X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tak wcześnie skurczy macicy nie miałam jeszcze i dlatego też mnie to martwi...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa Ja mialam takie cos i to nie skurcze macicy , mylimy to z nimi. W ciazy twardnieje brzuch na poczatku bo rosnie wszystko . Spokojnie napewno jest okej a cmienie brzucha mozesz miec jeszcze spory czas a nawet klucia czy bole lekkie jak na okres bo tam wszystko rosnie rozciaga sie . Pamietam jak dzis jak kichnelam albo za szybko wstalam nagle mega bol ciagniecie w pochwie i podbrzuszu ale to normalne .

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii nic tylko musisz z testem czekac tydzien dwa wlasnie do 20 max i wtedy zrob sprawdz . Pozatym do tego czasu jak to poronienie bedziesz miala zaraz mocny okres . Sama wiesz jak to jest . Badzmy dobrej mysli ale nienastawiajmy sie :( trzymam mocne kciuki . Mocne !!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona trochę mnie pocieszyłaś :)
    Obyś miała rację.
    Odpoczywam. Mam zamiar wcześnie się dzisiaj położyć, bo przeżywałam przedszkole Kornelki i słabo spałam.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpoczywaj kochana ile mozesz tylko i ile dzieci Ci dadza :) masz prawo pozatym w ciazy jest sie sto razy bardziej zmeczonym wiadomo.

Wszystko powinno byc kochana dobrze . :* ciesz sie ciaza i nie zamartwiaj tak .

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelka bawi się swoją nową barbie i świat może nie istnieć he he
    A Maciek leży ze mną i się przytula :) więc odpoczywam ;)
    Wiesz ciąża bardzo młodziutka i niczego nie można być pewnym :( zobacz na naszą kochaną Kattti, więc Ci powiem, że z tym cieszeniem ciążą jest różnie... raczej w tej chwili mam tylko obawę czy wszystko będzie dobrze :(

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Kornelka bawi się swoją nową barbie i świat może nie istnieć he he
    A Maciek leży ze mną i się przytula :) więc odpoczywam ;)
    Wiesz ciąża bardzo młodziutka i niczego nie można być pewnym :( zobacz na naszą kochaną Kattti, więc Ci powiem, że z tym cieszeniem ciążą jest różnie... raczej w tej chwili mam tylko obawę czy wszystko będzie dobrze :(
    Ale nieeeeee .... no Ja doslonale rozumiem ja osobiscie poczatkiem ciazy nie cieszylam sie szczegolnie po pierwszym poroniueniu bo tak jak piszesz wszystko sie moze zdazyc a ja po poronieniu to zryta banie mialam czarne wizje chociaz ciagle powtarzalam sobie ze psychika bardzo dziala i trzeba myslec pozytywnie i to mi pomoglo . ! Serio

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie moje chlopaki poszli na male zakupy bo nam sie tostow na kolacje zachcialo i kurczaczkow na ostro haha .
    Ja wysprzatalam dom i pranie zrobilam a teraz bede smazyc na kolacje malemu placuszki z jablkiem i twarogiem :) posypane cynamonem mniam . :D
    I tak sie krzatam dodatkowo po domu patrzac czy lunie deszcz bo momentami kropi a pranie mam na ogrodzie . Maly w kapiel jak wroca a my na dol przed tv :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie, ale spróbuję myśleć pozytywnie. Dzięki :)
    A ile macie na górze pokoi? ;)

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona podziwiam twój zapał do sprzątania, pichcenia i tym podobne :D haha kochane moje grunt to dużo wypoczywać na początku ciąży i się nie przedzwigac. Nigdy nie doswiadczylam poronienia i mam nadzieję że nie doswiadcze. Nie wiem jak to jest, mogę się tylko domyślać jaki to ból, dlatego tym bardziej was podziwiam. Słuchajcie to potwierdza tylko moja teorię, że kobiety to są jednak z tytanu naprawdę.. Jesteśmy w stanie wytrzymać wszystko, niejeden facet by wymiekl..
    A my wróciliśmy z dwu godzinnego spaceru, zjedliśmy kolacje, zaraz klade młodego spać i czekam na m jak miłość :D

emi_90 lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra synek śpi a jak zwykle jak mogę pisać to was nie ma :D hehe

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem caly czas,czytam was

Parodka lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiii a jak ty się czujesz biedaku nasz kochany :* trzymasz się jakoś? Ustalo to krwawienie?

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Katiii a jak ty się czujesz biedaku nasz kochany :* trzymasz się jakoś? Ustalo to krwawienie?
    Leżę sobie odpoczywam i oglądałam tv. Tak ustalo od tamtej pory cisza czysto nawet na papierze i sprawdzałam delikatnie szyjke i jest zamknięta krzyż przestał pobolewac i podbrzusze też ale sutki jak bo la od kilku dni tak bolą nadal i są ciężkie.położyłam się już w sypialni bo dzieci śpią . Przy badaniu szyjki palec był czysty ś wtedy był brudny trochę od krwi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 21:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry za błędy i dodatkowe litery ale siedzę na tel i takie u mnie są tego efekty

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może nie wszystko stracone. Szyjka zamknięta, to chyba dobrze? Kiedy miałaś mieć tą wizytę u gina?

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No to może nie wszystko stracone. Szyjka zamknięta, to chyba dobrze? Kiedy miałaś mieć tą wizytę u gina?
    Mam wizytę na 20 września godz 11.30 ona nadal jest aktywna bo jej nie można anulować gdyż wpłaca się depozyt którego nie zwracaja więc nawet jeśli bym nie była na spotkaniu to depozyt i tak przepada. Tak dobrze że zamknięta ale to chwila zmienić się może więc jak narazie czekam i odpoczywam.

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii, kochana to może jednak nie wszystjo stracone... Zakręcona dobrze prawi, słuchaj jej :-)

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja mam pytanie, czy dostałyście od of coś takiego. Nie wiem czy uda mi się tu wstawić zdjęcie

https://zapodaj.net/79543de886cbd.png.html

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti jak Ty i my razem z Tobą wytrzymamy do tej wizyty 20 września...? Bo pojedziesz?
    Ja cały dzień myślę o Tobie :(

‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ