2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
anusiak5 wrote:frida gratulacje.a co cie skłoniło do bety?
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida gratuluję! Duzo zdrowka i cierpliwosci bo czas do wizyt u gina ciagnie sie tak samo jak czekanie na testowanie haha
P.S. sierpniowe dzieci są superWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 19:46
Frida91 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:O kurde dziewczyny beta 43,57!
A wczoraj test byl biały nawet bez cienia nie no to niemożliwe...
Tak czy siak Gratuluje !
Wybaczcie dziewczyny ale mnie tak rozłożyło że nie jestem w stanie czytac wszystkiego i ogólnie siedzieć i z wami pisać....
Jak wróce do zywych to się odezwe.Frida91 lubi tę wiadomość
-
zaraz nie wyrobie.godzina 20 plus a mój chłop jeszcze w pracy.ani widu ani słychu go .i jak go zmolestowac kiedy wiecznie będzie siedział w pracy i tak do stycznia niestety.kasa to nie wszystko chodz przed nami sporo wydatkowy czas do lutego
-
nick nieaktualnyMiałam wizytę lekarza teraz, powiedział, że pięknie i jutro dom.
Ale powiem szczerze, ze szpitalem jestem rozczarowana. Nie miałam sali wczoraj - połozyli mnie na przedzabiegowej, bo byłam pierwsza dzisiaj. A po też nie mam sali i od 11 leżę na pozabiegowej i tak do jutra. -
Aaa co ja czytam gratuluję Frida :*
Mojego też nie ma. Pracuje do 22. Dziś go zmolestuje. Jest 14dc. Od piątku co drugi dzień seks. w tamtym miesiącu nie było ochoty ale teraz jest mega.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 20:59
19ewelaaa89, Frida91 lubią tę wiadomość
-
No Ja juz porobilam co mialam zrobic i polozylam sie . Dziecie spiocha , D do 24 w pracy wiec wzielam tabletke i ide spac zaraz bo o 4 wstaje do pracy. Musze juz isc , szczegolnie ze jutro mam rozmowe bo chca mnie przeniesc na inne stanowisko . Lepsze , bez norm godzinowych nic a zarazem ciezsze ale to lepiej dla mnie . Moze troszke ta dupa mi spadnie przy ciaglym chodzeniu .
Anusiak noooo ... coraz mniej nas tu bez brzuszkow
Takze dobranoc wszystkim :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakrecona bardzo mi przykro z powodu babci mam nadzieje że niedługo wszystko Ci sie poukłada
Ruda naszczeście masz już to za sobą a wymioty pewnie po narkozie
Frida rewelacja!! gratulacje!
Kattii zdrówka!
ja sie dzis po pracy nasiedziałam w kuchni. zrobilam na obiad szaszlyki. na sniadanie paztet warzywy, paste z pieczarek i soczewicy i saltkeFrida91, werni lubią tę wiadomość
-
Ja nie moge zasnac. Nawet tabletka nasenna mi nie pomaga mam mega trgania ciala ktore mnie irytuja i dekoncentruja . Brrr ....
Ruda mysle , ze to napewno znak !!!
Powiedz mi czemu az tak dlugo musicie czekac ? mimo zabiegu nie mozna troszke wczesnij ? -
Witam sie rano
Rano mialam taki kryzys ze myslalam ze wezme urlop na żądanie. Ale jakos sie pozbieralam i dotarlam do pracy. Rano czuje sie okropnie. Tak jak w pierwszej ciazy nic nie czulam tak teraz mam nudnosci, kreci mi sie w glowie i w ogóle jest do dupy. Przechodzi dopiero po 13.00. Dzisiaj wstalam i poszlam do kuchni,od razu wiedzialam ze cos jest nie tak. Po chwili mialam ciemno przed oczami, jakos wróciłam do lozka i trochę polezalam az doszlam do siebie.
A jak wasz poranek? Mam nadzieję że lepiej niż u mnie19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka