2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jadę właśnie na weekend do siostry z prezentem dla młodego, bo wcześniej nie mogłam. Pytałam cwaniaka co chce od Mikołaja, a on do mnie "Ciociu pamiętaj, że ubrania to nie prezent". Wiec ten sweter to jako dodatek, a kupiłam mu taką kolejkę i książkę i mnóstwo słodyczy.
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Ja jadę właśnie na weekend do siostry z prezentem dla młodego, bo wcześniej nie mogłam. Pytałam cwaniaka co chce od Mikołaja, a on do mnie "Ciociu pamiętaj, że ubrania to nie prezent". Wiec ten sweter to jako dodatek, a kupiłam mu taką kolejkę i książkę i mnóstwo słodyczy.
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie u ginekologa, pani stwierdziła, że jestem po owulacji i za niedługo będzie @, badając mi szyjkę. Wszystko się pięknie wewnątrz goi.. no i dostałam anty na 3 miesięce, a po nich mogę spokojnie zaczać staranie, nie trzeba 6 miesięcy!
Noo i nie ma przeciwskazań do współżycia ❤
Tylko został mi teraz torbiel na jajniku...
Ale podobno hormony powinny pomóc mu się wchłonąć. Za 3 miesiące kontrola i ruszam na pełnym gazie
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siemaaaa.
Ruda super ze mozesz zaczac od marca juz starania
Kattii eh
... czemu mmie to nie dziwi w sprawie przedszkoli czy szkol. Ostatnio wlasnie znajoma mowila ze pojechala po dziecko a ono na wf biegalo w krotkich spodniach i bluzce po boisku w wielka ulewe . Wkurzyla sie na maksa -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale się rozpisalyscie
Maarti napisz coś osobie.
Ja dziś wolne zaraz drzemka
A co do zakupow. We wtorek idę z moim na zakupy po prezenty itd. -
werni wrote:Dziewczyny ale się rozpisalyscie
Maarti napisz coś osobie.
Ja dziś wolne zaraz drzemka
A co do zakupow. We wtorek idę z moim na zakupy po prezenty itd.
A tak, ja to się chyba nawet w ogóle nie przedstawiłam Martyna, 21 lat. Staramy się z narzeczonym o fasolkę dopiero od kilku miesięcy i wyszkukujac comiesięczne objawy (tak, tak, co miesiac jestem w ciąży haha) trafiałam często tutaj j postanowiłam w kincu założyć konto. Chyba z Wami jakoś raźniej się robi Moj narzeczony jako dziecko miał wnętrostwo jądra jednostronne, narazie odpuszcza sobie badanie, chyba się boi. Ja się przepadałam i z wyjątkiem torbieli krwotocznej na prawym jajniku wszystko w porzadku. Na razie mozemy się tylko kochac, kochac i kochac! Jak po roku nie wyjdzie będę namawiać go na badanie nasienia. Trochę się martwię, ale jestem dobrej myśli. Narzeczonemu tez spieszno do bycia ojcem, bo jest kilka lat starszy ode mnie i jego wiek lada moment sięgnie 30...
werni lubi tę wiadomość
-
Vella83 wrote:Dziewczyny, czy wy w okolicach dni plodnych przytulalyscie się kiedy chcialyscie, czy, w jakimś "systemie? "żeby było skuteczniej?
RudaMaruda25, 19ewelaaa89, werni, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pamietam starania az za dobrze i powiem tak ... najgorszy okres mojego zycia . Niestety zle wspominam
Ja napewno jak zaczne starania i drugie bede na luzie sie seksic. Bez spiny. Mniej wiecej wiem kiedy owulka bedzie jak jest wiec wiadomo ze wtedy bardziej hahaha ale jednak bez stresu i spiny . Bez mierzenia temperatur bez jakis obserwacji wielkich.
A test dopiero po spozniajavym sie okresie . A co :p