2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowa staraczke. Mam nadzieje , ze zagoscisz u Nas na dluzej a nie jak wiekszosc innych kobiet. a zycze szybkiego zajscia.
Co tam kobietki ? Pewnie wiekszosc z Was spi .
Ja oczywiscie bezsennosc juz tydzien . Od jutra nie napije sie kawy przez pare dni , moge z rana umierac ale trudno . Sprawdze bo nie sypiam jak czlowiek i meczy mnie to cholernie .
Wykapalam sie i lezymy ogladajac program herbatke pijemy i tyle .Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandra_b wrote:Dziekuje za przywitanie
Byłoby to pierwsze dziecko. Zaczęliśmy z mężem próbować dokładnie rok temu. Byłam przekonana ze pójdzie to „raz dwa”...
W między czasie zrobiłam badania u ginekologa, usg, cytologia. Wszystko w jak najlepszym porządku. Dodatkowo wspomnę ze nigdy nie zażywałam antykoncepcji. Poza 6 miesiącami w 2013 roku kiedy to leczyłam trądzik mocnym lekiem z witamina a.
Mija rok od starań. W tym miesiącu zaczęłam monitoring temperatur z OvuFriend. Ponadto myśle aby zaczerpnąć pomocy ginekologa ale najpierw muszę odpowiedniego znaleźć...Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie też zimno. Wczoraj mój synek podobno 2 razy płakał w przedszkolu ale przez chwilę i tak "bez powodu". Już w zeszłym roku pani mi zgłaszała że szybko się denerwuje i irytuje a potem przez to płacze chociaż jest jakiś błachy powód. Nie przeszło mu to jeszcze widocznie. W domu też czasami tak dziwnie reaguje, np układa klocki i zepsuje mu się wieża a on wpada w taką rozpacz. Albo wczoraj po pracy grałam z nim w piłkę, wbiłam mu gola a on w płacz. Macie jakieś rady co z tym robić? Czy zostawić i czekać aż przejdzie samo?
Dzisiaj mój drugi dzien z Ovarinem z polecenia Kattii. Zobaczymy czy skróci mi chociaż trochę cykl
A co u was laseczki?Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:U mnie też zimno. Wczoraj mój synek podobno 2 razy płakał w przedszkolu ale przez chwilę i tak "bez powodu". Już w zeszłym roku pani mi zgłaszała że szybko się denerwuje i irytuje a potem przez to płacze chociaż jest jakiś błachy powód. Nie przeszło mu to jeszcze widocznie. W domu też czasami tak dziwnie reaguje, np układa klocki i zepsuje mu się wieża a on wpada w taką rozpacz. Albo wczoraj po pracy grałam z nim w piłkę, wbiłam mu gola a on w płacz. Macie jakieś rady co z tym robić? Czy zostawić i czekać aż przejdzie samo?
Dzisiaj mój drugi dzien z Ovarinem z polecenia Kattii. Zobaczymy czy skróci mi chociaż trochę cykl
A co u was laseczki?Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParodka wrote:U mnie też zimno. Wczoraj mój synek podobno 2 razy płakał w przedszkolu ale przez chwilę i tak "bez powodu". Już w zeszłym roku pani mi zgłaszała że szybko się denerwuje i irytuje a potem przez to płacze chociaż jest jakiś błachy powód. Nie przeszło mu to jeszcze widocznie. W domu też czasami tak dziwnie reaguje, np układa klocki i zepsuje mu się wieża a on wpada w taką rozpacz. Albo wczoraj po pracy grałam z nim w piłkę, wbiłam mu gola a on w płacz. Macie jakieś rady co z tym robić? Czy zostawić i czekać aż przejdzie samo?
A co u was laseczki?Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emi_90 wrote:Chciałabym też sobie kupić Ovarin. Ponoć reguluje cykl?
A długie masz cykle? Ja tak ok 36-43 dni i mam wielką nadzieję że Ovarin mi skróci trochę cykl.
W ogóle muszę zamówić testy owu bo zostało mi 15 ostatnich a ja sikam od ok 12dc jak jakaś psychiczna chociaż owulację mam zazwyczaj po 20dc19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualnyParodka wrote:A długie masz cykle? Ja tak ok 36-43 dni i mam wielką nadzieję że Ovarin mi skróci trochę cykl.
W ogóle muszę zamówić testy owu bo zostało mi 15 ostatnich a ja sikam od ok 12dc jak jakaś psychiczna chociaż owulację mam zazwyczaj po 20dcWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 11:44
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Zawał normalnie! Mam cienia! 25 dc, wg mnie 12 dpo. Nie z porannego moczu, bo byłam pewna, że nici z tego i nie chciało mi się rano testu robić. Nie umiem zrobić dobrego zdjęcia. W rzeczywistości ta kreska jest mocniejsza i bardziej różowa. Nie wiem czy zobaczycie: https://naforum.zapodaj.net/795e6920504a.jpg.html
Kattii, OlivkowaMama, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Dziewczyny! Zawał normalnie! Mam cienia! 25 dc, wg mnie 12 dpo. Nie z porannego moczu, bo byłam pewna, że nici z tego i nie chciało mi się rano testu robić. Nie umiem zrobić dobrego zdjęcia. W rzeczywistości ta kreska jest mocniejsza i bardziej różowa. Nie wiem czy zobaczycie: https://naforum.zapodaj.net/795e6920504a.jpg.html
Nie wiem czy gratulacje przyjmujesz ale wiem że zdrówko tak wiec życzę dużo zdrówka dla groszka aby ładnie rósł i był silny i zdrowyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 12:17
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Kochana piekny cień ! jest widoczny na zdjeciu to w rzeczywistosci jest jeszcze lepszy nie wspomnę juz ze mocz jest rozcieńczony Brawo a tak skreslałaś cykl jak nasza mamusia i patrz jakie niespodzianki
Nie wiem czy gratulacje przyjmujesz ale wiem że zdrówko tak wiec życzę dużo zdrówka dla groszka aby ładnie rósł i był silny i zdrowyKattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Dziękuję kochana :-* To test o czułości 25. Później kupię o czułości 10 i powtórzę wieczorem lub rano bo nie wierzę aż ❤
emi_90 lubi tę wiadomość
-
emi_90 wrote:Dziewczyny! Zawał normalnie! Mam cienia! 25 dc, wg mnie 12 dpo. Nie z porannego moczu, bo byłam pewna, że nici z tego i nie chciało mi się rano testu robić. Nie umiem zrobić dobrego zdjęcia. W rzeczywistości ta kreska jest mocniejsza i bardziej różowa. Nie wiem czy zobaczycie: https://naforum.zapodaj.net/795e6920504a.jpg.html
emi_90 lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
emi_90 wrote:Dziewczyny! Zawał normalnie! Mam cienia! 25 dc, wg mnie 12 dpo. Nie z porannego moczu, bo byłam pewna, że nici z tego i nie chciało mi się rano testu robić. Nie umiem zrobić dobrego zdjęcia. W rzeczywistości ta kreska jest mocniejsza i bardziej różowa. Nie wiem czy zobaczycie: https://naforum.zapodaj.net/795e6920504a.jpg.html
Widzę cień! Super, dużo zdrówkaemi_90 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem zła... pytalam goscia polaka ktory przyprowadza córke tam gdzie ja syna i pytam czy jutro ida na popołudnie - chcialam się upewnić wiec odpowiedział ze tak. Wiec mówie czwartek,piątek i poniedziałek na popołudnie a on nie , że w piątek na 6h idą wiec mówie jak to ? Wczoraj mówili mojej znajomej która do nich dzwoniła że na popołudnie.. a on że była rozpiska wiec pytam gdzie ? on pyta czy bede jutro na 13:00 ja mówie że tak ... to powiedział ze przyniesie mi ... ale sam fakt zastanawia mnie gdzie te rozpiski były co skoro ja nie mam
Wysylam męza do szkoły niech zapyta się w sekretariacie czy mu dadza tą rozpiskę...bo moze facet zapomiec jutro i bede w czarnej dupie i nic wiedziec nie bede...