X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

A jak to sprawdzić??? :O niech sie gonią, nasz wątek i tak jest naj :D

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 19 października 2018, 20:19

Kattii, Jenefer, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz nad wątkiem takie gwiazdki i oceń ten wątek... bylo dzisiaj max a juz spadlo sporo bo jakies sucze wchodzą i oceniaja najnizej i zapewne robia to po to aby obnizyc ocene watku aby ich watek byl wyzej...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45b08435c686.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 18:41

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    masz nad wątkiem takie gwiazdki i oceń ten wątek... bylo dzisiaj max a juz spadlo sporo bo jakies sucze wchodzą i oceniaja najnizej i zapewne robia to po to aby obnizyc ocene watku aby ich watek byl wyzej...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45b08435c686.jpg
    Masakra ale zjeby genetyczne... :/

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Masakra ale zjeby genetyczne... :/
    No wiesz ja rozumiem jak ktos tu siedzi i tak zaglosuje ale nie jak tu nie siedzą a mają czelność oceniać watek negatywnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii ! Mi się te gwiazdki kliknęły przypadkowo ze 2 razy jak próbowałam przewinąć stronę na kolejną, bo czytam na komórce i nie trafiłam palcem w to co chciałam :(( Boże jaka ze mnie idiotka :( A nawet nie spojrzałam później, na co i do czego te gwiazdki :( Przepraszam :( Już wiem i za chwilę kliknę wszystkie gwiazdki by ocenić maksymalnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur..a...teraz jak klikam na nie to nic się nie dzieje. Chyba nie można kolejny raz ocenić z tego samego konta :( albo coś źle robię :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Kattii ! Mi się te gwiazdki kliknęły przypadkowo ze 2 razy jak próbowałam przewinąć stronę na kolejną, bo czytam na komórce i nie trafiłam palcem w to co chciałam :(( Boże jaka ze mnie idiotka :( A nawet nie spojrzałam później, na co i do czego te gwiazdki :( Przepraszam :( Już wiem i za chwilę kliknę wszystkie gwiazdki by ocenić maksymalnie.
    nie da sie 2 razy wiec musialas tylko raz przypadkiem... mozna tylko 1 raz z konta zaglosowac na jeden watek xD chyba ze z lapka sie da + tel zaraz zobacze czy z tel bede mogla..

edit.. niestety nie da sie z obu sprzetów z jednego konta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 20:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze ze mam jeszcze stare konta xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katsu wrote:
    dobrze ze mam jeszcze stare konta xD
    ???????

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    ???????
    to ja znaczy stare konto xD wcisnelam gwiazdkę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    to ja znaczy stare konto xD wcisnelam gwiazdkę :D
    Boze Kattii myslalam ze ktos z zewnątrz śledzi nasz watek i napisal ze to on tak nisko glosowal bo ma duzo starych kont :D :D :D :D ehh ten moj ciążowy mózg, ja już chyba lepiej ewakuuje się spać bo nie myślę nic za grosz :D

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Boze Kattii myslalam ze ktos z zewnątrz śledzi nasz watek i napisal ze to on tak nisko glosowal bo ma duzo starych kont :D :D :D :D ehh ten moj ciążowy mózg, ja już chyba lepiej ewakuuje się spać bo nie myślę nic za grosz :D
    haha hahahah okey xD :D
    Ja ananasa zobie zjadlam 3 kawałeczki i posmarowałam usta bo znowu nowa opryszczka mi wychodzi tym razem z lewej strony :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuku robaczki .
    Sorka za moja nieobecnosc ale wczoraj bylam na poludnie w pracy , skonczylam i 24 a na 6 rano znow do roboty . Wrocilam to zjadlam , ogarnelam i przezylam jakos dzien haha . Teraz leze w lozku i niedlugo spac znow bo na rano do pracy ale tylko do 13 . *_* i wyplata haha to na zakupki Mamuska skoczy male bo na wieksze w sobote lece do innej miejscowosci z kolezanka a na wieczor mamy rodzinny wypad do resto na urodziny mojej Mamy ;)
    Musze prezent jej jakis kupic .

Kattii przepiekne zdjecie ! Az pozazdroscilam - tak pozytywnie ♡
    Obstawiam chlopca :) co do badan masz wszystko ladnie w normie :)

Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kuku robaczki .
    Sorka za moja nieobecnosc ale wczoraj bylam na poludnie w pracy , skonczylam i 24 a na 6 rano znow do roboty . Wrocilam to zjadlam , ogarnelam i przezylam jakos dzien haha . Teraz leze w lozku i niedlugo spac znow bo na rano do pracy ale tylko do 13 . *_* i wyplata haha to na zakupki Mamuska skoczy male bo na wieksze w sobote lece do innej miejscowosci z kolezanka a na wieczor mamy rodzinny wypad do resto na urodziny mojej Mamy ;)
    Musze prezent jej jakis kupic .

Kattii przepiekne zdjecie ! Az pozazdroscilam - tak pozytywnie ♡
    Obstawiam chlopca :) co do badan masz wszystko ladnie w normie :)
    Jak już bedziesz przy kupowaniu prezentów to ja nie pogardze jak o mnie pomyslisz haha :D
    My już nie spimy bo dzieciaki już wstały... ostatni dzień szkoły/przedszkola i wolne dopiero 29/10 wracają do szkół i przedszkoli tak wiec bede miała cały dzień hałas hah...
    Czekam na Dori bo miała testować dzisiaj ale sie obija :D

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bielutko na teście :)

Kattii lubi tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Bielutko na teście :)
    Czas na impreze winko,piwko :D i na luzie sobie można bez siedzenia i zawracania glowy ;)
    Swoją drogą ty badania sobie robiłas tak ? A Twój wybranek ?

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Czas na impreze winko,piwko :D i na luzie sobie można bez siedzenia i zawracania glowy ;)
    Swoją drogą ty badania sobie robiłas tak ? A Twój wybranek ?
    mój wybranek nie robił, umówiliśmy się ze jak w listopadzie nie pyknie to zrobi, ale to raczej bez sensu bo po listopadzie przestajemy się starać do ślubu, wiec będę go namawiał dopiero jakieś 3 miesiące przed ślubem żeby zrobił. No cóż, pozytyw tej całej chu***ej sytuacji jest taki ze na wakacjach tez będę mogła się napić jak człowiek piwka i tyle :) może rzeczywiście gdzieś na gorze jest mi zapisane dzieciatko dopiero jak będę „zona” :) No nic, trudno...

Kattii, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    mój wybranek nie robił, umówiliśmy się ze jak w listopadzie nie pyknie to zrobi, ale to raczej bez sensu bo po listopadzie przestajemy się starać do ślubu, wiec będę go namawiał dopiero jakieś 3 miesiące przed ślubem żeby zrobił. No cóż, pozytyw tej całej chu***ej sytuacji jest taki ze na wakacjach tez będę mogła się napić jak człowiek piwka i tyle :) może rzeczywiście gdzieś na gorze jest mi zapisane dzieciatko dopiero jak będę „zona” :) No nic, trudno...
    A wiesz że bardzo dużo jest takich własnie przypadków że pyka dopiero po ślubie a przed ślubem wariują staraja sie i za ciula nie chce zaskoczyć...to tak jakby jakas blokada siedziała w czlowieku i ten slub ten fundament sprawia że dopiero po slubie zaczyna ruszać. A tak swoją droga czemu przed slubem starać sie nie zamierzacie ? Przecież to w niczym chyba nie przeszkadza no chyba że nie chcesz z brzuchem w razie wu być w sukni slubnej? No tak tylko wiesz jesli u niego jest jakiś problem to lepiej wiedzieć wczesniej bo wtedy zacznie się leczyc i wtedy po slubie bedziecie mogli spokojnie już próbować bo leczenie czasami trwa bardzo dlugo wiec warto to przemyśleć ;)

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co ja nie chce być na ślubie w ciąży tylko ze względu na to ze chce się wybawić na swoim weselu, jak nie pyknie w listopadzie to ślub bierzemy w końcówce sierpnia także aż tak długo nie będę musiała odkładać starań, a Starego wyślę na badania właśnie 3 miesiące wcześniej żebyśmy mogli się podleczyć w razie co :) dzisiaj zaczęłam przeglądać suknie ślubne na pocieszenie :D ta mi się podoba http://galasuknieslubne.pl/pl/dresses/benin

Kattii lubi tę wiadomość

Synek 💙
    img

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Wiesz co ja nie chce być na ślubie w ciąży tylko ze względu na to ze chce się wybawić na swoim weselu, jak nie pyknie w listopadzie to ślub bierzemy w końcówce sierpnia także aż tak długo nie będę musiała odkładać starań, a Starego wyślę na badania właśnie 3 miesiące wcześniej żebyśmy mogli się podleczyć w razie co :) dzisiaj zaczęłam przeglądać suknie ślubne na pocieszenie :D ta mi się podoba http://galasuknieslubne.pl/pl/dresses/benin
    śliczna chociaż nie na moją budowe ciała :D

‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ