2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattti no to super, na pewno Małemu jest raźniej, jak już kogoś zna, pewnie czuje się bezpieczniej. Ale i Ty pewnie jesteś spokojniejsza o niego To masz teraz latania i trochę więcej obowiązków jak widzę...
Ja właśnie też przemyślałam, najpierw chciałam odkładać, ale w sumie wcale to nie idzie tak hop-siup, więc po co "marnować" okazje jak się trafi... A tak jak mówisz, praca nie zając, jednak to tylko praca, a chyba zatrudniając mnie muszą się z tym liczyć, zwłaszcza że sami mi zaproponowali tą pracę a starałam się już wcześniej, no i mam 27 lat i jestem rok po ślubie, to chyba logiczne że mogę zajść w ciążę. A przecież nie muszę od razu iść na zwolnienie.Kattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida bardzo dobra decyzja . Dokladnie tak jak mowisz , moze byc to juz zaraz a moze byc za jakis czas . Czujac sie dobrze czemu masz nie pracowac gdyby cos zawsze bedziesz miala plate zwolnienie ciazowe po 31 dniach pracy a pozniej macierzynski. Nie zginiecie a nie ma co rezygnowac ze staran bo bog jeden wie kiedy sie uda . Chociaz zycze zebys szybciutenko zaszla :*
Frida91, Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Najlepiej chyba trochę tego i trochę tego na cebulkę.
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Kattti no to super, na pewno Małemu jest raźniej, jak już kogoś zna, pewnie czuje się bezpieczniej. Ale i Ty pewnie jesteś spokojniejsza o niego To masz teraz latania i trochę więcej obowiązków jak widzę...
Ja właśnie też przemyślałam, najpierw chciałam odkładać, ale w sumie wcale to nie idzie tak hop-siup, więc po co "marnować" okazje jak się trafi... A tak jak mówisz, praca nie zając, jednak to tylko praca, a chyba zatrudniając mnie muszą się z tym liczyć, zwłaszcza że sami mi zaproponowali tą pracę a starałam się już wcześniej, no i mam 27 lat i jestem rok po ślubie, to chyba logiczne że mogę zajść w ciążę. A przecież nie muszę od razu iść na zwolnienie.
Mam latania w tym i w przyszłym tygodniu ale od piątku juz spokój bo syn w piątek bedzie szedł na cały dzień od 8:40 do 15:15 wiec rano odprowadzę go i córkę a potem tylko córke o 12 odbieram i potem syna niby też chodzic trzeba ale jest wieksza przerwa miedzy godzinami a nie tak jak teraz córka od 12 a syna na 13 zaprowadzic i cos w godzine trzeba robic bo nie oplaca mi sie wracac do domu dlatego dzisiaj poszłam kupiłam na obiad bo chcę zrobić puree ziemniaczane do tego fasolkę szparagową i schabowe ktore odmrozilam wczoraj to juz nie bede zamrażac tylko się dzisiaj wykorzysta a córce zamiast schabowego jajeczko usmaże tak aby zółtko pływało bo ona lubi na ziemniaczki aby jej polac
Własnie wróciłam,młoda wypiła mleko a ja zaraz sobie kawkę zrobie i odpoczne potem na 15:15 po młodego a jak wróce wstawie jego białe koszule szkolne do prania potem spodnie i sweterki a potem dopiero reszte jesli miejsca bedzie na suszarce. Weekend odpoczynek bo maż w domu to troche bede mogła poleżec i odpoczywać. -
No to kochana rzeczywiście jesteś zalatana, ale podziwiam, że to wszystko ogarniasz
Mnie z kolei w weekend czeka trochę roboty w domu, bo jeszcze część rzeczy trzeba będzie poukładać po przeprowadzce. Plusem jest, że teraz mamy zmywarkę i wreszcie odpadło stanie przy zlewie pełnym garów... Normalnie taka ulga że teraz szybko wrzucić wszystko do zmywary, wracam z pracy i jest ogarnięteCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:No to kochana rzeczywiście jesteś zalatana, ale podziwiam, że to wszystko ogarniasz
Mnie z kolei w weekend czeka trochę roboty w domu, bo jeszcze część rzeczy trzeba będzie poukładać po przeprowadzce. Plusem jest, że teraz mamy zmywarkę i wreszcie odpadło stanie przy zlewie pełnym garów... Normalnie taka ulga że teraz szybko wrzucić wszystko do zmywary, wracam z pracy i jest ogarnięte -
nick nieaktualny
-
u nas po 3 osobach jest wiecznie sterta do zmywania.ja mam zmywarke ale reczna .mojego chłopa.wczoraj mi wszystko pieknie pozmywał.co prawda szafek nie wytarł płynem.ale za to pozamiatał kuchnie i sypialnie
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Czy tylko Ja jakas dziwna na tym forum jestem ze lubie zmywac i nienawidze zmywarek ? :o hahahahaha wrecz ich niecierpie. Dla mnie to taka zbedna rzecz ktora tylko miejsce zajmuje hahaha .
Woow ! Ale trening zrobilam . 1,5 h prawie ... a teraz jedzonko odgrzewam sobie i ide sie kapac bo calusienka mokra jestem :o
Musze jechac do miasta bo nie mam kilku rzeczy kurcze w domu ktore sa niezbedne typu kawa !:p
A co rusz raz pada raz nie ... no dramat.
Musze to czarne pranie jeszcze wstawic ale Tesciowa spi o dziwo jeszcze gdzie ona spi po 3 h max po nocce . Chyba nalykala sie nasennyvh w koncu hahahaKattii lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Czy tylko Ja jakas dziwna na tym forum jestem ze lubie zmywac i nienawidze zmywarek ? :o hahahahaha wrecz ich niecierpie. Dla mnie to taka zbedna rzecz ktora tylko miejsce zajmuje hahaha .
Woow ! Ale trening zrobilam . 1,5 h prawie ... a teraz jedzonko odgrzewam sobie i ide sie kapac bo calusienka mokra jestem :o
Musze jechac do miasta bo nie mam kilku rzeczy kurcze w domu ktore sa niezbedne typu kawa !:p
Musze to czarne pranie jeszcze wstawic ale Tesciowa spi o dziwo jeszcze gdzie ona spi po 3 h max po nocce . Chyba nalykala sie nasennyvh w koncu hahahaKattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
Michałki sa bleeee hahaha ale same rak w ciescie czy w kremie nie jadlam nigdy no wrxuc wrzuc ponapawam sie chociaz zdjeciem bo Ja nie moge slodkiego jesc a czasem jak ami sie chce to klekajta narody. A szczegolnie nie raz mam tak przrd okresem , nie co miesiac ale co 2 hahaha ze zezarlabym konia z kopytami i zagryzla uprzeza najlepiej z czekolady z orzechami hahahahahaha.
Ja w wannie wlasnie leze . Zjadlam a teraz die relaksuje po takim wysilku w cieplutkiej wodzie z pianka mmmm
Tesviowa zapadla w sen zimowy jak Boga kovham . Wstala tylko do wc i dalej kima hahaha a moje chlopaki bawia sie w sypialni .19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręcona
O matko, to mam nadzieję, że nie będą mnie męczyć całą ciążę te zawroty... dzisiaj znowu ledwo chodzę...wstaję tylko jak muszę.
U mnie tak jest, że Kornelka urodziła się 1 października, a Maciuś 29 września
No Zuza 2 synków szokWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 17:51
Kattii, ZakręconaOna, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Człowiek nie wiek jak dziecko ubrać do szkoły... rano pizga a teraz robi sie ciepło i bądz tu człowiek mądry
Kochana no ja też zachodzę w głowę.
Wczoraj np rano bardzo zimno było, więc w kurtkach, a jak o 14 po nią szłam to z kolei gorąco... spódnicę na zmianę wzięłam...Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Czy tylko Ja jakas dziwna na tym forum jestem ze lubie zmywac i nienawidze zmywarek ? :o hahahahaha wrecz ich niecierpie. Dla mnie to taka zbedna rzecz ktora tylko miejsce zajmuje hahaha .
Musze to czarne pranie jeszcze wstawic ale Tesciowa spi o dziwo jeszcze gdzie ona spi po 3 h max po nocce . Chyba nalykala sie nasennyvh w koncu hahaha19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość