2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dupcie .
Ja dzis wczesniej z pracy , tak sie zle czulam ... mdlosci mam drugi dzien , okresu 4 dzien , brzuch boli , sniadania zjesc nie moglam az.
Wrocilam do domu 3 h wczesniej niz powimnam , skoczylam do sklepu i teraz robie obiad . Dzis kluski slaskie z sosem i mieskiem .
Kattii drugi sie zaczyna od 13tcParodka lubi tę wiadomość
-
Kuzwa moj pies mine walnal w przedpokoju pod samymi drzwiami wejsciowymi ... od lat nie robi w domu bo ma ogrod wiadomo i spacery
Ja wvhodze po pracy i pod drzwiami mam takie wlosie , cale gowno sie rozmazalo boze Ja nie cierpie psiej kupy sprzatac a musialam to myc wszystko jeszcze z tymi mdlosciami hahahahhaKattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDlatego ja własnie nie mam zwierząt
Na obiad gotuje pomidorową dzisiaj , mąż pojechał do pracy i znowu do 23 wiec siedze sama z dziecmi a tak zimno na dworzu że w ogole nie wyjde z nimi bo w nocy słyszałam jak młoda kaszlała wiec wolę dmuchać na zimne.
Co do pyzów to ja tylko owocowe uwielbiam fakt sama nigdy nie robilam bo zawsze kupowalam w pl tutaj niestety ciezko dostac owocowe bo sa zwykle z miesem -
Nie jadlam nigdy pyz z owocami , knedle owszem ale nie pyzy . Ciekawe jak smakuja .
No tu tak , pyzy z miesem sie znajdzie faktycznie . Ja sama kluchy napierdzielam , uwielbiam wrecz
Ja kocham psiaki i nie umialabym zyc bez nich hehe . Jednorazowy wybryk psa byl
Wybaczam jej chociaz smierdzi mi mam wrazenie w calym domu i musze znow myc podlogi a robilam to wczoraj . No coz ... maz twierdzi ze nie czuc nic ale Ja musze miec spokoj w glowie :pKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Nie jadlam nigdy pyz z owocami , knedle owszem ale nie pyzy . Ciekawe jak smakuja .
No tu tak , pyzy z miesem sie znajdzie faktycznie . Ja sama kluchy napierdzielam , uwielbiam wrecz
Ja kocham psiaki i nie umialabym zyc bez nich hehe . Jednorazowy wybryk psa byl
Wybaczam jej chociaz smierdzi mi mam wrazenie w calym domu i musze znow myc podlogi a robilam to wczoraj . No coz ... maz twierdzi ze nie czuc nic ale Ja musze miec spokoj w glowie :p
Ja tez lubie nie które zwierzątka ale za dzieciaka mialam bardzo duzo psów w domu bo jakos tak czesto nam zdychaly albo cos im sie stalo ze zdychaly no a takie typowo akwariowe/klatkowe mi sie nie usmiechają no bo trzeba tam sprzatac a ja za leniwa i mi sie nie chce
Na obecną sytuacje nie wyobrażam sobie posiadać psa czy kota mieszkajac na 2 pietrze z 3 dzieciaków - nie ma opcji
Oczywiscie jesli dzieci podrosna i zechcą coś w domu posiadać to nie bede miała z tym problemu pod warunkiem że one będa się opiekować danym zwierzątkiem a przy okazji nauczą się odpowiedzialnosci za swoje zwierzę... może kiedyś bede miala ogródek to też byłoby inaczej - no ale zobaczymy jak to bedzie za jakiś czas... póki co to ja mam zwierzyniec z moimi dziecmi haha19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Zakręcona.... hahahahahhh xD nie mogę, ale mnie rozbawiłaś xD aż miło wracać do domu, co?
U mnie pojawiła się @ także 3,2,1 zaczynam ostatni cykl starańKattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Dori1811 wrote:Zakręcona.... hahahahahhh xD nie mogę, ale mnie rozbawiłaś xD aż miło wracać do domu, co?
U mnie pojawiła się @ także 3,2,1 zaczynam ostatni cykl starań
Szczesliwa wzywana do tablicy
A Ja siedze na necie i szukam dekoracji urodzinowej z psim patrolem dla syna i pani jakiejs co tort zrobi . Poerdzioszek lada dzien 3 lata skonczy. :oSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Sprzatanie tego bylo juz mniej smieszne hahahaha .
Szczesliwa wzywana do tablicy
A Ja siedze na necie i szukam dekoracji urodzinowej z psim patrolem dla syna i pani jakiejs co tort zrobi . Poerdzioszek lada dzien 3 lata skonczy. :o
BTW czy wy widzicie że nasz wątek jest oceniony tylko na dwie gwiazdki??? WtfWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 16:21
-
nick nieaktualnySzczęśliwa zdycha
Wczoraj całą drogę do lekarza źle się czułam
Dzisiaj od rana tak samo...
Teraz weszłam Was nadrobić
Kattti ja uwielbiam placki i jemy je po prostu same prosto z patelni. U mnie się tak jadło w domu
Tata robił najlepsze placki he he
A jak na zimno to z cukrem.
Ewelaaa już zmieniłam datę
Zakręcona skąd te mdłości a może?...
Staraczka91 witaj serdecznie.
Bardzo mi przykro z powodu poronień
Wybadaj się porządnie i będzie dobrze.
Cieszę się, że doszła do nas staraczka o 3 pociechę
Ja mam 4 letnią córę, 2 letniego synka i jestem w 12 tyg ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 16:32
19ewelaaa89, Kattii, Staraczka 91 lubią tę wiadomość
-
hej u mnie 2 dzien @.wczoraj wieczorem przyszła.dzis w robocie nerki mi napieprzały z rana a potem przeszło troche bo zawiażałam sobie sweterek rzeby je ogrzac i mielismy właczone w robocie ogrzewanie a chłodnia i dwór wietrzone prawie cały czas
-
nick nieaktualny
-
Szybciutko Kattii wozeczek kupiliscie . czekam na fotke kochana.
Ja kocham placki ziemniaczane ♡ mniam ...
Ja uwielbiam je z cukrem , czasem z gulaszem jeny . Zalezy ja nawet takie z cebula i bazylia bo zawsde dodaje to zjem z cukrem hehe19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Cześć!
Chciałabym dołączyć do Waszego zacnego grona starających się i oczekujących mam Przyjmiecie mnie?
Na początek chyba dobrze byłoby napisać co nie co o sobie.
Mam na imię Jagoda i mam 26 lat. Jestem szczęśliwą mamą 6 letniej, rezolutnej Zuzanny. Ostatnio podjęłam razem z moim ukochanym decyzję o podjęciu starań drugiego Dziecka(dla mnie drugiego, dla niego pierwszego) lata 2019. Do tego jeszcze trochę czasu ale jak wszystkie wiemy dobrze zacząć przygotowania nieco wcześniej. Będzie mi miło czytać o Waszych próbach i liczę, że będziemy szybciutko zachodzić i niebawem rodzić wspaniałe dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 18:56
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
Zuzanna 23.09.2012. -
jags92 wrote:Cześć!
Chciałabym dołączyć do Waszego zacnego grona starających się i oczekujących mam Przyjmiecie mnie?
Na początek chyba dobrze byłoby napisać co nie co o sobie.
Mam na imię Jagoda i mam 26 lat. Jestem szczęśliwą mamą 6 letniej, rezolutnej Zuzanny. Ostatnio podjęłam razem z moim ukochanym decyzję o podjęciu starań drugiego Dziecka(dla mnie drugiego, dla niego pierwszego) lata 2019. Do tego jeszcze trochę czasu ale jak wszystkie wiemy dobrze zacząć przygotowania nieco wcześniej. Będzie mi miło czytać o Waszych próbach i liczę, że będziemy szybciutko zachodzić i niebawem rodzić wspaniałe dzieci.ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJags92 witamy masz już dużą pannę w domu
Czemu dopiero będziecie się starać za tyle miesięcy?
Dziewczyny no nawet spać nie mogę. Przewalam się z boku na bok... pocieszam się, że najgorsze samopoczucie miałam w ciąży do 16 tyg czyli jeszcze 4 tyg i będzie git
Kattti żeś mi narobiła smaka na placki, a ja nie mam siły takich pysznych potraw teraz robić, więc chyba będziesz musiała zrobić specjalnie dla mnie i wysłać kurierem he he
Jesteś już w 2 trymestrze
Ewelaaa jak tam na zwolnieniu się Pani czuje?
Zakręcona aaaa masz @ już myślałam
Natuś zniknęła... przeniosła się na inny wątek?
Denerwują mnie nowe dziewczyny. Pewnie tak skaczą po wszystkich wątkach i napiszą kilka słów i ooo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 00:41
Kattii lubi tę wiadomość