2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja właśnie skończyłam kuchnię sprzątać, wypucowałam za wsze czasy...Ale nie dam rady dziś nic więcej sprzątać, resztę chałupki zostawiam na jutro. Jakaś taka osłabiona się czuję i ten brzuch. Kurczę jak nie ciąża, to chyba mega ciężki okres się mi szykuje
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Anusiak aha, ale się nie zabezpieczacie? Czyli wszystko jest możliwe
Rozumiemy, że jak praca Ci się zacznie, to mniej czasu będziesz miała. Ale pamiętaj o nas mimo wszystkoSzczęśliwa_Mama, emi_90, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy z mężem stosujemy tak jak Kattti stosunek przerywany. Oczywiście wiem, że to nie jest żadna antykoncepcja Ale gumek nie lubię, hormonów itd nie chcę brać.
Prawie 10 lat nie mamy wpadki, więc nam to pasuje.
A jak kiedyś zaliczymy wpadkę, to płakać nie będziemy he he
Przyszłam z dzieciakami z podwórka. Miałam ich kąpać, ale padam na twarz. Nasprzątałam się dzisiaj i chcę się już po prostu położyć19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
A my z jakąś godzinke temu wróciliśmy do domu. Pojechaliśmy na cmentarz do moich rodziców posprzątać troche bo pod drzewem to pełno liści sie nazbierało. Później wracając zajechalismy do lasu na spacer, na plac zabaw, na lody. Wróciliśmy to mąż zaczął się ogarniać od razu na nocke do pracy, wykapalam małego, sama wzięłam prysznic i teraz lezymy oglądamy bajki po 20 klade młodego i co ja bede robić hmm.. Sama nie wiem :p
-
Szczęśliwa_Mama wrote:My z mężem stosujemy tak jak Kattti stosunek przerywany. Oczywiście wiem, że to nie jest żadna antykoncepcja Ale gumek nie lubię, hormonów itd nie chcę brać.
Prawie 10 lat nie mamy wpadki, więc nam to pasuje.
A jak kiedyś zaliczymy wpadkę, to płakać nie będziemy he he
Przyszłam z dzieciakami z podwórka. Miałam ich kąpać, ale padam na twarz. Nasprzątałam się dzisiaj i chcę się już po prostu położyćSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
ja nie lubie gumek bo nieswojo sie wtedy czuje.1 co uzywalismy to mój chłop chciał sprubowac zobaczyc jak to jest i mial ochote abym ja mu ja ubrała wiem głupie bardzo a drugim razem ja miałam infekcje i kupiłam w razie w ochoty na sex.ja nigdy nie stosowałam przerywanego stosunku i co zero wpadek.a z córka zaszłam na 1 rocznice cywilki
-
My nie stosujemy przerywanego stosunku nigdy . Teraz uzywamy gumek chociaz nic fajnego to jest uwazamy ale mus na ta chwile bo Ja hormonow brac niestety nie moge a wkladki na 3 miesiace czy 4 zwyczajnie mi sie nie oplaca uwazam takze z dwojga zlego lepiej tak .
Gora zrobiona , psiak wykapany i czekam az Tesciowa wroci z malym ze spaceru zeby go myc i klasc do spania . Pozniej trening z Tesciowka i kapiel . Jakis film zarzuce na wieczor i do spania . Moze uda mi sie dzis zasnac wczesniej jak dziabne nasenna o ile jeszcze mam bo to dramatycznie mnie meczy jak od 4 dni klade sie po 4 spac a wstaje po 4 h max snu a i jeszcze w nocy krece sie jak glupia . -
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona zdradź przepisy na te swoje koktajle
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Kochana Ja robie rozne . Robie z marchwii i jablka , robie z marchwii , jablka i selera . Rowniez z pomaranczy i grejpfruta , z ogorka zielonego , natki pietruszki , selera naciowego , zielonych jablek , kiwi , limonki , mixu salat i odrobiny wody. Bajka
Ej ej co tu tak cicho przy sobocie? :p
-
nick nieaktualny
-
Hahaha noo o tym samym pomyślałam xD godzina odpowiednia, dzieci śpią hehe
Szczęśliwa napisałam ci wiadomość na priva masz? łojesusie ale mnie teraz podbrzusze nachrzania aż promieniuje do plecówWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 22:28
Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo, ale zobacz co tu się dzieje na wątku
W jednym czasie Kattti, Aduszka i ja
Co to będzie, jak później wszystkie razem zaczniemy rodzić ło matkooo
Po cichu powiem, że Emi chyba też się udało...mam takie przeczucie... tylko ciiiii he he
A wrzesień będzie Twój! Masz owulkę w 13 dc, ostatnie przytulanko 11 dc i git19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:No, ale zobacz co tu się dzieje na wątku
W jednym czasie Kattti, Aduszka i ja
Co to będzie, jak później wszystkie razem zaczniemy rodzić ło matkooo
Po cichu powiem, że Emi chyba też się udało...mam takie przeczucie... tylko ciiiii he he
A wrzesień będzie Twój! Masz owulkę w 13 dc, ostatnie przytulanko 11 dc i gitSzczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ja sie bzykam chyba z powietrzem hahahaha
D w robocie . ja trening robilam pozniej kapiel a tetaz kolacja i komedia z tesciowaKattii lubi tę wiadomość
-
43 lata
Ona jest swietna , taka mlodziezowa wlasnie . I klubowej muzyki slucha i sie bawi i w ogole a zarazem ulozona zona i mamaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 23:21
Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość