2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O wlasnie, zamulenie i senność caly dzień tez mnie dobija. Ale wszystko zniosę, byle było wszystko w porządku z malenstwem.
Jeszcze ponad tydzień do mojej wizyty a ja juz nie mogę wytrzymać z niecierpliwosci. Postanowiliśmy że powiemy wszystkim oficjalnie (u mnie w pracy też, więc nie bede musiala udawac i wymyslac powodow dlaczego nie mam apetytu, zle wygladam i zle sie czuje ) jak usłyszymy serduszko.19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Parodka nie dziwię się, też bym miała stresa Sama mam przed jutrzejszym powtórzeniem bety.
I pewnie tak przez 9 miesięcy jakiś stres, czy wszystko jest dobrze A potem przez resztę życia jak się urodzi hehe
My to nie mówimy na razie nikomu, rodzicom powiemy dopiero na Święta o ile wszystko będzie ok, a dalszej rodzinie czy znajomym to po 12-13 tygodniu.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
Na 16:20 mam wizytę dzisiaj i już tryb full stress mi się załączył.
Trzymajcie kciuki za wizytę. Liczę, że poznam dziś płeć maleństwa ❤Frida91, Parodka, RudaMaruda25, Nikiana, 19ewelaaa89, werni, Madzix88, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie, było pół godziny opóźnienia.
Z maleństwem wszystko ok, ładnie się ruszał, serduszko bije miarowo, tętno 152, pomiary główki, brzuszka, kości udowej adekwatne do wieku ciążowego
Niestety zakrywał się nóżką i nie dowiedziałam się jaka płeć, doktor próbowała długo, no ale nic z tego
Może na następnej wizycie.
Szczęśliwa Mamusia, możesz wpisać kolejną moją wizytę na za 3 tygodnie: 18.12 na 18:3019ewelaaa89, RudaMaruda25, Frida91, Szczęśliwa_Mama, Kattii, Ancyskowa, Nikiana, Parodka lubią tę wiadomość
-
Hejka ja w pracy do 22.
Parodka współczuję podlega nastroju. Dziś podobnie nie mogłam wstać i na nic nie miałam ochoty. Później na szczęście się zmieniło. Słoneczko świeciło.
Ruda masakra co z tym szpitalem.
Madzia jakie smakołyki robisz. Ostatnio widziałam w tv jak Ewa robiła pasztet z warzyw.
Emi następnym razem zobaczysz pewnie jaka to płeć ważne że wszystko pomyślnie i maluszek zdrowy.emi_90, 19ewelaaa89, Parodka, Madzix88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Emi najważniejsze że z maleństwem wszystko ok a zdjęcie masz?
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny