2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda pew nie przez narkoze wymiotowalas. Dobrze ze juz masz to za sobą.
Parodka praca stresowa i dzieci to się kumuluje. Ale my to twarde babki dajemy rade
Frida w kulki sobie lecą oni. Jeszcze jeden dzień stresu.
Chyba poczytam książkę. Nikogo nie ma to mam spokój. Olej z wiesiolka dotarł. Przeboje na tej poczcie i z awizo. Przyszło awizo 22 a data na nim 19. Jeszcze w sobotę babka nie chciała szukać paczki. Dziś musiałam znowu iść na pocztę. -
O kurde dziewczyny beta 43,57!
A wczoraj test byl biały nawet bez cienia
nie no to niemożliwe...
nick nieaktualny, ZakręconaOna, 19ewelaaa89, Nikiana, Parodka, nick nieaktualny, werni, nick nieaktualny, Spirit, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MrsKiss lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 🩷
Synek 10.2022 💙
Synek 02.2026 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:No jeszcze 4 miesiące masz

To akurat bym miała na rocznicę starań
Ale i 2020 jest piękny! Grunt żeby się udało
Ale jak niedługo zaskoczy, to będziemy razem "wózki wybierać"
I żadna wizyta w Rossmanie nie będzie nam straszna
Tylko czemu ten czas się tak wlecze gdy się czeka na @ albo testowanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 18:57
Frida91 lubi tę wiadomość
-
No tj masakra... Każdy dzien się wlecze. Ale te testy to naprawdę ściema nie ma co sie w to bawić chyba...
Kazdy rok bedzie dobry na to, jak sie w koncu uda to na pewno nie bedziesz zalowala ze to akurat wtedy wyszlo
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 🩷
Synek 10.2022 💙
Synek 02.2026 🩵 -
nick nieaktualnyNo raczej! Oszaleje z radości razem z Mężem, a później do tego dojdą Oszalałe dwie Babcie itd.. Także będzie szaleństwo. Jakby coś to staram się odpoczywać już w tym cyklu, nie zaszkodzi
szkoda tylko, że w pracy i tak się denerwuje, ale mam nadzieję, że jak mam tam już w brzuchu "Małego Mieszkańca" to mi wybaczy
Mi lekarz powiedział, że żadnych testów tylko beta jak nie będzie okresu 7 dni po odstawieniu duphastonu, czyli jeszcze co najmniej do 4go grudnia.. Ech.. wlecze się to..
-
Ja dostalam okres dzis takze bol piersi mialam normalnie przed okresowy az w szoku jestem bo piersi mnie bolaly ostatnio w ciazy

Ale dobrze , ciesze sie bo to znaczy , ze mialam naturalna owulacje ladnie jak wyliczylam mimo tej.masy pecherzykow na jajnikach .
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frida aaaaa extra!!
a ja niedawno wróciłam do domu. Bylismy z mezem po wózek bo wypatrzylam super na olx, firma Riko nano za 560 zł
teraz lezymy z synkiem oglądamy bajki, zaraz układam go do spania i czekam na moje m jak miłość
Frida91, nick nieaktualny lubią tę wiadomość