2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykalcia64 wrote:Kattii wrote:a ja nie mówie ze w ciazy jestes.. zadajesz pytania o sluz co jest sprawą inwidualną jedna ma taki inna ma inny i co wiecej chcesz wiedziec ? Skaczesz tak po każdym wątpu i pytasz o sluz ? Równie dobrze możesz skorzystać z internetu w którym otrzymasz odpowiedz taką sama że jest to sprawa inwidualna...na tym etapie może to oznaczać obie rzeczy wiec nadal pytam co ty chcesz wiedziec ?
A jak tak bardzo musisz wiedziec ja mam taki sluz i jestem w ciaży ale zaraz zaczniesz sie zastanawiac czy ty tez no wiec co chcesz uslyszec ? [/QUOTE zastanawislam sie poprostu czy moze owulacja sie przesunela. mam czworke dzieci I przy ostatnim korzystalam z tej strony. I przy jednym cyklu zaszlam w cisze. Ale jest roznica planowac ciaze w wieku 33 a 38 szanse sa jednak mniejsze niz zaraz po 30. nie mam doswiadczenia az tak duzego z interpretacja wykresow .na poczatku cyklu mialam nocki wiec moze cos sie przesunelo. jest pelno dziewczyn ktore zadaja podobne tendencyjne pytania. a jesli cie moje zirytowalo to poprostu mogla z ignorowac I tyle.
Po 1.Musisz pamietać że wykresy na of to tylko wykresy to nie organizm kobiety on jedynie mozę w ilus % według notatek które wpisujesz ustalic kiedy przykładowo wypada ta owulacja ale do tego są potrzebne przedewszystkim regularne pomiary temperatury o stałej porze
Po 2.Owulacja może sie przesunac w każdym cyklu jak i przyspieszyć na to wpływ ma naprawdę bardzo dużo spraw.
Po 3. Sluz kremowy napewno nie jest zwiastunem owulacji raczej pojawia sie po owulacji i utrzymuje się zwykle do dnia @ ale jak juz pisalam wyzej to kwestia inwidualna. Płodny śluz swiadczący o dniach płodnych jak i owulacji jak każda wie jest o konsystencji białka jaja kurzego surowego zaznacze.
Po 4. To prawda jest wiele dziewczyn które zadaja takie pytania dlatego własnie nasz wątek jest inny bo są sprawy które są bynajmniej normalne i bez sensu jest pytac o takie cos jak sluz który zaznacze po raz kolejny jest sprawą inwidualną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 19:16
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kalcia a Ty nie bylas juz u Nas kiedys i przestalas sie odzywac ?
Bo kojarzysz mi sie cos ale nie wiem czy nie pomylilam z inna mama wlasnie 38 letnia z czworka dzieciZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Tak ja mysle że byla bo pamietam ze pojawila sie u nas pewna pani z 4 dzieci starajaca sie o kolejne ale na 2-3 postach zniknela xD Lubie dochodzace kobiety na chwilę tylko po to aby zadac xxx pytanie a potem i tak siedzą na innych wątkach
Tak wiem suka ze mnie19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti dzięki, że odpisałaś naszej koleżance o śluzie bo mi szczerze mówiąc się nie chciało
Staram się naprawdę ale to naprawdę być kuźwa miła ale kuźwa się nie da...
No ja nie toleruje skakania na wątki tylko po to aby zadać pytanie a potem sobie isc w pizdu...znowu wrócic za xxx czas i zadać kolejne durne pytanie!
Nosz kuźwa naprawdę staram się rękoma i nogami ,cyckami i dupą być miła!
Ale co ja poradzę że jestem taka chamska nie wychowana !19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
Jak tam wieczór mija moje dziolchy?
Ja oglądam na wspólnej i wcinam watrobke z cebulką z obiadu boosze jak mi się chciało xD chyba potrzebuje żelaza haha. Synek śpi u babci, jutro wraca więc starzy mają wolna chateKattii, emi_90, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Jak tam wieczór mija moje dziolchy?
Ja oglądam na wspólnej i wcinam watrobke z cebulką z obiadu boosze jak mi się chciało xD chyba potrzebuje żelaza haha. Synek śpi u babci, jutro wraca więc starzy mają wolna chate -
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Kalcia a Ty nie bylas juz u Nas kiedys i przestalas sie odzywac ?
Bo kojarzysz mi sie cos ale nie wiem czy nie pomylilam z inna mama wlasnie 38 letnia z czworka dzieci[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ja wlasnie zbieram pranie z ogrodu , jestesmy po kolacji i ide tego smoka mojego do wanny wrzucic i zaraz do spania.
Caly dzien glowa mnie boli , calusienki... musze w koncu tabsa wziac bo sie dzis wykoncze i nie zasne. Bankowo z braku kawy bo nie pilam. Wytrzymalam. -
nick nieaktualny
-
O Boziuuuu, nie zaglądałam dzisiaj od rana a tu proszę, proszę, mamy kolejna mamusie z fasoleczką, Emi gratuluje
Ja cały dzień dzisiaj w biegu, dopinałam ostatnie sprawy przed weselem przyjaciółki na którym bawię się już w ta sobotę wiec w sumie z dnia wolnego zrobił się cały dzień poza domem No i nareszcie kończy mi się okres bo tak mi dał w tym miesiącu popalić ze ho ho xD mówię wam, wszystkim fasolkowym mama, cieszcie się ze macie to okropieństwo na jakiś czas z głowy xD
Kattii, emi_90, Szczęśliwa_Mama, ZakręconaOna, Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Tak w ogóle to zerknęłam na pierwsza stronę i jak dołączyłam do tego wątku to w zaciążonych było pusto a teraz już piateczka wskoczyła, myśle ze ogólne statystyki mamy całkiem niezłe
emi_90, Szczęśliwa_Mama, ZakręconaOna, Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro mam przewalone bo mąż do pracy więc będę sama i tak z rana ubrać mała i lecimy we trójkę bo z synem odprowadzić ją do przedszkola potem lecę do Tesco po mleko bo się kończy i do domu posiedzieć zaś na 12 będę z synem wychodzić po córkę ale syn już ubrany w uniformie bo na 13 do szkoły więc córkę odbieram i spacerujemy aż do czasu odstawienia syna do szkoły i wracam z córką do domu daje mleko i kładę spać a potem ją budzę i idę odebrać syna na 15.15