X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

A jak to sprawdzić??? :O niech sie gonią, nasz wątek i tak jest naj :D

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 19 października 2018, 20:19

Kattii, Jenefer, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz nad wątkiem takie gwiazdki i oceń ten wątek... bylo dzisiaj max a juz spadlo sporo bo jakies sucze wchodzą i oceniaja najnizej i zapewne robia to po to aby obnizyc ocene watku aby ich watek byl wyzej...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45b08435c686.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 18:41

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    masz nad wątkiem takie gwiazdki i oceń ten wątek... bylo dzisiaj max a juz spadlo sporo bo jakies sucze wchodzą i oceniaja najnizej i zapewne robia to po to aby obnizyc ocene watku aby ich watek byl wyzej...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45b08435c686.jpg
    Masakra ale zjeby genetyczne... :/

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Masakra ale zjeby genetyczne... :/
    No wiesz ja rozumiem jak ktos tu siedzi i tak zaglosuje ale nie jak tu nie siedzą a mają czelność oceniać watek negatywnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii ! Mi się te gwiazdki kliknęły przypadkowo ze 2 razy jak próbowałam przewinąć stronę na kolejną, bo czytam na komórce i nie trafiłam palcem w to co chciałam :(( Boże jaka ze mnie idiotka :( A nawet nie spojrzałam później, na co i do czego te gwiazdki :( Przepraszam :( Już wiem i za chwilę kliknę wszystkie gwiazdki by ocenić maksymalnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur..a...teraz jak klikam na nie to nic się nie dzieje. Chyba nie można kolejny raz ocenić z tego samego konta :( albo coś źle robię :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Kattii ! Mi się te gwiazdki kliknęły przypadkowo ze 2 razy jak próbowałam przewinąć stronę na kolejną, bo czytam na komórce i nie trafiłam palcem w to co chciałam :(( Boże jaka ze mnie idiotka :( A nawet nie spojrzałam później, na co i do czego te gwiazdki :( Przepraszam :( Już wiem i za chwilę kliknę wszystkie gwiazdki by ocenić maksymalnie.
    nie da sie 2 razy wiec musialas tylko raz przypadkiem... mozna tylko 1 raz z konta zaglosowac na jeden watek xD chyba ze z lapka sie da + tel zaraz zobacze czy z tel bede mogla..

edit.. niestety nie da sie z obu sprzetów z jednego konta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 20:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze ze mam jeszcze stare konta xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katsu wrote:
    dobrze ze mam jeszcze stare konta xD
    ???????

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    ???????
    to ja znaczy stare konto xD wcisnelam gwiazdkę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    to ja znaczy stare konto xD wcisnelam gwiazdkę :D
    Boze Kattii myslalam ze ktos z zewnątrz śledzi nasz watek i napisal ze to on tak nisko glosowal bo ma duzo starych kont :D :D :D :D ehh ten moj ciążowy mózg, ja już chyba lepiej ewakuuje się spać bo nie myślę nic za grosz :D

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Boze Kattii myslalam ze ktos z zewnątrz śledzi nasz watek i napisal ze to on tak nisko glosowal bo ma duzo starych kont :D :D :D :D ehh ten moj ciążowy mózg, ja już chyba lepiej ewakuuje się spać bo nie myślę nic za grosz :D
    haha hahahah okey xD :D
    Ja ananasa zobie zjadlam 3 kawałeczki i posmarowałam usta bo znowu nowa opryszczka mi wychodzi tym razem z lewej strony :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuku robaczki .
    Sorka za moja nieobecnosc ale wczoraj bylam na poludnie w pracy , skonczylam i 24 a na 6 rano znow do roboty . Wrocilam to zjadlam , ogarnelam i przezylam jakos dzien haha . Teraz leze w lozku i niedlugo spac znow bo na rano do pracy ale tylko do 13 . *_* i wyplata haha to na zakupki Mamuska skoczy male bo na wieksze w sobote lece do innej miejscowosci z kolezanka a na wieczor mamy rodzinny wypad do resto na urodziny mojej Mamy ;)
    Musze prezent jej jakis kupic .

Kattii przepiekne zdjecie ! Az pozazdroscilam - tak pozytywnie ♡
    Obstawiam chlopca :) co do badan masz wszystko ladnie w normie :)

Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kuku robaczki .
    Sorka za moja nieobecnosc ale wczoraj bylam na poludnie w pracy , skonczylam i 24 a na 6 rano znow do roboty . Wrocilam to zjadlam , ogarnelam i przezylam jakos dzien haha . Teraz leze w lozku i niedlugo spac znow bo na rano do pracy ale tylko do 13 . *_* i wyplata haha to na zakupki Mamuska skoczy male bo na wieksze w sobote lece do innej miejscowosci z kolezanka a na wieczor mamy rodzinny wypad do resto na urodziny mojej Mamy ;)
    Musze prezent jej jakis kupic .

Kattii przepiekne zdjecie ! Az pozazdroscilam - tak pozytywnie ♡
    Obstawiam chlopca :) co do badan masz wszystko ladnie w normie :)
    Jak już bedziesz przy kupowaniu prezentów to ja nie pogardze jak o mnie pomyslisz haha :D
    My już nie spimy bo dzieciaki już wstały... ostatni dzień szkoły/przedszkola i wolne dopiero 29/10 wracają do szkół i przedszkoli tak wiec bede miała cały dzień hałas hah...
    Czekam na Dori bo miała testować dzisiaj ale sie obija :D

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bielutko na teście :)

Kattii lubi tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Bielutko na teście :)
    Czas na impreze winko,piwko :D i na luzie sobie można bez siedzenia i zawracania glowy ;)
    Swoją drogą ty badania sobie robiłas tak ? A Twój wybranek ?

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Czas na impreze winko,piwko :D i na luzie sobie można bez siedzenia i zawracania glowy ;)
    Swoją drogą ty badania sobie robiłas tak ? A Twój wybranek ?
    mój wybranek nie robił, umówiliśmy się ze jak w listopadzie nie pyknie to zrobi, ale to raczej bez sensu bo po listopadzie przestajemy się starać do ślubu, wiec będę go namawiał dopiero jakieś 3 miesiące przed ślubem żeby zrobił. No cóż, pozytyw tej całej chu***ej sytuacji jest taki ze na wakacjach tez będę mogła się napić jak człowiek piwka i tyle :) może rzeczywiście gdzieś na gorze jest mi zapisane dzieciatko dopiero jak będę „zona” :) No nic, trudno...

Kattii, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    mój wybranek nie robił, umówiliśmy się ze jak w listopadzie nie pyknie to zrobi, ale to raczej bez sensu bo po listopadzie przestajemy się starać do ślubu, wiec będę go namawiał dopiero jakieś 3 miesiące przed ślubem żeby zrobił. No cóż, pozytyw tej całej chu***ej sytuacji jest taki ze na wakacjach tez będę mogła się napić jak człowiek piwka i tyle :) może rzeczywiście gdzieś na gorze jest mi zapisane dzieciatko dopiero jak będę „zona” :) No nic, trudno...
    A wiesz że bardzo dużo jest takich własnie przypadków że pyka dopiero po ślubie a przed ślubem wariują staraja sie i za ciula nie chce zaskoczyć...to tak jakby jakas blokada siedziała w czlowieku i ten slub ten fundament sprawia że dopiero po slubie zaczyna ruszać. A tak swoją droga czemu przed slubem starać sie nie zamierzacie ? Przecież to w niczym chyba nie przeszkadza no chyba że nie chcesz z brzuchem w razie wu być w sukni slubnej? No tak tylko wiesz jesli u niego jest jakiś problem to lepiej wiedzieć wczesniej bo wtedy zacznie się leczyc i wtedy po slubie bedziecie mogli spokojnie już próbować bo leczenie czasami trwa bardzo dlugo wiec warto to przemyśleć ;)

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 19 października 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co ja nie chce być na ślubie w ciąży tylko ze względu na to ze chce się wybawić na swoim weselu, jak nie pyknie w listopadzie to ślub bierzemy w końcówce sierpnia także aż tak długo nie będę musiała odkładać starań, a Starego wyślę na badania właśnie 3 miesiące wcześniej żebyśmy mogli się podleczyć w razie co :) dzisiaj zaczęłam przeglądać suknie ślubne na pocieszenie :D ta mi się podoba http://galasuknieslubne.pl/pl/dresses/benin

Kattii lubi tę wiadomość

Synek 💙
    img

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Wiesz co ja nie chce być na ślubie w ciąży tylko ze względu na to ze chce się wybawić na swoim weselu, jak nie pyknie w listopadzie to ślub bierzemy w końcówce sierpnia także aż tak długo nie będę musiała odkładać starań, a Starego wyślę na badania właśnie 3 miesiące wcześniej żebyśmy mogli się podleczyć w razie co :) dzisiaj zaczęłam przeglądać suknie ślubne na pocieszenie :D ta mi się podoba http://galasuknieslubne.pl/pl/dresses/benin
    śliczna chociaż nie na moją budowe ciała :D

‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ