2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy siedzimy sobie teraz przed tv. A w ciągu dnia robiłam makaron z sosem pieczarkowym na obiadek, zapisałam się do fryzjera na jutro na 11 podciąć włosy. Zrobiłam test czułość 10 i kreska jeszcze mocniejsza niż z rana zastanawiam się czy jutro robić bete i sprawdzić potem przyrost po 48h czy dać sobie spokój. Z małym nie robiłam bety, tylko ze 3-4 testy ciążowe by sprawdzić czy kreska ciemnieje i po prostu zapisałam się na wizytę u gina i czekałam. Teraz zastanawiam się czy nie zrobić tak samo hmm...
Szczęśliwa_Mama, Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:My siedzimy sobie teraz przed tv. A w ciągu dnia robiłam makaron z sosem pieczarkowym na obiadek, zapisałam się do fryzjera na jutro na 11 podciąć włosy. Zrobiłam test czułość 10 i kreska jeszcze mocniejsza niż z rana zastanawiam się czy jutro robić bete i sprawdzić potem przyrost po 48h czy dać sobie spokój. Z małym nie robiłam bety, tylko ze 3-4 testy ciążowe by sprawdzić czy kreska ciemnieje i po prostu zapisałam się na wizytę u gina i czekałam. Teraz zastanawiam się czy nie zrobić tak samo hmm...
Jaka reakcja partnera na wiesci ?emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti no strasznie jutro zamotany dzień. Nalatasz się...
Dori no ładnie na naszym wątku ciężaróweczek przybywa, bardzo ładnie
Miłej zabawy na weselu, jesteś świadkową?Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti w tej samej minucie napisałyśmy do Emi he he
To blizniaki jak nic bedą xDWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 21:52
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja właśnie jestem tak sceptycznie nastawiona do tej bety. Bardzo mnie stresuje oczekiwanie zawsze na jakiekolwiek wyniki. Przy pierwszej ciąży nie zrobiłam i dałam jakoś radę obyć się bez tego badania. Kurczę może właśnie jeszcze poprostu zrobię jutro i pojutrze jakiś test i tyle. Z synkiem zrobiłam pierwszy test dopiero w 29 dc i były dwie tłuste krechy. Teraz pewnie będzie podobnie, bo dzisiaj dopiero 25 dc. A co do męża - z początku totalny szok, że udało się za pierwszym razem o synka staraliśmy się 9 cykli. No ale cieszy się, cieszy zmartwiony tylko żeby wszystko dobrze było, po ostatnich przejściach z pierwszej ciąży
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:No ja właśnie jestem tak sceptycznie nastawiona do tej bety. Bardzo mnie stresuje oczekiwanie zawsze na jakiekolwiek wyniki. Przy pierwszej ciąży nie zrobiłam i dałam jakoś radę obyć się bez tego badania. Kurczę może właśnie jeszcze poprostu zrobię jutro i pojutrze jakiś test i tyle. Z synkiem zrobiłam pierwszy test dopiero w 29 dc i były dwie tłuste krechy. Teraz pewnie będzie podobnie, bo dzisiaj dopiero 25 dc. A co do męża - z początku totalny szok, że udało się za pierwszym razem o synka staraliśmy się 9 cykli. No ale cieszy się, cieszy zmartwiony tylko żeby wszystko dobrze było, po ostatnich przejściach z pierwszej ciąży
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emi Ja bym olala robienie bety. Dodatkowy stres , na ch*** Ci to :p
Bedzie napewno dobrze . Musi !
Wiecie ze wzielam ketonal normalnie i mi cholera nie przeszla . Zasnac nie moge i tak sie wierce.
No nasze forum rozwija sie ze hoho. Z dnia na dzien mozna powiedziec co rusz nowe ciezarowki ♡
Kattii, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa piękny ten wasz domek.
Kattii jesteś niesamowita haha
Ja już padam styrana po całym dniu. Obejrzałam na wspólnej na playerze bo na 20.15 prawie nigdy nie jestem wyrobiona i chyba niedługo się położęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 22:02
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Emi ustawiłaś suwaczek piękny
Kattti wyjdę tylko z gabinetu i od razu dam znać...
Oby szybko zleciało do naszych wizyt
No ja to dopiero jak wróce do domu bo nie mam neta w tel gdyz go nie ładuje bo nie uzywam,nie potrzebuje itdSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Emi Ja bym olala robienie bety. Dodatkowy stres , na ch*** Ci to :p
Wiecie ze wzielam ketonal normalnie i mi cholera nie przeszla . Zasnac nie moge i tak sie wierce.
No nasze forum rozwija sie ze hoho. Z dnia na dzien mozna powiedziec co rusz nowe ciezarowki ♡
Jesli ty masz tyle w sobie energi zapierdalajac cale dnie na szmacie ogarniajac dzieci zaliczam do tego jeszcze jakeis tam zwierzaki psy chyba o ile dobrze pamietam to ja nie wiem podrzuce ci moją dwójkę bo i tak na luzie ogarnieszWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 22:07
emi_90, ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParodka wrote:Szczesliwa piękny ten wasz domek.
Kattii jesteś niesamowita haha
Ja już padam styrana po całym dniu. Obejrzałam na wspólnej na playerze bo na 20.15 prawie nigdy nie jestem wyrobiona i chyba niedługo się położę
e tam zwyczajnie jestem szczera... a po co ma mi ktos taki tu siedziec xDemi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Emi ustawiłaś suwaczek piękny
Kattti wyjdę tylko z gabinetu i od razu dam znać...
Oby szybko zleciało do naszych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 22:16
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Emi Ja bym olala robienie bety. Dodatkowy stres , na ch*** Ci to :p
No nasze forum rozwija sie ze hoho. Z dnia na dzien mozna powiedziec co rusz nowe ciezarowki ♡ -
Emi slyszalam o tym ale nigdy nie stosowalam bo malo co na moje bole dziala , mowie no dzis az ketonal wzielam i klapa . Rozpiera az Mnie w skroniach.
Bede za tydzien w Polsce to sobie kupie i zabiore do uk wyprobuje w razie mocnego bolu.
Kattii mysle ze bym ogarnela haha . Tak mam psa jednego
Od zawsze mowilam ze moje zycie dopiero zaczyna sie w nocy hahahaha .
Nie no nie wiem czemu mam taka bezsennosc serio strasznie mnie to meczy . Melatonina nawet w podwojnej dawce nie dziala , meliski sriski itp tez ... a nie mam lekkow uspokajajaco nasennyvh typu hydroxyzyna wiec dupa . Nie mam sie czym ululac :p