2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wstałam z drzemki, razem z synkiem i troche lepiej. zaraz zjemy obiad i chyba lezakowanie, bo zimno u nas tylko 6 stopni, nie ma słońca nie chce sie nigdzie wychodzić. Jeszcze brzuch mnie troche pobolewa i tak ciągnie. A jak kichnelam to aż sie skulilam bo aż takie szarpniecie poczułam podobno to normalne ale cholernie nieprzyjemne
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Ja właśnie wstałam z drzemki, razem z synkiem i troche lepiej. zaraz zjemy obiad i chyba lezakowanie, bo zimno u nas tylko 6 stopni, nie ma słońca nie chce sie nigdzie wychodzić. Jeszcze brzuch mnie troche pobolewa i tak ciągnie. A jak kichnelam to aż sie skulilam bo aż takie szarpniecie poczułam podobno to normalne ale cholernie nieprzyjemne
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Jak tam sobota mija?
Ja przeleżałam prawie cały dzień... masakra
Dobrze, że dzieciaki dzisiaj grzeczneSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
hej o wy biedne.wiec odpoczywajcie jak dzieciai dadza.ja natomiast zapierdzielałam cały dzien a jeszcze mi zostało nie poskładana hołda prania,prasowanie bo miałam córce naprasowac koszulek i sukienek do szkóły bo skończyły się naprasowane ale zostawiłam to na jutro bo ile można biegiem.usiadłam dopiero o 20.40.a w planach było jeszcze pieczenie z córką mufinek bo wczoraj obiecałam i specjalnie od siory pożyczyłam piekarnik bo mój nie działa
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
A Ja dzisiaj od samego rana w biegu ... pojechalam do znajomej do innej miejscowosci , pochodzilysmy po sklepach tez . Kupilam w koncu swietna kurtke i szonika ( futro bezrekawnik )
Jestem cholernie zadowolona z zakupow chociaz kupa kasy poszla . Mamie kupilam perfumy , kolczyki ze zlota piekne w podobie jak chciala i bomboniere . Bylismy w resteuracji wszyscy , moj synek pojadl byl mega grzeczny wiec dzien super spedzony . Wrocilismy z pol h temu i wlasnoe sie kladziemy wszyscy do spania .
Jutro sprzatanie i zakupy bo ostatni dzien wolnego mi zostal wiec raaaano ruszam z calej pary a tym czasem oczy same z przejedzenia vhyba mi sie zamykaja hahah dobrej nockiSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Zakręcona znowu dzień w twoim stylu xD chociaż wczoraj to i ja miałam taki zapierdol ze hej, wróciłam s pracy i jeszcze musiałam wspomóc mojego prywatnego pacjenta, bo go połamało, później szybko naszykowalam kolacje dla mojego Księcia bo zjechał do domu a później szybko do znajomych
Ej zobaczcie moja temperaturę z dzisiaj xD aż mnie to rozbawiłoKattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Zakręcona znowu dzień w twoim stylu xD chociaż wczoraj to i ja miałam taki zapierdol ze hej, wróciłam s pracy i jeszcze musiałam wspomóc mojego prywatnego pacjenta, bo go połamało, później szybko naszykowalam kolacje dla mojego Księcia bo zjechał do domu a później szybko do znajomych
Ej zobaczcie moja temperaturę z dzisiaj xD aż mnie to rozbawiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 09:47
Parodka lubi tę wiadomość
-
Musiałaby być baaaardzo ukryta pewnie przez ta wczesna owulacje trochę mi się cykl rozreguluje i @ przyjedzie z opóźnieniem No nic.... czekamy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 11:38
-
nick nieaktualny
-
a ja zaległam przy kompie.młoda poszła na dwór pograc w tenisa.wiec pol godzinki dla mamy.pożniej przerobie rosół w pomidorówke i zjemy.u nas dzis znów zimno tylko 13 stopni.chłop w pracy a my same w domu.poleżąlysmy.telewizor komp sniadanie.a potem w wolnych chwilach ogarniemy reszte wczorajsza co mi sie juz nie chciało zrobic.wiec u nas srednio leniwa niedziela.a jak u was?
Dori czemu twój wykres tak dziwnie wyświetla?