X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • bilibili Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My planowalismy jaka chcemy płeć więc <3 jak kroliki odpadalo :p ja bylam mega wkrecona bo najpierw chcielismy chlopca a potem dziewczynke. Jak zaszlam w ciaze druga to wszyscy sie smiali,ze moje metody to tylko glupoty a ja szlam w zaparte i bylamm tak przekonana o swojej slutecznosci ze jak sie okazalo ze dziewczynka to wszystkim kopara opadla :p ale wiecie co teraz mam luz - nie planuje kto to ma byc i nawet mozliwe ze nie bedziemy chcieli wiedziec kto to :p

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w nic nie celowałam... było dzień w dzień i wyszedł chłopiec i dziewczynka tak wiec ja w te rzeczy ala planowaną płec nie wierze w przeciwnym razie powinnam miec dwóch synów ale oczywiscie każda ma prawo wierzyc w co chce ;)
    Jak na moje to zwykły przypadek że akurat tym co rzekomo celują na dziewczynkę i kochają sie xxx dni przed owu wychodzi dziewczynka i potem są świecie przekonane że ta niby metoda się sprawdza... gdyby płec można było zaplanować to każda z nas miałaby to co by chciała taka jest moja wizja tego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 08:40

RudaMaruda25, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nigdy sie nie wstrzymywalismy jeśli mielismy ochotę. Ale jak chodziłam na monitoring i wiedziałam dokładnie kiedy jest szansa to trzeba bylo niestety na zawołanie. I wtedy już mniej sie chciało no ale trzeba bylo bo nie po to brałam leki itd. ;)

Też uwazam ze to planowanie płci to zbieg okoliczności :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 08:44

Kattii lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziendobry

RudaMaruda25 lubi tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem szczerze, że ja też nie do końca wierzę w to planowanie. W szkole mnie uczyli, że to czysta biologia, w zależności czy co tam się z czym połączy, dziewczynka chromosomy XX,a chłopiec XY. I dla mnie to czysta loteria i ja tej wersji się trzymam :D

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie z tym celowaniem to chyba bujda na resorach, miałaś po prostu farta xD dobrym przykładem jest szczęśliwa mama :D jeden seksik 5 dni przed owu i wszystkie tu byłyśmy pewne że będzie dziewczynka, a tu najprawdopodobniej chłopczyk więc... Można to włożyć między bajki :p u mnie <3 było 9,10,11,14 i 16 dc to na pewno i zobaczymy kto tam siedzi :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bylo 2 dni przed owu, w dzien owu i dzien po :p i cholera wie który tam pierwszy dotarł. Nie ma reguły ;)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim .
    Dla mnie tez ta plec to loteria chociaz czlowiek by vhcial zeby faktycznie dzialalo. Hahaha

Ja to marze o coreczce tym razem ale jak bedzie synus tez bede sie cieszyc. :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fakt dziewuszke to ubierzesz jak marzenie , teraz takie ciuchy sa . Mmmm

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ale dla chłopców też teraz ubrania, że mały kawaler przystojniak :)

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak loteria szczególnie kiedy nie wiesz kiedy była owulka. :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    My nigdy sie nie wstrzymywalismy jeśli mielismy ochotę. Ale jak chodziłam na monitoring i wiedziałam dokładnie kiedy jest szansa to trzeba bylo niestety na zawołanie. I wtedy już mniej sie chciało no ale trzeba bylo bo nie po to brałam leki itd. ;)

Też uwazam ze to planowanie płci to zbieg okoliczności :P

U nas to samo- jak nie było owulacji, to i z ochotą na seks nie było problemu, zresztą wychodziło to spontanicznie- była chęć to były i igraszki. A przy tym cyklu co był poprzednio, to jak lekarz powiedział-"teraz ten czas proszę dobrze wykorzystać", to u nas był z tym mały problem, bo jacyś tacy pospinani byliśmy.. jak już minął "ten czas" to znowu ogień i szaleństwo.. Także coś w tym jest.. Frida- grunt,że u Was skutecznie ;)

Frida91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to właśnie to jest najgorsze, teraz też próbowaliśmy wrócić do normalności... i gdy podczas tego wszystkiego słyszy się caly czas "nic Cię nie boli?", "jak bedzie bolało to mi powiedz", to się człowiekowi odechciewa.

No dla dziewczynek są piękne ubranka ❤ ja jak byłam wczoraj w H&M to się zakochałam w tych szmatkach!

A teraz się zbieram powoli i jadę do teściów, nie byliśmy tam od miesiąca, a pasuje mi się pokazać, że żyję :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda - ja po clo też miewałam bolesne stosunki.. Nie mówiłam Mężowi, żeby właśnie potem nie był zestresowany, że boli..

Te ciuszki dziecięce są słodkie :) Kiedyś to wpadniemy wszystkie w szał zakupowy, gdyż już będzie czas.

Zrobiłam na obiad krewetki- uwielbiamy generalnie, a pierwszy raz w domu zrobiłam. Tak stwierdziliśmy, że kochamy nasze życie! Tylko tego Maluszka brak..

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj krewetki to i ja bym zjadła, mniam :)
    Też lubie ogladac dzieciece ubranka ale zwlaszcza takie niemowlece spioszki i inne miniaturowe fatalaszki ;)
    Jakoś dziś mam więcej energii.

Ag1988 lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne są ubranka :) jak mieszkałam kiedyś w Niemczech to miałam sklep niedaleko ze slicznymi ubrankami. W końcu kupiłam jednego pajacyka :) dla dziewczynek ile było. Ahh

Chyba jak odwiedzę znajomą to zaje do tego sklepu jak i włoskiego z butami i ciuchami:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 17:37

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • bilibili Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chlopaka mozna ubrac fajnie ale juz dziewczynke mozesz tak dopracowac,ze szok! Dobieraniec, kitka, spinka i ooo :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie oglądałam zdjecia moich dzieci jak były takie tyci tyci! Boże - jak ja był chciała takiego bobaska..:)) cudne, malutkie stópki, oczka wpatrzone i takie bezbronne .. zakochałam się jeszcz raz..oby było mi dane.

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam kilka też jak była w ciązy - ładnie mieć taki brzuszek :) - od pewnego mca juz niestety się sobie nie podobam (taka mega piłka przed nosem) i napompowana wszedzie wszedzie heh..

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi doskonale wiem o tym bo mam synka 3 letniego ale wiesz jednak to nie to samo co dziewuszke ubrac. Te wszystkie opaseczki , spimeczki , przerozne sukieneczki . Oh mamo. Moj maz marzy o corce . :D marzy mu sie corusia tatusia.

Uwielbiam hm i nexta ale lepiej dziecko w primarku ubiore niz tam :P
    Hehe

Kuzwa laski zastanawiam sie czy zaczac staramia teraz czy od stycznia hahaha mega mam dylemat . Troche lipa jakbym zaszla w grudniowym pierwszym cyklu bo na sama teneryfe bym o.ciazy sie dowiedziala a takto moze w styczniu jakbu sie udalo yo luzik by byl juz .

Co do clo Ja mialam tez mega bolesne stosunki az mnie skrecalo i ukryc sie twgo nie dalo niestety ale meza nie zrazilo hahahahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 353 354 355 356 357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ