2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda pew nie przez narkoze wymiotowalas. Dobrze ze juz masz to za sobą.
Parodka praca stresowa i dzieci to się kumuluje. Ale my to twarde babki dajemy rade
Frida w kulki sobie lecą oni. Jeszcze jeden dzień stresu.
Chyba poczytam książkę. Nikogo nie ma to mam spokój. Olej z wiesiolka dotarł. Przeboje na tej poczcie i z awizo. Przyszło awizo 22 a data na nim 19. Jeszcze w sobotę babka nie chciała szukać paczki. Dziś musiałam znowu iść na pocztę. -
O kurde dziewczyny beta 43,57!
A wczoraj test byl biały nawet bez cienianie no to niemożliwe...
emi_90, ZakręconaOna, 19ewelaaa89, Nikiana, Parodka, Kattii, werni, Madzix88, Spirit, Ancyskowa, Szczęśliwa_Mama, MrsKiss lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:No jeszcze 4 miesiące masz
To akurat bym miała na rocznicę starańAle i 2020 jest piękny! Grunt żeby się udało
Ale jak niedługo zaskoczy, to będziemy razem "wózki wybierać"
I żadna wizyta w Rossmanie nie będzie nam straszna
Tylko czemu ten czas się tak wlecze gdy się czeka na @ albo testowanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 18:57
Frida91 lubi tę wiadomość
-
No tj masakra... Każdy dzien się wlecze. Ale te testy to naprawdę ściema nie ma co sie w to bawić chyba...
Kazdy rok bedzie dobry na to, jak sie w koncu uda to na pewno nie bedziesz zalowala ze to akurat wtedy wyszloAg1988 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyNo raczej! Oszaleje z radości razem z Mężem, a później do tego dojdą Oszalałe dwie Babcie itd.. Także będzie szaleństwo. Jakby coś to staram się odpoczywać już w tym cyklu, nie zaszkodzi
szkoda tylko, że w pracy i tak się denerwuje, ale mam nadzieję, że jak mam tam już w brzuchu "Małego Mieszkańca" to mi wybaczy
Mi lekarz powiedział, że żadnych testów tylko beta jak nie będzie okresu 7 dni po odstawieniu duphastonu, czyli jeszcze co najmniej do 4go grudnia.. Ech.. wlecze się to..
-
Ja dostalam okres dzis takze bol piersi mialam normalnie przed okresowy az w szoku jestem bo piersi mnie bolaly ostatnio w ciazy
Ale dobrze , ciesze sie bo to znaczy , ze mialam naturalna owulacje ladnie jak wyliczylam mimo tej.masy pecherzykow na jajnikach .
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frida aaaaa extra!!
a ja niedawno wróciłam do domu. Bylismy z mezem po wózek bo wypatrzylam super na olx, firma Riko nano za 560 zł
teraz lezymy z synkiem oglądamy bajki, zaraz układam go do spania i czekam na moje m jak miłość
Frida91, emi_90 lubią tę wiadomość