X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 24 października 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę mnie nie było a tu takie elaboraty... :-P

Ewela zazdroszczę "el quatro" tym bardziej ze u mnie w Urzedzie zmiany zmiany... Nowy wójt, nowa rada itd.

Szczęśliwa zastanawiałaś się co z Natuś a ona pewnego dnia napisała że jednak nie będą się starać o dziecko,że nam zyczy powodzenia. Chwilę sie udzielala jeszcze no i zniknela. Może jak się nie stara to już nie chce się tu udzielać. A może wróci ;-)

Ancyskowa - GRATULACJE! Pamiętam jak się ciieszylam jak ja zdałam, też za pierwszym razem. Ale kiedy to było... to już 7 lat :-)

Jags witaj. To pierwsze dziecko urodziłaś w tym wieku co ja. :-) Ja przygotowywałam się tak że poszłam do endokrynologa po zielone światło, potem badania u gina, kwas foliowy i starania trwają póki co bez skutku ;-)

Kattii, Ancyskowa lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Nieee, pogratulowala jeszcze sobie pogadalysmy :D moja Pani dyr ma 30 lat tak w ogóle, czyli rok ode mnie starsza.. Także tego :D
    Ej ej i nie tak z dnia na dzień bo trzy dni przed dostarczeniem zwolnienia chodziłam normalnie do pracy hahaha xD
    Chodzilo mi bardziej o to że oni nie wiedzieli że jestes zafasolkowana nie ? I wiesz tu nagle dajesz im zwolnienie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Trochę mnie nie było a tu takie elaboraty... :-P

Ewela zazdroszczę "el quatro" tym bardziej ze u mnie w Urzedzie zmiany zmiany... Nowy wójt, nowa rada itd.

Szczęśliwa zastanawiałaś się co z Natuś a ona pewnego dnia napisała że jednak nie będą się starać o dziecko,że nam zyczy powodzenia. Chwilę sie udzielala jeszcze no i zniknela. Może jak się nie stara to już nie chce się tu udzielać. A może wróci ;-)

Ancyskowa - GRATULACJE! Pamiętam jak się ciieszylam jak ja zdałam, też za pierwszym razem. Ale kiedy to było... to już 7 lat :-)

Jags witaj. To pierwsze dziecko urodziłaś w tym wieku co ja. :-) Ja przygotowywałam się tak że poszłam do endokrynologa po zielone światło, potem badania u gina, kwas foliowy i starania trwają póki co bez skutku ;-)
    No ja bym powiedziała że troche bardziej niz troche cie tu nie było :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa to wiek poproszę :) i już Cię wpisuję :)

Kattti no mąż ma zajebiste plemniki he he

Ja też uwielbiam jeździć samochodem, ale po miastach które znam :P
    Do Warszawy np sama bym się nie wybrałam samochodem. Po prostu się boję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka, a no masz rację... już sobie przypomniałam, że Natuś tak napisała... to ją skreślam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, jajeczniczkę sobie zrobię :P

U Was też takie wiatrzycho?

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Wiem, jajeczniczkę sobie zrobię :P

U Was też takie wiatrzycho?
    nie wiem ale wiem ze slonecznie :D

• Parodka Autorytet

Wysłany: 24 października 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii 2 dni mnie nie było, nie sap :-P A tak w ogóle to byłam, czytałam ale nie miałam czasu pisać. :-)

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Kattii 2 dni mnie nie było, nie sap :-P A tak w ogóle to byłam, czytałam ale nie miałam czasu pisać. :-)
    Ktos musi sapac... łoo 2 dni to za duzo stanowczo za duzo nie ma tak lekko z reguły kazalabym ci za kare zrobic 50 przysiadów ale ze bede dzis w miare miła to masz 10 brzuszków :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Chodzilo mi bardziej o to że oni nie wiedzieli że jestes zafasolkowana nie ? I wiesz tu nagle dajesz im zwolnienie :D
    No nie, dyrekcja nic nie wiedziała do ostatniej chwili :D koleżanki z pracy owszem :)

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 24 października 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troche się spasłam ostatnio więc będzie problem. Zakręcona mnie kiepsko pilnuje, ona jest taka fit i perfekcyjna pani domu ze jak czesciej pisała to mnie troche motywowala ;-)

19.08.2013 <3 synek
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa u nas wietrznie i pada :( od czasu do czasu wyjdzie słońce ale zaraz się chowa.. Generalnie do dupy z taką pogoda :p

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dlatego ja dbam póki zakrecona sie obija i musisz 10 wykonac minimum :D

no ewelaaa i o to wlansie pytalam bo przszlas rzucilas im zwolnienie :D i oni tak nic a nic ? zero bulwersu ? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 11:53

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    No i dlatego ja dbam póki zakrecona sie obija i musisz 10 wykonac minimum :D

no ewelaaa i o to wlansie pytalam bo przszlac rzucilas im zwolnienie :D i oni tak nic a nic ? zero bulwersu ? :D
    No niee mowie ci, nic a nic :D z resztą co ona moze nic nie może :D daje zwolnienie jestem chroniona hehe. Z resztą chyba jest na tyle inteligentna że wie, że nasza praca nie jest zbyt sprzyjająca kobietom ciezarnym. Styczność z bakteriami, wirusami itp. A jeszcze wczoraj dowiedziałam się że panuje u nas bostonka :/ więc..

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No niee mowie ci, nic a nic :D z resztą co ona moze nic nie może :D daje zwolnienie jestem chroniona hehe. Z resztą chyba jest na tyle inteligentna że wie, że nasza praca nie jest zbyt sprzyjająca kobietom ciezarnym. Styczność z bakteriami, wirusami itp. A jeszcze wczoraj dowiedziałam się że panuje u nas bostonka :/ więc..
    No nie ja to bym cie tam zbesztala jakbym byla na jej miejscu że tak z zwolnieniem rzucasz nic wczesniej nie mówiac i skad nagle mam zastepce miec xD :D tak typowo po chamsku haha

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jej to w sumie na rękę, bo i tak mówiła że jest nas pracowników za dużo, w stosunku do ilości dzieci :/ i że będą redukcje etatów.. Jeszcze z miesiąc wcześniej mówiła "a może któraś zajdzie w ciaze.." to są jej słowa.. Więc ułatwilam jej zadanie :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Ale jej to w sumie na rękę, bo i tak mówiła że jest nas pracowników za dużo, w stosunku do ilości dzieci :/ i że będą redukcje etatów.. Jeszcze z miesiąc wcześniej mówiła "a może któraś zajdzie w ciaze.." to są jej słowa.. Więc ułatwilam jej zadanie :D
    Ah zawsze jakies wytlumaczenie xD
    W ogóle takie zamieszanie u nas jest ze masakra bo najpierw w tej nowej pracy to mojego meza wolali co chwila ze nie mial kiedy odpoczac a teraz jak rzucil starą prace nagle siedzi w domu bo wolaja go raz lub 2 razy w tyg no maskra do tego ma pobierany podwójny podatek jeszcze bo musi zglosic tam gdzie trzeba ze pracuje tylko w jednej... wiec zaczal szukac gdzie indziej i dzisiaj dzwonili czy jest zainteresowany niby praca ma byc 5 dni w tyg i nawet kontrakty sie dostaje wiec mam nadzieje ze tym razem sie uda wtedy z tej co zaczeli go tak olewac zrezygnuje...bo tu sensu nie widzę...teraz kiedy ma jedna prace i wiecej wolnego zamiast dawac mu tą prace to oni nie daja a jak kuzwa pracowal w obu to ciagle po niego dzwonili no smiech na sali...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 12:40

• jags92 Debiutantka

Wysłany: 24 października 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ah zawsze jakies wytlumaczenie xD
    W ogóle takie zamieszanie u nas jest ze masakra bo najpierw w tej nowej pracy to mojego meza wolali co chwila ze nie mial kiedy odpoczac a teraz jak rzucil starą prace nagle siedzi w domu bo wolaja go raz lub 2 razy w tyg no maskra do tego ma pobierany podwójny podatek jeszcze bo musi zglosic tam gdzie trzeba ze pracuje tylko w jednej... wiec zaczal szukac gdzie indziej i dzisiaj dzwonili czy jest zainteresowany niby praca ma byc 5 dni w tyg i nawet kontrakty sie dostaje wiec mam nadzieje ze tym razem sie uda wtedy z tej co zaczeli go tak olewac zrezygnuje...bo tu sensu nie widzę...teraz kiedy ma jedna prace i wiecej wolnego zamiast dawac mu tą prace to oni nie daja a jak kuzwa pracowal w obu to ciagle po niego dzwonili no smiech na sali...

Los potrafi być baaaardzo przewrotny...

Zuzanna 23.09.2012.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Ancyskowa to wiek poproszę :) i już Cię wpisuję :)

Kattti no mąż ma zajebiste plemniki he he

Ja też uwielbiam jeździć samochodem, ale po miastach które znam :P
    Do Warszawy np sama bym się nie wybrałam samochodem. Po prostu się boję :)

Właśnie wróciłam i wszystko załatwione, teraz tylko czekam na plastik :) mój wiek to 28 :)

Przez okno to pogoda super, słoneczko i błękitne niebo, a na zewnątrz mało mi głowy nie urwało. Dziś mam wolne i siedzę w domu z kosiakami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 13:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 2 paczki i kurier jedzie do mnie xD

‹‹ 266 267 268 269 270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ