2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:O mniam . Ja w ogole kocham piec i gotowac jak wiecie takze kazdy nowy przepis na ciasta a najlepiej z kremem sa jak najbardziej wskazane hehe .
Ja napewno zrobie jak Mamuska juz przyjedzie rafaello bo uwielbia jak robie to ciasto.
Moj babel zasypia , na wspolnej zobacze na nevie.
Wzielam tabsy nasenne i sprobuje z nim zasnac . Jak sie nie uda to wpadne hahaha
No i mlody dzis mnie tozczulil. Obejrzal dzieci niemowlaki na necie i tak sie cieszyl ze wrecz wolal o rodzenstwo . Mowi ze bardzo chce przebierac , kapac , myc , karmic i przebierac pampersa braciszkowi. Ja mowie a jak siostra bexzie a on
Hm ... tez bede sie cieszyl hahahahaha padlam normalnoe. Poczym stwierdzil ze ma na raz byv brat i siostra .
Normalnoe zaczynam starania po nowym roku. Jest gotowy na rodzenstwo hahaha -
Hej Dziewczyny, ile tu zmian widzę i nowych ciąż - gratuluję Wam!
Ja trochę ogarnęłam się już ze wszystkimi zmianami.
Od wczoraj zaczęłam pić ziółka o. Sroki i w przyszły tygodniu idę do nowego lekarza,
tj ginekolog-endokrynolog i ma raczej dobre opinie z tego co widzę, więc może pomoże. Staram się być dobrej myśli.
Miłego dnia Wam życzęZakręconaOna, emi_90, 19ewelaaa89, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Dzien dobry .
Wczoraj zasnelam 2 h po napisaniu posta do Was bo sobie na wspolnej 5 odcinkow wlaczylam . Ale padlam ... to sie liczy . Wstalam o 1.40 posnulam sie z 30 minut i zasnelam .
Teraz przy kawie siedze i ogladam kuchenne rewolucje na necie nowy sezon co w tv nie widzialam a wieczorem z D obejrze ameryka express bo to nasze klimaty programowe . Azjee kazda obejrzelismy. Akurat D ma caly weeekend wolny , Tesciowa tez to sie ciesze .
Jejku wtorek coraz blizej
Moje dziecko wlasnie je druga miske platkow z mlekiem , patrzy na bajke .
Ja sie musze dobudzic troche i zebrac bo do miasta musimy isc do Polskiego sklepu. -
emi_90 wrote:No super starszy brat z niego będzie ❤❤❤
W ogole patrze na mojego syna i jest juz taki duzy kiedy to minelo ... niedawno co go urodzilam . Buuuuuu ..............
19ewelaaa89, emi_90, Parodka lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Frida no troszke Nam zaciazylo dziewczyn co
Jak Wy tam sie macie ?
Ciesze sie . Podobno ziola ojca sroki sa dobre i dobry lekarz . ! Napewno Ci pomoze.
Normalnie epidemia tych ciąż tu
Dobrze się mamy, jeszcze nie do końca rozpakowani, ale jakoś w miarę bezboleśnie się wszystko obdywa, los nam chyba sprzyja Najgorsze było pakowanie i przewożenie, ale praca ok, mieszkanie też przyjemne, więc nawet tak bardzo nie tęsknimy za tym, co zostawiliśmySzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Człowiek nie wiek jak dziecko ubrać do szkoły... rano pizga a teraz robi sie ciepło i bądz tu człowiek mądry
Kattii lubi tę wiadomość
-
No niestety taki etap przejściowy, niby jeszcze lato, ale już ranki i wieczory jesienne... Chociaż u nas jakoś ciepło o dziwo i wieczory też znośne, a rano o 7 wychodzę raczej lekko ubrana i nie ma tragedii.
Kattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:U Mnie slonce a otwieram drzwi od ogrodu i pizga tak niesamowicie ze wszedzie okna mam.na ta vhwile pozamykane.
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:No niestety taki etap przejściowy, niby jeszcze lato, ale już ranki i wieczory jesienne... Chociaż u nas jakoś ciepło o dziwo i wieczory też znośne, a rano o 7 wychodzę raczej lekko ubrana i nie ma tragedii.
Tyle dobrze u nas swetry i kurtki z rana bo tak zimno -
A no wlasnie. Raz skwar a za 5 minut zimno jak na typowa jesien przystalo.
U Mnie bylo slonce przed chwila juz jest chmura jakas ciemna i czuje ze zaraz lunie. Cudownie , kolejny dzien w domu siedzenie
Pranie musze znow dzisiaj wstawic ale to dopiero jak cale towarzystwo po nocnej zmianie wstanie i da mi.ciuchy z roboty do prania.
Musze oprac sie troche przed wylotem bo nie pojade z brudami do Polski szczegolnie ze mama sama muso sie opierac przed wylotem do nas .Kattii lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Jak tam przeprowadzka ? Jak sie czujesz ?
Tyle dobrze u nas swetry i kurtki z rana bo tak zimno
A jak tam Twój Synek w szkole sobie radzi?Kattii, ZakręconaOna, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:A no wlasnie. Raz skwar a za 5 minut zimno jak na typowa jesien przystalo.
U Mnie bylo slonce przed chwila juz jest chmura jakas ciemna i czuje ze zaraz lunie. Cudownie , kolejny dzien w domu siedzenie
Pranie musze znow dzisiaj wstawic ale to dopiero jak cale towarzystwo po nocnej zmianie wstanie i da mi.ciuchy z roboty do prania.
Musze oprac sie troche przed wylotem bo nie pojade z brudami do Polski szczegolnie ze mama sama muso sie opierac przed wylotem do nas .
Ja jak już syn ze szkoły wróci musze wstawic jego szkolne ciuchy do prania bo je osobno bede prac tym bardziej białe koszule aby nie zrobiły sie potem szare.
Przerwe miedzy 12-13 planuje isc z dzieciakami do tesco kupic cos na obiad bo nie chce mi sie godzine czasu nim bedzie czas syna do szkoly znowu z dwóją dzieciaków stac i czekać az drzwi otworzą... -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Przeprowadzka ok, już w miarę zadomowiłam w nowym mieszkaniu i w pracy Nie było tak źle. Czuję się dobrze, staram się być dobrej myśli, że teraz wszystko zacznie się jakoś układać, no i jednak nie odkładamy starań, chciałabym, żeby do końca roku i nam coś zaowocowało ale zobaczymy.
A jak tam Twój Synek w szkole sobie radzi?
Jak narazie dobrze idzie z radoscia nie mam problemów aby został czy coś wrecz przeciwnie nie może się doczekać az pójdzie , są dzieci które płacza jak mają tam zostać ale mój naszczescie jest szczesliwy.Plusem jest to że w szkole synka jest pani która uczyła go w przedszkolu bo ona z przedszkola zrezygnowała i dostała prace w szole gdzie synek chodzi i do jego grupy jest przypisana wiec jest fajnie że w razie co inne panie jak nie zrozumieją gestów czy słow synka ona pomoże i podpowie o co synkowi chodzi bo w końcu w przedszkolu z nim to przerabiała
Mają pierwsze zebranie rodziców 14 wrzesnia na godz 9 rano ale ja nie bede obecna bo córka na 9 do przedszkola i syn do szkoły na 9 wiec nie wyrobie bo syna odstawiam do szkoły o 8:50 a potem ide córke na 9 odstawic a zebranie bedzie od 9-9:30 powrót zajmie mi z 10 min a to bedzie tylko podsumowanie pierwszych 2 tyg dzieci w szkole wiec jesli bedzie cos ważnego lub niepokojącego to mysle że mnie poinforumją po za zebraniem, maz ma pierwszy dzień pracy akurat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 12:21