimo ze od poczatlu staran dla chlopca bylo ustalone Oliwier.
Haha a wyszedl Oski.
Dla dziewczynki duzo latwiej , mam pare pomyslow z mezem i tez marzy nam sie dziewuszka.
Wiesz co u nas w ogolw nie ma w rodzinach nie ma blizniat. u nas to po lekach na owulacje i sterydach wyszly trojaczki. Z tym ze dwoje bylo na pewno a trzecie mnoejsze niz te dwa malenatwa i nie bylo na 100% pewne czy sie rozwinie. Alw niestety...Kattii lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Tak a potem chociaz glowa spokojniejsza i czlowiek mniej sie martwi.
Też nie wiem.. mój miał od razu powiedziane że nie ma palenia w domu bo po raz ja sama nie palę a po dwa są dzieci.. ale on nie ma z tym problemu aby wyjsc i zapalic jak co nie ktorzy potrafia powiedziec to moj dom i bede w nim palic .. masakraKattii lubi tę wiadomość
-
Ja nienawidzę fajek i tego smrodu a jak na złość pali mój mąż, rodzice, teściowa i siostra...
Oczywiscie mąż też wychodzi, nie ma opcji żeby ktoś zapalił u mnie.
A do mojej teściowej niedawno wprowadziła się babcia (jej mama) staruszka, która też pali! Teściowa musi się juz nią zaopiekować bo nie radzi sobie ale o fajkach pamięta haha. No i ona kopci w domu przy otwartym oknie bo już nie wychodzi wcale praktycznie na dwór. Niby pali 2 dziennie ale mówię wam, jak idę do teściów to od razu czuję ten smród.Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ja tez mam problem lekki ze wstawaniem a pozniej latam jak motorek hehe .
Ale.zaraz druga kawa , witaminki i sie obudze
My imie dla Oskarka wybralismy dopiero na koniec 8 miesiaca . Nie moglismy sie zdecydowac mimo ze od poczatlu staran dla chlopca bylo ustalone Oliwier.
Haha a wyszedl Oski.
Dla dziewczynki duzo latwiej , mam pare pomyslow z mezem i tez marzy nam sie dziewuszka.
Wiesz co u nas w ogolw nie ma w rodzinach nie ma blizniat. u nas to po lekach na owulacje i sterydach wyszly trojaczki. Z tym ze dwoje bylo na pewno a trzecie mnoejsze niz te dwa malenatwa i nie bylo na 100% pewne czy sie rozwinie. Alw niestety...Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:chyba mam zakwasy xD
Po czym? Ja staram sie ćwiczyć 2-3 razy w tygodniu po ok 15 minut (możecie się śmiarc ale i tak mam zadyszkę ) a nawet na tyle ciężko mi znaleźć czas przy tylu obowiązkachKattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:Po czym? Ja staram sie ćwiczyć 2-3 razy w tygodniu po ok 15 minut (możecie się śmiarc ale i tak mam zadyszkę ) a nawet na tyle ciężko mi znaleźć czas przy tylu obowiązkach