2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona, Twoja mama ma urodziny tego dnia co moja teściowa.
A co do tej egzemy, to może od pracy masz jakieś uczulenie? Nie na pracę haha.
Pracujesz w rękawiczkach? Czytam że robisz w ciuchach, a te ciuchy wszystkie z Chin czy cholera wie skąd sprowadzane, żeby przetrwały transport itd. mają na sobie różne chemikalia. Dlatego sobie nie wyobrażam kupić ciucha i go założyć bez wyprania. Znam dziewczynę która pracowała w H&M i też zaczęła jej skóra pękać, piec itd. od ciągłego dotykania ciuchów.
Dori, może to taki czas bo też mam mini dołek psychiczny jeśli chodzi o starania. Staram się w ogóle o tym nie myśleć i olać ale wiecie jak jest.
A co do spania o 20.00, moj syn mimo 5 lat na karku (haha) tez o 20.00 już śpi. Ale on ma szybko pobudkę, o 5.45Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 10:50
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyMoje wstają o 7, ale do 20.20 oglądają Maszę, poźniej ja czytam bajkę na dobranoc i do łóżka. O 20 w życiu bym do łóżka nie zagoniła
Synek śpi w dzień jeszcze 2-3 godziny, a ja z nim he he
No i jutro wizyta u gina. Szybko zleciało te 2 tygodnie
-
nick nieaktualny
-
Czytam sobie właśnie fora z ciekawości i wiecie co wyczytałam że podobno jak beta w ciągu dwóch dni mocno przyrasta to jest duże prawdopodobieństwo że będzie dziewczynka, a jak słabiej to chłopczyk :p hehehe
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry .
Wrocilam z pracy , zjadlam obiad i jestem dla Was hehe .
Szczesliwa on zawsze o takiej porze szedl spac zdazaly sie wiadomo sytuacje ze pozniej alw to w wakacje czasem albo po prostu jak skads pozniej wrocilismy bo wiadkmo to wykapac , zjesc itp to chwilke zajmuje .
Parodka wydaje mi sie dzis ze to nie egzema a faktyvznie uczulenie jakies ze mega suvhosc skory mi sie robi . Z chin i Cambodzy przyjezdzaja ... ja tak samo nigdy nie zalozylabym ubran prosto ze sklepu na dupe bo wlasnie pracujac tu wiem ze wlasnie sa psikane chemia . Raz ja czuc raz nie . Dzis taki zapach intensywny mialy jedne jakby ktos domestos wylal a drugie jakby wilgovia . Az kichalam jak glupia i to nie tylko ja .Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Ostatnio zalozylam na bluze z Primarku co kupilam bo tak zimno mi bylo wiec mowie a wrzuce pod kurtke ... wrocilam godzine pozniej do domu a tam uczulenie na rekach takie ze az krosty z ropka ... clotrimazol pomogl i na drugi dzien nic na szczescie nie bylo.
-
nick nieaktualnyZakręcona odpoczywaj po pracy
Fajnie, że synek sam z siebie tak ładnie chodzi spać.
Ja muszę swoje dzieciaczki zaganiać, bo inaczej latałyby do 23
Co porabiacie?
Ja oglądam z bąblami Shimmer i Shine i niedługo zrobię kolację19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
A ja wykapalam młodego, położył się jak zwykle przed tv, czekał na swojego fasole, a ja poszłam mu robić kolacje. Wracam, patrzę a on sobie smacznie śpi przed tv i tak oto poszedł dziś spać o 19,ciekawe o której wstanie... ;> w ciągu dnia nie spał i to dlatego. Ostatnio w ogóle nie chce popołudniowych drzemek.
-
A ja właśnie skończyłam sprawdzać zeszyty uczniów i wreszcie mam chwilkę na podczytanie forum Mam delikatne ćmienia jak na miesiaczkę, oby to był dobry znakStarania od 2015
👱♀️34 👦45
AMH 2017 1,18 😲
AMH 2021 0,41 😟
Jeden jajowód niedrożny.
Od 2017 - 2018 INVIMED WROCŁAW
IUI 02. 2018
IUI 07. 2018
IVF 10.2018 - 3 zarodki- transfer trzydniowca
10 dpt beta 0,73 😪😭 💔
Brak ❄❄ 😭
2019 i 2020 Prokreacja Wrocław - Nic się nie wydarzyło 😬
2020 i 2021 Wizyty u naprotechnologa- skierowanie na laparoskopię.
2021 Medicus Clinic- stwierdzono zmiany endometrialne zakazano laparoskopii, bo obniży AMH! 😞
Nie poddajemy się, walczmy dalej 💑
KLINIKA BOCIAN KATOWICE
06.2021- pierwsza wizyta
07.2021- antyki
08. 2021 IVF:
Od 14.08 stymulacja
26.08 punkcja- 5 komórek- 3 zarodki, przeżyły dwie blastocysty 2bb i 3bb❤❤
31.08 transfer blastki 2bb
10.09 Beta <0,1 💔
10.01.2022 transfer 3bb 💪🤞
21.01.2022 beta ... 💞💞💞⏳ -
Jenefer wrote:A ja właśnie skończyłam sprawdzać zeszyty uczniów i wreszcie mam chwilkę na podczytanie forum Mam delikatne ćmienia jak na miesiaczkę, oby to był dobry znak
W ogóle któraś testuje jakoś niedługo?
-
Testowałam w niedzielę z rana i wczoraj wieczorem. Biel vizira jakiej by się Hajzer nie powstydził... I chyba tyle w kwestii starań.
Dwa cykle mojemu marudowi zabrało pokazanie mi jego braku dojrzałości w kwestii posiadania kolejnego dziecka...
Dużo zdrowka dla już zaciążonych i powodzonka dla starających sie ja zamykam interes i zostaje przy jedynaczce -
Wiesz ja się nie nastawiałam na to że uda się od razu. Jestem realistka wiem że to trwa.
Tu chodzi o maruda i jego nastawienie. On się stara i tak bardzo chce dziecka jak ja już zrobię test i powiem że nie tym razem. A jak tylko skończy mi się okres to jest jestem zmęczony, źle się czuje, śpiący jestem. I tak do 30 dnia kiedy to zrobię test po 4 albo 5 razach w miesiącu i z wielkim rozczarowaniem on pyta no jak to się nie udało? Powiedziałam mu że za stara jestem na takie zabawy chcę nie chce. Obraził się na mnie trudno... Przejdzie mu za dwa, trzy dni.
W pierwszym cyklu już widziałam te jego uniki i kręcenie. W drugim tylko potwierdziłam... -
Natuś kończysz starania? Co konkretnie Twój nabroił, jak w ogóle masz ochotę napisać.
Mój mąż naprawdę mało czasu poświęca naszemu synowi. Trochę ze względu na swoją specyfikę pracy, zawirowania życiowe itd ale też przez swoje wybory. Ciągle go nie ma w domu a jak jest to albo za późno albo za bardzo zmęczony. Do tego ja też pracuję zawodowo + zajmuję się domem sama bo jego przecież nie ma. Ale mimo to coś mi się odmieniło i chcę mieć 2 dziecko (wcześniej absolutnie nie chciałam) i świadomie się na starania zdecydowałam (no dobra, on też w tym trochę bierze udział haha) chociaż wiem jak ciężko mi będzie jeśli się uda. I też mam czasami chwile zawahania czy to dobry pomysł - ja sama z 2 dzieci ale jakoś nie rezygnuję
Edit. Tak długo pisałam posta ze zdążyłas odpisać, już wszystko wiem. Mój też ciągle zmęczony haha. Ale w jego przypadku to nie ściemaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 11:59
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka