X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane czytam Was, ale przepraszam, że nie odniosę się do każdej... no tak się fatalnie czuję... fak :(
    Mdłości odkąd tylko oczy otworzyłam :/ i w ogóle sił nie mam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstałam z taką migrenę, że aż mi oko normalnie wysadza z bólu. Zaczął się dzień...:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i żeby było śmieszniej...nic nie mogę jeść. Dopadło mnie wczoraj ciążowe zapalenie dziąseł :( wszystkie dziąsła spuchnięte i obolałe, że nawet kanapki zjeść nie mogę.

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś średnio sie czuje :( siedzimy z małym w domu, wyszliśmy tylko na zakupy, posmazylam naleśniki i sie położyłam.

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba wszystkie sie tak jakos nie bardzo czujemy bo ja tez :(
    Leze a mąż ogarnia dom eh..

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wstałam z drzemki, razem z synkiem i troche lepiej. :) zaraz zjemy obiad i chyba lezakowanie, bo zimno u nas tylko 6 stopni, nie ma słońca nie chce sie nigdzie wychodzić. Jeszcze brzuch mnie troche pobolewa i tak ciągnie. A jak kichnelam to aż sie skulilam bo aż takie szarpniecie poczułam :/ podobno to normalne ale cholernie nieprzyjemne

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Ja właśnie wstałam z drzemki, razem z synkiem i troche lepiej. :) zaraz zjemy obiad i chyba lezakowanie, bo zimno u nas tylko 6 stopni, nie ma słońca nie chce sie nigdzie wychodzić. Jeszcze brzuch mnie troche pobolewa i tak ciągnie. A jak kichnelam to aż sie skulilam bo aż takie szarpniecie poczułam :/ podobno to normalne ale cholernie nieprzyjemne
    Ewelcia to więzadła. Mam to samo. Jak kichnę to tak zapiecze i wrażenie jakby coś mi się rozerwało. W pierwszej ciąży miałam to samo. Pomaga mi jak wiem, że za chwilę kichnę to staram się szybko skulić i wtedy kichnąć :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam sobota mija?
    Ja przeleżałam prawie cały dzień... masakra :/
    Dobrze, że dzieciaki dzisiaj grzeczne :)

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Jak tam sobota mija?
    Ja przeleżałam prawie cały dzień... masakra :/
    Dobrze, że dzieciaki dzisiaj grzeczne :)
    Ja tak samo jak ty, przelezalam, czytalismy książeczki z synkiem, bawiliśmy się klockami na łóżku i takie tam ;) mąż właśnie poszedł usypiac Szymcia, a ja oglądam the voice of poland :)

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej o wy biedne.wiec odpoczywajcie jak dzieciai dadza.ja natomiast zapierdzielałam cały dzien a jeszcze mi zostało nie poskładana hołda prania,prasowanie bo miałam córce naprasowac koszulek i sukienek do szkóły bo skończyły się naprasowane ale zostawiłam to na jutro bo ile można biegiem.usiadłam dopiero o 20.40.a w planach było jeszcze pieczenie z córką mufinek bo wczoraj obiecałam i specjalnie od siory pożyczyłam piekarnik bo mój nie działa

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja dzisiaj od samego rana w biegu ... pojechalam do znajomej do innej miejscowosci , pochodzilysmy po sklepach tez . Kupilam w koncu swietna kurtke i szonika ( futro bezrekawnik ) :D
    Jestem cholernie zadowolona z zakupow chociaz kupa kasy poszla . Mamie kupilam perfumy , kolczyki ze zlota piekne w podobie jak chciala i bomboniere . Bylismy w resteuracji wszyscy , moj synek pojadl byl mega grzeczny wiec dzien super spedzony . Wrocilismy z pol h temu i wlasnoe sie kladziemy wszyscy do spania .

Jutro sprzatanie i zakupy bo ostatni dzien wolnego mi zostal wiec raaaano ruszam z calej pary :) a tym czasem oczy same z przejedzenia vhyba mi sie zamykaja hahah dobrej nocki

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc kochane

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona znowu dzień w twoim stylu xD chociaż wczoraj to i ja miałam taki zapierdol ze hej, wróciłam s pracy i jeszcze musiałam wspomóc mojego prywatnego pacjenta, bo go połamało, później szybko naszykowalam kolacje dla mojego Księcia bo zjechał do domu a później szybko do znajomych :)
    Ej zobaczcie moja temperaturę z dzisiaj xD aż mnie to rozbawiło :P

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Zakręcona znowu dzień w twoim stylu xD chociaż wczoraj to i ja miałam taki zapierdol ze hej, wróciłam s pracy i jeszcze musiałam wspomóc mojego prywatnego pacjenta, bo go połamało, później szybko naszykowalam kolacje dla mojego Księcia bo zjechał do domu a później szybko do znajomych :)
    Ej zobaczcie moja temperaturę z dzisiaj xD aż mnie to rozbawiło :P
    Tam bedzie fasola ino sie jeszcze ukrywa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 09:47

Parodka lubi tę wiadomość

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałaby być baaaardzo ukryta :P pewnie przez ta wczesna owulacje trochę mi się cykl rozreguluje i @ przyjedzie z opóźnieniem :) No nic.... czekamy! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 11:38

Synek 💙
    img

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Musiałaby być baaaardzo ukryta :P pewnie przez ta wczesna owulacje trochę mi się cykl rozleguluje i @ przyjedzie z opóźnieniem :) No nic.... czekamy! :D
    albo nie przyjdzie :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuku . :)

A no dzien w moim stylu dokladnie hehe .
    Teraz wlasnie sie zbieram i jade znow do innej miejscowosci ale tylko z mezem na zakupki polazic tez . Dzien dla nas :D maly z dziadkami zostaje .
    Takze odezwe sie w poludnie pozniejsze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zaległam przy kompie.młoda poszła na dwór pograc w tenisa.wiec pol godzinki dla mamy.pożniej przerobie rosół w pomidorówke i zjemy.u nas dzis znów zimno tylko 13 stopni.chłop w pracy a my same w domu.poleżąlysmy.telewizor komp sniadanie.a potem w wolnych chwilach ogarniemy reszte wczorajsza co mi sie juz nie chciało zrobic.wiec u nas srednio leniwa niedziela.a jak u was?
    Dori czemu twój wykres tak dziwnie wyświetla?

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To po tych „zmianach” na stronie :P ja u innych tez nie widziałam całego dopiero jak jakoś w niego poklikałam
    30k64qg.png

Synek 💙
    img

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori a kiedy masz dostać @? A raczej trzymam kciuki żeby nie przylazla :D ja właśnie zrobiłam obiad gulasz drobiowy z warzywkami, synek śpi a ja oglądam tv i zastanawiam sie czy też sie z godzinke nie zdrzemnac :)

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ