2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Głupiego męża nie mam. Tylko nie wiem poco i na co to mu. Wpada na pomysł, przekonuje mnie a na końcu sam to wszystko sabotuje.
To jakby postanowić uzbierać na wycieczkę po czym świadomie nie dość że nie dokładać do skarbonki to jeszcze z niej wyciągać. Paranoja... Jest córka akurat w okresie dorastania wolę się na niej skupić niż zastanawiać się o co chodziParodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Przykro mi było w niedzielę. Teraz już jest ok. Chyba jedna kreska działa depresyjnie...
Jedynie okiem was tu czytając zaangażowałam się w szukanie prezentów gwiazdkowych. Na razie bez kupowania. Robię zwiad tylko ale już teraz wiem, że powinnyscie się cieszyć że wasze dzieci chcą klocki albo inne zabawki. Jako matka nastolatki z ręką na sercu mówię później jest tylko gorzej podpytuje księżniczkę co by chciała ale sama niema pomysłu bo co chciała to juz ma. -
nick nieaktualnyDziewczyny co ja przeżyłam... nikomu tego nie życzę...
Wieczorem mąż przyniósł z samochodu wyniki Kornelki -morfologię, a mi oczy na wierzch wyszły. Od razu do neta i białaczka!
Całą noc nie spałam. Rano od razu zapisałam ją do lekarza. Pojechałam z tymi wynikami, a lekarz mówi musimy powtórzyć te wyniki na cito, jak wyjdzie to samo to od razu kładziemy Kornelkę na oddział dziecięcy, biopsja szpiku itd.
To ja ze łzami w oczach jadę do szpitala na pobranie krwi... wyniki za 2 godziny... to były najdłuższe 2 godziny w moim życiu! Odebrałam i uffff... pojechałam znowu do lekarza i ona, że teraz idealne wyniki, a z tamtego laboratorium podobno często zdarzają się takie pomyłki. Masakra co?
Za 2 tyg gdzieś powtórzę jeszcze raz morfologię Kornelce dla samej siebie... bo w ciągu tygodnia i tak miała 2 pobrania. Dzielna jest ♡
Dziewczyny przecież ja o mało zawału nie dostałam. Moja biedna fasolka ile stresu dostała eh
A teraz dobre wieści.
Byłam u gina i torbiel się zmniejszył o połowę
Dzidzia na usg fajnie skakała
Wyniki bardzo dobre.
6 listopada mam usg prenatalne, a wizytę u swojego gina 13 listopadaJenefer lubi tę wiadomość
-
Kurde szczęśliwa właśnie miałam pisać jak tam po wizycie!! O ja pier*** co ty gadasz matkoo az ja mam gesia skorke! To co oni dali wyniki kogoś innego?? Matko kochana wyobrażam sobie jaki to musiał być stres brr!! Ale ciesze się że wszystko dobrze sie skończyło i badania Kornelki i że z fasolka wszystko ok
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:O to widze że mamy kolejnego pedagoga na wątku a który jesteś dpo?
W ogóle któraś testuje jakoś niedługo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 19:07
Starania od 2015
👱♀️34 👦45
AMH 2017 1,18 😲
AMH 2021 0,41 😟
Jeden jajowód niedrożny.
Od 2017 - 2018 INVIMED WROCŁAW
IUI 02. 2018
IUI 07. 2018
IVF 10.2018 - 3 zarodki- transfer trzydniowca
10 dpt beta 0,73 😪😭 💔
Brak ❄❄ 😭
2019 i 2020 Prokreacja Wrocław - Nic się nie wydarzyło 😬
2020 i 2021 Wizyty u naprotechnologa- skierowanie na laparoskopię.
2021 Medicus Clinic- stwierdzono zmiany endometrialne zakazano laparoskopii, bo obniży AMH! 😞
Nie poddajemy się, walczmy dalej 💑
KLINIKA BOCIAN KATOWICE
06.2021- pierwsza wizyta
07.2021- antyki
08. 2021 IVF:
Od 14.08 stymulacja
26.08 punkcja- 5 komórek- 3 zarodki, przeżyły dwie blastocysty 2bb i 3bb❤❤
31.08 transfer blastki 2bb
10.09 Beta <0,1 💔
10.01.2022 transfer 3bb 💪🤞
21.01.2022 beta ... 💞💞💞⏳ -
Szczęśliwa, tylko mogę sobie wyobrażać co przeżyła ś. Masakra jakaś.
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👱♀️34 👦45
AMH 2017 1,18 😲
AMH 2021 0,41 😟
Jeden jajowód niedrożny.
Od 2017 - 2018 INVIMED WROCŁAW
IUI 02. 2018
IUI 07. 2018
IVF 10.2018 - 3 zarodki- transfer trzydniowca
10 dpt beta 0,73 😪😭 💔
Brak ❄❄ 😭
2019 i 2020 Prokreacja Wrocław - Nic się nie wydarzyło 😬
2020 i 2021 Wizyty u naprotechnologa- skierowanie na laparoskopię.
2021 Medicus Clinic- stwierdzono zmiany endometrialne zakazano laparoskopii, bo obniży AMH! 😞
Nie poddajemy się, walczmy dalej 💑
KLINIKA BOCIAN KATOWICE
06.2021- pierwsza wizyta
07.2021- antyki
08. 2021 IVF:
Od 14.08 stymulacja
26.08 punkcja- 5 komórek- 3 zarodki, przeżyły dwie blastocysty 2bb i 3bb❤❤
31.08 transfer blastki 2bb
10.09 Beta <0,1 💔
10.01.2022 transfer 3bb 💪🤞
21.01.2022 beta ... 💞💞💞⏳ -
nick nieaktualnyOj sytuacja tragiczna.
W takiej sytuacji wszystko inne traci sens.
W dupie ma się dom, kasę, karierę... nic nie jest ważne... tylko zdrowie dzieci!!!
Dziewczyny nie ma co się przejmować jakimiś pierdołami, jak mamy zdrowe dzieci to mamy wszystko
Ja do tej pory przeżywam tą sytuację.
Na szczęście w szpitalu co robiłam powtórkę wyników, pomyłki się nie zdarzają.
Kattti, a co się u Ciebie dzieje?
Gdzie przepadłaś?
Powodzenia na wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 09:37
-
A jaaaaaa ale dostałaś dawkę adrenaliny... dobrze ze tak szybko się ta sprawa wyjaśniła
Mi zostały 4 dni do @, mam nadzieje ze się nie pojawi bo już naprawdę jej nie chce!19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny. Nie było mnie chyba z 4 dni. Wszystko przez moje samopoczucie Szczęśliwa Mamusia, szczerze współczuję przeżyć Cieszę się, że wszystko się wyjaśniło, ale co się stresu najadłaś to Twoje Masakra. Które to takie felerne te laboratorium, to nie będę tam chodzić? Mam nadzieję, że nie te "moje" do którego zawsze chodzę...
-
nick nieaktualnyHej wszystkim Jak Wam mija dzień? U mnie dziś wolne, M. poszedł do pracy i mam chatę wolną Jest herbatka, książki i pewnie zleci jakoś do wieczora.
W piątek mam wizytę u nowej Pani ginekolog, zobaczymy co i jak.
A w grudniu lecimy do Londynu na ślub naszej koleżanki. Pojechała rok temu do pracy, a tu proszę, takie rzeczy!!!19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
To prawda zdrowie jest najważniejsze. Wszystko inne nie ma znaczenia tak naprawdę.
Dori czyli testujesz 21 pizdziernika? trzymam kciuki!
Emi kochana a co sie dzieje, masz jakiegoś dołka?
Dzisiaj koleżanka z pracy powiedziała mi że strasznie powychodzily mi naczynka na twarzy:D wtf? Hehe i że chyba dziewczyna bedzie :p już robią zakłady. z jednej strony ciesze się że pojde na zwolnienie, a z drugiej troche mi przykro że nie bede widziała ich mordek, to są takie super dziewczyny! Za pracą nie będę tęsknila, ale za koleżankami z pracy jak najbardziej i za naszymi ploteczkami :p
Katii dzisiaj twoja kolej, koniecznie dawaj znać po wizycie co i jak
Ja właśnie robię obiadek pieczone udka z ziemniakami i surówka z marchewki i pora później może sobie jeszcze machnę paznokcie u stópSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDopiero co wróciłam spokojnie musze zjesc ...
Najpierw to gratuluje Szczesliwej ze wszystko jest ok.
Współczuje przeżyc z córcią najważniejsze ze sie wyjasniło i masz racje nic nie jest ważne kiedy dzieci choruja.
Mnie nie było bo załatwialam sprawy w szkole i wszystko im wygarnełam, nagle w rekach mieli wszystkie raporty a wczesniej twierdzili że nie wiedzą że synek ma jakies problemy itp no smiech na sali... podpisywalam papiery że sie zgadzam na dodatkowego logopede też po za szkołą wiec pewnie wroci do Amy do ktorej wczesniej chodził,bedzie dostawać obiady i bedą probować go zachecac... najpierw bedą sie skupiac na nauce mówienia a potem reszta,nie mam go zmuszac do pisania jesli nie chce bo mowia ze przyjdzie to samo. Ogólnie pani okreslila ze jest szczesliwym dzieckiem na zajeciach i ze wykonuje wszystkie polecenia ale fakt woli bawic sie sam a jesli ktos sie chce przylaczyc to pod warunkiem ze bedzie zabawa na jego zasadach bo inaczej sie wkurza. Dałam znac Healt Visitor ze jestem juz po spotkaniu aby ona teraz mogla zadzwonic do szkoly i swoje też powiedzieć także z obecnej sytuacji jestem zadowolona.
Teraz dzień dzisiejszy , dopiero wrocilam bo maż na 14 do pracy i musielismy to tak ogarnac aby ze wszytskim sie wyrobic wiec ja wyszlam wczesniej z domu z corka na autobus i pojechalam do szpitala a maz ubral syna pol godz pozniej i do szkoly odporwadzil potem rowerem przyjechal do szpitala i ku zdziwnieniu 40 min wczesniej nas przyjeli chyba nie bylo tyle ludzi.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/784e0b51e6dd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e521fcaac91d.jpg
Rośnie nam uparciuch...dlugo mnie meczyla,skakac musialam wiercic sie bo nie mogla zlapac wszystkiego tak jak chciala i juz sie zaczela wkurzac ale maluch do samego konca sie nie dal wiec tyle ile sie dalo tyle zostalo sprawdzone.
Chyba wszystko jest ok bo ta co badala to byla juz tak poirytowana ze nie powiedziala slowa czy jest wszystko ok czy nie ale dostalam kartkę w której jest napisane tak :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fd339b195d6.jpg
Wiec dziewczyny ktore potrafia jezyk może mi powiedzą czy dobrze rozumiem że jest ok?
Bo ja sobie to tak przetlumaczylam... mysle ze jakby bylo cos nie tak to mialabym osobno rozmowe jeszcze... po usg mialam pobieraną krew ale kurde nie mam pojecia na co hm...
Według dzisiejszego usg moj termin jest na 27.04.2019
Kolejne USG mam 10/12/2018 godz 15:30Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 14:49
Dori1811, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Dopiero co wróciłam spokojnie musze zjesc ...
Najpierw to gratuluje Szczesliwej ze wszystko jest ok.
Współczuje przeżyc z córcią najważniejsze ze sie wyjasniło i masz racje nic nie jest ważne kiedy dzieci choruja.
Mnie nie było bo załatwialam sprawy w szkole i wszystko im wygarnełam, nagle w rekach mieli wszystkie raporty a wczesniej twierdzili że nie wiedzą że synek ma jakies problemy itp no smiech na sali... podpisywalam papiery że sie zgadzam na dodatkowego logopede też po za szkołą wiec pewnie wroci do Amy do ktorej wczesniej chodził,bedzie dostawać obiady i bedą probować go zachecac... najpierw bedą sie skupiac na nauce mówienia a potem reszta,nie mam go zmuszac do pisania jesli nie chce bo mowia ze przyjdzie to samo. Ogólnie pani okreslila ze jest szczesliwym dzieckiem na zajeciach i ze wykonuje wszystkie polecenia ale fakt woli bawic sie sam a jesli ktos sie chce przylaczyc to pod warunkiem ze bedzie zabawa na jego zasadach bo inaczej sie wkurza. Dałam znac Healt Visitor ze jestem juz po spotkaniu aby ona teraz mogla zadzwonic do szkoly i swoje też powiedzieć także z obecnej sytuacji jestem zadowolona.
Teraz dzień dzisiejszy , dopiero wrocilam bo maż na 14 do pracy i musielismy to tak ogarnac aby ze wszytskim sie wyrobic wiec ja wyszlam wczesniej z domu z corka na autobus i pojechalam do szpitala a maz ubral syna pol godz pozniej i do szkoly odporwadzil potem rowerem przyjechal do szpitala i ku zdziwnieniu 40 min wczesniej nas przyjeli chyba nie bylo tyle ludzi.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/784e0b51e6dd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e521fcaac91d.jpg
Rośnie nam uparciuch...dlugo mnie meczyla,skakac musialam wiercic sie bo nie mogla zlapac wszystkiego tak jak chciala i juz sie zaczela wkurzac ale maluch do samego konca sie nie dal wiec tyle ile sie dalo tyle zostalo sprawdzone.
Chyba wszystko jest ok bo ta co badala to byla juz tak poirytowana ze nie powiedziala slowa czy jest wszystko ok czy nie ale dostalam kartkę w której jest napisane tak :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fd339b195d6.jpg
Wiec dziewczyny ktore potrafia jezyk może mi powiedzą czy dobrze rozumiem że jest ok?
Mo ja sobie to tak przetlumaczylam... mysle ze jakby bylo cos nie tak to mialabym osobno rozmowe jeszcze... po usg mialam pobieraną krew ale kurde nie mam pojecia na co hm...
Według dzisiejszego usg moj termin jest na 27.04.2019
Kolejne USG mam 10/12/2018 godz 15:30Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Kattii piękna dzidzia. Wg opisu wygląda na to, że wszystko w porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 14:53
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Dzięki,ja własnie na priv wyslalam do ciebie owe zapytanie co do tej kartki hehe ale jak juz tu odpowiedziałaś to super że potwierdziłas moje przetlumaczenie
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:A swoją drogą to normalnie aż się wzruszyłam patrząc na te zdjęcia usg ❤ że to w tym tygodniu ciąży już tak pięknie ukształtowany człowieczek jest ❤ aż nie wierzę że jak sama pójdę za niecałe 2 tyg na swoją wizytę to też taki cudaczek będzie
Nie chcę zapeszać ale kiedy było ujęcie od pupci jak na moje był siusiak bo dzyndzolek odstawał ale to tylko moje przypuszczanie Zobaczymy na kolejnym wtedy juz zapytam co oni widzą bo ta byla juz tak zla ze nawet nie zapytała czy mam jakieś pytania xDWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 15:07