X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam testu dziewczyny nawet, wieczorem kupię to już rano sikne :P gdyby nie ta biel w 12 dpo to już wczoraj robiłabym test, tak to mój entuzjazm jest troszkę ostudzony :P
    Emi czyli jednak ludzie, którzy wygrywają konkursy internetowe istnieją Hahhahaha xD a nigdy w to bie wierzyłam :P gratuluje! :D
    Pardotka a Ty który dzień cyklu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 13:55

19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj 20 i owulacji ni ma i się nie zanosi bo testy owu jednak robie i nic nie ciemnieje. :-\ W poprzednim cyklu mialam w 18dc

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa kochana zmień mi date wizyty bo moja gin kochana załatwiła mi wcześniej :D mam usg 5 listopada na godzine 16.20 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 14:03

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Staraczka 91 Debiutantka

Wysłany: 22 października 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy mogę do was dolaczyc??
    Wątek pasuje do mnie gdyż w 2019 roku dostanę zielone światelko od gina i bd mogła zacząć starania na nowo :*

Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka 91 wrote:
    Witam czy mogę do was dolaczyc??
    Wątek pasuje do mnie gdyż w 2019 roku dostanę zielone światelko od gina i bd mogła zacząć starania na nowo :*
    Stsraczka witaj :) napisz coś więcej o sobie

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Staraczka 91 Debiutantka

Wysłany: 22 października 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem 27letnia mama dwóch księżniczek 5letniej Victorii oraz 3letniej Poli we wrześniu 27.09.18r poronilam w 6tc :( poprzednie ciąże przechodziłam książkowo niestety teraz nie mogę utrzymać ciąży poprzednia w lutym równiez poroniłam na etapie 4/5tc :( mieszkam od roku w Toruniu starania musimy odłożyć na rok 2019 kiedy to ginekolog da nam zielone światło na chwilę obecną robię sobie wszystkie badania cytologia krew tarczyca wyniki bardzo dobre pozostają mi hormony i USG kontrolne w grudniu mam...

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to młodziutka mama i już dwójka super :) to trzymam kciuki aby następny rok był twój ;)
    W ogóle co taka cisza, co porabiacie dziewuchy? :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2018, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    O to młodziutka mama i już dwójka super :) to trzymam kciuki aby następny rok był twój ;)
    W ogóle co taka cisza, co porabiacie dziewuchy? :D
    Ja pokaże co robie jak skończe :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test przed chwila i biało :) także czekam na @ mam nadzieje ze przyjedzie szybko :)

Synek 💙
    img

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Dori może jednak trzeba było z porannego moczu.. Albo jeśli doszło do zaplodnienia to miałaś późno zagniezdzenie. No nic poczekaj kilka dni, jeśli dalej nie będzie to nie baw się w testy, tylko od razu idź na bete z krwi. Bedziesz miała pewność :)

Katii a ty dziś cukier miałaś, jak podróż dałaś radę?? No i co tam wymodzilas teraz to dałaś zagwostke :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Kurde Dori może jednak trzeba było z porannego moczu.. Albo jeśli doszło do zaplodnienia to miałaś późno zagniezdzenie. No nic poczekaj kilka dni, jeśli dalej nie będzie to nie baw się w testy, tylko od razu idź na bete z krwi. Bedziesz miała pewność :)

Katii a ty dziś cukier miałaś, jak podróż dałaś radę?? No i co tam wymodzilas teraz to dałaś zagwostke :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5dd1aa69260.jpg

Powiem że jakoś przeżyłam odziwo czułam sie ok wiec jako tako poszło ale powrót niestety stałam bo żadna szm.. nie chciala sie przesiac na inne miejsce z miejsca dla matek z wózkami mimo ze wózka nie mieli :/ wiec stałam prawie w przejsciu z córką a synka posadziłam na siedzeniu kolo jakiegos typa bo nie mialam wyjscia...

Parodka lubi tę wiadomość

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:

Mam jeszcze jeden test jak coś :P ale nie przesadzajmy ze by nie wykryło ciąży dzień po terminie :P mam nadzieje ze się tylko nie rozreguluje za bardzo i okres przyjdzie w jakimś normalnym terminie :P

Kattii lubi tę wiadomość

Synek 💙
    img

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Mam jeszcze jeden test jak coś :P ale nie przesadzajmy ze by nie wykryło ciąży dzień po terminie :P mam nadzieje ze się tylko nie rozreguluje za bardzo i okres przyjdzie w jakimś normalnym terminie :P
    tak mysle w koncu nie bez powodu kaza robic w dniu @ jesli jest biel to raczej biel zostanie.

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5dd1aa69260.jpg

Powiem że jakoś przeżyłam odziwo czułam sie ok wiec jako tako poszło ale powrót niestety stałam bo żadna szm.. nie chciala sie przesiac na inne miejsce z miejsca dla matek z wózkami mimo ze wózka nie mieli :/ wiec stałam prawie w przejsciu z córką a synka posadziłam na siedzeniu kolo jakiegos typa bo nie mialam wyjscia...
    No nie gadaj!!! Telepatia :D ja dzisiaj też miałam na obiad placki ziemniaczane z gulaszem z wczoraj :)

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej u nas placki były w sobote i żarłok chce jutro na obiad ale nie da rady bo sie nie wyrobie żebu jej usmazyc

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No nie gadaj!!! Telepatia :D ja dzisiaj też miałam na obiad placki ziemniaczane z gulaszem z wczoraj :)
    Ja jadam bez gularzu - posypuje sobie cukrem tak mnie w domu nauczono i tak mi smakuje ;) a mąż polewa sobie różnymi sosami typu chili czy czosnkowy lub majonez itp .. kwestia gustu hehe.
    Ja zjadłam tylko 3 i mam dosyć.
    dzieciaki spią od 19 bo je położyłam i chwile posiedze i też ide spac bo maż wraca o 23.

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam z gularzem lub ze śmietaną mniam mniam, z resztą reszta rodzinki też tak lubi :D no ja obejrzałam m jak miłość i sie zastanawiam czy jeszcze posiedzieć czy nie :p w sumie spać mi się nie chce.. Ale cycki mnie bolą masakra :/

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ja jadam bez gularzu - posypuje sobie cukrem tak mnie w domu nauczono i tak mi smakuje ;) a mąż polewa sobie różnymi sosami typu chili czy czosnkowy lub majonez itp .. kwestia gustu hehe.
    Ja zjadłam tylko 3 i mam dosyć.
    dzieciaki spią od 19 bo je położyłam i chwile posiedze i też ide spac bo maż wraca o 23.
    to jadasz jak moja młoda.tylko cukier i jechane.jak usmaże mniejsze 3 na sredniej patelni to wcagnie 8 sztuk córka z cukrem.ja jadam suche a mąż tęż z cukrem lub czyms co ma pod reka

Kattii lubi tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja mam juz 2 trymestr czy nadal 1 ???
    Sama juz sie gubie kuzwa....na necie jak sprawdzalam to jedne kalendarze mówią według wyliczeń że nadal jest 1 trymestr zas inne że 2 :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Dziewczyny ja mam juz 2 trymestr czy nadal 1 ???
    Sama juz sie gubie kuzwa....na necie jak sprawdzalam to jedne kalendarze mówią według wyliczeń że nadal jest 1 trymestr zas inne że 2 :/
    Już drugi :-)

Kattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ