2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dopiero skończyłam robic Może któraś lubi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61b5e2116563.jpg
Robi się na obiad fasolka po bretońsku jeszcze
I tak całe 3h siedziałam w kuchni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 12:24
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Szczesliwa dopisz mi kolejne usg na 14/11/2018 godz 9:40
Własnie list mi przyszedł wiec jednak tak jak położna zaznaczyła ze w okolicach 18 tyg bede miala teżKattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:To już dowiesz się jaka plec no ja moje kochane od dziś oficjalnie na zwolnieniu :p Katii czyżby to była rybka w occie!? aż mi slinka pociekla mniam mniam
Tak dokładnie rybcia w occie Pierwszy raz w zyciu sama robilam i mam nadzieje że bedzie dobra hehe A tu mój obiadek :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73532d30f96c.jpg
Parodka lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Mam nadzieje że sie dowiem
Tak dokładnie rybcia w occie Pierwszy raz w zyciu sama robilam i mam nadzieje że bedzie dobra hehe A tu mój obiadek :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73532d30f96c.jpgKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja beta 0,73
Kattii lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👱♀️34 👦45
AMH 2017 1,18 😲
AMH 2021 0,41 😟
Jeden jajowód niedrożny.
Od 2017 - 2018 INVIMED WROCŁAW
IUI 02. 2018
IUI 07. 2018
IVF 10.2018 - 3 zarodki- transfer trzydniowca
10 dpt beta 0,73 😪😭 💔
Brak ❄❄ 😭
2019 i 2020 Prokreacja Wrocław - Nic się nie wydarzyło 😬
2020 i 2021 Wizyty u naprotechnologa- skierowanie na laparoskopię.
2021 Medicus Clinic- stwierdzono zmiany endometrialne zakazano laparoskopii, bo obniży AMH! 😞
Nie poddajemy się, walczmy dalej 💑
KLINIKA BOCIAN KATOWICE
06.2021- pierwsza wizyta
07.2021- antyki
08. 2021 IVF:
Od 14.08 stymulacja
26.08 punkcja- 5 komórek- 3 zarodki, przeżyły dwie blastocysty 2bb i 3bb❤❤
31.08 transfer blastki 2bb
10.09 Beta <0,1 💔
10.01.2022 transfer 3bb 💪🤞
21.01.2022 beta ... 💞💞💞⏳ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 15:20 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 19 października 2018, 20:18
-
hej Katti nie nie rób apetytu na rybke w occie. bo na zakupy jade dopiero koło 19 jak chłop wróci z pracy i bede mogła spapugowac pomysł tylko weekend musi nie miec konca bo juz mam full pracy zaplanowane.ale mam ochote na cos dobrego.szczerze przyznam sie że jeszcze nigdy nie robiłam fasoli a mam sporo w puszcze w domu bo dostałąm i trzeba by wykorzystac.czemu dzieci beda miec wolne w szkole?
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:hej Katti nie nie rób apetytu na rybke w occie. bo na zakupy jade dopiero koło 19 jak chłop wróci z pracy i bede mogła spapugowac pomysł tylko weekend musi nie miec konca bo juz mam full pracy zaplanowane.ale mam ochote na cos dobrego.szczerze przyznam sie że jeszcze nigdy nie robiłam fasoli a mam sporo w puszcze w domu bo dostałąm i trzeba by wykorzystac.czemu dzieci beda miec wolne w szkole?
Tu dzieci mają wiecej wolnego niż w PL i ferie zimowe mają dłuższe ale wakacje za to tylko miesiac. Jakby tak podliczyc ile tyg/dni maja wolne w ciagu roku to wychodzi dużo wiecej niz w pl19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:to maja fajnie 7 tygodni chodza tydzien w domu i tak w kólko.dzieciakrata miei od bszkają w doncaster i podobnie maja
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Kurde dziewczyny ukruszyl mi sie ząb z tyłu i to tak porządnie w czwartek mam dentyste, troche sie stresuje bo nie wiem kompletnie co mnie czeka. Najlepiej by było usunąć ale teraz to nie możliwe bo podobno nie można brać znieczulenia w ciazy. Fak!!
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Kurde dziewczyny ukruszyl mi sie ząb z tyłu i to tak porządnie w czwartek mam dentyste, troche sie stresuje bo nie wiem kompletnie co mnie czeka. Najlepiej by było usunąć ale teraz to nie możliwe bo podobno nie można brać znieczulenia w ciazy. Fak!!
Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:No zdziry wredne! Kij im w oko.
Ja też polatałam po watkach z 2 kont i poobniżałam im he he
Kattti ale pyszności zrobiłaś. Ja jeszcze nie czuję się na siłach dłużej w kuchni stać
Ewelaaa dokładnie tak jak mówi Kattti. Jest specjalne znieczulenie dla kobiet w ciąży spokojnie
Ja jakos dzisiaj miałam natchnienie wiec zrobiłam bo ryba za mna od kilku dni taka chodzi a i tak dopiero jutro bede mogła jej spróbować bo najlepiej smakuje po minimum 24godz
A kupowac 1 słoik w pl sklepie bo angole nie mają to sie nie oplaca bo taki sloik ma z 2 filety a kosztuje tyle co jedno opakowanie ryb wiec no o czym tu mówic... wiec mówie spróbuje sama zrobic z przepisem z neta zobacze jak wyszlo jutro Tam mam 3 opakowania ryb , moze tego nie widac ale jest tego duzo heheWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 19:31
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Hej.
Jeeeeejku ale padlam dzis po robocie .Poszlam z D na zakupy , zjadlam i zasnelam na 2 h . Teraz herbatka i czekam az D wroci z Polskiej piekarni i pojdzie malego kapac a Ja ogarniam powoli dom . Kuzwa mialam dzis pelno roboty zaplanowane a nie zrobilam nic procz kuchni i prania . Takze nadrobic trzeba troche . Weekend wolny ale zajety bo jutro jade na zakupy a pozniej do resto i tylko niedziela na odpoczynek .Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość