2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:To po tych „zmianach” na stronie ja u innych tez nie widziałam całego dopiero jak jakoś w niego poklikałam
Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori wykres obiecujący
Anusiak wow Twoja gra w tenisa? Fajnie, a z kim gra?
Ewelaaa ja właśnie podgrzewam wczorajszą pomidorówkę.
Jutro jedziemy rano 80 km do okulisty z Kornelką na kontrolę, bo nosi okularki
Bliżej nigdzie nie ma dobrego dziecięcego okulisty
Już się martwię jak zniosę drogę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 13:23
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Dori wykres obiecujący
Anusiak wow Twoja gra w tenisa? Fajnie, a z kim gra?
Ewelaaa ja właśnie podgrzewam wczorajszą pomidorówkę.
Jutro jedziemy rano 80 km do okulisty z Kornelką na kontrolę, bo nosi okularki
Bliżej nigdzie nie ma dobrego dziecięcego okulisty
Już się martwię jak zniosę drogę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 14:31
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj powinna być @ brzuch trochę boli, nie mam nawet testu żadnego w domu, ale jak nie dostane @ do wtorku to na pewno powtórzę test
19ewelaaa89, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
U mnie też niedziela domowa. Od rana byłam z młodym w kościele. Mąż nie chodzi to po mszy mówił że dobije do nas i pójdziemy razem na wybory ale sie nie zgrał z nami w czasie (zapomniał chyba ile msza trwa haha) no i zdążyłam dojść do domu a on dopiero samochód odpalał. No ale pojechaliśmy razem w końcu
Potem obiad, synek grzecznie się bawił (nadrabiał chyba to że w kosciele był małym diabłem) a ja w tym czasie wreszcie wyprasowałam rzeczy które się już piętrzyły od tygodnia a jakoś nie miałam czasu ani ochoty się wcześniej za to zabrać.
Dori a nuż będą 2 kreski w ten wtorek jak wytrzymasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 17:17
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Wrocilam . Drugi dzien mwga zakupow i koniec na ten miesiac bo przejebe caly majatek hahahaha.
Bylam dzisiaj z mezem w resteuracji typowo amerylanskiej na burgerze takim ichnim . Dziewczyny ... wiekolud a taki pyszny ja pierdykam .19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori no no to czekamy do wtorku
Anusiak to może trzeba córkę zapisać na tenisa? Może ma talent i kiedyś będzie sławną tenisistką
Eh, a do nas wpadł jak zwykle niezapowiedziany brat męża z synami... to najbliższa rodzina ok... ale nie można zadzwonić? Muszę przygotować się na jutro do okulisty K., ubrania wyprasować, już nie wspomnę, że dzieci wykąpać... a już 20 i on siedzi
I jeszcze bałagan jego synowie zrobili, on nie posprząta... a ja na to nie mam siły...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 20:02
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Dori no no to czekamy do wtorku
Anusiak to może trzeba córkę zapisać na tenisa? Może ma talent i kiedyś będzie sławną tenisistką
Eh, a do nas wpadł jak zwykle niezapowiedziany brat męża z synami... to najbliższa rodzina ok... ale nie można zadzwonić? Muszę przygotować się na jutro do okulisty K., ubrania wyprasować, już nie wspomnę, że dzieci wykąpać... a już 20 i on siedzi
I jeszcze bałagan jego synowie zrobili, on nie posprząta... a ja na to nie mam siły...
Ewela ja zawsze córce prasuje troche sukienek troche bluzeczek i układam lub wieszam w szafie i potem tylko wyjmuje rano.jak bym miała codziennie to robic to by mnie h..j strzelił ciągle rozkładac i składac deske
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Anusiak rób prawko! Bez prawka jak bez ręki, także zbieraj się i zapisuj na jazdy
A Twoja córka skoro traktuje to jak zabawę to chyba najlepsze opcja
Kochane myśle ze jutro rano będzie @, jakby nie było do wtorku to sukces oczywiście zostawiłam termometr u narzeczonego w mieszkaniu a dzisiaj śpię u sobie wiec jutro mierzenia temp nie będzie19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Dori póki co niestety nie stac mnie na prawko.póki co zbieram na wakacje za rok i już pomału musze na komunie młodej za dwa bo inaczej sie nie da.a jeszcze musimy zrobic drugi pokój od zera bo narazie mamy 1 na 3 osoby i zero prywatnosci
-
@ nie ma a co najlepsze w ogóle nie czuje żeby dzisiaj miala się pojawić, brzuch narazie mnie nie boli wcale... także jak dotrzymam w takiej formie to jutro test chociaż tak bardzo się boje, przez to ze znowu zapaliła mi się iskierka nadzieji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 10:16
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:@ nie ma a co najlepsze w ogóle nie czuje żeby dzisiaj miala się pojawić, brzuch narazie mnie nie boli wcale... także jak dotrzymam w takiej formie to jutro test chociaż tak bardzo się boje, przez to ze znowu zapaliła mi się iskierka nadzieji
Ja ci mówiłam że wpadne i ci wpiernicze za te twoje mega zajebiaszcze nastawienie xD
Ja jade do tego od cukru nie dlugo... znowu bede chora przez jazdę -
nick nieaktualny
-
Dori zostaniesz Królową Budowania Napięcia
A ja może jakąś samozwańczą Księżną Czekania Na Owu
Już mam tego dosyć, jak dostanę okres to idę do gina bo takie starania to o kant dupy...19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
No właśnie Dori zatestuj dziś co ci zależy, skoro jesteś już po spodziewanej @ to powinno coś wyjść a nie tam jutro.. :p Emi super! Gratki hehe a nawet jeśli będzie chłopczyk to taki mężczyzna może mieć na początek i różowa hehe
emi_90, Parodka lubią tę wiadomość