2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trochę mnie nie było a tu takie elaboraty...
Ewela zazdroszczę "el quatro" tym bardziej ze u mnie w Urzedzie zmiany zmiany... Nowy wójt, nowa rada itd.
Szczęśliwa zastanawiałaś się co z Natuś a ona pewnego dnia napisała że jednak nie będą się starać o dziecko,że nam zyczy powodzenia. Chwilę sie udzielala jeszcze no i zniknela. Może jak się nie stara to już nie chce się tu udzielać. A może wróci
Ancyskowa - GRATULACJE! Pamiętam jak się ciieszylam jak ja zdałam, też za pierwszym razem. Ale kiedy to było... to już 7 lat
Jags witaj. To pierwsze dziecko urodziłaś w tym wieku co ja. Ja przygotowywałam się tak że poszłam do endokrynologa po zielone światło, potem badania u gina, kwas foliowy i starania trwają póki co bez skutkuKattii, Ancyskowa lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Nieee, pogratulowala jeszcze sobie pogadalysmy moja Pani dyr ma 30 lat tak w ogóle, czyli rok ode mnie starsza.. Także tego
Ej ej i nie tak z dnia na dzień bo trzy dni przed dostarczeniem zwolnienia chodziłam normalnie do pracy hahaha xD -
nick nieaktualnyParodka wrote:Trochę mnie nie było a tu takie elaboraty...
Ewela zazdroszczę "el quatro" tym bardziej ze u mnie w Urzedzie zmiany zmiany... Nowy wójt, nowa rada itd.
Szczęśliwa zastanawiałaś się co z Natuś a ona pewnego dnia napisała że jednak nie będą się starać o dziecko,że nam zyczy powodzenia. Chwilę sie udzielala jeszcze no i zniknela. Może jak się nie stara to już nie chce się tu udzielać. A może wróci
Ancyskowa - GRATULACJE! Pamiętam jak się ciieszylam jak ja zdałam, też za pierwszym razem. Ale kiedy to było... to już 7 lat
Jags witaj. To pierwsze dziecko urodziłaś w tym wieku co ja. Ja przygotowywałam się tak że poszłam do endokrynologa po zielone światło, potem badania u gina, kwas foliowy i starania trwają póki co bez skutku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParodka wrote:Kattii 2 dni mnie nie było, nie sap A tak w ogóle to byłam, czytałam ale nie miałam czasu pisać.
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i dlatego ja dbam póki zakrecona sie obija i musisz 10 wykonac minimum
no ewelaaa i o to wlansie pytalam bo przszlas rzucilas im zwolnienie i oni tak nic a nic ? zero bulwersu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 11:53
-
Kattii wrote:No i dlatego ja dbam póki zakrecona sie obija i musisz 10 wykonac minimum
no ewelaaa i o to wlansie pytalam bo przszlac rzucilas im zwolnienie i oni tak nic a nic ? zero bulwersu ?Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:No niee mowie ci, nic a nic z resztą co ona moze nic nie może daje zwolnienie jestem chroniona hehe. Z resztą chyba jest na tyle inteligentna że wie, że nasza praca nie jest zbyt sprzyjająca kobietom ciezarnym. Styczność z bakteriami, wirusami itp. A jeszcze wczoraj dowiedziałam się że panuje u nas bostonka więc..
-
Ale jej to w sumie na rękę, bo i tak mówiła że jest nas pracowników za dużo, w stosunku do ilości dzieci i że będą redukcje etatów.. Jeszcze z miesiąc wcześniej mówiła "a może któraś zajdzie w ciaze.." to są jej słowa.. Więc ułatwilam jej zadanie
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Ale jej to w sumie na rękę, bo i tak mówiła że jest nas pracowników za dużo, w stosunku do ilości dzieci i że będą redukcje etatów.. Jeszcze z miesiąc wcześniej mówiła "a może któraś zajdzie w ciaze.." to są jej słowa.. Więc ułatwilam jej zadanie
W ogóle takie zamieszanie u nas jest ze masakra bo najpierw w tej nowej pracy to mojego meza wolali co chwila ze nie mial kiedy odpoczac a teraz jak rzucil starą prace nagle siedzi w domu bo wolaja go raz lub 2 razy w tyg no maskra do tego ma pobierany podwójny podatek jeszcze bo musi zglosic tam gdzie trzeba ze pracuje tylko w jednej... wiec zaczal szukac gdzie indziej i dzisiaj dzwonili czy jest zainteresowany niby praca ma byc 5 dni w tyg i nawet kontrakty sie dostaje wiec mam nadzieje ze tym razem sie uda wtedy z tej co zaczeli go tak olewac zrezygnuje...bo tu sensu nie widzę...teraz kiedy ma jedna prace i wiecej wolnego zamiast dawac mu tą prace to oni nie daja a jak kuzwa pracowal w obu to ciagle po niego dzwonili no smiech na sali...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 12:40
-
Kattii wrote:Ah zawsze jakies wytlumaczenie xD
W ogóle takie zamieszanie u nas jest ze masakra bo najpierw w tej nowej pracy to mojego meza wolali co chwila ze nie mial kiedy odpoczac a teraz jak rzucil starą prace nagle siedzi w domu bo wolaja go raz lub 2 razy w tyg no maskra do tego ma pobierany podwójny podatek jeszcze bo musi zglosic tam gdzie trzeba ze pracuje tylko w jednej... wiec zaczal szukac gdzie indziej i dzisiaj dzwonili czy jest zainteresowany niby praca ma byc 5 dni w tyg i nawet kontrakty sie dostaje wiec mam nadzieje ze tym razem sie uda wtedy z tej co zaczeli go tak olewac zrezygnuje...bo tu sensu nie widzę...teraz kiedy ma jedna prace i wiecej wolnego zamiast dawac mu tą prace to oni nie daja a jak kuzwa pracowal w obu to ciagle po niego dzwonili no smiech na sali...
Los potrafi być baaaardzo przewrotny...Zuzanna 23.09.2012. -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ancyskowa to wiek poproszę i już Cię wpisuję
Kattti no mąż ma zajebiste plemniki he he
Ja też uwielbiam jeździć samochodem, ale po miastach które znam
Do Warszawy np sama bym się nie wybrałam samochodem. Po prostu się boję
Właśnie wróciłam i wszystko załatwione, teraz tylko czekam na plastik mój wiek to 28
Przez okno to pogoda super, słoneczko i błękitne niebo, a na zewnątrz mało mi głowy nie urwało. Dziś mam wolne i siedzę w domu z kosiakami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 13:45
-
nick nieaktualny