2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Siemanko witam się poranna kawą! Jak nie piję to dzisiaj wyjątkowo mnie naszło jakie plany na dziś? My właśnie jemy śniadanko i później może przejdziemy się do mini zoo w nikielkowie, bo piękna pogoda się zapowiada. Słoneczko od rana słuchajcie właśnie przebadalam sobie szyjke i jest mega wysoko tak że praktycznie dotknąć nie moglam i jest jak "czubek nosa", a jeszcze wczoraj wieczorem jak brałam prysznic była nisko, otwarta i miękka. Hmm czyżby owulka już była? Ale w 12 dc? W sumie niekiedy miałam cykle 24-25 dniowe.. Już nie wiem sama. Jeszcze popołudniu zrobię owulaka
Ja nie mam planów tak szczerze mówiąc po wczorajszym podwójnym wyjsciu z dziecmi na dwór czuje sie nadal wypompowana ale pewnie na podwórko zeby na placu zabaw byli wyjde bo widze ze tez ładnie bedzie od rana sloneczko. Mój mąż dzisiaj jeszcze w pracy a jutro ma dzien wolnego potem w poniedzialek na doróbkę a ja odprowadzic córkę do przedszkola STRES !
Na obiad robie dzisiaj gularz z kaszą bo mialam to zaplanowane dlatego wczoraj specjalnie kupilam miesko ,kasze,papryki itp.
Kawe już kończe ,potem lykne witaminy i tez jakaś kanapke chyba sobie zrobie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:eeeee że co ?!!! poważnie ? Pogieło ich ? przecież to chore tyle czekac masakra... jedyne wyjscie to prywatnie bys musiala chodzic lol... ;/
Dobrze ze wpracy mam dodatkowe ubezpieczenie. Place 23zl i mam ginow za freeKattii lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Wspolczuje stresu przedszkolnego. U nas juz jest dobrze po tych dwoch tyg ale strasznie plakal mlody pierwsze dni po zmianie.
Tez wczoraj gulasz zrobilam tylko z ziemniakami
Niestety nie które dzieci muszą przejsc swoje a te płacze strasznie bolą eh . -
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Polska sluzba zdrowia....
Dobrze ze wpracy mam dodatkowe ubezpieczenie. Place 23zl i mam ginow za free -
Wy tu tak gadu gadu o przedszkolach, a ja wam powiem że też zawsze się stresuję przed wrzesniem to dotyczy i dzieci i rodziców ale wychowawców również to normalne :p przychodzi do nas bardzo dużo nowych dzieci, wiem że będzie na początku poleje się dużo łez, ale z doświadczenia wiem że dzieci zazwyczaj szybko się przyzwyczaja i zaklimatyzowują i później okazuje się że nie taki diabeł straszny czasami wydaje mi sie rodzice bardziej się denerwują niż dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 08:25
Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
Kattii wrote:Dlatego własnie nigdy nie mów nigdy... bo jak ja czytam jak laski piszą że one nigdy tak nie miały albo że nigdy im sie nie spozniał to mnie krew zalewa xD wiele spraw moze sie przyczynic do opoznienia wiec nie mozna mówic nigdy bo te nigdy tak potrafi zaskoczyć człowieka że z podziwu się nie wyjdzie xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 08:27
Kattii lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:No wiesz w UK masz pierwsze USG w szpitalu po 12tyg ciazy wiec wcale nie lepiej Bo w pl z reguly idzie dostac sie bardzo wczesnie jesli sa miejsca i jest wiecej ginów to nie maja az tak napietych grafików.
Kattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Wy tu tak gadu gadu o przedszkolach, a ja wam powiem że też zawsze się stresuję przed wrzesniem to dotyczy i dzieci i rodziców ale wychowawców również to normalne :p przychodzi do nas bardzo dużo nowych dzieci, wiem że będzie na początku poleje się dużo łez, ale z doświadczenia wiem że dzieci zazwyczaj szybko się przyzwyczaja i zaklimatyzowują i później okazuje się że nie taki diabeł straszny czasami wydaje mi sie rodzice bardziej się denerwują niż dzieci
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Jak zasypiałam, to odczuwałam taki ból co towarzyszy mi zawsze w ciąży... mianowicie boli mnie jakby w środku w pępku. Miała takie coś któraś z Was?
Ja też tak miałam! W ogóle juz o tym zapomniałam,przypomnialaś miSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Kati proszę Cię, nie denerwuj mnie ten okres który przyszedł nie był dla mnie zimnym prysznicem bo robiłam test wcześniej i wiedziałam, ze prędzej czy później go dostane, wiec nie liczyłam na ciąże... smutno mi bo naprawdę długo się staram i jest to troszkę przygnębiające, ze się nie udaje a nie dlatego ze okres spóźnił się dwa dni i przyszedł
-
Kattii wrote:Musze cie denerwowac bo wtedy staniesz na nogi i nie bedziesz marudzic Ktos kuzwa musi was wybudzać nie ma tak lekko co to to nie
Biorę się za robotę, miłego dnia dziewczyny!Kattii, 19ewelaaa89, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:No właśnie to jest chore...bo ciąże uznają dopiero po 12 tyg. A przecież do tego 12 tyg to jest najważniejszy czas, w momencie gdy dzieje się coś z dzieckiem nawet nie podejmą próby ratowania go, tak jak jest u nas na szczęście. Taka selekcja naturalna. Naprawdę nie mamy na co narzekać jeśli chodzi o opiekę nad kobieta w ciąży w Polsce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 08:42
-
19ewelaaa89 wrote:Wy tu tak gadu gadu o przedszkolach, a ja wam powiem że też zawsze się stresuję przed wrzesniem to dotyczy i dzieci i rodziców ale wychowawców również to normalne :p przychodzi do nas bardzo dużo nowych dzieci, wiem że będzie na początku poleje się dużo łez, ale z doświadczenia wiem że dzieci zazwyczaj szybko się przyzwyczaja i zaklimatyzowują i później okazuje się że nie taki diabeł straszny czasami wydaje mi sie rodzice bardziej się denerwują niż dzieci
No tak to jest ze chcemy te nasze dzieci chronić i najchętniej trzymać pod kloszem całe zycie. Jak mój syn poszedł do przedszkola pierwszy raz, jako 3latek to go zaprowadziłam, został chętnie a ja całą drogę do pracy beczałam. W pracy zresztą też haha
Potem jak po niego poszłam byłam cała w nerwach czy wszystko ok a on nie chciał do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 08:46
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Uwierz mi, ze twardo stąpam po ziemi i potrafię się ogarnac uważam ze chwila smutku nikomu jeszcze nie zaszkodziła, a wiadomo przecież, ze nie będę teraz leżała w domu tygodniami ze łzami w oczach ale co Ty tam wiesz jak Ty raz dwa trzy i już ciąża czekanie na nią Cię omija totalnie xD
Biorę się za robotę, miłego dnia dziewczyny!Dori1811, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka.
Wow, jak się moje dziewice rozpisały
Ano ustawiłam sobie suwaczki he he
Planuję jeszcze zmienić awatar, ale to po wizycie u gina, którą mam 19 września o 16.
Jejciu ja też strasznie przeżywam zaprowadzenie jej do nowego przedszkola... a dodatkowo jestem zła, bo katar ma i w nocy zakasłała kilka razy
Już mi się zaczyna szpital w domu.
Praktycznie 3/4 zimy w domu przesiedzieliśmy, bo 4-5 dni pochodziła i chora, a zaraz oczywiście Maciek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/594276d1eb10.jpg
To jest poranny teścior, chyba ciut ciemniejsza od wczorajszego he he albo już mi się pstrzy w oczach
Według ovu dzisiaj powinnam dostać @, więc w sumie jeszcze wcześnie
Parodka ooo to super, że nie jestem sama z takim objawem jak ból/kłucie w pępku
Aduszka na kiedy pokazuje Ci belly termin porodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 09:53
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość