X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane czytam Was, ale przepraszam, że nie odniosę się do każdej... no tak się fatalnie czuję... fak :(
    Mdłości odkąd tylko oczy otworzyłam :/ i w ogóle sił nie mam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstałam z taką migrenę, że aż mi oko normalnie wysadza z bólu. Zaczął się dzień...:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i żeby było śmieszniej...nic nie mogę jeść. Dopadło mnie wczoraj ciążowe zapalenie dziąseł :( wszystkie dziąsła spuchnięte i obolałe, że nawet kanapki zjeść nie mogę.

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś średnio sie czuje :( siedzimy z małym w domu, wyszliśmy tylko na zakupy, posmazylam naleśniki i sie położyłam.

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba wszystkie sie tak jakos nie bardzo czujemy bo ja tez :(
    Leze a mąż ogarnia dom eh..

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wstałam z drzemki, razem z synkiem i troche lepiej. :) zaraz zjemy obiad i chyba lezakowanie, bo zimno u nas tylko 6 stopni, nie ma słońca nie chce sie nigdzie wychodzić. Jeszcze brzuch mnie troche pobolewa i tak ciągnie. A jak kichnelam to aż sie skulilam bo aż takie szarpniecie poczułam :/ podobno to normalne ale cholernie nieprzyjemne

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Ja właśnie wstałam z drzemki, razem z synkiem i troche lepiej. :) zaraz zjemy obiad i chyba lezakowanie, bo zimno u nas tylko 6 stopni, nie ma słońca nie chce sie nigdzie wychodzić. Jeszcze brzuch mnie troche pobolewa i tak ciągnie. A jak kichnelam to aż sie skulilam bo aż takie szarpniecie poczułam :/ podobno to normalne ale cholernie nieprzyjemne
    Ewelcia to więzadła. Mam to samo. Jak kichnę to tak zapiecze i wrażenie jakby coś mi się rozerwało. W pierwszej ciąży miałam to samo. Pomaga mi jak wiem, że za chwilę kichnę to staram się szybko skulić i wtedy kichnąć :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam sobota mija?
    Ja przeleżałam prawie cały dzień... masakra :/
    Dobrze, że dzieciaki dzisiaj grzeczne :)

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Jak tam sobota mija?
    Ja przeleżałam prawie cały dzień... masakra :/
    Dobrze, że dzieciaki dzisiaj grzeczne :)
    Ja tak samo jak ty, przelezalam, czytalismy książeczki z synkiem, bawiliśmy się klockami na łóżku i takie tam ;) mąż właśnie poszedł usypiac Szymcia, a ja oglądam the voice of poland :)

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej o wy biedne.wiec odpoczywajcie jak dzieciai dadza.ja natomiast zapierdzielałam cały dzien a jeszcze mi zostało nie poskładana hołda prania,prasowanie bo miałam córce naprasowac koszulek i sukienek do szkóły bo skończyły się naprasowane ale zostawiłam to na jutro bo ile można biegiem.usiadłam dopiero o 20.40.a w planach było jeszcze pieczenie z córką mufinek bo wczoraj obiecałam i specjalnie od siory pożyczyłam piekarnik bo mój nie działa

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja dzisiaj od samego rana w biegu ... pojechalam do znajomej do innej miejscowosci , pochodzilysmy po sklepach tez . Kupilam w koncu swietna kurtke i szonika ( futro bezrekawnik ) :D
    Jestem cholernie zadowolona z zakupow chociaz kupa kasy poszla . Mamie kupilam perfumy , kolczyki ze zlota piekne w podobie jak chciala i bomboniere . Bylismy w resteuracji wszyscy , moj synek pojadl byl mega grzeczny wiec dzien super spedzony . Wrocilismy z pol h temu i wlasnoe sie kladziemy wszyscy do spania .

Jutro sprzatanie i zakupy bo ostatni dzien wolnego mi zostal wiec raaaano ruszam z calej pary :) a tym czasem oczy same z przejedzenia vhyba mi sie zamykaja hahah dobrej nocki

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 20 października 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc kochane

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona znowu dzień w twoim stylu xD chociaż wczoraj to i ja miałam taki zapierdol ze hej, wróciłam s pracy i jeszcze musiałam wspomóc mojego prywatnego pacjenta, bo go połamało, później szybko naszykowalam kolacje dla mojego Księcia bo zjechał do domu a później szybko do znajomych :)
    Ej zobaczcie moja temperaturę z dzisiaj xD aż mnie to rozbawiło :P

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Zakręcona znowu dzień w twoim stylu xD chociaż wczoraj to i ja miałam taki zapierdol ze hej, wróciłam s pracy i jeszcze musiałam wspomóc mojego prywatnego pacjenta, bo go połamało, później szybko naszykowalam kolacje dla mojego Księcia bo zjechał do domu a później szybko do znajomych :)
    Ej zobaczcie moja temperaturę z dzisiaj xD aż mnie to rozbawiło :P
    Tam bedzie fasola ino sie jeszcze ukrywa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 09:47

Parodka lubi tę wiadomość

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałaby być baaaardzo ukryta :P pewnie przez ta wczesna owulacje trochę mi się cykl rozreguluje i @ przyjedzie z opóźnieniem :) No nic.... czekamy! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 11:38

Synek 💙
    img

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Musiałaby być baaaardzo ukryta :P pewnie przez ta wczesna owulacje trochę mi się cykl rozleguluje i @ przyjedzie z opóźnieniem :) No nic.... czekamy! :D
    albo nie przyjdzie :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuku . :)

A no dzien w moim stylu dokladnie hehe .
    Teraz wlasnie sie zbieram i jade znow do innej miejscowosci ale tylko z mezem na zakupki polazic tez . Dzien dla nas :D maly z dziadkami zostaje .
    Takze odezwe sie w poludnie pozniejsze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zaległam przy kompie.młoda poszła na dwór pograc w tenisa.wiec pol godzinki dla mamy.pożniej przerobie rosół w pomidorówke i zjemy.u nas dzis znów zimno tylko 13 stopni.chłop w pracy a my same w domu.poleżąlysmy.telewizor komp sniadanie.a potem w wolnych chwilach ogarniemy reszte wczorajsza co mi sie juz nie chciało zrobic.wiec u nas srednio leniwa niedziela.a jak u was?
    Dori czemu twój wykres tak dziwnie wyświetla?

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To po tych „zmianach” na stronie :P ja u innych tez nie widziałam całego dopiero jak jakoś w niego poklikałam
    30k64qg.png

Synek 💙
    img

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori a kiedy masz dostać @? A raczej trzymam kciuki żeby nie przylazla :D ja właśnie zrobiłam obiad gulasz drobiowy z warzywkami, synek śpi a ja oglądam tv i zastanawiam sie czy też sie z godzinke nie zdrzemnac :)

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ