X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    To po tych „zmianach” na stronie :P ja u innych tez nie widziałam całego dopiero jak jakoś w niego poklikałam
    30k64qg.png
    Ja powtarzac się nie bede... mogłas miec pozno zagniezdzenie dlatego na tamtym tescie mialas jeszcze biel..a ty chcesz czekać zas znowu do dnia @ która wcale może nie przyjsc i bedziesz na nia czekac 9 miesiecy ? xD

Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori wykres obiecujący :)

Anusiak wow Twoja gra w tenisa? Fajnie, a z kim gra? :)

Ewelaaa ja właśnie podgrzewam wczorajszą pomidorówkę.

Jutro jedziemy rano 80 km do okulisty z Kornelką na kontrolę, bo nosi okularki :)
    Bliżej nigdzie nie ma dobrego dziecięcego okulisty :/
    Już się martwię jak zniosę drogę....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 13:23

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie na tych wykresach nie znam, bo sama nigdy nie prowadziłam ale coś tam w górę poszło :D haha więc chyba jest dobrze :p

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Dori wykres obiecujący :)

Anusiak wow Twoja gra w tenisa? Fajnie, a z kim gra? :)

Ewelaaa ja właśnie podgrzewam wczorajszą pomidorówkę.

Jutro jedziemy rano 80 km do okulisty z Kornelką na kontrolę, bo nosi okularki :)
    Bliżej nigdzie nie ma dobrego dziecięcego okulisty :/
    Już się martwię jak zniosę drogę....
    widzisz zle napisałam jej gra w tenisa to odbijanie rakieta piłki tenisowej o sciane i jej sie to nie nudzi.a odbicie ma niezle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 14:31

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj powinna być @ brzuch trochę boli, nie mam nawet testu żadnego w domu, ale jak nie dostane @ do wtorku to na pewno powtórzę test ;)

19ewelaaa89, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też niedziela domowa. Od rana byłam z młodym w kościele. Mąż nie chodzi to po mszy mówił że dobije do nas i pójdziemy razem na wybory ale sie nie zgrał z nami w czasie (zapomniał chyba ile msza trwa haha) no i zdążyłam dojść do domu a on dopiero samochód odpalał. No ale pojechaliśmy razem w końcu ;-)
    Potem obiad, synek grzecznie się bawił (nadrabiał chyba to że w kosciele był małym diabłem) a ja w tym czasie wreszcie wyprasowałam rzeczy które się już piętrzyły od tygodnia a jakoś nie miałam czasu ani ochoty się wcześniej za to zabrać.

Dori a nuż będą 2 kreski w ten wtorek jak wytrzymasz. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 17:17

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam . Drugi dzien mwga zakupow i koniec na ten miesiac bo przejebe caly majatek hahahaha.

Bylam dzisiaj z mezem w resteuracji typowo amerylanskiej na burgerze takim ichnim . Dziewczyny ... wiekolud a taki pyszny ja pierdykam .

19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka to wbijaj do mnie ja juz 2 tygodnie prasuje i nie moge dojsc do zelazka.a jutro córka ma zdjęcia w szkole i trzeba by cos naszykowac

Parodka lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No miejmy nadzieję Dori że do wtorku nie będzie tej małpy :D
    Zakręcona matkooo ale bym zjadła takiego burgera z frytasami takimi grubo ciętymi mmm :D
    Jak dobrze że ja już na zwolnieniu i nie musze sobie szykować ciuchów na jutro hehe

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori no no to czekamy do wtorku :D

Anusiak to może trzeba córkę zapisać na tenisa? Może ma talent i kiedyś będzie sławną tenisistką ;)

Eh, a do nas wpadł jak zwykle niezapowiedziany brat męża z synami... to najbliższa rodzina ok... ale nie można zadzwonić? Muszę przygotować się na jutro do okulisty K., ubrania wyprasować, już nie wspomnę, że dzieci wykąpać... a już 20 i on siedzi :/
    I jeszcze bałagan jego synowie zrobili, on nie posprząta... a ja na to nie mam siły...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 20:02

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Dori no no to czekamy do wtorku :D

Anusiak to może trzeba córkę zapisać na tenisa? Może ma talent i kiedyś będzie sławną tenisistką ;)

Eh, a do nas wpadł jak zwykle niezapowiedziany brat męża z synami... to najbliższa rodzina ok... ale nie można zadzwonić? Muszę przygotować się na jutro do okulisty K., ubrania wyprasować, już nie wspomnę, że dzieci wykąpać... a już 20 i on siedzi :/
    I jeszcze bałagan jego synowie zrobili, on nie posprząta... a ja na to nie mam siły...
    ja nie mam prawka.mąż nie może wiecznie się urywac z pracy.nie wiem czy ma talent.u nas chyba nie ma nawet takiej szkółki.póki co mam w planach zabrac ją na kort aby zobaczyła sobie jak gra sie tam.wiesz ona traktuje to jak zabawe poprostu.
    Ewela ja zawsze córce prasuje troche sukienek troche bluzeczek i układam lub wieszam w szafie i potem tylko wyjmuje rano.jak bym miała codziennie to robic to by mnie h..j strzelił ciągle rozkładac i składac deske

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak rób prawko! Bez prawka jak bez ręki, także zbieraj się i zapisuj na jazdy :)
    A Twoja córka skoro traktuje to jak zabawę to chyba najlepsze opcja :)
    Kochane myśle ze jutro rano będzie @, jakby nie było do wtorku to sukces :P oczywiście zostawiłam termometr u narzeczonego w mieszkaniu a dzisiaj śpię u sobie wiec jutro mierzenia temp nie będzie :D

19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori póki co niestety nie stac mnie na prawko.póki co zbieram na wakacje za rok i już pomału musze na komunie młodej za dwa bo inaczej sie nie da.a jeszcze musimy zrobic drugi pokój od zera bo narazie mamy 1 na 3 osoby i zero prywatnosci

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori jak tam twoja @ nawiedzila cie czy nie? xD

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ nie ma a co najlepsze w ogóle nie czuje żeby dzisiaj miala się pojawić, brzuch narazie mnie nie boli wcale... także jak dotrzymam w takiej formie to jutro test :) chociaż tak bardzo się boje, przez to ze znowu zapaliła mi się iskierka nadzieji :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 10:16

Synek 💙
    img

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    @ nie ma a co najlepsze w ogóle nie czuje żeby dzisiaj miala się pojawić, brzuch narazie mnie nie boli wcale... także jak dotrzymam w takiej formie to jutro test :) chociaż tak bardzo się boje, przez to ze znowu zapaliła mi się iskierka nadzieji :)
    Marudzisz xD
    Ja ci mówiłam że wpadne i ci wpiernicze za te twoje mega zajebiaszcze nastawienie xD

Ja jade do tego od cukru nie dlugo... znowu bede chora przez jazdę :(

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori kurde ale trzymasz w niepewności :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori testuj ! :D
    Dziewczyny, a ja się pochwalę, wczoraj w konkursie na fb wygrałam matę edukacyjną dla dziewczynki (bo różową) :D może akurat trafię z płcią haha

Parodka, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori zostaniesz Królową Budowania Napięcia

A ja może jakąś samozwańczą Księżną Czekania Na Owu :-\

Już mam tego dosyć, jak dostanę okres to idę do gina bo takie starania to o kant dupy...

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Dori zatestuj dziś co ci zależy, skoro jesteś już po spodziewanej @ to powinno coś wyjść :D a nie tam jutro.. :p Emi super! Gratki hehe a nawet jeśli będzie chłopczyk to taki mężczyzna może mieć na początek i różowa hehe ;)

emi_90, Parodka lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ