X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Już drugi :-)
    Wyslalam ci tak w ogole wiadomosc na priv bo teraz na nowym ni miga wiec wole ci powiedziec tu ;p

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dupcie .
    Ja dzis wczesniej z pracy , tak sie zle czulam ... mdlosci mam drugi dzien , okresu 4 dzien , brzuch boli , sniadania zjesc nie moglam az.
    Wrocilam do domu 3 h wczesniej niz powimnam , skoczylam do sklepu i teraz robie obiad . Dzis kluski slaskie z sosem i mieskiem .

Kattii drugi sie zaczyna od 13tc :)

Parodka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa moj pies mine walnal w przedpokoju pod samymi drzwiami wejsciowymi ... od lat nie robi w domu bo ma ogrod wiadomo i spacery :/
    Ja wvhodze po pracy i pod drzwiami mam takie wlosie , cale gowno sie rozmazalo :/ boze Ja nie cierpie psiej kupy sprzatac a musialam to myc wszystko jeszcze z tymi mdlosciami hahahahha

Kattii, Parodka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matkoo zakręcona nie zazdroszcze, ja też bym sie chyba zrzygala zwłaszcza teraz haha. A my po obiadku, robiłam dzisiaj pyzy z mieskiem własnego wyrobu mmm obzarlam sie jak prosiak :D

Kattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja własnie nie mam zwierząt :D
    Na obiad gotuje pomidorową dzisiaj , mąż pojechał do pracy i znowu do 23 wiec siedze sama z dziecmi a tak zimno na dworzu że w ogole nie wyjde z nimi bo w nocy słyszałam jak młoda kaszlała wiec wolę dmuchać na zimne.

Co do pyzów to ja tylko owocowe uwielbiam fakt sama nigdy nie robilam bo zawsze kupowalam w pl tutaj niestety ciezko dostac owocowe bo sa zwykle z miesem :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jadlam nigdy pyz z owocami , knedle owszem ale nie pyzy . Ciekawe jak smakuja .
    No tu tak , pyzy z miesem sie znajdzie faktycznie . Ja sama kluchy napierdzielam , uwielbiam wrecz :D

Ja kocham psiaki i nie umialabym zyc bez nich hehe . Jednorazowy wybryk psa byl ;)
    Wybaczam jej chociaz smierdzi mi mam wrazenie w calym domu i musze znow myc podlogi a robilam to wczoraj . No coz ... maz twierdzi ze nie czuc nic ale Ja musze miec spokoj w glowie :p

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nie jadlam nigdy pyz z owocami , knedle owszem ale nie pyzy . Ciekawe jak smakuja .
    No tu tak , pyzy z miesem sie znajdzie faktycznie . Ja sama kluchy napierdzielam , uwielbiam wrecz :D

Ja kocham psiaki i nie umialabym zyc bez nich hehe . Jednorazowy wybryk psa byl ;)
    Wybaczam jej chociaz smierdzi mi mam wrazenie w calym domu i musze znow myc podlogi a robilam to wczoraj . No coz ... maz twierdzi ze nie czuc nic ale Ja musze miec spokoj w glowie :p
    Zawsze moze byc pierwszy raz :D
    Ja tez lubie nie które zwierzątka ale za dzieciaka mialam bardzo duzo psów w domu bo jakos tak czesto nam zdychaly albo cos im sie stalo ze zdychaly no a takie typowo akwariowe/klatkowe mi sie nie usmiechają no bo trzeba tam sprzatac a ja za leniwa i mi sie nie chce :D
    Na obecną sytuacje nie wyobrażam sobie posiadać psa czy kota mieszkajac na 2 pietrze z 3 dzieciaków - nie ma opcji :D
    Oczywiscie jesli dzieci podrosna i zechcą coś w domu posiadać to nie bede miała z tym problemu pod warunkiem że one będa się opiekować danym zwierzątkiem a przy okazji nauczą się odpowiedzialnosci za swoje zwierzę... może kiedyś bede miala ogródek to też byłoby inaczej - no ale zobaczymy jak to bedzie za jakiś czas... póki co to ja mam zwierzyniec z moimi dziecmi haha :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona.... hahahahahhh xD nie mogę, ale mnie rozbawiłaś xD aż miło wracać do domu, co? :P
    U mnie pojawiła się @ także 3,2,1 zaczynam ostatni cykl starań :D

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie jest szczęśliwa ja sie pytam xD

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Zakręcona.... hahahahahhh xD nie mogę, ale mnie rozbawiłaś xD aż miło wracać do domu, co? :P
    U mnie pojawiła się @ także 3,2,1 zaczynam ostatni cykl starań :D
    Sprzatanie tego bylo juz mniej smieszne hahahaha .

Szczesliwa wzywana do tablicy :)

A Ja siedze na necie i szukam dekoracji urodzinowej z psim patrolem dla syna i pani jakiejs co tort zrobi . Poerdzioszek lada dzien 3 lata skonczy. :o

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Sprzatanie tego bylo juz mniej smieszne hahahaha .

Szczesliwa wzywana do tablicy :)

A Ja siedze na necie i szukam dekoracji urodzinowej z psim patrolem dla syna i pani jakiejs co tort zrobi . Poerdzioszek lada dzien 3 lata skonczy. :o
    Kurde zakrecona właśnie mi uswiadomilas że mój synek też niedługo kończy 3 :D
    BTW czy wy widzicie że nasz wątek jest oceniony tylko na dwie gwiazdki??? Wtf :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 16:21

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa zdycha :/
    Wczoraj całą drogę do lekarza źle się czułam :(
    Dzisiaj od rana tak samo...
    Teraz weszłam Was nadrobić ;)

Kattti ja uwielbiam placki i jemy je po prostu same prosto z patelni. U mnie się tak jadło w domu :)
    Tata robił najlepsze placki he he
    A jak na zimno to z cukrem.

Ewelaaa już zmieniłam datę ;)

Zakręcona skąd te mdłości :P a może?...

Staraczka91 witaj serdecznie.
    Bardzo mi przykro z powodu poronień :(
    Wybadaj się porządnie i będzie dobrze.
    Cieszę się, że doszła do nas staraczka o 3 pociechę ;)
    Ja mam 4 letnią córę, 2 letniego synka i jestem w 12 tyg ciąży :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 16:32

19ewelaaa89, Kattii, Staraczka 91 lubią tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej u mnie 2 dzien @.wczoraj wieczorem przyszła.dzis w robocie nerki mi napieprzały z rana a potem przeszło troche bo zawiażałam sobie sweterek rzeby je ogrzac i mielismy właczone w robocie ogrzewanie a chłodnia i dwór wietrzone prawie cały czas

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstawiłam pranie...
    Ogólnie mój mąż rano zamówił wózek... jutro ma przyjsc.
    a tak po za tym to mnie smutek dopadl chyba hormony na mnie dzialają ...
    Ja placki tylko z cukrem ;)

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ja wstawiłam pranie...
    Ogólnie mój mąż rano zamówił wózek... jutro ma przyjsc.
    a tak po za tym to mnie smutek dopadl chyba hormony na mnie dzialają ...
    Ja placki tylko z cukrem ;)
    Ooo to pochwal sie jak przyjdzie ;)

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii widze wlasnie ...

Szczesliwa cos Ty kochana , okres mam 4 dzien na szczescie . :) dwa dni temu i wczoraj jadlam chleb . Bankowo po tym

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybciutko Kattii wozeczek kupiliscie . :) czekam na fotke kochana.

Ja kocham placki ziemniaczane ♡ mniam ...
    Ja uwielbiam je z cukrem , czasem z gulaszem jeny . Zalezy ja nawet takie z cebula i bazylia bo zawsde dodaje to zjem z cukrem hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jags92 Debiutantka

Wysłany: 23 października 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Chciałabym dołączyć do Waszego zacnego grona starających się i oczekujących mam :-) Przyjmiecie mnie?
    Na początek chyba dobrze byłoby napisać co nie co o sobie.
    Mam na imię Jagoda i mam 26 lat. Jestem szczęśliwą mamą 6 letniej, rezolutnej Zuzanny. Ostatnio podjęłam razem z moim ukochanym decyzję o podjęciu starań drugiego Dziecka(dla mnie drugiego, dla niego pierwszego) lata 2019. Do tego jeszcze trochę czasu ale jak wszystkie wiemy dobrze zacząć przygotowania nieco wcześniej. Będzie mi miło czytać o Waszych próbach i liczę, że będziemy szybciutko zachodzić i niebawem rodzić wspaniałe dzieci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 18:56

Zuzanna 23.09.2012.
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jags92 wrote:
    Cześć!
    Chciałabym dołączyć do Waszego zacnego grona starających się i oczekujących mam :-) Przyjmiecie mnie?
    Na początek chyba dobrze byłoby napisać co nie co o sobie.
    Mam na imię Jagoda i mam 26 lat. Jestem szczęśliwą mamą 6 letniej, rezolutnej Zuzanny. Ostatnio podjęłam razem z moim ukochanym decyzję o podjęciu starań drugiego Dziecka(dla mnie drugiego, dla niego pierwszego) lata 2019. Do tego jeszcze trochę czasu ale jak wszystkie wiemy dobrze zacząć przygotowania nieco wcześniej. Będzie mi miło czytać o Waszych próbach i liczę, że będziemy szybciutko zachodzić i niebawem rodzić wspaniałe dzieci.
    Witamy :) mam nadzieję że będziesz nas regularnie odwiedzać a nie tylko z doskoku ;)

ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jags92 witamy :) masz już dużą pannę w domu :)
    Czemu dopiero będziecie się starać za tyle miesięcy? :)

Dziewczyny no nawet spać nie mogę. Przewalam się z boku na bok... pocieszam się, że najgorsze samopoczucie miałam w ciąży do 16 tyg ;) czyli jeszcze 4 tyg i będzie git :P

Kattti żeś mi narobiła smaka na placki, a ja nie mam siły takich pysznych potraw teraz robić, więc chyba będziesz musiała zrobić specjalnie dla mnie i wysłać kurierem he he
    Jesteś już w 2 trymestrze ;)

Ewelaaa jak tam na zwolnieniu się Pani czuje? ;)

Zakręcona aaaa masz @ :P już myślałam :P

Natuś zniknęła... przeniosła się na inny wątek?

Denerwują mnie nowe dziewczyny. Pewnie tak skaczą po wszystkich wątkach i napiszą kilka słów i ooo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 00:41

Kattii lubi tę wiadomość

‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ