WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Emi najważniejsze, że maluszek zdrowo rośnie.
    Uwierz mi, że lepiej w ogóle nie wiedzieć płci, niż tak jak ja... niby siusiak, ale w sumie niewiadomo he he
    Wizyta wpisana ;)
    Pocieszam się, że w końcu przyjdzie ten dzień, że się dowiem. Jak nie w ciąży, to w dniu porodu :D :D :D

Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89, werni, Nikiana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida Kochana moja trzymam kciuki!
    Wykrakałam, że czas na sierpnióweczkę :) zajebiście :)

19ewelaaa89, Frida91, werni, Nikiana lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze Wam sie pochwalic !:D
    Dostalam dzisiaj kontrakt w pracy. Pracuje 9 tyg z Nimi a Oni mi dzis powiedzieli ze jestem pracownikiem jednym z najlepszych ( rownajac z kontraktowymi juz ) i chca mnie do siebie na stale . Ale jaja !:D

emi_90, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Frida91, werni, Ancyskowa, Nikiana, Parodka, Madzix88 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona gratuuuluję!!! Dużo sukcesów :)

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona super!! Zdolna bestia z ciebie hehe :D :* będziesz naszym pracownikiem roku :p

Dziewczyny dokładnie co się odwlecze to nie uciecze jak to mówią. Jak nie teraz to po porodzie na bank się dowiemy jaka plec :D ja z resztą też pewnie na najbliższej wizycie nie dowiem się jaka płeć :) to będzie 12 tydz, więc marne szanse hehe ale najważniejsze żeby było zdrowe i podskakiwalo radośnie jak na wcześniejszej wizycie <3

emi_90 lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Musze Wam sie pochwalic !:D
    Dostalam dzisiaj kontrakt w pracy. Pracuje 9 tyg z Nimi a Oni mi dzis powiedzieli ze jestem pracownikiem jednym z najlepszych ( rownajac z kontraktowymi juz ) i chca mnie do siebie na stale . Ale jaja !:D
    Zakrecona, super :-) wreszcie jakieś dobre wieści od Ciebie, oby jak najwięcej takich :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona wow ;)
    Super ;)

• werni Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo super Agatka tak trzymać :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!!! :)

Jutro już ostatni dzień mojego siedzenia w domu, cieszę się strasznie, bo już w jakąś deprechę popadam tak sama siedząc ;)

Frida!!! Super, gratuluję. No to faktycznie, wykrakana sierpniówka :)
    Emi, najważniejsze z dzidzią dobrze wszystko :)
    Zakręcona zuch dziewczyna i tak trzymać!

Szczęśliwa, bo już wcześniej pisałam, ale chyba Ci umknęło. Mam przełożoną wizytę na 07/12 na godzinę 14.45, możesz zmienić na pierwszej stronie.

Frida91, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Frida Kochana moja trzymam kciuki!
    Wykrakałam, że czas na sierpnióweczkę :) zajebiście :)
    Dokładnie, lecimy pięknie miesiącami po kolei, mamy kwietniówkę, majówki, czerwcówkę, lipcówki, sierpniówkę, no to teraz czekamy na wrześniówkę :D
    No i na sierpniówki jakieś kolejne też jak najbardziej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 22:44

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2018, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa sorki i dzięki, że jeszcze raz napisałaś :) rzeczywiście mi umknęło. Już poprawione ;)

Dzisiaj zachciało mi się bigosu :P więc go zrobiłam :D jaki pyszny mi wyszedł :P
    A na 14 leciałam na zebranie do przedszkola :/
    W dodatku ząb mi się ułamał... fak
    W piątek idę do dentystki... a specjalnie wszystkie zęby poleczyłam przed ciążą, a tu ooo...
    Jestem w 17 tyg, to już niby początek 5 miesiąca?... że co? Ale czas zapierdziela...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 22:58

Ancyskowa, Parodka, emi_90 lubią tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona gratuluję :-)

Emi, cieszę sie ze wszystko w porządku

Dzisiaj rano u mnie lepiej niż wczoraj. Jeszcze tydzień i moja wizyta. Chciałam wziąć urlop na ten dzień i mowilam pani z mojego biura z którą sie zastepujemy o tym juz pare razy. A ona dzisiaj wchodzi do pracy i mowi ze bedzie musiala wziąć 6 dni urlopu. No mam taka kurwice. Ale za kilka miesięcy zostanie sama jak pojde na L4 :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 07:57

emi_90 lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do pracy to ja teraz nawet kiedy jestem w szpitalu dostaje tony e-maili. Na razie je tylko czytam, czy nie ma katastrofy jakejś. A odpiszę, jak będę już w pełni na siłach.

• Parodka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Co do pracy to ja teraz nawet kiedy jestem w szpitalu dostaje tony e-maili. Na razie je tylko czytam, czy nie ma katastrofy jakejś. A odpiszę, jak będę już w pełni na siłach.

A gdzie pracujesz jesli mogę spytać? Kurde zamęczą człowieka. Ja wiem ze jak mnie nie będzie juz w pracy to będę musiala czasami przyjsc i cos zrobic bo po prostu inni tego nie robią na co dzień i nie wiedzą jak ale ja to rozumiem. Ale z tym urlopem to tak mnie wkurzyla, przeciez wie ze musimy sie dogadywac co do urlopu a robi mi taki numer... Ale zachowalam kamienną twarz jak ją zobaczyłam z wnioskiem i pomyslalam "jeszcze Pani nie wie ale za tydzień będę miała niespodziankę i wkrotce el quatro" :-P

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Ancyskowa sorki i dzięki, że jeszcze raz napisałaś :) rzeczywiście mi umknęło. Już poprawione ;)

Dzisiaj zachciało mi się bigosu :P więc go zrobiłam :D jaki pyszny mi wyszedł :P
    A na 14 leciałam na zebranie do przedszkola :/
    W dodatku ząb mi się ułamał... fak
    W piątek idę do dentystki... a specjalnie wszystkie zęby poleczyłam przed ciążą, a tu ooo...
    Jestem w 17 tyg, to już niby początek 5 miesiąca?... że co? Ale czas zapierdziela...
    Haha ja bigos przedwczoraj gotowalam i to tyle mi wyszło że musiałam powekowac :D no z tymi zębami tak jest niestety, ja mam teraz dentyste w czwartek, mam nadzieję że już ostatni raz :p

Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    A gdzie pracujesz jesli mogę spytać? Kurde zamęczą człowieka. Ja wiem ze jak mnie nie będzie juz w pracy to będę musiala czasami przyjsc i cos zrobic bo po prostu inni tego nie robią na co dzień i nie wiedzą jak ale ja to rozumiem. Ale z tym urlopem to tak mnie wkurzyla, przeciez wie ze musimy sie dogadywac co do urlopu a robi mi taki numer... Ale zachowalam kamienną twarz jak ją zobaczyłam z wnioskiem i pomyslalam "jeszcze Pani nie wie ale za tydzień będę miała niespodziankę i wkrotce el quatro"

Ja pracuje jako planista produkcji w takiej firmie poligraficznej. Teraz mnie zastępuje mój kierownik, ale z tego co widzę to ciężko, bo wysyła mi mnóstwo pytań.
    Dzisiaj wychodzę ze szpitala, dostałam 3 tygodnie zwolnienia lekarskiego, ale chyba sobie jeszcze później przeciągne do końca roku, bo średnio mi się opłaca, w końcu święta.

Madzix88 lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Dziś nocka to odpoczywam. Później idę po paczki do sklepiku bo tam zostawił kurier. Wczoraj po pracy poszłam z kumpela na siłkę.
    Parodka dobrze zrobiłaś :) jeszcze ona by miała satysfakcję :)

Parodka lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda współczuję że nawet na wolnym nie masz spokoju. Chyba mało umie ten kierownik jak ciągle pyta.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni przyśniłaś mi się dzisiaj, że napisałaś tu na forum, że zrobiłaś test i jest pozytywny :-) Poważnie :-)

19ewelaaa89, ZakręconaOna, RudaMaruda25, Parodka, werni lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Werni przyśniłaś mi się dzisiaj, że napisałaś tu na forum, że zrobiłaś test i jest pozytywny :-) Poważnie :-)
    Emi może proroczy sen :D

emi_90, werni lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
‹‹ 333 334 335 336 337 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ