2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
anusiak5 wrote:frida gratulacje.a co cie skłoniło do bety?
Mialam w tym cyklu stymulacje i udało sie wywolac owulacje. Powiedzial ze nie warto sie bawic w tw testy tylko beta od razu i bedzie wiadomo.
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida gratuluję! Duzo zdrowka i cierpliwosci bo czas do wizyt u gina ciagnie sie tak samo jak czekanie na testowanie haha
P.S. sierpniowe dzieci są superWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 19:46
Frida91 lubi tę wiadomość
19.08.2013synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:O kurde dziewczyny beta 43,57!
A wczoraj test byl biały nawet bez cienianie no to niemożliwe...
Może ciulowy test ?
Tak czy siak Gratuluje!
Wybaczcie dziewczyny ale mnie tak rozłożyło że nie jestem w stanie czytac wszystkiego i ogólnie siedzieć i z wami pisać....
Jak wróce do zywych to się odezwe.Frida91 lubi tę wiadomość
-
zaraz nie wyrobie.godzina 20 plus a mój chłop jeszcze w pracy.ani widu ani słychu go .i jak go zmolestowac kiedy wiecznie będzie siedział w pracy i tak do stycznia niestety.kasa to nie wszystko chodz przed nami sporo wydatkowy czas do lutego
-
nick nieaktualnyMiałam wizytę lekarza teraz, powiedział, że pięknie i jutro dom.
Ale powiem szczerze, ze szpitalem jestem rozczarowana. Nie miałam sali wczoraj - połozyli mnie na przedzabiegowej, bo byłam pierwsza dzisiaj. A po też nie mam sali i od 11 leżę na pozabiegowej i tak do jutra. -
Aaa co ja czytam gratuluję Frida :*
Mojego też nie ma. Pracuje do 22. Dziś go zmolestuje. Jest 14dc. Od piątku co drugi dzień seks.w tamtym miesiącu nie było ochoty ale teraz jest mega.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 20:59
19ewelaaa89, Frida91 lubią tę wiadomość
-
No Ja juz porobilam co mialam zrobic i polozylam sie . Dziecie spiocha , D do 24 w pracy wiec wzielam tabletke i ide spac zaraz bo o 4 wstaje do pracy. Musze juz isc , szczegolnie ze jutro mam rozmowe bo chca mnie przeniesc na inne stanowisko . Lepsze , bez norm godzinowych nic a zarazem ciezsze ale to lepiej dla mnie . Moze troszke ta dupa mi spadnie przy ciaglym chodzeniu .
Anusiak noooo ... coraz mniej nas tu bez brzuszkow
Takze dobranoc wszystkim :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakrecona bardzo mi przykro z powodu babci
mam nadzieje że niedługo wszystko Ci sie poukłada
Ruda naszczeście masz już to za sobą a wymioty pewnie po narkozie
Frida rewelacja!! gratulacje!
Kattii zdrówka!
ja sie dzis po pracy nasiedziałam w kuchni. zrobilam na obiad szaszlyki. na sniadanie paztet warzywy, paste z pieczarek i soczewicy i saltkeFrida91, werni lubią tę wiadomość
-
Ja nie moge zasnac. Nawet tabletka nasenna mi nie pomaga
mam mega trgania ciala ktore mnie irytuja i dekoncentruja . Brrr ....
Ruda mysle , ze to napewno znak !!!
Powiedz mi czemu az tak dlugo musicie czekac ?mimo zabiegu nie mozna troszke wczesnij ?
-
Witam sie rano
Rano mialam taki kryzys ze myslalam ze wezme urlop na żądanie. Ale jakos sie pozbieralam i dotarlam do pracy. Rano czuje sie okropnie. Tak jak w pierwszej ciazy nic nie czulam tak teraz mam nudnosci, kreci mi sie w glowie i w ogóle jest do dupy. Przechodzi dopiero po 13.00. Dzisiaj wstalam i poszlam do kuchni,od razu wiedzialam ze cos jest nie tak. Po chwili mialam ciemno przed oczami, jakos wróciłam do lozka i trochę polezalam az doszlam do siebie.
A jak wasz poranek? Mam nadzieję że lepiej niż u mnie19.08.2013synek
Czekamy na drugiego maluszka