2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry .
Ja popijam kawke i nadrobilam Was w koncu.
Pol h temu wrocilam z zakupow z malym , Tesviowa robi obiad i Ja tez robie obiad hehe . Dzis placki ziemniaczane z gulaszem
Jest tak cieplitenko az milo.
Po obiadku ide z malym na plac zabaw zeby sie wybiegal przed noca .
Co do zostawiania dziecka gdzies na vhwile nawet samego badz puszczenie samopoas to dla mnie chore i nieodpowiedzialne . I zgadzam sie z wami w 100 %. Moje dzievko samo moze biegac tylko u Nas po ogrodzie a i tak na nie ciagle zerkam bo chust wie vzy ktos mi go z ogrodu nie porwie tez . Niestety realia takie sa nie innr i teraz wszedzie dzieci porwia z kazdego miejsca . Czlowiek w domu na 100% bezpieczby noe jest a co dopiero na dworze.Kattii, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
Kattii wrote:Dokładnie tak... albo te wypadki w tym roku nad morzami w polsce to jakas masakra... gdzie rodzice mają rozum,falgi z zakazami wywieszone jedni idą gdzies cos tam zostawiajac drugie dzieci ktore wiadomo jak to dzieci wykorzystaja fakt ze rodzica nie ma i wejda do wody i potem te tragednie a gdyby bylo tego malo to za chwile kila dni po tragediach nad innymi morzami powtórki z rozrywki ,tyle ostrzeżen i w dupie mają a potem placz nic tylko walnąc w łeb takim rodzicom
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Byliśmy w tym roku w Krynicy Morskiej i miałam okazję o tym właśnie przekonać się, że niestety, ale rodzice dzieci na plaży na pilnują Oczywiście nie wszyscy, ale duża część z nich
Ja własnie skończyłam robic nalesniki w miedzyczasie pisalam z wami i jadlam też hehe.
Mąż poszeł położyc córke bo strasznie dzisiaj marudzi nie wiem o co jej chodzi wiec wyjscie na plac musi poczekać. -
U mnie chłopaki padły jak muchy, śpią obydwaj. Ja nie lubię spać w dzień, nawet jak jestem wykończona to nie potrafię zasnąć. Więc krzątam się trochę, myślę co by tu zjeść bo prawie wszystkie słodycze już opitoliłam a jeszcze na coś mam ochotę haha mogę zwalić winę za to obżarstwo na okres
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
emi_90 wrote:Dziewczyny, w którym dniu po owulce ma prawo wyjść najwcześniej test? Mam takie o czułości 25. Jutro będzie 10 dpo i zastanawiam się czy czekać do środy, czy może spróbować jutro?...
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParodka wrote:U mnie chłopaki padły jak muchy, śpią obydwaj. Ja nie lubię spać w dzień, nawet jak jestem wykończona to nie potrafię zasnąć. Więc krzątam się trochę, myślę co by tu zjeść bo prawie wszystkie słodycze już opitoliłam a jeszcze na coś mam ochotę haha mogę zwalić winę za to obżarstwo na okres
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Dziewczyny, w którym dniu po owulce ma prawo wyjść najwcześniej test? Mam takie o czułości 25. Jutro będzie 10 dpo i zastanawiam się czy czekać do środy, czy może spróbować jutro?...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 16:16
emi_90, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny spicie? xD my wróciliśmy niedawno z placu zabaw, zrobiłam na kolacje jabłka i banany w cieście na słodko i lezymy sobie wiecie co, powiem wam że odezwała się do mnie moja koleżanka z pracy która nie pracuje już u nas dobrych kilka miesięcy, no i pisze ze jej się przysnilam dziś z dzidzia w brzuchu hahaha gdzie ona w ogóle nie wie o moich staraniach. A mi wczoraj śnił się mój świętej pamięci tata i też mówił że kolej na córkę. Ostro daje mi to do myślenia dużo teraz a niby to tylko sny :p może to jest jakiś znak kto wie... W każdym bądź razie śmiesznie no i tego.... Musiałam się tym z wami podzielić xD
emi_90, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Dziewczyny spicie? xD my wróciliśmy niedawno z placu zabaw, zrobiłam na kolacje jabłka i banany w cieście na słodko i lezymy sobie wiecie co, powiem wam że odezwała się do mnie moja koleżanka z pracy która nie pracuje już u nas dobrych kilka miesięcy, no i pisze ze jej się przysnilam dziś z dzidzia w brzuchu hahaha gdzie ona w ogóle nie wie o moich staraniach. A mi wczoraj śnił się mój świętej pamięci tata i też mówił że kolej na córkę. Ostro daje mi to do myślenia dużo teraz a niby to tylko sny :p może to jest jakiś znak kto wie... W każdym bądź razie śmiesznie no i tego.... Musiałam się tym z wami podzielić xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 19:22
-
emi_90 wrote:Ewelcia, coś w tym musi być hehe Oby się sprawdziło już niedługo Ja Ci powiem że jak zaszłam w pierwsza ciążę i zrobiłam test i był pozytywny to zadzwoniłam do mamy się pochwalić to mama powiedziala że rozmawiała rano z babcią i babcia powiedziała że jej druga wnuczka, czyli moja siostra cioteczna mówiła jej że miała dzień czy dwa wcześniej sen że szłam za rączkę z chlopczykiem na spacer )) i co? 9 m-cy później synek ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 19:34
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję się, że wróciliśmy z Warszawki
Świetne adidaski Kornelce kupiliśmy z Maszą i na urodziny wybrała sobie śpiewającą barbie
Nadrobię Was Kochane pewnie jutro, bo lecę kąpać dzieciaki, poźniej kolacja i muszę przygotować i wyprasować ubrania na jutro a o 21 będę oglądać nowy sezon Rolnik Szuka Żony he he19ewelaaa89, emi_90, Parodka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Melduję się, że wróciliśmy z Warszawki
Świetne adidaski Kornelce kupiliśmy z Maszą i na urodziny wybrała sobie śpiewającą barbie
Nadrobię Was Kochane pewnie jutro, bo lecę kąpać dzieciaki, poźniej kolacja i muszę przygotować i wyprasować ubrania na jutro a o 21 będę oglądać nowy sezon Rolnik Szuka Żony he he
-
Ewela Ja tez uwielbiam sny z moja zmarla przyjaciolka . Byla mi jak siostra i wrecz codziennie marze o snie z jej rola . Chociaz w nim moge ja zobaczyc jak kiedys i rozmawiac .
Eh az lzy mi polecialy
Ja dzis troszke zajeta bylam pozniej ol 18 trening robilam i wiecie ...zanim czlowiek sie wykapie , dziecko i uspi to troche potrwa bo yo ksiazeczki czytalismy sobie jeszcze itp .
Ja sciagnelam hybrydy i nadrobilam was.
Leze w sypialni juz a tu nie mam tv wiec wlacze na telefonie sobie na dobry sen blok ekipe hahaha19ewelaaa89, emi_90, Parodka lubią tę wiadomość
-
No ja tez z mężem oglądałam Rolnika, oczywiście zapomnieliśmy że to dziś i oglądaliśmy na VOD. Niedawno skończyliśmy. Powinnam już spać bo jutro wczesna pobudka do pracy ale jakoś nie mogę, stresuję się co tam zastanę po 2 tygodniach. Pewnie będę nadrabiać to przez miesiąc... w dodatku niedługo wybory samorządowe więc pewnie z dnia na dzień atmosfera będzie bardziej napięta. No mówię Wam, aż się chce wracać haha
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka