2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaattii zdrówka dla Was :*
RudaMaruda trzymaj sie!!
Ja dzis trochę lepiej się czuje. Cały dzien namy zabiegany. Mąż ma dzis długi trening biegnie 25 km do Mamy swjej ha będę tam na niego czekac potem na kawkę do moich rodziców i na zakupy potem jeszcze trzeba przygotować jedzonko na jutro do pracy. Milej niedzieli -
Czesc.
Ja widze ze kazda ma szpital jakis w domu badz poza ... Ja wstalam z mega mdlosciami , cycki to mi pekaja doslownie . Okres dzisiaj planowo powinnam dostac ale narazie cisza .
Synek lata , bawi sie a Ja musze sie zebrac do miasta niedlugo po farby bo chce wlosy zrobic . Nke mam sil i checi do zycia , szaro buro i ponuro. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, witam się i ja.
Kattii dużo zdrówka dla Was :*
Witam wszystkie nasze nowe Dziewczyny
Co do pasa, to ja jestem po cc ale nie używałam akurat żadnego pasa. Ruda Maruda, powodzenia, trzymaj się w tym szpitalu i wracaj szybko do siebie!
Ja jutro z rana wybieram się do laboratorium, mam do zrobienia mocz i morfologię na swoją wizytę.
We wtorek pojutrze moja wizyta i jakoś już mnie łapie stres, jak zwykle zresztą przed wizytamiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 11:33
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Ja też dzisiaj nie mam dobrej nocy za sobą i chyba mnie jakieś choróbstwo bierze. Nie lubię tej pory roku. Jakoś się z łóżka skoczyłam bo czeka mnie szorowanie zapuszczonej podłogi i dobrze by było wybrać się na zakupy bo lodówka świeci pustką. #kijowaPaniDomuToJa
Kattii dużo zdrówka dla was.
RudaMaruda25 trzymaj się tam. Powodzenia !
Madzix88 fajnie ,że lepiej się czujesz. Podziwiam was z tym bieganiem. Ja jak gdzieś biegnę to co najwyżej do wc podczas biegunki. Tak to za leniwa jestem
emi90 kciuki za dobre wyniki i za wizytę &&
ZakręconaOna test robiłaś ? Masz zamiar robić ?
werni jak wrócisz to pochwal się co kupiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 12:32
emi_90, werni, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emi masz napisane przy lubie to cytuj.
Testu nie robilam i w sumie nie mam raczej zamiaru bo bez sensu . To napewno na okres a mdlosci po wvzorajszym chamburgerze . Zawsze mam mdlosci po glutenie .
Piersi fakt nigdy mnie nie bolaly tak ale juz przeszlo troche takze luz . Zreszta Ja powinnam miec ( o ile byla ) owulacje 15 dni temu a wtedy seksu nie bylo . Chyba ze franca sie przesunela ale to nie czula bym ? Albo znow nie mialam bo na badaniu i ginekologa bylam i mowila ze jajniki zawalone w pecherzykach. Wiec pewnie znow dostane chust wie kiedy okres jak nie bylo ... -
Zdrzemnelam się z moim po pracy i zakupach itd. Kupiłam mojemu czapkę i rękawiczki bo stare były do wyrzucenia. Mam nadzieję że będzie chodził w czapce bo nigdy nie chodził. Ale w sklepie przymierzyl i wzięliśmy
Zdrówka wszystkim życzę. Na gardło dobre mleko ciepłe z miodem i masłem. Ale miód trochę podrażnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane.
Witam nowe dziewczyny.
Dziękuję Kattii za tak miłe słowa
Faktycznie jestem dumna z naszego wątku
Współczuję przeziębienia dzieci
Wesoło nie masz
Zdrowia i cierpliwości życzę.
Emi jutro masz wizytę
Czekam z niecierpliwością.
Będziesz miała usg?
Zakręcona jak tam się czujesz?
Frida kciukasy zaciśnięte!
Ruda jestem z Tobą
Trzymaj się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 11:29
werni, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Kuku
Frida kviuki.
A czuje sie na maksa chujowo , mam dzis dzien wolnego przymusowo wzieyego przez siebie bo o 4 jak wstalam bylam cala spuchnieta , zaplakalam sie , nie moglam utrzymac szklanki w rekach. Wzielam lek nasenny i poszlam spac . W nocy mialam mega skurcze ciala az nie spalam ... jestem wrakiem czlowieka . Musze isc do osychiatry bo chyba samo nie przejdzie mi .
-
Frida trzymam kciuki
Jestem na poczcie ile jest ludu. Dziś wolne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 13:09
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kuku
Frida kviuki.
A czuje sie na maksa chujowo , mam dzis dzien wolnego przymusowo wzieyego przez siebie bo o 4 jak wstalam bylam cala spuchnieta , zaplakalam sie , nie moglam utrzymac szklanki w rekach. Wzielam lek nasenny i poszlam spac . W nocy mialam mega skurcze ciala az nie spalam ... jestem wrakiem czlowieka . Musze isc do osychiatry bo chyba samo nie przejdzie mi .
o kurcze moze faktycznie warto pomyslec o specjaliscie
trzymaj sie ZakrecOna! -
nick nieaktualny