2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Hejka.
Wow, jak się moje dziewice rozpisały
Ano ustawiłam sobie suwaczki he he
Planuję jeszcze zmienić awatar, ale to po wizycie u gina, którą mam 19 września o 16.
Jejciu ja też strasznie przeżywam zaprowadzenie jej do nowego przedszkola... a dodatkowo jestem zła, bo katar ma i w nocy zakasłała kilka razy
Już mi się zaczyna szpital w domu.
Praktycznie 3/4 zimy w domu przesiedzieliśmy, bo 4-5 dni pochodziła i chora, a zaraz oczywiście Maciek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/594276d1eb10.jpg
To jest poranny teścior, chyba ciut ciemniejsza od wczorajszego he he albo już mi się pstrzy w oczach
Według ovu dzisiaj powinnam dostać @, więc w sumie jeszcze wcześnie
Parodka ooo to super, że nie jestem sama z takim objawem jak ból/kłucie w pępku
Aduszka na kiedy pokazuje Ci belly termin porodu?
Ooo to super ze tak szybko masz wizyte dzień przed moją łooo bedzie sie działo mam nadzieje że same dobre wiesci bedą
Podawaj cos zapobiegawczo na przeziebienie + witaminki ja zawsze tak robie jak zaczynaja meic katarek i uslysze w nocy malutki kaszelek od razu witaminy w syropie do tego na kaszel i wyrop na przeziebienie aby sie nei rozwinelo do końca i odpukac od ostatniej ciezkiej choroby z anginą z która do szpitala jechalismy bo oboje mieli + afty jeszcze nic ich nie zlapalo naszczescie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 10:01
-
nick nieaktualnyAduszka mi na 12 maja wyliczyło
To co wpiszę na 1 stronkę, a później będziemy aktualizować z terminem gina. Wizytę masz 13 maja, a o której godzinie to też wpiszę. Będziemy mogły zaglądać i czekać na wizyty naszych ciężarnych
I później jak któraś po wizycie nie da znać to opierdziel he heKattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Aduszka mi na 12 maja wyliczyło
To co wpiszę na 1 stronkę, a później będziemy aktualizować z terminem gina. Wizytę masz 13 maja, a o której godzinie to też wpiszę. Będziemy mogły zaglądać i czekać na wizyty naszych ciężarnych
I później jak któraś po wizycie nie da znać to opierdziel he heSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Aduszka mi na 12 maja wyliczyło
I później jak któraś po wizycie nie da znać to opierdziel he heKattii lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyTak od razu po śniadanku dam jej syropek
I w tran muszę się zaopatrzyć, bo daję dzieciakom całą jesień/zimę... chociaż nie wiem czy coś to daje...
Wiesz co te testy z Allegro bardzo szybko wietrzeją
Wczorajszej kreski już prawie nie ma, dzisiejsza poranna już bledsza. Będę porównywać zdjęcia chybaKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Tak od razu po śniadanku dam jej syropek
I w tran muszę się zaopatrzyć, bo daję dzieciakom całą jesień/zimę... chociaż nie wiem czy coś to daje...
Wiesz co te testy z Allegro bardzo szybko wietrzeją
Wczorajszej kreski już prawie nie ma, dzisiejsza poranna już bledsza. Będę porównywać zdjęcia chybaSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Phia mówisz i masz.... hokus pokus zaraz zaciążysz! I już zrobione
Anusiak no, a Ty działasz w końcu z mężusiem czy odłożone jeszcze starania?
Zakręcona no co Ty, na pewno Was nie zostawię. A jak któraś zaciążona to zrobi, to znajdziemy ją i opierdzielimy
Ewelaaa coś czuję, że wrzesień będzie Twój
Cykl starań 1, przytulanko 10 dc, owu 15 dc, dzisiaj mam 11 dpo
Wróciłam z podwórka i leżę pod kocem, bo mi zimno, a dzieci się bawią
co do staran takowych nie ma sex jest i bedzie tylko jak bedzie ochota i jesli bedziemy ze soba rozmawiac bo od poniedziałku dojda dodatkowe stresy.córka wraca do szkoły a ja do pracy wiec na forum też bede mniej i to sporoSzczęśliwa_Mama, Kattii, emi_90, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki. Witamy się. Trochę pospaliśmy dziś dłużej i dopiero śniadaniujemy naleśniczki się smażą, później planujemy spacerek. Wieczorem muszę posprzątać kuchnię. 3 dzień dzisiaj mam bóle okresowe ale to takie że zasnąć nie mogę aż. Kojarzy mi się to z pierwszą ciążą, bardzo długo jeszcze przed testem takie bóle miałam. Rozpoczynające się niedługo po owu. Ale oczywiście się nie nastawiam
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Hej dziewczynki. Witamy się. Trochę pospaliśmy dziś dłużej i dopiero śniadaniujemy naleśniczki się smażą, później planujemy spacerek. Wieczorem muszę posprzątać kuchnię. 3 dzień dzisiaj mam bóle okresowe ale to takie że zasnąć nie mogę aż. Kojarzy mi się to z pierwszą ciążą, bardzo długo jeszcze przed testem takie bóle miałam. Rozpoczynające się niedługo po owu. Ale oczywiście się nie nastawiam
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny