2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam testu dziewczyny nawet, wieczorem kupię to już rano sikne gdyby nie ta biel w 12 dpo to już wczoraj robiłabym test, tak to mój entuzjazm jest troszkę ostudzony
Emi czyli jednak ludzie, którzy wygrywają konkursy internetowe istnieją Hahhahaha xD a nigdy w to bie wierzyłam gratuluje!
Pardotka a Ty który dzień cyklu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 13:55
19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość
-
Jestem 27letnia mama dwóch księżniczek 5letniej Victorii oraz 3letniej Poli we wrześniu 27.09.18r poronilam w 6tc poprzednie ciąże przechodziłam książkowo niestety teraz nie mogę utrzymać ciąży poprzednia w lutym równiez poroniłam na etapie 4/5tc mieszkam od roku w Toruniu starania musimy odłożyć na rok 2019 kiedy to ginekolog da nam zielone światło na chwilę obecną robię sobie wszystkie badania cytologia krew tarczyca wyniki bardzo dobre pozostają mi hormony i USG kontrolne w grudniu mam...
-
nick nieaktualny
-
Kurde Dori może jednak trzeba było z porannego moczu.. Albo jeśli doszło do zaplodnienia to miałaś późno zagniezdzenie. No nic poczekaj kilka dni, jeśli dalej nie będzie to nie baw się w testy, tylko od razu idź na bete z krwi. Bedziesz miała pewność
Katii a ty dziś cukier miałaś, jak podróż dałaś radę?? No i co tam wymodzilas teraz to dałaś zagwostkeKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Kurde Dori może jednak trzeba było z porannego moczu.. Albo jeśli doszło do zaplodnienia to miałaś późno zagniezdzenie. No nic poczekaj kilka dni, jeśli dalej nie będzie to nie baw się w testy, tylko od razu idź na bete z krwi. Bedziesz miała pewność
Katii a ty dziś cukier miałaś, jak podróż dałaś radę?? No i co tam wymodzilas teraz to dałaś zagwostke
Powiem że jakoś przeżyłam odziwo czułam sie ok wiec jako tako poszło ale powrót niestety stałam bo żadna szm.. nie chciala sie przesiac na inne miejsce z miejsca dla matek z wózkami mimo ze wózka nie mieli wiec stałam prawie w przejsciu z córką a synka posadziłam na siedzeniu kolo jakiegos typa bo nie mialam wyjscia...Parodka lubi tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:Kurde Dori może jednak trzeba było z porannego moczu.. Albo jeśli doszło do zaplodnienia to miałaś późno zagniezdzenie. No nic poczekaj kilka dni, jeśli dalej nie będzie to nie baw się w testy, tylko od razu idź na bete z krwi. Bedziesz miała pewność
Katii a ty dziś cukier miałaś, jak podróż dałaś radę?? No i co tam wymodzilas teraz to dałaś zagwostke
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Mam jeszcze jeden test jak coś ale nie przesadzajmy ze by nie wykryło ciąży dzień po terminie mam nadzieje ze się tylko nie rozreguluje za bardzo i okres przyjdzie w jakimś normalnym terminie
-
Kattii wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5dd1aa69260.jpg
Powiem że jakoś przeżyłam odziwo czułam sie ok wiec jako tako poszło ale powrót niestety stałam bo żadna szm.. nie chciala sie przesiac na inne miejsce z miejsca dla matek z wózkami mimo ze wózka nie mieli wiec stałam prawie w przejsciu z córką a synka posadziłam na siedzeniu kolo jakiegos typa bo nie mialam wyjscia...
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:No nie gadaj!!! Telepatia ja dzisiaj też miałam na obiad placki ziemniaczane z gulaszem z wczoraj
Ja zjadłam tylko 3 i mam dosyć.
dzieciaki spią od 19 bo je położyłam i chwile posiedze i też ide spac bo maż wraca o 23. -
Ja uwielbiam z gularzem lub ze śmietaną mniam mniam, z resztą reszta rodzinki też tak lubi no ja obejrzałam m jak miłość i sie zastanawiam czy jeszcze posiedzieć czy nie :p w sumie spać mi się nie chce.. Ale cycki mnie bolą masakra
Kattii lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Ja jadam bez gularzu - posypuje sobie cukrem tak mnie w domu nauczono i tak mi smakuje a mąż polewa sobie różnymi sosami typu chili czy czosnkowy lub majonez itp .. kwestia gustu hehe.
Ja zjadłam tylko 3 i mam dosyć.
dzieciaki spią od 19 bo je położyłam i chwile posiedze i też ide spac bo maż wraca o 23.Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Dziewczyny ja mam juz 2 trymestr czy nadal 1 ???
Sama juz sie gubie kuzwa....na necie jak sprawdzalam to jedne kalendarze mówią według wyliczeń że nadal jest 1 trymestr zas inne że 2Kattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość