2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A co jeszcze lepsze ze moje dziecko albo oko zatarlo albo cos go ugryzlo albo jeczmien mu sie robi nie wiem ... ma oko cale czerwone w sensie powieke i spuchniete lekko . Aol fizjologiczna mu leje od 2 dni ale jest jeszcze gorzej . Rumianek zaparzylam , moczke na oko mu przyloze zonaczymy i potre zlotem . Zawsze pomagalo mojej siostrze takie cos .
-
hej a ja wlasnie lykłam tableti po sniadaniu.ogólnie siedzie w domu z moja maruda bo ma szlaban.a chlop w pracy pojechał na 9 po 10 wrocil pojechal na zastrzyk i spowrotem do pracy.pewnie po 14 wróci.ja sidze z wkurwem i sie nie ruszam.za oknem niby cieplo slonce swieci ale wieje bo szlychac przy rozczelnionym oknie
-
Nie wiem czy to egzema jak tak czytam . Chu*** pojde najwyzej w srode do lekarza bo ide na poludnie do pracy .
Przez ta pogode czkowiek jest taki zamulony ze hej . Chyba nadrobie sobie dalej serial , obiad przy tym dziabne . Dzis schab w sosie chrzanowym z ziemniaczkami i mizeria . A jutro do pracy ... i tak gowno z weekendu wolnego a nasteony chyba pracuje . Cudownie ) -
nick nieaktualny
-
Ja obiadek robie wlasnie i patrze na przyjaciolki . kuzwa zmienialam dzisiaj 3 razy koncepcje obiadowa haha jednak schab smazony z sosem wlasnym z cebulka i natka poetruszki , mizeria i ziemniaczki.
Boziu mam 45 dc ... okres mi sie spoznia tydzien juz . Sama nie wiem czy mialam owulacje czy nie .
Nadenta jestem jak cholera , brzuvh bomba a okresu ani widu ani slychu. -
nick nieaktualny
-
Ja już po spacerku, dziś mniej senna jestem, odliczam dni do testowania. Powiedziałam, że jak się nie uda to w przyszły weekend malujemy dom, żebym się mogła wyżyć. Weekend mi się dłuży, bo mam więcej czasu na myślenie Jak jutro pójdę do pracy to do piątku zleci.
My obiadek mamy wczoraj, z racji, że prawie cały dzień przespałam to mój N zrobił gulasz z dyni- pycha.
Zamawiam właśnie jakieś suplementy, bo biorę tylko folik i B12, więc jeszcze coś dobiorę.
A ja to bym chciała chyba trochę deszczowej aury,może miałabym mniejsze wyrzuty sumienia, że tyle leżę;pStarania od 2015
👱♀️34 👦45
AMH 2017 1,18 😲
AMH 2021 0,41 😟
Jeden jajowód niedrożny.
Od 2017 - 2018 INVIMED WROCŁAW
IUI 02. 2018
IUI 07. 2018
IVF 10.2018 - 3 zarodki- transfer trzydniowca
10 dpt beta 0,73 😪😭 💔
Brak ❄❄ 😭
2019 i 2020 Prokreacja Wrocław - Nic się nie wydarzyło 😬
2020 i 2021 Wizyty u naprotechnologa- skierowanie na laparoskopię.
2021 Medicus Clinic- stwierdzono zmiany endometrialne zakazano laparoskopii, bo obniży AMH! 😞
Nie poddajemy się, walczmy dalej 💑
KLINIKA BOCIAN KATOWICE
06.2021- pierwsza wizyta
07.2021- antyki
08. 2021 IVF:
Od 14.08 stymulacja
26.08 punkcja- 5 komórek- 3 zarodki, przeżyły dwie blastocysty 2bb i 3bb❤❤
31.08 transfer blastki 2bb
10.09 Beta <0,1 💔
10.01.2022 transfer 3bb 💪🤞
21.01.2022 beta ... 💞💞💞⏳ -
My wróciliśmy że spacerku, szymcio pojeździl na rowerze, pokarmil kaczki a później zamówimy sobie chyba kfc mama teraz zalegla przed tv i bedzie oglądać bake off ale ciacho o!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 15:33
megiiiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja jeszcze nie myslałam na ten temat a musze kupic 4 prezenty.1 najwazniejszy dla naszej diablicy i 3 dla dzieciaków szwagierki czyli dla 8 latka prawie 5 i prawie 1.a z nimi zawsze trudno trafic bo wszystko maja
-
Ja przed swiatecznymi prezentami mam na glowie prezenty urodzinowe moich facetow z domu . Oskar 1.11 a maz 14.12 ...
Ja dopiero za paznokcie sie biore . Malego ululalam i ogarnelam do snu , D wrocil godzine temu z pracy i o . A Ja rano do pracy.
Szczesliwa fajna praca i ludzie naprawde , na ta vhwile nie narzekam ale duzo sie chodzi i tylko stoi . Rece bola i plecy dosc czesto ale jest naprawde spokoSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do prezentów to i mnie trzeba już powoli zacząć o tym myśleć. Święta to jedno, a 12.12 mój M. kończy 30 lat!! Więc przyda się coś ekstra, mam już pewne pomysły Na szczęście to typowy gadżeciarz, elektronika, multimedia itp. Wybór mam ogromny.
Byliśmy teraz jeszcze na saunie, wygrzaliśmy się i teraz meczyk w tv -
Racja, co roku obiecuję sibie, że nie zostawię tego na ostatnią chwilę, a teraz jest świetny sklep na prezenty Action. Chyba się też powoli porozglądamStarania od 2015
👱♀️34 👦45
AMH 2017 1,18 😲
AMH 2021 0,41 😟
Jeden jajowód niedrożny.
Od 2017 - 2018 INVIMED WROCŁAW
IUI 02. 2018
IUI 07. 2018
IVF 10.2018 - 3 zarodki- transfer trzydniowca
10 dpt beta 0,73 😪😭 💔
Brak ❄❄ 😭
2019 i 2020 Prokreacja Wrocław - Nic się nie wydarzyło 😬
2020 i 2021 Wizyty u naprotechnologa- skierowanie na laparoskopię.
2021 Medicus Clinic- stwierdzono zmiany endometrialne zakazano laparoskopii, bo obniży AMH! 😞
Nie poddajemy się, walczmy dalej 💑
KLINIKA BOCIAN KATOWICE
06.2021- pierwsza wizyta
07.2021- antyki
08. 2021 IVF:
Od 14.08 stymulacja
26.08 punkcja- 5 komórek- 3 zarodki, przeżyły dwie blastocysty 2bb i 3bb❤❤
31.08 transfer blastki 2bb
10.09 Beta <0,1 💔
10.01.2022 transfer 3bb 💪🤞
21.01.2022 beta ... 💞💞💞⏳ -
Ja totalnie jeszcze nie myśle o prezentach i zabiorę się za to tak jak w tamtym roku czyli pewnie jakoś pod koniec listopada jak wrócimy z podróży na szczęście moje chrzestne dzieci już najbardziej preferują pieniążki wiec trzy problemy prezentowe mi odpadną bo będzie kaska + jakiś drobny upominek dla narzeczenoge nie mam koncepcji, rok temu kupiłam bilety do Amsterdamu a w tym sama nie wiem na co postawić, wiem ze najbardziej by się ucieszył z prezentu pt: „będziesz tata” ale coraz bardziej odległy ten temat mi się wydaje robię ostatnio dobra minę do złej gry, bo od 2 dni mam jakiegoś dołka związanego z tematem zachodzenia w ciąże, może ktoras ma ochotę doprowadzić mnie do pionu? Hahaha xD
Dobrego dnia dla Was -
nick nieaktualnyDori proszę mi tu bez dołków może los płata Wam figle i chce żebyście dopiero po ślubie zostali rodzicami
Zakręcona o 20 synek już Twój śpi? Jak Ty to robisz he he
U nas to o 20.30 dzieci w łożkach, ale około 21 zasypiają dopiero
Ewelcia no i narobiłaś mi smaka na kfc
A od kilku dni chodzi za mną lasagne ze szpinakiem. Jutro po ginekologu zajdę sobie do knajpki na lasagne bo nie wytrzymam. A samej mi się nie chce robić, bo w domu nikt nie zje
Ja to zawsze wcześniej kupuję prezenty pod choinkę
List do Mikołaja przez Kornelkę już narysowany, więc zaczynam się rozglądać19ewelaaa89 lubi tę wiadomość