2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki z rana. Testowałam rano testem czulosc 10 i nic, także u mnie niestety w tym cyklu happy endu nie będzie
Brzuch już tak boli na okres, że lada chwila. Termin na pojutrze. No nic, przeczuwałam, że tak będzie. Teraz aby tylko @ jak najszybciej i nowy cykl, nowe nadzieje...
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam do domu... Byłam z synkiem odprowadzic córeczke do przedszkola potem po drodze weszlismy do tesco na obiad kupic i weszłam do domu połozylam zakupy i poczułam nagle mokro że cos leci od razu domysliłam sie o co chodziZakręconaOna wrote:Kattii co sie stalo no nie .......
poszłam do wc i krwawie,zwykła czerwona zywa krew... jest mi smutno i ryczec mi sie chce a taki dzień był piekny od rana
-
Kattii siedzę w pracy i mam aż łzy w oczach. Trzymaj się kochana. Kiedyś ktoś mi powiedział że dostajemy od losu tyle ile jesteśmy w stanie udźwignąć więc jesteś bardzo silną babeczką.
Kattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
19.08.2013
synek
Czekamy na drugiego maluszka
-
nick nieaktualnyChyba odpuszczam chec posiadania trójki dzieciParodka wrote:Kattii siedzę w pracy i mam aż łzy w oczach. Trzymaj się kochana. Kiedyś ktoś mi powiedział że dostajemy od losu tyle ile jesteśmy w stanie udźwignąć więc jesteś bardzo silną babeczką.
chyba bóg nie chce abyśmy mieli trójkę.Jest to dla mnie bardzo trudne w ciagu kilku miesiacy 2 straty. Mam tylko nadzieje że oczyszczi sie wszystko samo...nie mam już sił.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak nie ma innej możliwosci... siłą nie chce zatrzymywać maluszka jesli jest słaby i musi odejsc. W szpitalu nic mi nie zrobią jesli juz tak krwawię. Jesli bym plamiła to zrobiliby usg ale nie plamilam tylko od razu zalało mnie żywą krwią wiec tu nie ma szans że to nie to.Teraz wiem czemu mnie glowa od 2 dni bolala w tym samym miejscu to dziwne miejsce jak przed tamtym poronieniem . Można nazwać pozytywną sprawą w tym nieszczesciu że nie musialam czekać powiedzmy do wizyty lub na wizycie to uslyszec i na tak wczesnym etapie powinnam oczyscic sie sama bez zabiegu i mam nadzieje ze tak się stanie.Do tego brzuch mi opadl typowo jak na ronienie i poród.Szczęśliwa_Mama wrote:A jesteś pewna, że to najgorsze...? Może do szpitala warto pojechać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 11:33
-
nick nieaktualny