X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochane bo już sie bałam że bede musiała z dziurą w zebie chodzić do porodu xD to jednak ósemka :/ bonyy jak ja nie lubie dentystów no ale jak mus to mus

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Dzięki kochane bo już sie bałam że bede musiała z dziurą w zebie chodzić do porodu xD to jednak ósemka :/ bonyy jak ja nie lubie dentystów no ale jak mus to mus
    Mnie tak ząb napierdzielał ze paracetamol mi nie pomagal a nie moglam nic brac okazalo się ze juz nawet ropa sie zbierała... dostałam fajne znieczulenie i nawet nie wiedzialam kiedy mi wyrwała hehe a tez tak panicznie boje sie dentystów tylko że kiedy czlowieka siega taki ból to woli chwile wycierpiec ze strachu i dac sobie wyrwac :D

Zakrecona ty jestes tak zalatana no ja cie podziwiam skad ty masz tyle w sobie siły.

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie lepiej pójść jeszcze póki nie boli, bo jakby zaczął napierd *** to nie byłoby już tak kolorowo xD ale ide teraz w czwartek.
    Zakrecona ja też podziwiam, takie tempo życia, pracoholiczko nasza kochana :D ja bym tak nie potrafiła bez kitu jestem zbyt leniwa :p

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No właśnie lepiej pójść jeszcze póki nie boli, bo jakby zaczął napierd *** to nie byłoby już tak kolorowo xD ale ide teraz w czwartek.
    Zakrecona ja też podziwiam, takie tempo życia, pracoholiczko nasza kochana :D ja bym tak nie potrafiła bez kitu jestem zbyt leniwa :p
    No dosłownie ja to samo... dla mnie umycie naczyń i nie wiem poprasowanie ubrań to wyczyn a jak czytam ile w ciagu dnia zakrecona robi to mówie sobie ło losie xD :D

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez Zakrecona podziwiam bo ja to leniuszek jestem :P
    Ej tak patrzę ze te gwiazdki to i tak chyba niczego nie wnoszą a na bank nie zmieniaja pozycji wątku bo ciagle jesteśmy na gorze(to zależy tylko od aktywności) wiec trzeba to olać :P

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Ja tez Zakrecona podziwiam bo ja to leniuszek jestem :P
    Ej tak patrzę ze te gwiazdki to i tak chyba niczego nie wnoszą a na bank nie zmieniaja pozycji wątku bo ciagle jesteśmy na gorze(to zależy tylko od aktywności) wiec trzeba to olać :P
    Tak wiem ale to wiesz taki widok dla wszystkich - dla nowych tez... załozy sobie taka nowa konto i zobaczy ach ten watek ma bardzo niska ocene czyli nie warto tam wejsc i sie zagniezdzić bo widocznie same dupiate osoby tam siedzą... i tak to leci

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Tak wiem ale to wiesz taki widok dla wszystkich - dla nowych tez... załozy sobie taka nowa konto i zobaczy ach ten watek ma bardzo niska ocene czyli nie warto tam wejsc i sie zagniezdzić bo widocznie same dupiate osoby tam siedzą... i tak to leci
    E tam szczerze? Mi nie zależy na nowych :D wy mi wystarczycie :) i nawet lepiej jak jest tylko kilka na wątku, ale takie które się cały czas udzielają, niż miałyby wlazic co chwila nowe, zadając pojebane pytania i tylko bajzel robilby się na wątku. xD

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    E tam szczerze? Mi nie zależy na nowych :D wy mi wystarczycie :) i nawet lepiej jak jest tylko kilka na wątku, ale takie które się cały czas udzielają, niż miałyby wlazic co chwila nowe, zadając pojebane pytania i tylko bajzel robilby się na wątku. xD
    Mi też nie zalezy ale nie lubie takiej mysli że ktos tak może pomyslec... a nasz jest najlepszy ze wszystkich ... bo nie ma nigdzie takiego luzu jak tu mimo że czasem mam ochote komus przyłożyc xD

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katti mowiłam że dzieci się cieszą.wiadomo rodzice nie bo niektórzy pracują i robi się z tego problem z kim je zostawic.dla mnie np byłby to problem bo pracuje.mąz cały dzien ja po 6,5 godziny bo wychodze własnie do córki żeby ja odebac z autobusu i nikt nam nie pomoże.bo jak to mówia z rodzina najlepiej na zdjęciu

Kattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    Katti mowiłam że dzieci się cieszą.wiadomo rodzice nie bo niektórzy pracują i robi się z tego problem z kim je zostawic.dla mnie np byłby to problem bo pracuje.mąz cały dzien ja po 6,5 godziny bo wychodze własnie do córki żeby ja odebac z autobusu i nikt nam nie pomoże.bo jak to mówia z rodzina najlepiej na zdjęciu
    Ja rodziny nie mam prócz tej którą sama stworzyłam wiec wiem doskonale o czym piszesz.... obcy są bardziej bliscy niż rodzina.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 21:56

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahahah wariatki kochane . :D
    A Ja Wam powiem ze kocham taki tryb zycia . Moj klimacik :P

Mnie tez na nowych nie zalezy osobach , tu sie stworzyl swietny watek z rownie swietnymi babeczkami . Jezeli ktos jest madry to najpierw dolaczy i sam oceni a nie po jakis gwiazdkach opinie nam wystawi i zrezugnuje ;) generalnie tyle w temacie hehe .

Dobra posprzatane tak byle jak hehe rano generalne sprzatanie zrobie i paznokcie bo po nocy to juz nie chxw mi sie robic szczegolnie ze swiatlo chuteczkowe a rano widac efekty tego :p
    Ale dobrze rano bedzie tak bez pospiechu i o normalnej godzinie kawke sie napic a nie o 4.30 :p o 9.45 juz mam autobus i jade do innej miejscowosci dzialac z zakupami . Mam mase lazenia bo mamie prezent , sobie kurtke musze znalezc a nie latwo bedzie bo w primarku sa swietne ale same cienkie :/ a Ja chce jakas ocieplana ladna z korzuszkiem najlepiej w srodku . Jade w grudniu do zakopanego nie chce tam zamarznac hahah .
    Wiec czeka mnie wyorawa po next , hm . Poszlabym do mark spencera ale nie moge do pracy w niej chodzic chyba ze rachunek bede miala codziennie ze soba czujecie ? Bo tam robimy ciuchy dla tego sklepu wiec moga mnie o kradziez posadzic . Pojebani ...
    Pozatym pare rzeczy z pl sklepu kupic musze . Raz na 2 tyg jezdze to robie wieksze zakupki u nich .

W ogole D przyniosl tylko 3 chleby do domu , tak babska niektore sie rzucily na nie ze minuta i puste skrzynki byly :/ pazery

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hahahahahah wariatki kochane . :D
    A Ja Wam powiem ze kocham taki tryb zycia . Moj klimacik :P

Mnie tez na nowych nie zalezy osobach , tu sie stworzyl swietny watek z rownie swietnymi babeczkami . Jezeli ktos jest madry to najpierw dolaczy i sam oceni a nie po jakis gwiazdkach opinie nam wystawi i zrezugnuje ;) generalnie tyle w temacie hehe .

Dobra posprzatane tak byle jak hehe rano generalne sprzatanie zrobie i paznokcie bo po nocy to juz nie chxw mi sie robic szczegolnie ze swiatlo chuteczkowe a rano widac efekty tego :p
    Ale dobrze rano bedzie tak bez pospiechu i o normalnej godzinie kawke sie napic a nie o 4.30 :p o 9.45 juz mam autobus i jade do innej miejscowosci dzialac z zakupami . Mam mase lazenia bo mamie prezent , sobie kurtke musze znalezc a nie latwo bedzie bo w primarku sa swietne ale same cienkie :/ a Ja chce jakas ocieplana ladna z korzuszkiem najlepiej w srodku . Jade w grudniu do zakopanego nie chce tam zamarznac hahah .
    Wiec czeka mnie wyorawa po next , hm . Poszlabym do mark spencera ale nie moge do pracy w niej chodzic chyba ze rachunek bede miala codziennie ze soba czujecie ? Bo tam robimy ciuchy dla tego sklepu wiec moga mnie o kradziez posadzic . Pojebani ...
    Pozatym pare rzeczy z pl sklepu kupic musze . Raz na 2 tyg jezdze to robie wieksze zakupki u nich .

W ogole D przyniosl tylko 3 chleby do domu , tak babska niektore sie rzucily na nie ze minuta i puste skrzynki byly :/ pazery
    No tylko 3 chleby xD serio ? :D
    My kupujemy 4 chleby z piekarni polskiej i starcza nam prawie na tydzień ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jak dobrze mi tak polozyc sie w lozku z termoforem w nogach i film na spokojnie obejrzec .
    Taka przemaeznieta drugi dzien jestem , masakra .
    Dzisiaj z Mama lezalysmy w sypialni u mnie gadalysmy i tak nam sie zimno zrobilo bardzo ze pod koc wskoczylysmy , jak wskoczylysmy tak zasnelysmy hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tylko 3 kochana :) to malw zytnie chlebki sa wypiekane wiec bez szalenstwa ... a chleb u Nas je D moj , ojczym , Mama i Oskarek . I tez raz w tygodniu kupujemy Polskie smaczne chleby wiec troche malo jak jedza codziennie kanapki rodzice do pracy i na kolacje tez razem z D moim . Ale dobra jakos przezyje , najwyzej im dokupie z jeden jutro w Polskim sklepie . :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, ja to nawet nie wiedziałam, że można oceniać wątek.. Jeszcze tu wszystkiego nie ogarnęłam. ;)

Tak w ogóle to hej wszystkim. Super przyjemny dzień, wolny, trochę biegania po lekarzach i zakupy :)
    Rano usg piersi, wszystko super i jestem mega zadowolona z nowej gin. Wysłuchała, poradziła, porozmawiałyśmy jak kobitka z kobitką ;) kazała mi wyrzucić castagnus, mam dalej sobie łykać kwas foliowy i dostałam skierowania na badania. W ogóle się zdziwiła, że poprzedni mi nie dał. Więc idę na badanka, a gdyby nie pykło za dwa, trzy cykle to mój M. też ma się przebadać :)

A potem był jesienno-zimowy shopping :) Ogólnie nie jestem typem biegaczki po sklepach, za to mój M. strasznie ;) Ale coś dla siebie też znalazłam.
    A jutro do pracy, koniec dobrego wolnego :)

Dobrej nocki życzę Wam!!! :)

Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uciekam bo o 6.30 budka zwby zdazyc z farbowaniem itp . ;) takze rowniez milej nocki zycze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, wszystko nadrobione oprocz niektorych postow Kattii które moderacja usunęła, musiałaś sie zdrowo wkurw.. ;-)

A dziewczyny jak to jest, moderacja lata po wszystkich wątkach i sprawdza czy wszystkie jesteśmy grzeczne czy dopiero reaguje jak ktoś kliknie "Zgłoś" przy poście?

Ja niedawno wstałam, kuchnię i łazienkę ogarnęłam wczoraj. Dzisiaj sprzątam resztę, robię obiad i piekę jakieś ciasto.chodzi za mną sernik dyniowy ale to dużo roboty jest. Nie mam pomysłu na jutro na obiad, pomożecie? Dzisiaj robię udka z kurczaka duszone. Młody wczoraj poszedł na noc do moich rodziców, cały szczęśliwy.ale nie lubię jak go nie ma za długo :-)

Jutro wybory i potem od nowa poniedziałek, dzień jak co dzień (mam nadzieję haha)

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Hej kochane, wszystko nadrobione oprocz niektorych postow Kattii które moderacja usunęła, musiałaś sie zdrowo wkurw.. ;-)

A dziewczyny jak to jest, moderacja lata po wszystkich wątkach i sprawdza czy wszystkie jesteśmy grzeczne czy dopiero reaguje jak ktoś kliknie "Zgłoś" przy poście?

Ja niedawno wstałam, kuchnię i łazienkę ogarnęłam wczoraj. Dzisiaj sprzątam resztę, robię obiad i piekę jakieś ciasto.chodzi za mną sernik dyniowy ale to dużo roboty jest. Nie mam pomysłu na jutro na obiad, pomożecie? Dzisiaj robię udka z kurczaka duszone. Młody wczoraj poszedł na noc do moich rodziców, cały szczęśliwy.ale nie lubię jak go nie ma za długo :-)

Jutro wybory i potem od nowa poniedziałek, dzień jak co dzień (mam nadzieję haha)
    Ja mam gdzieś ze usuwają pff mysla że mnie to rusza...
    Z tego co ja wiem to ktos musi zgłosic post i wtedy oni zgloszenia sprawdzają i ewentualnie usuwaja zawartosc nieodpowiednią - prawda jest ta zawartoscia nie odpowiednią... przecież my jesteśmy dziecmi którym nie wolno przeklnąc hahaha :D
    Trzeba z kulturą się odnosic ot co ...bo tego wymaga grzecznosc :D
    Mi nie bedzie nikt mówił jak mam pisac xD :D Wiec jak nie mają co robić to niech usuwaja haha sporo tego jakby tak przeleciec wszystkie strony a i tak grosze za ta prace dostaną xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 08:39

Parodka lubi tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej witam sie prawie z rana.dzis obudziłam sie o 5 co u mnie standard że sie tak budze.poleżałam obejrzałam powtórke m.wstałam i wypiłam własnie kawusie i mysle co z listy zrobic a co moge olac na dwa dni..nie lubie jak cos mi nie wyjdzie jak zaplanuje.poki młoda przysneła ogarne net bo wieczorem oczy sie kleja i ciężko a potem biore sie za śniadanko i prace.pogoda za oknem nijaka jakby na deszcz i raczej chłodno wiec do południa raczej bedziemy w domu robic bo zanim maruda wstanie zje i sie ogarnie to zejdzie.Katti dzieki tobie mój chłop zje rybbe w occie.ja bede ja robic dopiero 2 raz w życiu.ale czego sie nie robi dla nich tych moich potworów

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam .
    Pewnie ze ktos musi zglosic , za duzo tu watkow jest zeby to ogarneli tak .

Ja tez wstalam o 4.30 :) jak do pracy haha zeszlam dac mamie kartke dla znajomej zeby dala w robocie i poszlam na gore . Budzik o 6 wylaczylam i spalam dalej az do teraz haha . Przeciez Ja w godzine nic nie zrobie :p ewentualnie wypije kawe i sie umyje . Pojade autobusem chwile pozniejszym najwyzej

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 260 261 262 263 264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ