X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry .
    Ja popijam kawke i nadrobilam Was w koncu.
    Pol h temu wrocilam z zakupow z malym , Tesviowa robi obiad i Ja tez robie obiad hehe . Dzis placki ziemniaczane z gulaszem :)
    Jest tak cieplitenko az milo.

Po obiadku ide z malym na plac zabaw zeby sie wybiegal przed noca .
    Co do zostawiania dziecka gdzies na vhwile nawet samego badz puszczenie samopoas to dla mnie chore i nieodpowiedzialne . I zgadzam sie z wami w 100 %. Moje dzievko samo moze biegac tylko u Nas po ogrodzie a i tak na nie ciagle zerkam bo chust wie vzy ktos mi go z ogrodu nie porwie tez . Niestety realia takie sa nie innr i teraz wszedzie dzieci porwia z kazdego miejsca . Czlowiek w domu na 100% bezpieczby noe jest a co dopiero na dworze.

Kattii, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Dokładnie tak... albo te wypadki w tym roku nad morzami w polsce to jakas masakra... gdzie rodzice mają rozum,falgi z zakazami wywieszone jedni idą gdzies cos tam zostawiajac drugie dzieci ktore wiadomo jak to dzieci wykorzystaja fakt ze rodzica nie ma i wejda do wody i potem te tragednie a gdyby bylo tego malo to za chwile kila dni po tragediach nad innymi morzami powtórki z rozrywki ,tyle ostrzeżen i w dupie mają a potem placz nic tylko walnąc w łeb takim rodzicom
    Masz racje . Walnac ich to malo ! Jak mozna w ogole dziecko puscic samo do wody ... szczegolnie male . Kuzwa to nie nastolatek ktory umie plywac a i tacy sie topia niestety . Nieporozumienie dla mnie .

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Byliśmy w tym roku w Krynicy Morskiej i miałam okazję o tym właśnie przekonać się, że niestety, ale rodzice dzieci na plaży na pilnują :/ Oczywiście nie wszyscy, ale duża część z nich
    Wiem ze tak jest bo sama mieszkam przy morzu i wiem jak ci rodzice sie zajmują,leżą sobie opalają się nie zwracajac zupełnie uwagi na swoje dzieci a te dzieci w wieku 7-9 latek same we wodzie siedzą i coraz dalej i dalej no szlak czlowieka trafia jak to widzi a niech bedzie jakiś wir,nagły spadek i tyle zobaczą swoje dziecko ale ważne że oni wypoczywają.

Ja własnie skończyłam robic nalesniki w miedzyczasie pisalam z wami i jadlam też hehe.
    Mąż poszeł położyc córke bo strasznie dzisiaj marudzi nie wiem o co jej chodzi :/ wiec wyjscie na plac musi poczekać.

• Parodka Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chłopaki padły jak muchy, śpią obydwaj. Ja nie lubię spać w dzień, nawet jak jestem wykończona to nie potrafię zasnąć. Więc krzątam się trochę, myślę co by tu zjeść bo prawie wszystkie słodycze już opitoliłam a jeszcze na coś mam ochotę haha mogę zwalić winę za to obżarstwo na okres

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w którym dniu po owulce ma prawo wyjść najwcześniej test? Mam takie o czułości 25. Jutro będzie 10 dpo i zastanawiam się czy czekać do środy, czy może spróbować jutro?...

Kattii lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Dziewczyny, w którym dniu po owulce ma prawo wyjść najwcześniej test? Mam takie o czułości 25. Jutro będzie 10 dpo i zastanawiam się czy czekać do środy, czy może spróbować jutro?...
    10 dpo chyba już może wyjść jakiś cień cienia, ale ja bym poczekala mimo wszystko, bo będziesz się tylko niepotrzebnie nakręcac jak ja ostatnie dwa cykle temu :p

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa gdybyś miała o czułości 10 to już by coś może wyszło, te 25 to wątpię szczerze mówiąc.. Chyba że się mylę :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    U mnie chłopaki padły jak muchy, śpią obydwaj. Ja nie lubię spać w dzień, nawet jak jestem wykończona to nie potrafię zasnąć. Więc krzątam się trochę, myślę co by tu zjeść bo prawie wszystkie słodycze już opitoliłam a jeszcze na coś mam ochotę haha mogę zwalić winę za to obżarstwo na okres
    Ja leże bo dzis zle sie czuje co chwile glowa mnie boli :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    ja robiłam 8dpo i mialam pozytyw no ale moje testy byly mega czule no czulosc mialy 10 wiec wiesz... testy o czulosci 25 w 10dpo wychodzily cienie ale wychodziły wiec mozesz spróbowac zrobic 10dpo.. duzo też zalezy of firmy testu ja robilam clearblue wiec co tu duzo mówic.. pamietaj jednak ze wszystko zalezy kiedy bylo zagniezdzenie wiec nie koniecznie musisz miec juz cień jesli jest ciąża.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 16:16

emi_90, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spicie? xD my wróciliśmy niedawno z placu zabaw, zrobiłam na kolacje jabłka i banany w cieście na słodko i lezymy sobie :) wiecie co, powiem wam że odezwała się do mnie moja koleżanka z pracy która nie pracuje już u nas dobrych kilka miesięcy, no i pisze ze jej się przysnilam dziś z dzidzia w brzuchu hahaha :D gdzie ona w ogóle nie wie o moich staraniach. A mi wczoraj śnił się mój świętej pamięci tata i też mówił że kolej na córkę. Ostro daje mi to do myślenia dużo teraz a niby to tylko sny :p może to jest jakiś znak kto wie... W każdym bądź razie śmiesznie :D no i tego.... Musiałam się tym z wami podzielić xD

emi_90, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Dziewczyny spicie? xD my wróciliśmy niedawno z placu zabaw, zrobiłam na kolacje jabłka i banany w cieście na słodko i lezymy sobie :) wiecie co, powiem wam że odezwała się do mnie moja koleżanka z pracy która nie pracuje już u nas dobrych kilka miesięcy, no i pisze ze jej się przysnilam dziś z dzidzia w brzuchu hahaha :D gdzie ona w ogóle nie wie o moich staraniach. A mi wczoraj śnił się mój świętej pamięci tata i też mówił że kolej na córkę. Ostro daje mi to do myślenia dużo teraz a niby to tylko sny :p może to jest jakiś znak kto wie... W każdym bądź razie śmiesznie :D no i tego.... Musiałam się tym z wami podzielić xD
    Ewelcia, coś w tym musi być hehe ;-) Oby się sprawdziło już niedługo :-) Ja Ci powiem że jak zaszłam w pierwsza ciążę i zrobiłam test i był pozytywny to zadzwoniłam do mamy się pochwalić to mama powiedziala że rozmawiała rano z babcią i babcia powiedziała że jej druga wnuczka, czyli moja siostra cioteczna mówiła jej że miała dzień czy dwa wcześniej sen że szłam za rączkę z chlopczykiem na spacer :))) i co? 9 m-cy później synek ❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 19:22

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Ewelcia, coś w tym musi być hehe ;-) Oby się sprawdziło już niedługo :-) Ja Ci powiem że jak zaszłam w pierwsza ciążę i zrobiłam test i był pozytywny to zadzwoniłam do mamy się pochwalić to mama powiedziala że rozmawiała rano z babcią i babcia powiedziała że jej druga wnuczka, czyli moja siostra cioteczna mówiła jej że miała dzień czy dwa wcześniej sen że szłam za rączkę z chlopczykiem na spacer :))) i co? 9 m-cy później synek ❤
    No właśnie kurcze chyba cos w tym musi być... Mi np bardzo często rodzice się śnią jak mam jakiś problem i nie wiem jak go rozwiązać. Mówią że są że mną cały czas ze wszystko będzie dobrze. Uspokajam się wtedy :) niektórzy strasznie się boją jak śnią im się zmarli, a ja wręcz niekiedy czekam aż przyśnia mi się rodzice. Bardzo ich kochałam i miałam z nimi super kontakt. No i zawsze mi się dobrze śnią ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 19:34

emi_90 lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się, że wróciliśmy z Warszawki :)
    Świetne adidaski Kornelce kupiliśmy z Maszą i na urodziny wybrała sobie śpiewającą barbie ;)

Nadrobię Was Kochane pewnie jutro, bo lecę kąpać dzieciaki, poźniej kolacja i muszę przygotować i wyprasować ubrania na jutro ;) a o 21 będę oglądać nowy sezon Rolnik Szuka Żony he he :P

19ewelaaa89, emi_90, Parodka lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Melduję się, że wróciliśmy z Warszawki :)
    Świetne adidaski Kornelce kupiliśmy z Maszą i na urodziny wybrała sobie śpiewającą barbie ;)

Nadrobię Was Kochane pewnie jutro, bo lecę kąpać dzieciaki, poźniej kolacja i muszę przygotować i wyprasować ubrania na jutro ;) a o 21 będę oglądać nowy sezon Rolnik Szuka Żony he he :P
    Ooo to już dziś?? Też będę oglądać :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela Ja tez uwielbiam sny z moja zmarla przyjaciolka . Byla mi jak siostra i wrecz codziennie marze o snie z jej rola . Chociaz w nim moge ja zobaczyc jak kiedys i rozmawiac .
    Eh az lzy mi polecialy :(

Ja dzis troszke zajeta bylam :) pozniej ol 18 trening robilam i wiecie ...zanim czlowiek sie wykapie , dziecko i uspi to troche potrwa bo yo ksiazeczki czytalismy sobie jeszcze itp .

Ja sciagnelam hybrydy i nadrobilam was.
    Leze w sypialni juz a tu nie mam tv wiec wlacze na telefonie sobie na dobry sen blok ekipe hahaha

19ewelaaa89, emi_90, Parodka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to juz czekam na jutrzejszy wieczor.
    Pierwsza milosc , m jak milosc ... no kuzwa najlepiej <3 i we wtorek diagnoza . Nareszcie cos ciekawego w tv bedzie hahaha

19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja to czekam jak głupia na m jak miłość :D i na Roznerskiego mmm ciacho:D hahaha

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Noo ja to czekam jak głupia na m jak miłość :D i na Roznerskiego mmm ciacho:D hahaha
    Ojjjjjjj tak . Taki maly vichy skurwysynek hahaha <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez z mężem oglądałam Rolnika, oczywiście zapomnieliśmy że to dziś i oglądaliśmy na VOD. Niedawno skończyliśmy. Powinnam już spać bo jutro wczesna pobudka do pracy ale jakoś nie mogę, stresuję się co tam zastanę po 2 tygodniach. Pewnie będę nadrabiać to przez miesiąc... w dodatku niedługo wybory samorządowe więc pewnie z dnia na dzień atmosfera będzie bardziej napięta. No mówię Wam, aż się chce wracać haha ;-)

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie sie laski. Opuszczam Was na troche. Nie wiem jak bedzie z internetem we Wloszech. Postaram sie cos skrobnac.
    Buzka

Parodka, 19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ