2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaria
Głowa do góry
A może to plamienie implantacyjne?
Ja je miałam 2 dni przed spodziewaną @, też myślałam, że to @...
Czasami im bardziej się spinamy, tym bardziej nie wychodzi.
Obiecaj, że jak coś to w następnym cyklu podejdziesz do starania zupełnie na luzie
Niunka
Trzymaj się cieplutko
Przed Tobą nowy cykl
A ja oglądam jakiś nowy serial na 2.
Zaciekawił mnie...
Synek nie może coś zasnąć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 22:52
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie spie xd zaraz ide sobie do miseczki nalozyc lody czekoladowe z polewa toffi ot co
Dzieci spią a mężus przy drugim lapku...
ogólnie to leże cały wieczór sobie i pisze ze znajomymi - chociaz jakis sposob na kontakty bo tutaj w uk nie za bardzo mam znajomych chyba za krotko mieszkam xD
a co tam tam tam u waaaaassssss -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti
Lody? Jestem za Trzeba sobie dogadzać
U mnie wszyscy śpią, a ja oglądam nowy serial na 2
Tak lody
Ja za nie długo też pójde spac bo jutro tez sama z dziecmi jestem wiec bede z rana musiała się uwijać aby uszykować potem do przedszkola zaprowadzić.
A jaki to serial ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry laseczki
Kurdę u mnie pogoda pół na pół i nie wiem jak dziecko ubrać do tego przedszkola...
Niby pełno chmur ciemniejszych ale słońce prześwituje...wczoraj z rana też była pogoda nie pewna i ubrałam młodemu pełne buty do tego długie spodnie a się tak rozpogodziło ze potem się gotował w tych spodniach
W ogóle musze kupic nowy termometr ...zaginął stary bo młoda się nim bawiła i znalesc nie mogę
Idę zrobić sobie kawe, łyknąc lek a potem trzeba się szykować.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Niunka mój synek z listopada
A ja wczoraj wieczorem byłam z mężem na wspólnych zakupach, pysznej kolacji, później spacer już dawno nie miałam takiej randki z nim synek do teraz u babci, wyspalam się dziś za wszystkie czasy, do tej pory w pizamie latam hehe. Musze sie zaraz ogarnąć zakupy zrobić, jakiś obiad ukrecic, jak zwykle nie mam pomysłu :p u nas zapowiada sie gorący dzień. Najchętniej pojechalabym z rodzinką nad jezioro ale kurcze w dalszym ciągu nie mamy samochodu stoi nieruszony u mechanika ponad tydzień. Już mnie szlag trafia. A wy kochane jakie plany na dziś?Szczęśliwa_Mama, Kattti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo laseczki dzisiaj kończę 33 lata
Kiedy to zleciało
Właśnie piję kawkę i zaraz lecę z dzieciakami na plac zabaw, bo na podwórku lepiej, żeby nie biegały, bo przypomina prawdziwy plac budowy he he
U mnie teraz z kolei gorąco się zrobiło aż chłopy narzekają, że ciężko robić Postawili już sporo pustaków, teraz musimy zamówić w tartaku krokwie na dach i zdecydować, którą blachodachówkę chcemy
Zakładając ten wątek miałam nadzieję, że odezwą się właśnie takie fajne dziewczyny jak Wy, z którymi będzie można porozmawiać o wszystkim, nie tylko o staraniach
Kattti
Najgorzej, jak rano zimno, a później ciepło...
Teraz jeździłam samochodem do przedszkola, to inaczej, ale od września Kornelka dostała się do przedszkola w pobliżu, spacerkiem 10 min... i też będę miała wiecznie dylemat jak dzieciaki ubrać
Na jednym zdjęciu widać jaką masz super wielką suszarkę do ubrać
Świetna jest!
Powracając do prezentów, to na urodziny wiem co kupię, teraz myślę już o gwiazdce he he Kocham kupować dla dzieciaków zabawki itd
ewelaaa
Współczuję tyle bez samochodu. Eh
Wszystkiego dobrego z okazji wczorajszej rocznicy ślubu
Super spędziliście wieczór
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:49
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 moje plany na dzisiaj ... rano kawa i lody, odprowadzenie syna do przedszkola,zakupy w tym zakup termometru powrót do domu... lody potem ide po syna , usypiam małą robie obiad ... zjem i bede ogladac jakis film lub siedzieć na foo jesli bedziecie pisac lub na fejsie bede siedziec ogólnie moj dzien nic ciekawego
Szczęśliwa_Mama Wszystkiego Najlepszego !!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:09
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa mama wszystkiego najlepszego
Ja dzisiaj planuje dzien spokojny bo czeka mnie nocka
za jakas godzinke pojde na spacerek i plac zabaw z synkiem potem
drugi spacerek jak maz wroci z pracy i troche bede musiala odpoczac przed nocka
obidzilam sie w lepszym humorze bo wczoraj po negatywnym tescie bylo kiepsko ale jestem nastawionna nowy cykl wiec jak @sie pojawi poprostu zaczne nowy cykl i moze sie uda
Milego dniaKattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
nick nieaktualnyNiunka87 wrote:Szczesliwa mama wszystkiego najlepszego
Ja dzisiaj planuje dzien spokojny bo czeka mnie nocka
za jakas godzinke pojde na spacerek i plac zabaw z synkiem potem
drugi spacerek jak maz wroci z pracy i troche bede musiala odpoczac przed nocka
obidzilam sie w lepszym humorze bo wczoraj po negatywnym tescie bylo kiepsko ale jestem nastawionna nowy cykl wiec jak @sie pojawi poprostu zaczne nowy cykl i moze sie uda
Milego dnia
Cierpliwosci a bedzie to co ma byc .
-
Niunka ja też zaczęłam sie starać już w maju i na razie cisza, ale nie panikuje bo wiem że w końcu się uda (bezplodna nie jestem bo przecież jednego synka mam ).
Szczęśliwa mama to w takim razie wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka!!!
Ja dzisiaj też bez szaleństw na razie lezakuje sobie przed tv, później obiad, wieczorkiem skocze z młodym na podwórko, w miedzyczasie z wami popisze hehe i tak zleci leniwie dzień. Aż nie chce mi się w pon wracać do pracyKattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie nie ma co panikowac
U mnie chyba bedzie padac ...w sumie sie przyda po tylu dniowych upalach.
Ja mieszkam w UK ale ogólnie pochodzę z kujawsko pomorskiego dokładnie okolice Bydgoszczy a jeszcze dokładniej to Nakło nad Notecią .Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:37
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość