2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Emi najważniejsze, że maluszek zdrowo rośnie.
Uwierz mi, że lepiej w ogóle nie wiedzieć płci, niż tak jak ja... niby siusiak, ale w sumie niewiadomo he he
Wizyta wpisanaSzczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89, werni, Nikiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Musze Wam sie pochwalic !
Dostalam dzisiaj kontrakt w pracy. Pracuje 9 tyg z Nimi a Oni mi dzis powiedzieli ze jestem pracownikiem jednym z najlepszych ( rownajac z kontraktowymi juz ) i chca mnie do siebie na stale . Ale jaja !
emi_90, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Frida91, werni, Ancyskowa, Nikiana, Parodka, Madzix88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zakręcona super!! Zdolna bestia z ciebie hehe :* będziesz naszym pracownikiem roku :p
Dziewczyny dokładnie co się odwlecze to nie uciecze jak to mówią. Jak nie teraz to po porodzie na bank się dowiemy jaka plec ja z resztą też pewnie na najbliższej wizycie nie dowiem się jaka płeć to będzie 12 tydz, więc marne szanse hehe ale najważniejsze żeby było zdrowe i podskakiwalo radośnie jak na wcześniejszej wizycieemi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Musze Wam sie pochwalic !
Dostalam dzisiaj kontrakt w pracy. Pracuje 9 tyg z Nimi a Oni mi dzis powiedzieli ze jestem pracownikiem jednym z najlepszych ( rownajac z kontraktowymi juz ) i chca mnie do siebie na stale . Ale jaja ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!!!
Jutro już ostatni dzień mojego siedzenia w domu, cieszę się strasznie, bo już w jakąś deprechę popadam tak sama siedząc
Frida!!! Super, gratuluję. No to faktycznie, wykrakana sierpniówka
Emi, najważniejsze z dzidzią dobrze wszystko
Zakręcona zuch dziewczyna i tak trzymać!
Szczęśliwa, bo już wcześniej pisałam, ale chyba Ci umknęło. Mam przełożoną wizytę na 07/12 na godzinę 14.45, możesz zmienić na pierwszej stronie.
Frida91, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Frida Kochana moja trzymam kciuki!
Wykrakałam, że czas na sierpnióweczkę zajebiście
No i na sierpniówki jakieś kolejne też jak najbardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 22:44
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAncyskowa sorki i dzięki, że jeszcze raz napisałaś rzeczywiście mi umknęło. Już poprawione
Dzisiaj zachciało mi się bigosu więc go zrobiłam jaki pyszny mi wyszedł
A na 14 leciałam na zebranie do przedszkola
W dodatku ząb mi się ułamał... fak
W piątek idę do dentystki... a specjalnie wszystkie zęby poleczyłam przed ciążą, a tu ooo...
Jestem w 17 tyg, to już niby początek 5 miesiąca?... że co? Ale czas zapierdziela...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 22:58
Ancyskowa, Parodka, emi_90 lubią tę wiadomość
-
Zakręcona gratuluję
Emi, cieszę sie ze wszystko w porządku
Dzisiaj rano u mnie lepiej niż wczoraj. Jeszcze tydzień i moja wizyta. Chciałam wziąć urlop na ten dzień i mowilam pani z mojego biura z którą sie zastepujemy o tym juz pare razy. A ona dzisiaj wchodzi do pracy i mowi ze bedzie musiala wziąć 6 dni urlopu. No mam taka kurwice. Ale za kilka miesięcy zostanie sama jak pojde na L4Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 07:57
emi_90 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Co do pracy to ja teraz nawet kiedy jestem w szpitalu dostaje tony e-maili. Na razie je tylko czytam, czy nie ma katastrofy jakejś. A odpiszę, jak będę już w pełni na siłach.
A gdzie pracujesz jesli mogę spytać? Kurde zamęczą człowieka. Ja wiem ze jak mnie nie będzie juz w pracy to będę musiala czasami przyjsc i cos zrobic bo po prostu inni tego nie robią na co dzień i nie wiedzą jak ale ja to rozumiem. Ale z tym urlopem to tak mnie wkurzyla, przeciez wie ze musimy sie dogadywac co do urlopu a robi mi taki numer... Ale zachowalam kamienną twarz jak ją zobaczyłam z wnioskiem i pomyslalam "jeszcze Pani nie wie ale za tydzień będę miała niespodziankę i wkrotce el quatro"19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Szczęśliwa_Mama wrote:Ancyskowa sorki i dzięki, że jeszcze raz napisałaś rzeczywiście mi umknęło. Już poprawione
Dzisiaj zachciało mi się bigosu więc go zrobiłam jaki pyszny mi wyszedł
A na 14 leciałam na zebranie do przedszkola
W dodatku ząb mi się ułamał... fak
W piątek idę do dentystki... a specjalnie wszystkie zęby poleczyłam przed ciążą, a tu ooo...
Jestem w 17 tyg, to już niby początek 5 miesiąca?... że co? Ale czas zapierdziela...Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParodka wrote:A gdzie pracujesz jesli mogę spytać? Kurde zamęczą człowieka. Ja wiem ze jak mnie nie będzie juz w pracy to będę musiala czasami przyjsc i cos zrobic bo po prostu inni tego nie robią na co dzień i nie wiedzą jak ale ja to rozumiem. Ale z tym urlopem to tak mnie wkurzyla, przeciez wie ze musimy sie dogadywac co do urlopu a robi mi taki numer... Ale zachowalam kamienną twarz jak ją zobaczyłam z wnioskiem i pomyslalam "jeszcze Pani nie wie ale za tydzień będę miała niespodziankę i wkrotce el quatro"
Ja pracuje jako planista produkcji w takiej firmie poligraficznej. Teraz mnie zastępuje mój kierownik, ale z tego co widzę to ciężko, bo wysyła mi mnóstwo pytań.
Dzisiaj wychodzę ze szpitala, dostałam 3 tygodnie zwolnienia lekarskiego, ale chyba sobie jeszcze później przeciągne do końca roku, bo średnio mi się opłaca, w końcu święta.Madzix88 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane. Dziś nocka to odpoczywam. Później idę po paczki do sklepiku bo tam zostawił kurier. Wczoraj po pracy poszłam z kumpela na siłkę.
Parodka dobrze zrobiłaś jeszcze ona by miała satysfakcjęParodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny