X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie skończyłam kuchnię sprzątać, wypucowałam za wsze czasy...Ale nie dam rady dziś nic więcej sprzątać, resztę chałupki zostawiam na jutro. Jakaś taka osłabiona się czuję i ten brzuch. Kurczę jak nie ciąża, to chyba mega ciężki okres się mi szykuje :/

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Anusiak aha, ale się nie zabezpieczacie? Czyli wszystko jest możliwe ;)
    Rozumiemy, że jak praca Ci się zacznie, to mniej czasu będziesz miała. Ale pamiętaj o nas mimo wszystko ;)
    nie zabezpieczamy sie .u nas odkad jestesmy razem prawie 15 lat może 2 razy użylismy gumki.nie lubie i koniec a jestem przeciwnikiem antykoncepcji wszelakiej.zobaczymy co jest nam pisane.a o forum nie zapomne nie ma takiej opcji

Szczęśliwa_Mama, emi_90, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez dzis wysprzatałam chałupe bo podlogi nie były myte 2 tygodnie a juz godzine doczytywałam wasze wpisy od czwartku i nie moglam skonczyc bo rano zdazylam tylko 2 strony zanim przyjaciolka wpadla

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mężem stosujemy tak jak Kattti stosunek przerywany. Oczywiście wiem, że to nie jest żadna antykoncepcja ;) Ale gumek nie lubię, hormonów itd nie chcę brać.
    Prawie 10 lat nie mamy wpadki, więc nam to pasuje.
    A jak kiedyś zaliczymy wpadkę, to płakać nie będziemy he he

Przyszłam z dzieciakami z podwórka. Miałam ich kąpać, ale padam na twarz. Nasprzątałam się dzisiaj i chcę się już po prostu położyć ;)

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my z jakąś godzinke temu wróciliśmy do domu. Pojechaliśmy na cmentarz do moich rodziców posprzątać troche bo pod drzewem to pełno liści sie nazbierało. Później wracając zajechalismy do lasu na spacer, na plac zabaw, na lody. Wróciliśmy to mąż zaczął się ogarniać od razu na nocke do pracy, wykapalam małego, sama wzięłam prysznic i teraz lezymy oglądamy bajki :) po 20 klade młodego i co ja bede robić hmm.. Sama nie wiem :p

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    My z mężem stosujemy tak jak Kattti stosunek przerywany. Oczywiście wiem, że to nie jest żadna antykoncepcja ;) Ale gumek nie lubię, hormonów itd nie chcę brać.
    Prawie 10 lat nie mamy wpadki, więc nam to pasuje.
    A jak kiedyś zaliczymy wpadkę, to płakać nie będziemy he he

Przyszłam z dzieciakami z podwórka. Miałam ich kąpać, ale padam na twarz. Nasprzątałam się dzisiaj i chcę się już po prostu położyć ;)
    Ooo widze że wszystkie tu na przerywanym jadą hehe :D my wcześniej uzywalismy gumek dla mnie to nie był jakiś duży problem, ale od roku gdzieś też tylko przerywany. W sumie obie opcje nam odpowiadają ;)

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie lubie gumek bo nieswojo sie wtedy czuje.1 co uzywalismy to mój chłop chciał sprubowac zobaczyc jak to jest i mial ochote abym ja mu ja ubrała wiem głupie bardzo a drugim razem ja miałam infekcje i kupiłam w razie w ochoty na sex.ja nigdy nie stosowałam przerywanego stosunku i co zero wpadek.a z córka zaszłam na 1 rocznice cywilki

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie stosujemy przerywanego stosunku nigdy . Teraz uzywamy gumek chociaz nic fajnego to jest uwazamy ale mus na ta chwile bo Ja hormonow brac niestety nie moge a wkladki na 3 miesiace czy 4 zwyczajnie mi sie nie oplaca uwazam takze z dwojga zlego lepiej tak .

Gora zrobiona , psiak wykapany i czekam az Tesciowa wroci z malym ze spaceru zeby go myc i klasc do spania . Pozniej trening z Tesciowka i kapiel . Jakis film zarzuce na wieczor i do spania . Moze uda mi sie dzis zasnac wczesniej jak dziabne nasenna o ile jeszcze mam bo to dramatycznie mnie meczy jak od 4 dni klade sie po 4 spac a wstaje po 4 h max snu a i jeszcze w nocy krece sie jak glupia . :/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Zakręcona zdradź przepisy na te swoje koktajle ;)
    Kochana Ja robie rozne . Robie z marchwii i jablka , robie z marchwii , jablka i selera . Rowniez z pomaranczy i grejpfruta , z ogorka zielonego , natki pietruszki , selera naciowego , zielonych jablek , kiwi , limonki , mixu salat i odrobiny wody. Bajka <3

19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana Ja robie rozne . Robie z marchwii i jablka , robie z marchwii , jablka i selera . Rowniez z pomaranczy i grejpfruta , z ogorka zielonego , natki pietruszki , selera naciowego , zielonych jablek , kiwi , limonki , mixu salat i odrobiny wody. Bajka <3
    Az mi się zachciało takiego koktailu <3 a że nie mam, to wszamie sobie jabłko a co! :D
    Ej ej co tu tak cicho przy sobocie? :p

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie się pewnie bzykają he he
    Tylko nie my :P

19ewelaaa89, emi_90, Kattii lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha noo o tym samym pomyślałam xD godzina odpowiednia, dzieci śpią hehe
    Szczęśliwa napisałam ci wiadomość na priva masz? :D łojesusie ale mnie teraz podbrzusze nachrzania aż promieniuje do pleców :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 22:28

Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to patrzę że Emi niedługo testuje :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2018, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana odpisałam Ci :D
    No Emi zaraz ;)

19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza, chyba popadaly jak muszki po dzikim seksie hahaha xD a ja czekam teraz do tego 16 jak na szpilkach mam nadzieję że wrzesień będzie mój tak jak mówiłaś haha xD nakrecacie tylko tymi ciążami :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2018, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, ale zobacz co tu się dzieje na wątku ;)
    W jednym czasie Kattti, Aduszka i ja :D
    Co to będzie, jak później wszystkie razem zaczniemy rodzić :P ło matkooo
    Po cichu powiem, że Emi chyba też się udało...mam takie przeczucie... tylko ciiiii he he
    A wrzesień będzie Twój! Masz owulkę w 13 dc, ostatnie przytulanko 11 dc i git ;)

19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie bzykam chyba z powietrzem hahahaha
    D w robocie . :D ja trening robilam pozniej kapiel a tetaz kolacja i komedia z tesciowa

19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    No, ale zobacz co tu się dzieje na wątku ;)
    W jednym czasie Kattti, Aduszka i ja :D
    Co to będzie, jak później wszystkie razem zaczniemy rodzić :P ło matkooo
    Po cichu powiem, że Emi chyba też się udało...mam takie przeczucie... tylko ciiiii he he
    A wrzesień będzie Twój! Masz owulkę w 13 dc, ostatnie przytulanko 11 dc i git ;)
    I niech mi ktoś powie że ciąża nie jest zarazliwa hahaha xD dobra kochana lece spać bo moje powieki już ciężkie same sie zamykają :D do jutra dobrej nocki:*

Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja sie bzykam chyba z powietrzem hahahaha
    D w robocie . :D ja trening robilam pozniej kapiel a tetaz kolacja i komedia z tesciowa
    Ooo w końcu! :D zakręcona sorki za moją ciekawość ale ile twoja teściowa ma lat że tak super się dogadujecie? :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    43 lata :)
    Ona jest swietna , taka mlodziezowa wlasnie . I klubowej muzyki slucha i sie bawi i w ogole a zarazem ulozona zona i mama :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 23:21

Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 170 171 172 173 174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ