2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymasz nad wątkiem takie gwiazdki i oceń ten wątek... bylo dzisiaj max a juz spadlo sporo bo jakies sucze wchodzą i oceniaja najnizej i zapewne robia to po to aby obnizyc ocene watku aby ich watek byl wyzej...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45b08435c686.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 18:41
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:masz nad wątkiem takie gwiazdki i oceń ten wątek... bylo dzisiaj max a juz spadlo sporo bo jakies sucze wchodzą i oceniaja najnizej i zapewne robia to po to aby obnizyc ocene watku aby ich watek byl wyzej...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45b08435c686.jpgKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattii ! Mi się te gwiazdki kliknęły przypadkowo ze 2 razy jak próbowałam przewinąć stronę na kolejną, bo czytam na komórce i nie trafiłam palcem w to co chciałam ( Boże jaka ze mnie idiotka A nawet nie spojrzałam później, na co i do czego te gwiazdki Przepraszam Już wiem i za chwilę kliknę wszystkie gwiazdki by ocenić maksymalnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Kattii ! Mi się te gwiazdki kliknęły przypadkowo ze 2 razy jak próbowałam przewinąć stronę na kolejną, bo czytam na komórce i nie trafiłam palcem w to co chciałam ( Boże jaka ze mnie idiotka A nawet nie spojrzałam później, na co i do czego te gwiazdki Przepraszam Już wiem i za chwilę kliknę wszystkie gwiazdki by ocenić maksymalnie.
edit.. niestety nie da sie z obu sprzetów z jednego konta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 20:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattii wrote:to ja znaczy stare konto xD wcisnelam gwiazdkę
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Boze Kattii myslalam ze ktos z zewnątrz śledzi nasz watek i napisal ze to on tak nisko glosowal bo ma duzo starych kont ehh ten moj ciążowy mózg, ja już chyba lepiej ewakuuje się spać bo nie myślę nic za grosz
Ja ananasa zobie zjadlam 3 kawałeczki i posmarowałam usta bo znowu nowa opryszczka mi wychodzi tym razem z lewej strony -
Kuku robaczki .
Sorka za moja nieobecnosc ale wczoraj bylam na poludnie w pracy , skonczylam i 24 a na 6 rano znow do roboty . Wrocilam to zjadlam , ogarnelam i przezylam jakos dzien haha . Teraz leze w lozku i niedlugo spac znow bo na rano do pracy ale tylko do 13 . *_* i wyplata haha to na zakupki Mamuska skoczy male bo na wieksze w sobote lece do innej miejscowosci z kolezanka a na wieczor mamy rodzinny wypad do resto na urodziny mojej Mamy
Musze prezent jej jakis kupic .
Kattii przepiekne zdjecie ! Az pozazdroscilam - tak pozytywnie ♡
Obstawiam chlopca co do badan masz wszystko ladnie w normieKattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kuku robaczki .
Sorka za moja nieobecnosc ale wczoraj bylam na poludnie w pracy , skonczylam i 24 a na 6 rano znow do roboty . Wrocilam to zjadlam , ogarnelam i przezylam jakos dzien haha . Teraz leze w lozku i niedlugo spac znow bo na rano do pracy ale tylko do 13 . *_* i wyplata haha to na zakupki Mamuska skoczy male bo na wieksze w sobote lece do innej miejscowosci z kolezanka a na wieczor mamy rodzinny wypad do resto na urodziny mojej Mamy
Musze prezent jej jakis kupic .
Kattii przepiekne zdjecie ! Az pozazdroscilam - tak pozytywnie ♡
Obstawiam chlopca co do badan masz wszystko ladnie w normie
My już nie spimy bo dzieciaki już wstały... ostatni dzień szkoły/przedszkola i wolne dopiero 29/10 wracają do szkół i przedszkoli tak wiec bede miała cały dzień hałas hah...
Czekam na Dori bo miała testować dzisiaj ale sie obija -
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Czas na impreze winko,piwko i na luzie sobie można bez siedzenia i zawracania glowy
Swoją drogą ty badania sobie robiłas tak ? A Twój wybranek ?
Kattii, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:mój wybranek nie robił, umówiliśmy się ze jak w listopadzie nie pyknie to zrobi, ale to raczej bez sensu bo po listopadzie przestajemy się starać do ślubu, wiec będę go namawiał dopiero jakieś 3 miesiące przed ślubem żeby zrobił. No cóż, pozytyw tej całej chu***ej sytuacji jest taki ze na wakacjach tez będę mogła się napić jak człowiek piwka i tyle może rzeczywiście gdzieś na gorze jest mi zapisane dzieciatko dopiero jak będę „zona” No nic, trudno...
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Wiesz co ja nie chce być na ślubie w ciąży tylko ze względu na to ze chce się wybawić na swoim weselu, jak nie pyknie w listopadzie to ślub bierzemy w końcówce sierpnia także aż tak długo nie będę musiała odkładać starań, a Starego wyślę na badania właśnie 3 miesiące wcześniej żebyśmy mogli się podleczyć w razie co dzisiaj zaczęłam przeglądać suknie ślubne na pocieszenie ta mi się podoba http://galasuknieslubne.pl/pl/dresses/benin
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Wiesz co ja nie chce być na ślubie w ciąży tylko ze względu na to ze chce się wybawić na swoim weselu, jak nie pyknie w listopadzie to ślub bierzemy w końcówce sierpnia także aż tak długo nie będę musiała odkładać starań, a Starego wyślę na badania właśnie 3 miesiące wcześniej żebyśmy mogli się podleczyć w razie co dzisiaj zaczęłam przeglądać suknie ślubne na pocieszenie ta mi się podoba http://galasuknieslubne.pl/pl/dresses/benin