2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Dzięki kochane bo już sie bałam że bede musiała z dziurą w zebie chodzić do porodu xD to jednak ósemka bonyy jak ja nie lubie dentystów no ale jak mus to mus
Zakrecona ty jestes tak zalatana no ja cie podziwiam skad ty masz tyle w sobie siły.19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
No właśnie lepiej pójść jeszcze póki nie boli, bo jakby zaczął napierd *** to nie byłoby już tak kolorowo xD ale ide teraz w czwartek.
Zakrecona ja też podziwiam, takie tempo życia, pracoholiczko nasza kochana ja bym tak nie potrafiła bez kitu jestem zbyt leniwa :pKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:No właśnie lepiej pójść jeszcze póki nie boli, bo jakby zaczął napierd *** to nie byłoby już tak kolorowo xD ale ide teraz w czwartek.
Zakrecona ja też podziwiam, takie tempo życia, pracoholiczko nasza kochana ja bym tak nie potrafiła bez kitu jestem zbyt leniwa :p19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Ja tez Zakrecona podziwiam bo ja to leniuszek jestem
Ej tak patrzę ze te gwiazdki to i tak chyba niczego nie wnoszą a na bank nie zmieniaja pozycji wątku bo ciagle jesteśmy na gorze(to zależy tylko od aktywności) wiec trzeba to olaćKattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Ja tez Zakrecona podziwiam bo ja to leniuszek jestem
Ej tak patrzę ze te gwiazdki to i tak chyba niczego nie wnoszą a na bank nie zmieniaja pozycji wątku bo ciagle jesteśmy na gorze(to zależy tylko od aktywności) wiec trzeba to olać -
Kattii wrote:Tak wiem ale to wiesz taki widok dla wszystkich - dla nowych tez... załozy sobie taka nowa konto i zobaczy ach ten watek ma bardzo niska ocene czyli nie warto tam wejsc i sie zagniezdzić bo widocznie same dupiate osoby tam siedzą... i tak to leci
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:E tam szczerze? Mi nie zależy na nowych wy mi wystarczycie i nawet lepiej jak jest tylko kilka na wątku, ale takie które się cały czas udzielają, niż miałyby wlazic co chwila nowe, zadając pojebane pytania i tylko bajzel robilby się na wątku. xD
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Katti mowiłam że dzieci się cieszą.wiadomo rodzice nie bo niektórzy pracują i robi się z tego problem z kim je zostawic.dla mnie np byłby to problem bo pracuje.mąz cały dzien ja po 6,5 godziny bo wychodze własnie do córki żeby ja odebac z autobusu i nikt nam nie pomoże.bo jak to mówia z rodzina najlepiej na zdjęciu
Kattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:Katti mowiłam że dzieci się cieszą.wiadomo rodzice nie bo niektórzy pracują i robi się z tego problem z kim je zostawic.dla mnie np byłby to problem bo pracuje.mąz cały dzien ja po 6,5 godziny bo wychodze własnie do córki żeby ja odebac z autobusu i nikt nam nie pomoże.bo jak to mówia z rodzina najlepiej na zdjęciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 21:56
-
Hahahahahah wariatki kochane .
A Ja Wam powiem ze kocham taki tryb zycia . Moj klimacik
Mnie tez na nowych nie zalezy osobach , tu sie stworzyl swietny watek z rownie swietnymi babeczkami . Jezeli ktos jest madry to najpierw dolaczy i sam oceni a nie po jakis gwiazdkach opinie nam wystawi i zrezugnuje generalnie tyle w temacie hehe .
Dobra posprzatane tak byle jak hehe rano generalne sprzatanie zrobie i paznokcie bo po nocy to juz nie chxw mi sie robic szczegolnie ze swiatlo chuteczkowe a rano widac efekty tego :p
Ale dobrze rano bedzie tak bez pospiechu i o normalnej godzinie kawke sie napic a nie o 4.30 :p o 9.45 juz mam autobus i jade do innej miejscowosci dzialac z zakupami . Mam mase lazenia bo mamie prezent , sobie kurtke musze znalezc a nie latwo bedzie bo w primarku sa swietne ale same cienkie a Ja chce jakas ocieplana ladna z korzuszkiem najlepiej w srodku . Jade w grudniu do zakopanego nie chce tam zamarznac hahah .
Wiec czeka mnie wyorawa po next , hm . Poszlabym do mark spencera ale nie moge do pracy w niej chodzic chyba ze rachunek bede miala codziennie ze soba czujecie ? Bo tam robimy ciuchy dla tego sklepu wiec moga mnie o kradziez posadzic . Pojebani ...
Pozatym pare rzeczy z pl sklepu kupic musze . Raz na 2 tyg jezdze to robie wieksze zakupki u nich .
W ogole D przyniosl tylko 3 chleby do domu , tak babska niektore sie rzucily na nie ze minuta i puste skrzynki byly pazeryKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hahahahahah wariatki kochane .
A Ja Wam powiem ze kocham taki tryb zycia . Moj klimacik
Mnie tez na nowych nie zalezy osobach , tu sie stworzyl swietny watek z rownie swietnymi babeczkami . Jezeli ktos jest madry to najpierw dolaczy i sam oceni a nie po jakis gwiazdkach opinie nam wystawi i zrezugnuje generalnie tyle w temacie hehe .
Dobra posprzatane tak byle jak hehe rano generalne sprzatanie zrobie i paznokcie bo po nocy to juz nie chxw mi sie robic szczegolnie ze swiatlo chuteczkowe a rano widac efekty tego :p
Ale dobrze rano bedzie tak bez pospiechu i o normalnej godzinie kawke sie napic a nie o 4.30 :p o 9.45 juz mam autobus i jade do innej miejscowosci dzialac z zakupami . Mam mase lazenia bo mamie prezent , sobie kurtke musze znalezc a nie latwo bedzie bo w primarku sa swietne ale same cienkie a Ja chce jakas ocieplana ladna z korzuszkiem najlepiej w srodku . Jade w grudniu do zakopanego nie chce tam zamarznac hahah .
Wiec czeka mnie wyorawa po next , hm . Poszlabym do mark spencera ale nie moge do pracy w niej chodzic chyba ze rachunek bede miala codziennie ze soba czujecie ? Bo tam robimy ciuchy dla tego sklepu wiec moga mnie o kradziez posadzic . Pojebani ...
Pozatym pare rzeczy z pl sklepu kupic musze . Raz na 2 tyg jezdze to robie wieksze zakupki u nich .
W ogole D przyniosl tylko 3 chleby do domu , tak babska niektore sie rzucily na nie ze minuta i puste skrzynki byly pazery
My kupujemy 4 chleby z piekarni polskiej i starcza nam prawie na tydzień -
Jejku jak dobrze mi tak polozyc sie w lozku z termoforem w nogach i film na spokojnie obejrzec .
Taka przemaeznieta drugi dzien jestem , masakra .
Dzisiaj z Mama lezalysmy w sypialni u mnie gadalysmy i tak nam sie zimno zrobilo bardzo ze pod koc wskoczylysmy , jak wskoczylysmy tak zasnelysmy hahaha -
Tak tylko 3 kochana to malw zytnie chlebki sa wypiekane wiec bez szalenstwa ... a chleb u Nas je D moj , ojczym , Mama i Oskarek . I tez raz w tygodniu kupujemy Polskie smaczne chleby wiec troche malo jak jedza codziennie kanapki rodzice do pracy i na kolacje tez razem z D moim . Ale dobra jakos przezyje , najwyzej im dokupie z jeden jutro w Polskim sklepie .
-
nick nieaktualnyKurczę, ja to nawet nie wiedziałam, że można oceniać wątek.. Jeszcze tu wszystkiego nie ogarnęłam.
Tak w ogóle to hej wszystkim. Super przyjemny dzień, wolny, trochę biegania po lekarzach i zakupy
Rano usg piersi, wszystko super i jestem mega zadowolona z nowej gin. Wysłuchała, poradziła, porozmawiałyśmy jak kobitka z kobitką kazała mi wyrzucić castagnus, mam dalej sobie łykać kwas foliowy i dostałam skierowania na badania. W ogóle się zdziwiła, że poprzedni mi nie dał. Więc idę na badanka, a gdyby nie pykło za dwa, trzy cykle to mój M. też ma się przebadać
A potem był jesienno-zimowy shopping Ogólnie nie jestem typem biegaczki po sklepach, za to mój M. strasznie Ale coś dla siebie też znalazłam.
A jutro do pracy, koniec dobrego wolnego
Dobrej nocki życzę Wam!!!Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Hej kochane, wszystko nadrobione oprocz niektorych postow Kattii które moderacja usunęła, musiałaś sie zdrowo wkurw..
A dziewczyny jak to jest, moderacja lata po wszystkich wątkach i sprawdza czy wszystkie jesteśmy grzeczne czy dopiero reaguje jak ktoś kliknie "Zgłoś" przy poście?
Ja niedawno wstałam, kuchnię i łazienkę ogarnęłam wczoraj. Dzisiaj sprzątam resztę, robię obiad i piekę jakieś ciasto.chodzi za mną sernik dyniowy ale to dużo roboty jest. Nie mam pomysłu na jutro na obiad, pomożecie? Dzisiaj robię udka z kurczaka duszone. Młody wczoraj poszedł na noc do moich rodziców, cały szczęśliwy.ale nie lubię jak go nie ma za długo
Jutro wybory i potem od nowa poniedziałek, dzień jak co dzień (mam nadzieję haha)Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:Hej kochane, wszystko nadrobione oprocz niektorych postow Kattii które moderacja usunęła, musiałaś sie zdrowo wkurw..
A dziewczyny jak to jest, moderacja lata po wszystkich wątkach i sprawdza czy wszystkie jesteśmy grzeczne czy dopiero reaguje jak ktoś kliknie "Zgłoś" przy poście?
Ja niedawno wstałam, kuchnię i łazienkę ogarnęłam wczoraj. Dzisiaj sprzątam resztę, robię obiad i piekę jakieś ciasto.chodzi za mną sernik dyniowy ale to dużo roboty jest. Nie mam pomysłu na jutro na obiad, pomożecie? Dzisiaj robię udka z kurczaka duszone. Młody wczoraj poszedł na noc do moich rodziców, cały szczęśliwy.ale nie lubię jak go nie ma za długo
Jutro wybory i potem od nowa poniedziałek, dzień jak co dzień (mam nadzieję haha)
Z tego co ja wiem to ktos musi zgłosic post i wtedy oni zgloszenia sprawdzają i ewentualnie usuwaja zawartosc nieodpowiednią - prawda jest ta zawartoscia nie odpowiednią... przecież my jesteśmy dziecmi którym nie wolno przeklnąc hahaha
Trzeba z kulturą się odnosic ot co ...bo tego wymaga grzecznosc
Mi nie bedzie nikt mówił jak mam pisac xD Wiec jak nie mają co robić to niech usuwaja haha sporo tego jakby tak przeleciec wszystkie strony a i tak grosze za ta prace dostaną xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 08:39
Parodka lubi tę wiadomość
-
hej witam sie prawie z rana.dzis obudziłam sie o 5 co u mnie standard że sie tak budze.poleżałam obejrzałam powtórke m.wstałam i wypiłam własnie kawusie i mysle co z listy zrobic a co moge olac na dwa dni..nie lubie jak cos mi nie wyjdzie jak zaplanuje.poki młoda przysneła ogarne net bo wieczorem oczy sie kleja i ciężko a potem biore sie za śniadanko i prace.pogoda za oknem nijaka jakby na deszcz i raczej chłodno wiec do południa raczej bedziemy w domu robic bo zanim maruda wstanie zje i sie ogarnie to zejdzie.Katti dzieki tobie mój chłop zje rybbe w occie.ja bede ja robic dopiero 2 raz w życiu.ale czego sie nie robi dla nich tych moich potworów
-
Hej Wam .
Pewnie ze ktos musi zglosic , za duzo tu watkow jest zeby to ogarneli tak .
Ja tez wstalam o 4.30 jak do pracy haha zeszlam dac mamie kartke dla znajomej zeby dala w robocie i poszlam na gore . Budzik o 6 wylaczylam i spalam dalej az do teraz haha . Przeciez Ja w godzine nic nie zrobie :p ewentualnie wypije kawe i sie umyje . Pojade autobusem chwile pozniejszym najwyzej