X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Już drugi :-)
    Wyslalam ci tak w ogole wiadomosc na priv bo teraz na nowym ni miga wiec wole ci powiedziec tu ;p

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dupcie .
    Ja dzis wczesniej z pracy , tak sie zle czulam ... mdlosci mam drugi dzien , okresu 4 dzien , brzuch boli , sniadania zjesc nie moglam az.
    Wrocilam do domu 3 h wczesniej niz powimnam , skoczylam do sklepu i teraz robie obiad . Dzis kluski slaskie z sosem i mieskiem .

Kattii drugi sie zaczyna od 13tc :)

Parodka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa moj pies mine walnal w przedpokoju pod samymi drzwiami wejsciowymi ... od lat nie robi w domu bo ma ogrod wiadomo i spacery :/
    Ja wvhodze po pracy i pod drzwiami mam takie wlosie , cale gowno sie rozmazalo :/ boze Ja nie cierpie psiej kupy sprzatac a musialam to myc wszystko jeszcze z tymi mdlosciami hahahahha

Kattii, Parodka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matkoo zakręcona nie zazdroszcze, ja też bym sie chyba zrzygala zwłaszcza teraz haha. A my po obiadku, robiłam dzisiaj pyzy z mieskiem własnego wyrobu mmm obzarlam sie jak prosiak :D

Kattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja własnie nie mam zwierząt :D
    Na obiad gotuje pomidorową dzisiaj , mąż pojechał do pracy i znowu do 23 wiec siedze sama z dziecmi a tak zimno na dworzu że w ogole nie wyjde z nimi bo w nocy słyszałam jak młoda kaszlała wiec wolę dmuchać na zimne.

Co do pyzów to ja tylko owocowe uwielbiam fakt sama nigdy nie robilam bo zawsze kupowalam w pl tutaj niestety ciezko dostac owocowe bo sa zwykle z miesem :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jadlam nigdy pyz z owocami , knedle owszem ale nie pyzy . Ciekawe jak smakuja .
    No tu tak , pyzy z miesem sie znajdzie faktycznie . Ja sama kluchy napierdzielam , uwielbiam wrecz :D

Ja kocham psiaki i nie umialabym zyc bez nich hehe . Jednorazowy wybryk psa byl ;)
    Wybaczam jej chociaz smierdzi mi mam wrazenie w calym domu i musze znow myc podlogi a robilam to wczoraj . No coz ... maz twierdzi ze nie czuc nic ale Ja musze miec spokoj w glowie :p

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nie jadlam nigdy pyz z owocami , knedle owszem ale nie pyzy . Ciekawe jak smakuja .
    No tu tak , pyzy z miesem sie znajdzie faktycznie . Ja sama kluchy napierdzielam , uwielbiam wrecz :D

Ja kocham psiaki i nie umialabym zyc bez nich hehe . Jednorazowy wybryk psa byl ;)
    Wybaczam jej chociaz smierdzi mi mam wrazenie w calym domu i musze znow myc podlogi a robilam to wczoraj . No coz ... maz twierdzi ze nie czuc nic ale Ja musze miec spokoj w glowie :p
    Zawsze moze byc pierwszy raz :D
    Ja tez lubie nie które zwierzątka ale za dzieciaka mialam bardzo duzo psów w domu bo jakos tak czesto nam zdychaly albo cos im sie stalo ze zdychaly no a takie typowo akwariowe/klatkowe mi sie nie usmiechają no bo trzeba tam sprzatac a ja za leniwa i mi sie nie chce :D
    Na obecną sytuacje nie wyobrażam sobie posiadać psa czy kota mieszkajac na 2 pietrze z 3 dzieciaków - nie ma opcji :D
    Oczywiscie jesli dzieci podrosna i zechcą coś w domu posiadać to nie bede miała z tym problemu pod warunkiem że one będa się opiekować danym zwierzątkiem a przy okazji nauczą się odpowiedzialnosci za swoje zwierzę... może kiedyś bede miala ogródek to też byłoby inaczej - no ale zobaczymy jak to bedzie za jakiś czas... póki co to ja mam zwierzyniec z moimi dziecmi haha :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona.... hahahahahhh xD nie mogę, ale mnie rozbawiłaś xD aż miło wracać do domu, co? :P
    U mnie pojawiła się @ także 3,2,1 zaczynam ostatni cykl starań :D

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie jest szczęśliwa ja sie pytam xD

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Zakręcona.... hahahahahhh xD nie mogę, ale mnie rozbawiłaś xD aż miło wracać do domu, co? :P
    U mnie pojawiła się @ także 3,2,1 zaczynam ostatni cykl starań :D
    Sprzatanie tego bylo juz mniej smieszne hahahaha .

Szczesliwa wzywana do tablicy :)

A Ja siedze na necie i szukam dekoracji urodzinowej z psim patrolem dla syna i pani jakiejs co tort zrobi . Poerdzioszek lada dzien 3 lata skonczy. :o

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Sprzatanie tego bylo juz mniej smieszne hahahaha .

Szczesliwa wzywana do tablicy :)

A Ja siedze na necie i szukam dekoracji urodzinowej z psim patrolem dla syna i pani jakiejs co tort zrobi . Poerdzioszek lada dzien 3 lata skonczy. :o
    Kurde zakrecona właśnie mi uswiadomilas że mój synek też niedługo kończy 3 :D
    BTW czy wy widzicie że nasz wątek jest oceniony tylko na dwie gwiazdki??? Wtf :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 16:21

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa zdycha :/
    Wczoraj całą drogę do lekarza źle się czułam :(
    Dzisiaj od rana tak samo...
    Teraz weszłam Was nadrobić ;)

Kattti ja uwielbiam placki i jemy je po prostu same prosto z patelni. U mnie się tak jadło w domu :)
    Tata robił najlepsze placki he he
    A jak na zimno to z cukrem.

Ewelaaa już zmieniłam datę ;)

Zakręcona skąd te mdłości :P a może?...

Staraczka91 witaj serdecznie.
    Bardzo mi przykro z powodu poronień :(
    Wybadaj się porządnie i będzie dobrze.
    Cieszę się, że doszła do nas staraczka o 3 pociechę ;)
    Ja mam 4 letnią córę, 2 letniego synka i jestem w 12 tyg ciąży :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 16:32

19ewelaaa89, Kattii, Staraczka 91 lubią tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej u mnie 2 dzien @.wczoraj wieczorem przyszła.dzis w robocie nerki mi napieprzały z rana a potem przeszło troche bo zawiażałam sobie sweterek rzeby je ogrzac i mielismy właczone w robocie ogrzewanie a chłodnia i dwór wietrzone prawie cały czas

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstawiłam pranie...
    Ogólnie mój mąż rano zamówił wózek... jutro ma przyjsc.
    a tak po za tym to mnie smutek dopadl chyba hormony na mnie dzialają ...
    Ja placki tylko z cukrem ;)

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ja wstawiłam pranie...
    Ogólnie mój mąż rano zamówił wózek... jutro ma przyjsc.
    a tak po za tym to mnie smutek dopadl chyba hormony na mnie dzialają ...
    Ja placki tylko z cukrem ;)
    Ooo to pochwal sie jak przyjdzie ;)

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii widze wlasnie ...

Szczesliwa cos Ty kochana , okres mam 4 dzien na szczescie . :) dwa dni temu i wczoraj jadlam chleb . Bankowo po tym

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybciutko Kattii wozeczek kupiliscie . :) czekam na fotke kochana.

Ja kocham placki ziemniaczane ♡ mniam ...
    Ja uwielbiam je z cukrem , czasem z gulaszem jeny . Zalezy ja nawet takie z cebula i bazylia bo zawsde dodaje to zjem z cukrem hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jags92 Debiutantka

Wysłany: 23 października 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Chciałabym dołączyć do Waszego zacnego grona starających się i oczekujących mam :-) Przyjmiecie mnie?
    Na początek chyba dobrze byłoby napisać co nie co o sobie.
    Mam na imię Jagoda i mam 26 lat. Jestem szczęśliwą mamą 6 letniej, rezolutnej Zuzanny. Ostatnio podjęłam razem z moim ukochanym decyzję o podjęciu starań drugiego Dziecka(dla mnie drugiego, dla niego pierwszego) lata 2019. Do tego jeszcze trochę czasu ale jak wszystkie wiemy dobrze zacząć przygotowania nieco wcześniej. Będzie mi miło czytać o Waszych próbach i liczę, że będziemy szybciutko zachodzić i niebawem rodzić wspaniałe dzieci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 18:56

Zuzanna 23.09.2012.
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jags92 wrote:
    Cześć!
    Chciałabym dołączyć do Waszego zacnego grona starających się i oczekujących mam :-) Przyjmiecie mnie?
    Na początek chyba dobrze byłoby napisać co nie co o sobie.
    Mam na imię Jagoda i mam 26 lat. Jestem szczęśliwą mamą 6 letniej, rezolutnej Zuzanny. Ostatnio podjęłam razem z moim ukochanym decyzję o podjęciu starań drugiego Dziecka(dla mnie drugiego, dla niego pierwszego) lata 2019. Do tego jeszcze trochę czasu ale jak wszystkie wiemy dobrze zacząć przygotowania nieco wcześniej. Będzie mi miło czytać o Waszych próbach i liczę, że będziemy szybciutko zachodzić i niebawem rodzić wspaniałe dzieci.
    Witamy :) mam nadzieję że będziesz nas regularnie odwiedzać a nie tylko z doskoku ;)

ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jags92 witamy :) masz już dużą pannę w domu :)
    Czemu dopiero będziecie się starać za tyle miesięcy? :)

Dziewczyny no nawet spać nie mogę. Przewalam się z boku na bok... pocieszam się, że najgorsze samopoczucie miałam w ciąży do 16 tyg ;) czyli jeszcze 4 tyg i będzie git :P

Kattti żeś mi narobiła smaka na placki, a ja nie mam siły takich pysznych potraw teraz robić, więc chyba będziesz musiała zrobić specjalnie dla mnie i wysłać kurierem he he
    Jesteś już w 2 trymestrze ;)

Ewelaaa jak tam na zwolnieniu się Pani czuje? ;)

Zakręcona aaaa masz @ :P już myślałam :P

Natuś zniknęła... przeniosła się na inny wątek?

Denerwują mnie nowe dziewczyny. Pewnie tak skaczą po wszystkich wątkach i napiszą kilka słów i ooo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 00:41

Kattii lubi tę wiadomość

‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ