2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Własnie wrócilismy tak mnie plecy bola że masakra ... zaraz kawe wypije i ide leżec
-
Ewela Ja tak samo mam ochote na jakies slodkie ... a lapie mnie to tylko na okres czasem hahaha. W tym miesiacu nie zlapalo na okres to zlapalo po bo mam 7dc
Pije koktajl wlasnie i ogladam pierdoly w tv.
Pogoda dalej do dupy , ciagle pada . Masakra ...
Czekam na pierwsza milosc .
D znow zaraz do pracy , tesciowa tez wiec znow zostajemy sami . Na szczescie ostatnia nocka D w tym tygodniu i wolne do poniedzialku .19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi się generalnie słodkiego chce zawsze czy to przed, czy po czy w trakcie @ haha xD więc dla mnie to nie jest wyznacznik tego czy okres jest blisko. Za to wilczy apetyt już tak zawsze ale to zawsze przed @ wyczyscilabym cała lodówkę, łącznie z sama lodówka xD
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Emi piękna krecha
A ja leżę i odpoczywam, bo tak mi się we łbie zaczęło kręcić, że jak idę i w głowie mi się zakręci, to raz o mało się nie przewróciłam. MasakraSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa najgorzej odpoczywaj kochana ile mozesz .
Co tam ? Jak wieczor mija ?
Ja z malym wykapana w lozku leze , mlodzieniec zazyczyl sobie ze mna spac ale w nocy go przeniose najwyzej.
Ogladamy pierwsza milosc dzisiejsza i jutrzejsza , pogoda sie poprawila na wieczor. Super mam nadzieje ze bedzie jutro i sobota cieplo bo jedziemy do miasta .19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
A ja na wspólnej oglądam i czekam na bake off junior mąż usypia synka, ja już dziś sie narobiłam przez cały dzień.. :p w sobote siostra z synkiem przyjeżdża do nas, tak więc będę robić jutro ciasto z kremem z michalkow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 20:23
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
O, ewela mam tak samo ze słodyczami co to za ciasto? Ja dużo piekę bo właśnie jesteśmy takimi łasuchami i lubimy ciacha
Ja tez oglądam na wspólnej. Mlody juz dawno śpi, jakoś się dziś wyrobiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 20:48
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
O mniam . Ja w ogole kocham piec i gotowac jak wiecie takze kazdy nowy przepis na ciasta a najlepiej z kremem sa jak najbardziej wskazane hehe .
Ja napewno zrobie jak Mamuska juz przyjedzie rafaello bo uwielbia jak robie to ciasto.
Moj babel zasypia , na wspolnej zobacze na nevie.
Wzielam tabsy nasenne i sprobuje z nim zasnac . Jak sie nie uda to wpadne hahaha
No i mlody dzis mnie tozczulil. Obejrzal dzieci niemowlaki na necie i tak sie cieszyl ze wrecz wolal o rodzenstwo . Mowi ze bardzo chce przebierac , kapac , myc , karmic i przebierac pampersa braciszkowi. Ja mowie a jak siostra bexzie a on
Hm ... tez bede sie cieszyl hahahahaha padlam normalnoe. Poczym stwierdzil ze ma na raz byv brat i siostra .
Normalnoe zaczynam starania po nowym roku. Jest gotowy na rodzenstwo hahaha19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, emi_90 lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:O mniam . Ja w ogole kocham piec i gotowac jak wiecie takze kazdy nowy przepis na ciasta a najlepiej z kremem sa jak najbardziej wskazane hehe .
Ja napewno zrobie jak Mamuska juz przyjedzie rafaello bo uwielbia jak robie to ciasto.
Moj babel zasypia , na wspolnej zobacze na nevie.
Wzielam tabsy nasenne i sprobuje z nim zasnac . Jak sie nie uda to wpadne hahaha
No i mlody dzis mnie tozczulil. Obejrzal dzieci niemowlaki na necie i tak sie cieszyl ze wrecz wolal o rodzenstwo . Mowi ze bardzo chce przebierac , kapac , myc , karmic i przebierac pampersa braciszkowi. Ja mowie a jak siostra bexzie a on
Hm ... tez bede sie cieszyl hahahahaha padlam normalnoe. Poczym stwierdzil ze ma na raz byv brat i siostra .
Normalnoe zaczynam starania po nowym roku. Jest gotowy na rodzenstwo hahaha
Zakręcona to muszą być blizniaki jak nic xD
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa Ja doskonale rozumiem temat bo mialam takie wirowania z Oskarem cala ciaze az raz spadlam ze schodow ... w 7 mc na szczescie bardziej o porecz sie zlapalam i zjechalam . Troche dupsko obilam wtedy i tyle dzieki Bogu. A przestaly sie pojawiac dopiero pol roku temu .
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:Ojj tam dawaj jeszcze w tym hahaha xD u mnie aktualnie kuchenne rewolucje :p
Zakręcona to muszą być blizniaki jak nic xD
W ogole tak wyliczylam ze jak w styczniu uda mi sie zajsc odrazu to tp bedzie co do dnia identyczny jak Oskarek sie urodzil hahahaha . Smiesznie by bylo jakby jednakoso urodziny mieli :p
Nie no dobra zarty zartami.
:p
Blizniaki mowisz ? Nie pogardze ale gdzie Ja te wszystkie bable pomieszcze a przeprowadzac sie nie chce wiec musialabym maly remont robic i dzieciom sypialnie swoja oddac hahaha.19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:A ja oglądam Przyjaciółki i w szoku jestem ile zmian w tym sezonie he he
Jak wstanę, to dalej mi się kręci w głowie
Ani w pierwszej ani w drugiej ciąży nie miałam takich zawirowań