X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w ogole jesc mi sie zachcialo i o ... dlatego dupa rosnie bo sie po nocach zrec chce .

Kattii a tak w ogole zalezy dla kogo ktora godzina to noc hahaha wczesniej raczej po 24 juz nie pisalam ale od tygodnia owszem bo kurna spac nie idzie to chociaz sama ze soba pogadam ;p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Kattti no strasznie jutro zamotany dzień. Nalatasz się...

Dori no ładnie na naszym wątku ciężaróweczek przybywa, bardzo ładnie ;)
    Miłej zabawy na weselu, jesteś świadkową? ;)
    Taaaak :) mam nadzieje ze dotrzymam do końca wesela bo ja to zazwyczaj do 2-3 i do domu spać a tu trzeba będzie wytrwać do końca czyli pewnie do jakiejś 6 :P Emi ja do czasu jak zaczęłam przeglądać ovufriends to nawet nie wiedziałam ze bada się betę, ale ja tak jak Katia uważam ze powinnaś zrobić badanie jeśli tak podpowiada Ci intuicja, a jak to nie rób i ciesz się bobasem na spokojnie :)

emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i z nudow m jak milosc z poniedzialku nastepnego ogladam. :D
    Rano musze wstac i pranie znow zrobic , posprzatac w domu , obiad ugotowac i isc do sklepu po pare rzeczy ktorych dzis nie kupilam . Trening zrobic czas bo dwa dni odpoczynku byly i w koncu paznokcie sobie zrobic u nog i rak przed wyjazdem bo weekend mam zajety bedziemy jechac do starej miejscowosci.
    Ciagle cos . Boooooooooooze jak ja odpoczne w tej Polsce chwile chociaz .
    Glupio mi ze tak mowie bo mozecie odebrac mnie jakos dziwnie ale naprawde mam ostatnio taki ciezki czas . Psychicznie i fizycznie jestem wykonczona wiec wrecz potrzebuje odpoczynku od D i szczerze mowiac tak od dziecka chwila tez sie przyda :p kocham najmovniej na swiecie go ale ostatnio ma mega irytujace zachowanie .:p
    Najbardziej wkurza mnie wieczne siedzenie tu w uk bez nikogo i dlatego yak bardzo sie ciesze ze jade spotkam sie z ludzmi bez stresu i obowiazkow wiekszych. Chociaz na chwile ...

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam kochane żyjecie? Ja już w pracy. Nie mam w ogóle energii dzisiaj. Wczoraj się położyłam nawet wcześniej ale obudziłam się w nocy na 2 godziny i nie mogłam spać. Stres mi się chyba udziela

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Jak tam kochane żyjecie? Ja już w pracy. Nie mam w ogóle energii dzisiaj. Wczoraj się położyłam nawet wcześniej ale obudziłam się w nocy na 2 godziny i nie mogłam spać. Stres mi się chyba udziela
    Ja żyje... wstałam wczesniej bo dzieci jeszcze spią i poszłam umyć włosy bo wczoraj mi się nie chciało. Teraz siedze i piję herbatę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    No i z nudow m jak milosc z poniedzialku nastepnego ogladam. :D
    Rano musze wstac i pranie znow zrobic , posprzatac w domu , obiad ugotowac i isc do sklepu po pare rzeczy ktorych dzis nie kupilam . Trening zrobic czas bo dwa dni odpoczynku byly i w koncu paznokcie sobie zrobic u nog i rak przed wyjazdem bo weekend mam zajety bedziemy jechac do starej miejscowosci.
    Ciagle cos . Boooooooooooze jak ja odpoczne w tej Polsce chwile chociaz .
    Glupio mi ze tak mowie bo mozecie odebrac mnie jakos dziwnie ale naprawde mam ostatnio taki ciezki czas . Psychicznie i fizycznie jestem wykonczona wiec wrecz potrzebuje odpoczynku od D i szczerze mowiac tak od dziecka chwila tez sie przyda :p kocham najmovniej na swiecie go ale ostatnio ma mega irytujace zachowanie .:p
    Najbardziej wkurza mnie wieczne siedzenie tu w uk bez nikogo i dlatego yak bardzo sie ciesze ze jade spotkam sie z ludzmi bez stresu i obowiazkow wiekszych. Chociaz na chwile ...
    Myśle że to wynik tego że siedzisz ciągle sama z dzieckiem... Potrzebujesz wyjsc do ludzi, poznać inne mamuski a potem wspolnie z nimi spedzac czas... myslalaś nad tym ? Wiem jak to jest siedziec non top sama z dzieckiem mi akurat nie przeszkadza az tak to bardzo ale wiadomo że chciałabym aby ktos od czasu do czas wpadl do mnie na kawe lub ja do kogoś.. mało kiedy mam czas aby siedziec i się nad tym zastanawiac bo zwyczajnie kiedy dzieci dadzą mi chwile na odpoczynek to odpoczywam nie myslac już o niczym.

• Parodka Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam dzisiaj taką małą załamkę. Dowiedziałam się że wczoraj zmarł taki pan, prowadził sklep elektroniczny na przeciwko mojego urzędu. Miał 64 lata, na nic nie chorował, po prostu jeździł z żoną wieczorem rowerem i podobno jak wrócił to źle się poczuł i wzywali karetkę. Nie wiem czy zawał czy cholera wie co się stało ale to jest takie smutne, że codziennie widziałam go przy tym sklepie i tak nagle zmarł. W ogóle ja mieszkam b. blisko pracy i słyszałam ze karetka wczoraj się zatrzymała gdzieś niedaleko, straszne to

Może to dziwne że tak przeżywam ale to jest mała miejscowość, wszyscy się tutaj znają :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 09:48

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Zasnelam ok 2 i wstalam o 7.50 bez bolu glowy i wyspana ! Jak Ja sie dobrze czuje dzis mmmm ... druga kawke pije , synus maluje mame i kartki haha i tak siedzimy sobie .

Paroda nic w tym dziwnego , sama tak przezywam pewne osoby mimo ze to zadna rodzina :( no coz . Przykre to .

Kattii Ja nienawidze ludzi tu serio ... dziwne to ale niestety. W wiekszosci same chuje i zlodzieje :/ mam tu znajomych kilka ale kazdy ma swoje zycie wiadomo , dzieci i praca . Pozatym mieszkaja 40 mil ode mnie a bez auta to kawalek drogi jest wiec czesto nie jezdzimy do siebie.
    Jednak wole klimat Polski i ludzi tam ... pozatym Ja zawsze bylam osoba rozrywkowa i zawsze lubilam cos robic ... kocham siedziec z malym w domu . Nie przeszkadza mi z jednej strony ale z drugiej wole isc do pracy przed druga ciaza bo pieniadze dodatkowe przydadza sie zreszta jestem na silach mam jedno dziecko to po co siedziec i gapic sie w sciany ciagle . Wiadomo w domu jest masa obowiazkow ale jednak wole wyjsc troche . Szkoda ze to nie praca w pl ahahaha . Ale jeszcze troche !:) nie zalamuje sie . Teraz Mama bedzie pod nosem takze bedzie duzo lepiej

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii co do czasu do wiadomo ze obowiazki domowe i dziecko zajmuja 3/4 dnia z tym ze Ja niecierpie tu byc i takie mysli mam czesto . Jestem przyzwyczajona do uk juz , 6 lat swoje zrobilo ale nie zmienia to faktu ze niecierpie anglii choc napewno bedzie mi pare rzeczy brakowalo jak wrocimy do Polski . Szkoda tylko ze tego domu na plecy nie mozna wziac hahaha . Uwielbiam gooo <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka, Kattti dzięki ;) w końcu coś się dzieje z chałupką ;)
    Emi no czekam na termin pierwszej wizyty.

Ewelcia teraz Ty pierwsza do testowania ;)

Kornelka w przedszkolu, zjedliśmy śniadanie, wypiłam kawkę na podwórku, a Maciuś się bawił ;)
    Właśnie synek zasnął, a ja standard rozpakować zmywarkę, powiesić pranie, muszę odkurzyć i zmyć podłogę, bo strasznie się kurzy od zrobienia schodów, bo pół sufitu mąż rozwalił :P Na szczęście odkurzacz nie przeszkadza Maćkowi :D

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taak teraz ja testuje :D ohh jakbym chciała już ujrzeć dwie piękne kreseczki i dołączyć do waszego grona :) Zobaczymy czy będzie mi to dane... Ja zaraz z pracy wychodzę, na zlobku jest masakra, chyba jednak wolałam przedszkole :p płaczą niemalże wszyscy i się tylko tym płaczem nakręcaja, głowa pęka.. No ale wrzesień taki jest niestety.

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Ja byłam o 11 podciąć włosy u fryzjera, w drodze powrotnej zaleciałam po test. Już nie cień, krecha się wzmacnia :-) https://naforum.zapodaj.net/20bdd6c15cf4.jpg.html

19ewelaaa89, Kattii, ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Hej kochane. Ja byłam o 11 podciąć włosy u fryzjera, w drodze powrotnej zaleciałam po test. Już nie cień, krecha się wzmacnia :-) https://naforum.zapodaj.net/20bdd6c15cf4.jpg.html
    No to już nie cień faktycznie ;) Znaczy że beta przyrasta <3

Jaka ja jestem zmeczona taki upal a ja tyle mam do latania dopiero do domu weszłam z córcią ale czekanie az odstawie syna w szkole masakra nie dosc że sie wlecze to syn juz sie niecierpliwił i pomyslec ze to samo bedzie jutro i w poniedzialek... juz nie wiem co wymyslec aby ta godzina zleciała... poszłam na spacer ale mojemu nie chcialo sie krecic w tą i spowrotem a stac przed szkołą to nie robota bo młoda co chwile lata ,ucieka a ten sie denerwuje ze tak dlugo musi czekać...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u Mnie pada ... nie jakos mocno ale pada a mialam plan pojscia do sklepu z malym a pozniej na plac zabaw. Pojde dupa na raki ... :/
    Wiec zabralam sie za sprzatanie domu , pranko zrobilam . Obiad zjedlismy. Dzis losos smazony z ryzem i salatka , Ja jadlam bez ryzu. Zaraz koktajl zrobie . Nuda straszna juz nie ma co w domu robic jak wszystko wymylam hahaha

W ogole mam taki parszywy humor dzis . Wrecz plakac mi sie chce co chwile .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona przesilenie jesienne haha :D a u mnie dziś pięknie, słoneczko, no i wyjątkowo mam dziś pełno wigoru i zapału do pracy. Jak nigdy! Synek jeszcze u babci siedzi, mąż wróci o 19.. A ja po pracy zrobiłam zakupy, obiad, wzięłam się za sprzątanie poodkurzalam, jeszcze tylko podłogi musze pozmywac. Pranie wisi na balkonie. Uff a teraz krótka przerwa :) dobrze ze okna już mam pomyte. Normalnie nie poznaje siebie czasami :D

Katii kochana nie zazdroszcze. Już samo to że w ciąży ciężko to jeszcze się nalatasz biedna..

Emi a ja znowu nie widzę tej fotki i nieśmiało proszę Katiii o wrzucenie jej tu na forum xD hahaha plis pliis

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 14:47

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Zakręcona przesilenie jesienne haha :D a u mnie dziś pięknie, słoneczko, no i wyjątkowo mam dziś pełno wigoru i zapału do pracy. Jak nigdy! Synek jeszcze u babci siedzi, mąż wróci o 19.. A ja po pracy zrobiłam zakupy, obiad, wzięłam się za sprzątanie poodkurzalam, jeszcze tylko podłogi musze pozmywac. Pranie wisi na balkonie. Uff a teraz krótka przerwa :) dobrze ze okna już mam pomyte. Normalnie nie poznaje siebie czasami :D

Katii kochana nie zazdroszcze. Już samo to że w ciąży ciężko to jeszcze się nalatasz biedna..

Emi a ja znowu nie widzę tej fotki i nieśmiało proszę Katiii o wrzucenie jej tu na forum xD hahaha plis pliis

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20bdd6c15cf4.jpg

Ja smaże sobie wątróbkę i gotuje ziemniaki chociaż obiad zdąże zjesc nim pójde po syna bo maz bedzie miał schabowego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 14:49

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cudne krechy jak malowane :D
    O ja wczoraj miałam watrobke z ogorasem kiszonym tak mi się chciało mmm.. Mezulek oczywiście też nosem kręcił

Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No cudne krechy jak malowane :D
    O ja wczoraj miałam watrobke z ogorasem kiszonym tak mi się chciało mmm.. Mezulek oczywiście też nosem kręcił
    Mój nie ruszy to jedyna rzecz której nie jest w stanie zjesc :D

emi_90 lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniam watrobeczka <3 u Nas na szczescie wszyscy lubia ja jesc. :)

Przesilenie jesienne ? Hahaha moze i tak .
    W kazdym badz razie tylko humorki mam na szczescie nie lenie sie ani nic hahahaha . :d

No kreseczki miodzio. :D

emi_90 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:

Kurczę, nie wiem co źle robię że te fotki się tu nie chcą pokazywać :D

‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ