2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa Ja mialam takie cos i to nie skurcze macicy , mylimy to z nimi. W ciazy twardnieje brzuch na poczatku bo rosnie wszystko . Spokojnie napewno jest okej a cmienie brzucha mozesz miec jeszcze spory czas a nawet klucia czy bole lekkie jak na okres bo tam wszystko rosnie rozciaga sie . Pamietam jak dzis jak kichnelam albo za szybko wstalam nagle mega bol ciagniecie w pochwie i podbrzuszu ale to normalne .
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Kattii nic tylko musisz z testem czekac tydzien dwa wlasnie do 20 max i wtedy zrob sprawdz . Pozatym do tego czasu jak to poronienie bedziesz miala zaraz mocny okres . Sama wiesz jak to jest . Badzmy dobrej mysli ale nienastawiajmy sie trzymam mocne kciuki . Mocne !!!
-
nick nieaktualny
-
Odpoczywaj kochana ile mozesz tylko i ile dzieci Ci dadza masz prawo pozatym w ciazy jest sie sto razy bardziej zmeczonym wiadomo.
Wszystko powinno byc kochana dobrze . :* ciesz sie ciaza i nie zamartwiaj tak .Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKornelka bawi się swoją nową barbie i świat może nie istnieć he he
A Maciek leży ze mną i się przytula więc odpoczywam
Wiesz ciąża bardzo młodziutka i niczego nie można być pewnym zobacz na naszą kochaną Kattti, więc Ci powiem, że z tym cieszeniem ciążą jest różnie... raczej w tej chwili mam tylko obawę czy wszystko będzie dobrze19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Kornelka bawi się swoją nową barbie i świat może nie istnieć he he
A Maciek leży ze mną i się przytula więc odpoczywam
Wiesz ciąża bardzo młodziutka i niczego nie można być pewnym zobacz na naszą kochaną Kattti, więc Ci powiem, że z tym cieszeniem ciążą jest różnie... raczej w tej chwili mam tylko obawę czy wszystko będzie dobrze -
U mnie moje chlopaki poszli na male zakupy bo nam sie tostow na kolacje zachcialo i kurczaczkow na ostro haha .
Ja wysprzatalam dom i pranie zrobilam a teraz bede smazyc na kolacje malemu placuszki z jablkiem i twarogiem posypane cynamonem mniam .
I tak sie krzatam dodatkowo po domu patrzac czy lunie deszcz bo momentami kropi a pranie mam na ogrodzie . Maly w kapiel jak wroca a my na dol przed tv -
nick nieaktualny
-
Zakręcona podziwiam twój zapał do sprzątania, pichcenia i tym podobne haha kochane moje grunt to dużo wypoczywać na początku ciąży i się nie przedzwigac. Nigdy nie doswiadczylam poronienia i mam nadzieję że nie doswiadcze. Nie wiem jak to jest, mogę się tylko domyślać jaki to ból, dlatego tym bardziej was podziwiam. Słuchajcie to potwierdza tylko moja teorię, że kobiety to są jednak z tytanu naprawdę.. Jesteśmy w stanie wytrzymać wszystko, niejeden facet by wymiekl..
A my wróciliśmy z dwu godzinnego spaceru, zjedliśmy kolacje, zaraz klade młodego spać i czekam na m jak miłośćemi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii a jak ty się czujesz biedaku nasz kochany :* trzymasz się jakoś? Ustalo to krwawienie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 21:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:No to może nie wszystko stracone. Szyjka zamknięta, to chyba dobrze? Kiedy miałaś mieć tą wizytę u gina?
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny