X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Kurczę, nie wiem co źle robię że te fotki się tu nie chcą pokazywać :D
    Musisz skopiować 3 link, tam gdzie jest BBcode :D spoko ja też miałam z tym problem heheh

emi_90 lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Kurczę, nie wiem co źle robię że te fotki się tu nie chcą pokazywać :D
    Kopiujesz nie ten link :D musisz kopiowac ostatni z napisem BB-code :D

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie wrócilismy tak mnie plecy bola że masakra ... zaraz kawe wypije i ide leżec

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Własnie wrócilismy tak mnie plecy bola że masakra ... zaraz kawe wypije i ide leżec
    Odpoczywaj jak najwięcej ;) ja też sie położyłam na chwile i chyba zaraz pojde pod prysznic bo się zgrzalam tym sprzątaniem. Kurka wodna zjadła bym coś słodkiego jakiegoś ptysia albo eklera na deser ooo! :]

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela Ja tak samo mam ochote na jakies slodkie ... a lapie mnie to tylko na okres czasem hahaha. W tym miesiacu nie zlapalo na okres to zlapalo po bo mam 7dc :D

Pije koktajl wlasnie i ogladam pierdoly w tv.

Pogoda dalej do dupy , ciagle pada . Masakra ...
    Czekam na pierwsza milosc .
    D znow zaraz do pracy , tesciowa tez wiec znow zostajemy sami . Na szczescie ostatnia nocka D w tym tygodniu i wolne do poniedzialku .

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi piękna krecha :D

A ja leżę i odpoczywam, bo tak mi się we łbie zaczęło kręcić, że jak idę i w głowie mi się zakręci, to raz o mało się nie przewróciłam. Masakra

emi_90, Kattii lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się generalnie słodkiego chce zawsze :D czy to przed, czy po czy w trakcie @ haha xD więc dla mnie to nie jest wyznacznik tego czy okres jest blisko. Za to wilczy apetyt już tak :D zawsze ale to zawsze przed @ wyczyscilabym cała lodówkę, łącznie z sama lodówka xD

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Emi piękna krecha :D

A ja leżę i odpoczywam, bo tak mi się we łbie zaczęło kręcić, że jak idę i w głowie mi się zakręci, to raz o mało się nie przewróciłam. Masakra
    Widać że w ciaży że tak szybko objawy ci się pokazują.

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa najgorzej :( odpoczywaj kochana ile mozesz .

Co tam ? Jak wieczor mija ?
    Ja z malym wykapana w lozku leze , mlodzieniec zazyczyl sobie ze mna spac ale w nocy go przeniose najwyzej.
    Ogladamy pierwsza milosc dzisiejsza i jutrzejsza , pogoda sie poprawila na wieczor. Super :D mam nadzieje ze bedzie jutro i sobota cieplo bo jedziemy do miasta .

19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na wspólnej oglądam i czekam na bake off junior :) mąż usypia synka, ja już dziś sie narobiłam przez cały dzień.. :p w sobote siostra z synkiem przyjeżdża do nas, tak więc będę robić jutro ciasto z kremem z michalkow :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 20:23

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, ewela mam tak samo ze słodyczami ;-) co to za ciasto? Ja dużo piekę bo właśnie jesteśmy takimi łasuchami i lubimy ciacha

Ja tez oglądam na wspólnej. Mlody juz dawno śpi, jakoś się dziś wyrobiłam ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 20:48

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    www.mgotuje.pl/ciasto-michalek/

Proszz podziele się przepisem ;)

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis prubowałam imieninoego ciasta migotka tez dobre

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    a ja dzis prubowałam imieninoego ciasta migotka tez dobre
    Mniamm widzę że to też z kremem i z beza dodatkowo :) musi być pycha

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mniam . Ja w ogole kocham piec i gotowac jak wiecie takze kazdy nowy przepis na ciasta a najlepiej z kremem sa jak najbardziej wskazane hehe .
    Ja napewno zrobie jak Mamuska juz przyjedzie rafaello bo uwielbia jak robie to ciasto.

Moj babel zasypia , na wspolnej zobacze na nevie.
    Wzielam tabsy nasenne i sprobuje z nim zasnac . Jak sie nie uda to wpadne hahaha

No i mlody dzis mnie tozczulil. Obejrzal dzieci niemowlaki na necie i tak sie cieszyl ze wrecz wolal o rodzenstwo . Mowi ze bardzo chce przebierac , kapac , myc , karmic i przebierac pampersa braciszkowi. Ja mowie a jak siostra bexzie a on
    Hm ... tez bede sie cieszyl hahahahaha padlam normalnoe. Poczym stwierdzil ze ma na raz byv brat i siostra .
    Normalnoe zaczynam starania po nowym roku. Jest gotowy na rodzenstwo <3 hahaha

19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, emi_90 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    O mniam . Ja w ogole kocham piec i gotowac jak wiecie takze kazdy nowy przepis na ciasta a najlepiej z kremem sa jak najbardziej wskazane hehe .
    Ja napewno zrobie jak Mamuska juz przyjedzie rafaello bo uwielbia jak robie to ciasto.

Moj babel zasypia , na wspolnej zobacze na nevie.
    Wzielam tabsy nasenne i sprobuje z nim zasnac . Jak sie nie uda to wpadne hahaha

No i mlody dzis mnie tozczulil. Obejrzal dzieci niemowlaki na necie i tak sie cieszyl ze wrecz wolal o rodzenstwo . Mowi ze bardzo chce przebierac , kapac , myc , karmic i przebierac pampersa braciszkowi. Ja mowie a jak siostra bexzie a on
    Hm ... tez bede sie cieszyl hahahahaha padlam normalnoe. Poczym stwierdzil ze ma na raz byv brat i siostra .
    Normalnoe zaczynam starania po nowym roku. Jest gotowy na rodzenstwo <3 hahaha
    Ojj tam dawaj jeszcze w tym hahaha xD u mnie aktualnie kuchenne rewolucje :p
    Zakręcona to muszą być blizniaki jak nic xD

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oglądam Przyjaciółki i w szoku jestem ile zmian w tym sezonie he he ;)
    Jak wstanę, to dalej mi się kręci w głowie :/
    Ani w pierwszej ani w drugiej ciąży nie miałam takich zawirowań :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 22:00

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa Ja doskonale rozumiem temat bo mialam takie wirowania z Oskarem cala ciaze az raz spadlam ze schodow ... w 7 mc :/ na szczescie bardziej o porecz sie zlapalam i zjechalam . Troche dupsko obilam wtedy i tyle dzieki Bogu. A przestaly sie pojawiac dopiero pol roku temu .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Ojj tam dawaj jeszcze w tym hahaha xD u mnie aktualnie kuchenne rewolucje :p
    Zakręcona to muszą być blizniaki jak nic xD
    Chcialabym ale no nie mogeeeeee hahaha . :D
    W ogole tak wyliczylam ze jak w styczniu uda mi sie zajsc odrazu to tp bedzie co do dnia identyczny jak Oskarek sie urodzil hahahaha . Smiesznie by bylo jakby jednakoso urodziny mieli :p

Nie no dobra zarty zartami.
    :p

Blizniaki mowisz ? Nie pogardze ale gdzie Ja te wszystkie bable pomieszcze :D a przeprowadzac sie nie chce wiec musialabym maly remont robic i dzieciom sypialnie swoja oddac hahaha.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    A ja oglądam Przyjaciółki i w szoku jestem ile zmian w tym sezonie he he ;)
    Jak wstanę, to dalej mi się kręci w głowie :/
    Ani w pierwszej ani w drugiej ciąży nie miałam takich zawirowań :P
    Duzo zmian a bedzie kochana jeszcze wiecej . Niezbyt milych momentami. Ale jestem w szoku z ta druga ciaza zuzy :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ